Εγώ η Μόνικα κι ο Νίκος (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Πλησίασα την Μόνικα και την σήκωσα από τον καναπέ, την τράβηξα σε ένα κενό ανάμεσα στα τραπέζια και άρχισα να λικνίζομαι με την μουσική κατεβάζοντας της το σορτσάκι. Ο Νίκος μισοξάπλωσε στον καναπέ με τον πούτσο μέσα από το παντελόνι όρθιο σαν κοντάρι.

-    «Κουνήσου μωρό μου κι εσύ!», της είπε παρακαλετά.

Η Μόνικα άρχισε να λικνίζεται κι αυτή απελευθερωμένη από το σορτσάκι της. Την έπιασα από την μέση και την έφερα κοντά μου, έβαλα το ένα μου πόδι ανάμεσα στα δικά της αγγίζοντας το μουνάκι της, ενώ τα βυζιά μας όπως λικνιζόμασταν άρχισαν να τρίβονται μεταξύ τους.

-    «Κοίτα!», της είπα και της έδειξα τον Νίκο που είχε πετάξει έξω τον πούτσο του και τον έπαιζε αργά.

-    «Ωραίο και χοντρό καυλί τρως μωρό μου!», της ψιθύρισα στο αφτί και άφησε ένα γελάκι γάργαρο να φύγει.

Ο Νίκος σηκώθηκε και με τον πούτσο έξω να κοιτάει τον ουρανό, ήρθε και μας αγκάλιασε από την μέση.

-    «Μωρό μου, έτσι όπως είμαστε τώρα και οι τρεις καυλωμένοι, για να δω. Είναι καυλωμένο το κοριτσάκι μου;», είπε.

Πέρασε το δάχτυλο του ανάμεσα από το κιλοτάκι της και το έχωσε στο μουνάκι της. Το στριφογύρισε λίγο το έβγαλε, το κοίταξε, το κράτησε όρθιο, και συνέχισε...

-    «Έτσι όπως είμαστε καυλωμένοι και οι τρεις, τι λες μωρό μου; Θέλεις να παίξουμε βάζοντας και την νέα φίλη μας στα παιχνίδια μας;»

Η Μόνικα κατέβασε τα μάτια και έγνεψε «Ναι».  Ο Νίκος της σήκωσε το πρόσωπο.

-    «Κοίτα…», της είπε και ακούμπησε το δάχτυλο που είχε χώσει στο μουνί της υγρό ακόμα από τους χυμούς της στα χείλη μου.

Έβγαλα την γλώσσα και το έγλειψα. Το τράβηξε και το έχωσε στο δικό μου μουνί. Το στριφογύρισε μερικά δευτερόλεπτα, το έβγαλε, το κοίταξε και το ακούμπησε στα χείλη της Μόνικας.  

-    «Γλείψτο!», της είπε.

Η Μόνικα βγάλε την γλωσσίτσα της και την ακούμπησε δειλά πάνω στο δάχτυλο του.

-    «Όλο!», της είπε. «Όπως κάνεις με τον πούτσο μου!»

Η Μόνικα το έβαλε όλο. Της το έχωσε στο στόμα και το στριφογύρισε. Μετά έβαλε από ένα δάχτυλο ταυτόχρονα στο μουνί της καθεμιάς μας. Αυτό που έβαλε στης Μόνικας μου το έδωσε να το γλείψω εγώ, κι αυτό που έβαλε σε μένα, το έδωσε στην Μόνικα.

-    «Ρουφήξτε πουτάνες!», είπε ενώ το καυλί του παλλόταν ανάμεσα μας κατακόκκινο και πρησμένο.

Ρουφήξαμε τα δάχτυλα και το επανέλαβε μερικές φορές ακόμα. Τραβήχτηκε και μου είπε:

-    «Δικιά σου! Κάνε παιχνίδι…»

Την τράβηξα και την βοήθησα να ανεβεί πάνω στο τραπέζι. Ανέβηκα κι εγώ και την αγκάλιασα συνεχίζοντας το αισθησιακό λίκνισμα, δίνοντας της υγρά βαθιά φιλιά. Μετά έσκυψα με τα πόδια σε διάσταση τουρλώνοντας τον κώλο μου στο πρόσωπο του Νίκου και λικνίζοντας τον και άρχισα να της πιπιλάω τις ρώγες και να τις στρίβω μέσα στα δάχτυλα μου. Προχώρησα την γλώσσα μου στο στομάχι και την κοιλιά της και με τα δόντια κατέβασα το βρακάκι της. Ο Νίκος πότε - πότε μου έδινε σκαμπίλια στο κώλο που ήταν τουρλωμένος στο πρόσωπο του.

