Στα μπουζούκια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα παιδιά, το όνομά μου είναι Μάνος και πάντα καύλωνα με τις ιστορίες που διάβαζα στο site. Ωστόσο δεν μου είχε συμβεί κάτι το τόσο φοβερό ώστε να αξίζει να το μοιραστώ με τους αναγνώστες... Τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του Δεκέμβρη.

Σπουδάζω Θεσσαλονίκη και εκεί παίχτηκε το σκηνικό. Η σχολή ή καλύτερα η παράταξη που είναι πρώτη δύναμη στη σχολή μου, είχε πάρτι και καλά Pre-Xmas (στην ουσία μπας και τσιμπήσει κανένα πρωτοετό και το γράψουν για τις εκλογές πρωτοετών) στο γνωστό σκυλάδικο του κέντρου ''Μούσες''. Εγώ είχα κολλητιλίκι με έναν παραταξιακό (ας τον λέμε Βασίλη-παίζει χοντρά στην ιστορία) και free σχέση επίσης με μια κοπελιά που ήταν κι αυτή στα μέσα και στα έξω (ας τη λέμε Ελένη).

Μου τα είχαν πρήξει με το πάρτι και το πόσο καλά θα περνούσαμε. Εγώ του σκυλιού και του παλουκιού(!) δεν ήμουν, αλλά έλα που εκείνο το βράδυ στο μπαράκι που τα έπινα με την παρέα μου είχε πέσει μούγκα, λεφτά τελείωναν, γενικά μια κατάσταση χάλια... Κατά τη μία η ώρα... παίρνω απόφαση να πάω στο κέρασμα. Από παραλία φτάνω ''Μούσες''. Βαράω τηλεφωνάκι στην Ελένη, βγαίνει με παίρνει, πάμε καθόμαστε. Είχε περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που την φάσωσα και για πηδήματα δεν είχα καμία βλέψη εκείνο το βράδυ, άντε κανένα τσιμπούκι που το ταλέντο της σε αυτά είναι θρυλικό...

Όταν κάθισα ο Μπιλάρας ήταν από δίπλα της, σα να λέμε σάντουιτς η φάση απ’ την αρχή! Μετά από κάνα δυό μπομπιασμένα ουισκάκια (για κανέναν μας δεν ήταν τα πρώτα δυο) η φάση άρχισε να ξεφεύγει. Η Ελένη έτριβε τα πόδια και των δυο μας και φιλούσε μια τον έναν και μια τον άλλο. Αν αναρωτιέστε οι γύρω τι έλεγαν, στο τραπέζι με το που πήγα, σχεδόν αμέσως μείναμε μόνοι. Τα δυο ζευγαράκια που ήταν κι αυτά κανά έτος μεγαλύτερά μου έφυγαν, τα πρωτοετά ήταν στα κάτω τραπέζια και οι άλλοι γνωστοί μας ή σκνίπιαζαν ή έψηναν τους καινούργιους να γραφτούν στην παράταξη, ήταν κι ο φωτισμός χαμηλός, ευνοούσε τη φάση.

Το μπαλαμούτι πήγαινε σύννεφο κι αν δε φορούσαμε και οι δυο άντρες τζην, οι ψωλές μας παίζει να είχαν βγει έξω ήδη στο μαγαζί. Η Ελένη ήταν γεια σου από τα ποτά, εμείς πάλι κρατιόμασταν, δυο ακόμα και το κεφάλι που είχαμε κάνει θα μας εμπόδιζε να χύσουμε. Αλλά, ευτυχώς δεν τα ήπιαμε! Ο Μπιλ με είπε να την μαζέψω να πάμε σπίτι του άμα γούσταρα (όλοι οι καλοί χωράνε μικρέ, μου είπε με νόημα), εγώ που ομολογώ το γούσταρα το τριολέ είπα ναι, η Ελένη δεν μπορούσε να μιλήσει, έτσι βρεθήκαμε στο αυτοκίνητο του Μπιλ με το μωρό στο πίσω κάθισμα μαζί μου κι αυτόν στο τιμόνι.

Όσο οδηγούσε ο Μπιλ, εγώ άρχισα να γλύφω τις ρώγες της Ελένης και να τρίβω το μουνάκι της κάτω απ’ το φόρεμα. Η φάση τέρμα καύλα. Εκείνη άρχισε να συνέρχεται κι αφού τη βοήθησα να μου ξεκουμπώσει το τζην άρχισε να μου την παίζει γλύφοντας λίγο το πουτσοκέφαλο, όσο μπορούσε. Ο Μπιλ μας ξέχεσε: '

''Μαλακισμένα κρατηθήτε θα χύσω στο τιμόνι''.

