Καρναβάλι στην Πάτρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είχαμε πάει στην Πάτρα το τριήμερο της Αποκριάς δυο ζευγάρια. Είχαμε κλείσει δυο δωμάτια σε ένα ξενοδοχείο μαζί με τους κουμπάρους μας. Το δεύτερο βράδυ κανονίσαμε με την κουμπάρα μου να ντυθούμε και να πάμε στα Μπουρμπούλια. Κανονίσαμε με την κουμπάρα μου (Δήμητρα) κι εγώ (Γιολάντα) να ντυθούμε μόνο απ’ έξω και από μέσα να μην φοράμε τίποτα και να πάμε στο θέατρο.

Είχαμε ξεκινήσει από το ξενοδοχείο και είχαμε κατεβάσει ένα μπουκάλι τεκίλα οι τέσσερις μας. Οι άνδρες είπανε ότι θα ντυθούν και αυτοί και θα έρθουν στο θέατρο ντυμένοι. Με τα από το πιόμα μας λέω στην Δήμητρα να πάει να κάνει ένα μπάνιο και να ετοιμαστεί για να πάμε στα Μπουρμπούλια. Είχαμε ωραίο σχέδιο στο μυαλό μας να μην μας γνωρίζει κανένας. Φεύγουμε τα δυο μας και οι άνδρες έρχονται μετά από λίγο από πίσω μας. Μέσα στο θέατρο γινότανε ο χαμός. Δεν ξέραμε από την ώρα που μπήκαμε ποιος χαμουρευότανε με ποιον. Το σχέδιο μας ήτανε έτοιμο.

Σε κάποια στιγμή έρχονται δυο ντυμένοι και μας πλησιάζουν. Δεν ξέραμε αν ήτανε άνδρες η γυναίκες γιατί πολλές γυναίκες από ότι είδαμε ντύνονταν άνδρες. Σε κάθε γωνία στο θέατρο υπήρχαν άτομα που φιλιόντουσαν αλλά και πηδιόντουσαν μέσα στον κόσμο. Εγώ είχα αρχίσει να μουσκεύομαι στο μουνάκι μου αλλά και η Δήμητρα δεν πήγαινε πίσω. Εάν μας έπιανε στα μουνάκια μας θα έβλεπε την καύλα μας. Αυτοί οι δυο που μας πλησίασαν την πρώτη φορά ήτανε τελείως Λάκηδες. Αμέσως βγάλανε την μάσκα τους για να τους δούμε.

Αφού γυρίζαμε γύρω - γύρω έρχονται δυο άτομα και το ένα πιάνει την Δήμητρα και την τραβάει δίπλα του. Ήτανε και οι δυο, δυο μέτρα. Αφού συζητήσαμε χωρίς κανένας μας να έχει βγάλει το πρόσωπο του σε κάποια στιγμή ρωτάει ο ένας εάν έχουμε έρθει οι δυο μας εδώ στα Μπουρμπούλια; Τους λέει η κουμπάρα μου ναι. Με τα πολλά κανονίζουμε να πάμε στο ξενοδοχείο. Στο δρόμο που πηγαίναμε κανένας μας δεν είχε βγάλει το πρόσωπο του.

Η ώρα είχε πάει επτά και σε λίγο θα ερχόντουσαν οι άνδρες μας. Την ώρα που μπήκαμε στο ξενοδοχείο με πιάνει ο Τάκης και με ρίχνει επάνω στον τοίχο και μου σηκώνει το ράσο που φόραγα και τότε είδε ότι δεν φόραγα τίποτα από μέσα και το μουνάκι μου ήταν ξυρισμένο. Ο Θανάσης από την άλλη είχε πιάσει την Δήμητρα και της τα είχε βγάλει όλα εκτός από την μάσκα που φορούσε στα μάτια. Πήρα στα χέρια μου τα μουνάκι της Δήμητρας και της το έγλειφα μέχρι να χύσει. Σε κάποια στιγμή βγάζει μια κραυγή σαν την έσφαξα. Τέτοιο χύσιμο δεν την είχα ξαναδεί γιατί είχαμε εμπειρία τα δυο μας. Γύρω στις επτά η ώρα έρχονται οι άνδρες μας και τραγουδούσαν. Μόλις μας βλέπουν λένε και οι δυο:

-    «Τα πουτανάκια μας γαμιούνται με άλλους».

Γδύθηκαν και οι δυο και ο κουμπάρος μου με πήρε εμένα από πίσω με τον Τάκη να μου έχει σκίσει το μουνάκι μου, και την Δήμητρα την έσκιζε ο Θανάσης από τον κώλο με τον άνδρα μου να της ξεσκίζει το μουνάκι της. Τέτοιο γαμήσι δεν είχαμε κάνει ποτέ παρόλο που εγώ με την Δήμητρα είχαμε κι άλλες εμπειρίες χωρίς τους άνδρες μας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")