Άρχισα να χαϊδεύω το τρυφερό μουνάκι της και να το φιλάω. Την ξάπλωσα πάνω στο τραπέζι και της άνοιξα τα πόδια. Ο Νίκος σηκώθηκε γυμνός πια και στάθηκε δίπλα στο πρόσωπο της. Άρχισα να της χαϊδεύω πάλι το μουνί. Ο Νίκος άπλωσε το χέρι και την χάιδευε κι αυτός. Της άνοιξα τα μουνόχειλα... έχωσε το δάχτυλο του μέσα και το στριφογύρισε... το έβγαλε και της το έδωσε να το γλείψει, ξανά και ξανά… Μετά της έδωσε την ψωλή του στο στόμα. Έσκυψα και άρχισα να γλείφω τα μουνόχειλα της, να πιπιλάω την κλειτορίδα της, να χώνω την γλώσσα μου στο μουνί της, να την βγάζω και υγρή να την σέρνω ως την σφιχτή κωλοτρυπίδα της. Ο Νίκος της κρατούσε το κεφάλι με τα δυο χέρια και την είχε μπουκώσει με τον πούτσο του.

-    «Θα στο φάει το μουνί καυλιάρικο πουτανάκι μου η καριόλα η φίλη σου!», της έλεγε.  «Απόψε θα λιώσουμε στο γαμήσι πουτάνες!»

Πότε - πότε έβγαζε τον πούτσο του από το στόμα της και της έδινε πουτσοσκάμπιλα στο πρόσωπο.

-    «Τι θα κάνουμε απόψε μικρό καριολάκι;»

-    «Θα λιώσουμε στα γαμήσια!», επαναλάμβανε η Μόνικα.

-    «Τι θα σου κάνει η πουτάνα η φίλη σου;»

-    «Θα μου φάει το μουνί!»

-    «Είσαι μια μικρή καυλωμένη πουτάνα που θα ξεσκιστείς από όλες σου τις τρύπες απόψε!»

-    «Ναι! Είμαι μια μικρή καυλωμένη πουτάνα, που θα ξεσκιστώ από όλες μου τις τρύπες!»

Επαναλάμβανε η Μόνικα και ξαναμπουκωνόταν με το καυλί του, ενώ εγώ συνέχιζα να την γαμάω με την γλώσσα και τα δάχτυλα. Πήρα από το διπλανό τραπέζι ένα κερί, το σάλιωσα και άρχισα να την γαμάω με αυτό. Το έβγαζα κατά διαστήματα και το έδινα του Νίκου να το γλείψει και της το ξανάχωνα. Η μικρή είχε λιώσει από καύλα και ούρλιαζε, έβγαζε άναρθρες κραυγές.

-    «Έλα…», είπα του Νίκου. «Έλα να το σκίσεις το τσουλάκι σου!»

Ήρθε ανάμεσα στο πόδια της και άρχισε να δίνει πουτσοσκάμπιλα στα μουνόχειλα της. Πριν τον χώσει στο μουνί της μου τον έδωσε για λίγο στο στόμα μαλάζοντας τα βυζιά μου.

-    «Μην νομίζεις ότι θα μείνεις παραπονεμένη. Θα σε ξεσκίσουμε κι εσένα πουτανάρα!», μου είπε, χώνοντας δυνατά τον πούτσο του στο ντελικάτο μουνάκι της μικρής και δίνοντας μου ένα γλωσσόφιλο.

Τραβήχτηκα πιο ‘κει παρακολουθώντας το μπες - βγες του πούτσου του στο υγρό μουνί της, ενώ έπαιζα με το δικό μου μουνί τραβώντας το στρινγκ μου στην άκρη. Η μικρή μετά από ένα δυνατό σφυροκόπημα άρχισε να χύνει κραυγάζοντας. Πλησίασα και ο Νίκος τραβήχτηκε, μου τον έδωσε στο στόμα και άρχισε να μου το γαμάει δυνατά. Έχυσε στο πρόσωπό μου. Με τα χύσια στο πρόσωπο πλησίασα την Μόνικα.

-    «Πάρε τα χύσια μου μωρό μου καυλιάρικο!», της είπε ο Νίκος. «Καθάρισε τα όλα με την γλωσσίτσα σου».