Ευτυχώς γρήγορα φτάσαμε σπίτι του και εγώ με ανοιχτά μαγαζιά έτρεξα τουαλέτα να κατουρήσω για να έχω αντοχές για μετά. Αφού ηρέμησα κάπως, ξαναβγήκα στο σαλόνι όπου η Ελένη τα ‘χε βγάλει όλα και πίπωνε τον Μπιλ που είχε μείνει με το σώβρακο κατεβασμένο και τίποτα άλλο. Είχε κοιλίτσα -αυτό φαινότανε και με ρούχα άλλωστε- και ήταν υπερβολικά τριχωτός. Το καυλί του ίδιο μέγεθος με το δικό μου γύρω στα 18 εκατοστά αλλά με κεφάλι χοντρό σα μανιτάρι!

Μπήκα στη φάση, έριξα τζην και μποξεράκι κάτω, και με τα παπούτσια πλησίασα την Ελένη. Το διπλό τσιμπούκι ήταν ασύλληπτο! Μια εμένα στο στόμα, μια την πουτσάρα του Μπιλ. Κάποια στιγμή οι πούτσες μας αγγίχτηκαν και το είδα στα μάτια του, ο κολλητός καύλωσε όσο κι εγώ. Ο Μπιλ μου είπε να τη χύσουμε στις βυζάρες και οι δυο κι εγώ συμφώνησα. Μας μαλάκιζε ταυτόχρονα και με διαφορά λίγων λεπτών χύσαμε, πρώτα ο Μπιλ μετά εγώ.

Η φάση ήταν μάγκες τρελή. Πάνω όμως που βγάζαμε απ’ τη ζελατίνα τις καπότες του Μπιλ το μαλακισμένο η Έλενα είπε πως νυστάζει, τα 'χει κωλοπαίξει και γενικώς δεν την παλεύει. Πήγε στην κρεβατοκάμαρα του Μπιλ, κλείδωσε και μας άφησε κυριολεκτικά με τους πούτσους στο χέρι. Η καύλα μας τρελή και δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Ο Μπιλ πρότεινε να βάλει καμιά τσόντα, αφού η γαμιόλα μας πούλησε να ξεκαυλώναμε με την παλάμη. Ήμουν μέσα, γιατί παρά το χύσιμο, ο Μανωλιός είχε ξανασηκωθεί και γύρευε μουνί, αλλά και η Μαρία-παλάμη καλή ήταν.

Καθίσαμε στον καναπέ και βλέπαμε δυο πουτσαράδες μαύρους να σχίζουν μια ξανθιά σιλικονάτη (κλασικά πράματα).

-    ''Πούτσους που τους έχουν τα ξεκώλια, ρε μαλάκα!''

Μου είπε ο Μπιλ χαϊδεύοντας τα αρχίδια του.

-    ''Ε και συ δεν πας πίσω Μπιλ!'' Του λέω.

-    ''Τι λες ρε; Ίσες τις έχουμε.'' Μου είπε.

-    ''Ναι ρε αλλά η δικιά σου είναι λουκάνικο σκέτο! Πολύ χοντρή. Τα κωλόπαιξα όταν την είδα''.

Αφού έπεσε μούγκα και αρχίσαμε να ξαναπαρακολουθούμε, είδα τον Μπιλάρα να σηκώνεται επικίνδυνα, όπως και ο Μανωλιός.

-    ''Άντε ρε, παίχτην. Θα σκάσεις.'' Του λέω.

-    ''Λοιπόν μαλάκα Μανώλη, δεν ξέρω μην το πάρεις στραβά... άντρες είμαστε τόσα μοιραστήκαμε σήμερα, ρε please παίξ’ την μου εσύ και θα σε μαλακίζω και εγώ. Ρε μαλάκα καλύτερα έτσι... Δεν είναι τίποτα πούστικο αντρίκια πράματα. Είσαι οκ;''.

-    ''Ξέρω εγώ ρε συ, κάπως μου φαίνεται...'' Του είπα αλλά πριν πω κάτι άλλο ήρθε δίπλα μου, μου την έπιασε και άρχισε να μου βαράει μια μαλακία. Τα ‘χα κωλοπαίξει απ’ την καύλα. Να βλέπεις ένα δασύτριχο χέρι να σε μαλακίζει ρυθμικά, ε, δεν μπορούσα αλλιώς άρχισα να του την παίζω και εγώ.

