Καλοκαιρινές διακοπές

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Λίνο. Το καλοκαίρι είχα πάει Σύρο. Εκεί δούλευε ένας κολλητός μου σε ένα μπαράκι και πήγα για 10 μέρες στην καλοκαιρινή μου άδεια. Ήμουν single οπότε και με ανοιχτές κεραίες για όποιο καλό μουνάκι έπεφτε στο δρόμο μου.

Έφτασα στο σπιτάκι του κολλητού μου, αφήνω τα πράγματα μου, βγαίνω στο μπαλκόνι και την βλέπω! Κόκκινα μαλλιά, κοντά με μερικές μαύρες τούφες, φορούσε ένα μπικίνι μαύρο, string, ήταν γύρω στο 1.70 αδύνατη με μικρό βυζί αλλά φοβερή κωλάρα.

Έμεινα να την κοιτάζω που έκανε ηλιοθεραπεία.

Το βράδυ, ενώ ήμουν στο μπαράκι που δούλευε ο φίλος μου, την βλέπω να σκάει μύτη! Ψηλά τακούνια, φούξια, κοντή όσο δεν πήγαινε φούστα και από πάνω το μαγιό.

Ξεκινάω παιχνίδι… σύντομα καθίσαμε μαζί. Κερνούσα τεκίλες πίναμε, χορεύαμε, μιλούσαμε, φλερτάραμε, το θεματάκι πήγαινε jet.
Είχε έρθει κι εκείνη να δει έναν κολλητό της που δούλευε σε ένα άλλο μπαράκι.

Φύγαμε για το δωμάτιο της. Μπαίνουμε μέσα… γλωσσόφιλα και τρελό χούφτωμα σε όλη τη διαδρομή. Μπαίνουμε μέσα, κάθεται στο κρεβάτι, της ανεβάζω τη φουστίτσα, κατεβάζω το μαγιό της και αρχίζω να γλύφω το μουνάκι της που έσταζε…
Είχε φοβερή γεύση!

Τότε ακούω ένα θόρυβο πίσω μου, αλλά δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα παραπάνω…
Νιώθω δυο χέρια στην πλάτη μου, να με χαϊδεύουν -είχα βγάλει τη μπλούζα μου από την είσοδο κιόλας- τα χέρια κατεβαίνουν, μου πιάνουν τον πούτσο… εγώ συνεχίζω να γλύφω τη Μίρκα -έτσι έλεγαν το μωρό- μου ξεκουμπώνει το παντελόνι, μου το βγάζει, όπως και το μποξεράκι.

Μου τον έπαιζε αργά…
Τρελή καύλα! Ενώ η Μίρκα βογκούσε από το γλυφομούνι που της έκανα…
Και τότε, νιώθω τη γλώσσα στην πλάτη μου να κατεβαίνει, και φτάνει στην τρύπα μου…!!!

Παραξενεύτηκα, αλλά δεν αντέδρασα, και συνέχισε. Ώσπου άρχισε να μου αρέσει. Ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα! Η γκόμενα πίσω μου είχε αρχίσει να αγριεύει αφού μου έβαζε δάχτυλα, πότε ένα και πότε δυο.
Η Μίρκα τελείωσε, και ενώ ούρλιαζε από ηδονή, γυρίζω και βλέπω πίσω μου…

Δεν ήταν γκόμενα, αλλά ένας τυπάς γύρω στο 1.85, καστανός και ηλιοκαμένος!!! Είχα μείνει κάγκελο! Δεν μου είχε ξανατύχει κάτι τέτοιο!
Κατάλαβε ότι κόλλησα, και μου λέει:

-    Έλα φιλαράκι… καλά να περνάμε κι όλα οκ!

Και μου σκάει ένα φιλί στο στόμα, με γλώσσα και διαρκείας! Με έριξε στο κρεβάτι, μου πήρε πίπα -την καλύτερη της ζωής μου μακράν- ενώ η Μίρκα είχε σκύψει και τον έγλυφε…

Λίγο πριν χύσω, την άρπαξα και ξεκίνησα να την πηδάω με λύσσα! Ένιωθα τρελή καύλα! Ξεπερνούσα τα όρια του εαυτού μου και γούσταρα. Τότε τον ένιωσα πίσω μου… δεν αντιστάθηκα… με πήδαγε ενώ εγώ τον έχωνα στην Μίρκα…

Τελείωσα μέσα της και λίγο μετά εκείνος στο πρόσωπο μου!
Τις υπόλοιπες μέρες των διακοπών, τις πέρασα με τα παιδιά μες την καύλα.

Τελειώνοντας αυτό το δεκαήμερο, δεν ξανά έκανα ποτέ τίποτα με άντρα, δεν έτυχε...

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")