Η Μόνικα άρχισε να γλείφει το πρόσωπο μου και να το καθαρίζει. Κράτησα λίγα στα χείλη μου και φώναξα κοντά στον Νίκο.

-    «Αυτά θα τα μοιράσουμε οι τρεις μας καύλες!», είπα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε και οι τρεις.

Κάναμε ένα τσιγάρο και περίμενα το δικό μου ξέσκισμα.

-    «Έλα τσουλάκι μου!», είπε ο Νίκος στην Μόνικα. «Είναι η σειρά μας να ευχαριστήσουμε την φίλη μας. Ξεκίνα!»

Η Μόνικα τον κοίταξε αμήχανη. Ο Νίκος αναστέναξε και την τράβηξε από το χέρι. Εγώ είχα ξαπλώσει πάνω στο τραπέζι ήδη και χάιδευα το μουνί μου. Μου άνοιξε τα πόδια ο Νίκος.

-    «Κοίτα μια μουνάρα! Κοίτα πως είναι πρησμένη και γυαλίζει από τα υγρά!», είπε στην Μόνικα. «Έλα… ρούφα το αυτό το μουνί! Από το πρωί για σένα είναι καυλωμένο πουτανάκι!», της είπε και της έσπρωξε το πρόσωπο ανάμεσα στα πόδια μου.  

Η Μόνικα δειλά άρχισε να με χαϊδεύει και να με γλείφει. Σιγά - σιγά ξεθάρρεψε και άρχισε ένα καταπληκτικό γλειφομούνι.

-    «Και την κωλάρα θα της γλείψεις τσουλάκι μου!», είπε ο Νίκος, παίζοντας πάλι το ορθωμένο καυλί του.

Σηκώθηκα και στάθηκα στα τέσσερα. Ο Νίκος μου άνοιξε τα κωλομάγουλα κι η μικρή άρχισε να μου κάνει γλειφοκώλι. Έτσι στα τέσσερα ήρθε από πίσω μου ο Νίκος.  

-    «Και τώρα θα φας το καυλί μου καύλα!», μου είπε και μου τον κάρφωσε στο μουνί. «Εσύ συνέχισε με τον κώλο της…», είπε στην Μόνικα.

Ο Νίκος γαμούσε δυνατά και γρήγορα το μουνί μου. Η Μόνικα με την γλωσσίτσα της τον κώλο μου.

-    «Έτσι μωρά μου... έτσι.. Σκίστε με! Γαμήστε με την πουτάνα!  Ξεσκίστε με!», φώναζα.

Άρχισα να χύνω δυνατά όλο το μουνόχυμα που είχε μαζευτεί μέσα μου από το πρωί. Μόλις τελείωσα, σηκώθηκα και ο Νίκος έβαλε την ψωλάρα του ανάμεσα στα βυζιά μου.

-    «Αυτά τα βυζιά θέλω να τα χύσω μωρό!», είπε στην Μόνικα. «Και να σε δω να τα γλείφεις χυμένα…»

Άρχισε να τρομπάρει τον πούτσο του ανάμεσα στα βυζιά μου ενώ η γλώσσα της Μόνικας έγλειφε το πουτσοκέφαλο του. Σε λίγο άρχισε να χύνει. Η Μόνικα πασάλειψε με τα χύσια του όλη την επιφάνεια των βυζιών μου…

-    «Γλείφε τώρα πουτανίτσα τα βυζιά που λιμπίστηκες!»

Η Μόνικα άρχισε να γλείφει τα χυμένα βυζιά μου. Ο Νίκος έφερε μια κάμερα και άρχισε να τραβάει. Η όλη σκηνή με καύλωσε πάλι.

-    «Ρούφα τα πουτανάκι μου!», της είπα. «Ρούφα τα και καθάρισε τα από τα χύσια του γαμιά μας!»

Όσο η Μόνικα έγλειφε, εγώ χάιδευα με το ένα χέρι το μουνί μου και με το άλλο το δικό της. Γρήγορα βρεθήκαμε σε ένα γλειφομούνι σε στάση 69 και τον Νίκο να μας βιντεοσκοπεί. Χύσαμε η μια στο στόμα της άλλης και γεμάτες από τα χύσια μας φιληθήκαμε με τον Νίκο. Είχε πια ήδη ξημερώσει...

Τις επόμενες δεκαπέντε μέρες και νύχτες ήμασταν αχώριστοι οι τρεις μας και ξεσκιζόμασταν…

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")