-    ''Αχ μαλάκα, τέλεια το κάνεις!'' Μου είπε.

-    ''Εσύ να δεις''.

Πριν πω ότι άλλο ο Μπιλ έσκυψε άφησε την πούτσα μου και με φίλησε! Δεν το περίμενα. Τι φιλί ήταν αυτό. Τα γένια του (μούσι και μουστάκι πυκνό μαύρο) αντί να με ενοχλούν με καύλωναν, με έκαναν πύραυλο!!! Μόλις σταμάτησε μου είπε:

-    ''Σόρρυ αλλά ήθελα να το κάνω. Αν είναι να προχωρήσουμε πες το, αλλιώς το κόβω και φύγε''.

-    ''Σ’ όλα μέσα καυλιάρη!''

Του λέω και ανταποδίδω το φιλί, ενώ εκείνος μετά και το δεύτερο γλωσσόφιλο άρχισε να κατεβαίνει προς το καυλί μου. Μου έκανε πίπα ο κολλητός μου! Με τα γένια να ερεθίζουν το πουτσοκέφαλο και την καύλα της πρωτόγνωρης εμπειρίας, έχυσα σε λίγα λεπτά. Το πιο τρελό: μόλις κατάλαβα ότι χύνω του ζήτησα να με μαλακίσει για να χύσω στην τριχωτή κοιλιά του και το έκανε! Ένας άντρακλας ''αρκούδος'' που λένε, τριχωτός με αρρενωπή κοιλιά μες στο ψωλόχυμά μου!
Ε, του άξιζε κάτι καλό! Μου λέει:

-    ''Τώρα που τέλειωσες θέλω το κωλαράκι σου. Δεν θέλω πίπες, χόρτασα απ’ την Ελένη''.

Είπα «ναι», πως να αρνηθώ; Έφερε βαζελίνη και άρχισε να πασαλείβει τα χοντρά του δάχτυλα και μετά σιγά-σιγά την παρθένα σούφρα μου! Τα χα δει όλα! Θα τον έπαιρνα απ’ τον κώλο σαν γαμημένη πουτάνα! Και το γούσταρα κιόλας ο ανώμαλος!
Όταν μετά από ώρα η σούφρα μου έπαιρνε τέσσερα δάχτυλα μέσα, με αρκετό πόνο βέβαια, ο Μπιλ με πήγε στη μεριά του σαλονιού με τον καθρέφτη τον ολόσωμο, με έστησε στα τέσσερα, έβαλε καπότα, έριξε λίγη βαζελίνη ακόμα στην τρύπα μου και με μια απότομη κίνηση μου τον κάρφωσε. Έπειτα νόμισα πως θα λιποθυμούσα. Το τέρας του δεν χωρούσε όλο και αυτός ο καυλιάρης έσπρωχνε. Έλεγε σιγά:

-    ''Σ’ αρέσει μωρό μου, να σου σκίζω το κωλί σου; Σ’ αρέσει καριόλη να σε γαμάει ο Μπιλάρας;'' Εγώ μουρμούριζα:

-    ''Ναι! Σκίσε με γαμιά μου!''

Οι παλινδρομικές κινήσεις με πέθαιναν από καύλα και πόνο. Όταν ένιωθε πως τελειώνει, απότομα όπως μπήκε βγήκε έβγαλε την καπότα και πλησίασε το πρόσωπό μου. Έχυσε τελικά στα μούτρα μου, αφού τον πίπωσα για λίγο.

Το επόμενο πρωί ξύπνησα στο πάτωμα, με τα ρούχα μου που είχα φροντίσει να βάλω αφού καθαρίστηκα και τον Μπιλ να κοιμάται στον καναπέ. Η Έλενα σηκώθηκε με ένα κεφάλι καζάνι και μας έβρισε που την αφήσαμε να πιεί τόσο, την ''εκμεταλλευτήκαμε'' και δεν ήρθαμε όλη νύχτα να δούμε μήπως έπαθε καμιά αναρρόφηση. Όταν της είπαμε ότι είχε κλειδώσει ούρλιαξε:

-    ''Δικαιολογίες, τσογλαναράδες!''

Και αφού ντύθηκε γρήγορα έφυγε.

Με τον Μπιλ είμαστε κολλητάρια ακόμα. Το τριολέ θέλουμε να το επαναλάβουμε. Ορκιστήκαμε όμως ότι για τα ''άλλα'' κουβέντα πουθενά. Μέχρι τώρα δεν έχουμε ξαναπαίξει μαζί...

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")