Ταπείνωση από την Αφέντρα (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Εξακολουθώ να είμαι στα γόνατα με το κεφάλι στο πάτωμα. Με δεμένα τα χέρια τεντωμένα στα πλάγια. Περιμένω το επόμενό σας βήμα. Τα χείλη μου είναι γεμάτα από τα χύσια του γαμιά σας και τη γεύση του κώλου σας. Τώρα αρχίζω να τρέμω. Φόβος και καύλα. Ξέρω ότι το μυαλό σας δεν κολλάει πουθενά κι αυτό με τρομάζει.

-    «Κατουριέμαι», λέει ο γαμιάς.

-    «Ασχολήσου εσύ με αυτήν την πουτάνα και έρχομαι».

-    «Όχι!» απαντάτε. «Ας το διασκεδάσουμε λίγο. Λύσε την».

Μου φοράτε μια αλυσίδα γύρω από τον πούτσο και τα αρχίδια, όσο ο άλλος με λύνει. Στην αλυσίδα προσαρμόζετε ένα λουράκι. Το τραβάτε λίγο και βλέπετε ότι πετάγομαι από τον πόνο.

-    «Ωραία! Πάμε σκύλα».

Κάνω να σηκωθώ. Ένα δυνατό τράβηγμα με κάνει να διπλωθώ στη μέση.

-    «Έτσι! Σαν σκύλα θα περπατάς μπροστά μου».

-    «Μάλιστα» ψιθυρίζω.

Με τραβάτε από το λουρί και περπατάτε γρήγορα. Σας αρέσει να με βλέπετε να τρέχω στα τέσσερα, αφού αναγκάζομαι να κουνάω πολύ τον κώλο μου. Ο άλλος είναι από πίσω και γελάει, ενώ πού και πού νιώθω το πόδι του να μου κλωτσάει τον κώλο. Φτάνουμε στην τουαλέτα και τραβώντας το λουρί πολύ δυνατά με οδηγείτε να μπω στην μπανιέρα. Με ξαπλώνετε ανάσκελα και για άλλη μια φορά με κοιτάζετε με εκείνο το σαρδόνιο χαμόγελο στο πρόσωπο.

-    «Τώρα μπορείς να κατουρήσεις» του λέτε και με δείχνετε.

Βλέπω τον πούτσο του απειλητικό να σημαδεύει το σώμα μου. Το κουνάει από πάνω μέχρι κάτω. Βλέπω τη βάλανό του να τεντώνεται και την τρυπούλα της να ανοίγει. Έρχεται… Νιώθω πρώτα και βλέπω μετά τη ζεστή χρυσή γραμμή που ξεκινάει από τον πούτσο του να καταλήγει πάνω στην κοιλιά και τον πούτσο μου. Έχω γίνει η τουαλέτα σας. Γελάτε δυνατά και με ειρωνεύεστε. Τελειώνει. Σκύβετε από πάνω μου και με φτύνετε στο πρόσωπο.

-    «Ξεφτιλισμένη πόρνη. Σήκω αμέσως στα γόνατα να καθαρίσεις τον πούτσο του. Τι τον κοιτάζεις; Πώς θα ξανασχοληθώ μαζί του, αν δεν είναι καθαρός;».

Σηκώνομαι και πριν καταλάβω τι γίνεται, είναι καρφωμένος στο λαρύγγι μου. Νιώθω τη γεύση από τα ούρα του και τον γλείφω λαίμαργα. Νιώθω τελείως πουτάνα! Ξεφτιλισμένη μέχρι τέλους. Τον ρουφάω δυνατά. Με αφήνετε μέχρι να τον δείτε να ξανακαυλώνει. Με τραβάτε από το λουρί έτσι ώστε να βγω. Είμαι στα τέσσερα ξανά. Με μετακινείτε ελαφρώς και δένετε το λουρί μου γύρω από το καζανάκι. Είμαι στα τέσσερα ακινητοποιημένος με το κεφάλι πάνω από τη λεκάνη της τουαλέτας. Σας νιώθω πίσω μου. Κάποιος σκαλίζει τον κώλο μου… Σφίγγομαι.

-    «Μη σφίγγεσαι μωρή! Είσαι και παρθένα. Θα πεθάνεις στον πόνο».

Κάτι κρύο και υγρό κυλάει ανάμεσα στα πόδια μου. Δε θέλω να ξέρω τι είναι. Ο ένας από τους δυο φεύγει και γυρίζει μετά δυο λεπτά κρατώντας κάτι. Προσπαθώ να δω, αλλά μου λέτε ότι αν δε μείνω ακίνητος, θα μου δέσετε τα χέρια, όπως πριν και έτσι το κεφάλι μου θα είναι μέσα στη χέστρα. Νιώθω κάτι παγωμένο να ακουμπάει στην κωλοτρυπίδα μου. Πιέζει. Είναι παγωμένο και μου δημιουργεί ένα φοβερό μούδιασμα. Με πιέζει κι άλλο. Είναι περίεργο αυτό που νιώθω. Καταλαβαίνω ότι κάτι με ανοίγει, αλλά μουδιάζω φοβερά, οπότε ο πόνος είναι περισσότερο από το κρύο, παρά από την παραβίαση του παρθένου κώλου μου. Ξαφνικά όμως καρφώνεται μέσα μου με μια κίνηση ολόκληρο.

-    «Ααααααααααααα!!!» τσιρίζω.

Γελάτε.

-    «Ξεκωλιάστηκε…. Πάει η παρθενιά της… Τώρα έγινε αληθινή τσούλα».

Νιώθω κάτι πολύ περίεργο μέσα μου. Ο πόνος υποχωρεί καθώς το μέγεθος αυτού που είναι καρφωμένο μέσα μου μικραίνει. Νιώθω κάτι υγρό να τρέχει μέσα μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τι είναι. Τώρα το υγρό τρέχει σε μεγάλες ποσότητες μέσα μου, ενώ ο πόνος έχει περάσει τελείως. Νιώθω κάτι να βγαίνει. Σκύβετε πίσω μου και το τραβάτε, ενώ το έντερό μου μοιάζει να είναι γεμάτο από κάτι υγρό.

-    «Κοίτα μωρή! Το έλιωσες το καημένο το καυλάκι. Τόσο καυτή κωλάρα έχεις».

Ήταν ένα προφυλακτικό. Με μια μεγάλη τρύπα στην μπροστινή πλευρά του. Κατάλαβα ότι ήταν γεμισμένο με νερό και τοποθετημένο στην κατάψυξη, για να φτιάξει έναν αυτοσχέδιο δονητή…!

Τέλος

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")