Ένα καυτό και παράξενο όνειρο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θέλετε να σας διηγηθώ ένα όνειρο που είδα πριν από λίγα βράδια; Η αλήθεια είναι πως είχα αναστατωθεί. Ξενυχτισμένη, πήγα προς το κρεβάτι που κοιμόταν βαθιά ο Κώστας και με πονηρές σκέψεις, μπήκα κάτω από το πάπλωμα.

Έχοντας την όρεξη πενήντα ερεθισμένων γυναικών, παραμέρισα το μποξεράκι του Κώστα και άρχισα τις προεργασίες. Ήμουν σίγουρη πως θα κάναμε το γαμήσι της ζωής μας.

Χωρίς να καταβάλω ιδιαίτερη προσπάθεια, ήταν έτοιμος. Θέλοντας να ανεβώ πάνω του, άρχισα να του κατεβάζω το μποξεράκι. Καθώς τον έγδυνα, ξύπνησε, με κοίταξε απορημένος και μου είπε:

-    «Εύη είσαι στα σοβαρά σου τέτοια ώρα; Κοιμήσου σε παρακαλώ».

Έμεινα άφωνη και ξενέρωσα. Τον παράτησα και πήγα στο μπάνιο για να καθαριστώ από τα υγρά μου που έσταζαν πια. Σκέφτηκα να χαϊδευτώ, αλλά την ίδια στιγμή ένιωσα αηδία για την εμμονή που έχω στο σεξ ώρες και φορές. Σκουπίστηκα και πήγα για ύπνο. Και επειδή ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται….

Ήταν μετά την εγχείρηση περιτομής του Κώστα. Στο σπίτι ήταν ο Κώστας, στο κρεβάτι του πόνου, εγώ και ο Νίκος ο διευθυντής μου. Ο Νίκος και εγώ πίναμε ποτό στο σαλόνι. Μου έλεγε πως ότι και αν έγινε, δεν κρατά κακία στον Κώστα και μάλιστα πως τον εκτιμούσε και τον θαύμαζε. Και πως δεν ήταν σωστό να με εκμεταλλεύεται, τη στιγμή που ήταν ανήμπορος να υπερασπιστεί την τιμή του.

Εγώ ήμουν ημίγυμνη και τον προκαλούσα, αλλά εκείνος σηκώθηκε και πήγε προς την κρεβατοκάμαρα, στον Κώστα. Ακολούθησα και τους άκουσα μιλούσαν άνετα μεταξύ τους. Μιλούσαν για την περιπέτεια του Κώστα. Παρενέβαινα και εγώ αλλά δε μου απηύθυναν το λόγο. Ο Νίκος ήταν σε απολογητική διάθεση και εξηγούσε στον Κώστα πως ότι έκανε, το έκανε επειδή τον θαυμάζει και ήθελε να έχει κάτι δικό του..

Ο Νίκος καθόταν στο κρεβάτι, δίπλα στον άντρα μου και παραμερίζοντας το σεντόνι, επεξεργαζόταν με τα μάτια το πέος του Κώστα, για να διαπιστώσει την κατάστασή του. Ήταν ταλαιπωρημένο αλλά η περιτομή του είχε δώσει μήκος και όγκο.

-    «Πιάσε το απαλά να δεις» είπε ο Κώστας.

Ο Νίκος δε μιλούσε αλλά άγγιξε.

-    «Σου αρέσει;»  

-    «Πολύ»  

-    «Πάρε το κεφάλι στο στόμα και γλύφε το απαλά».

Ο Νίκος πήρε το κεφάλι στο στόμα.

-     «Αίσχος!», φώναξα.

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Δεν υπήρχα. Ολόκληρη γυναικάρα, απλώς δεν υπήρχα. Και ο Νίκος συνέχιζε να δίνει κεφάλι στον άντρα μου. Ο Κώστας τον προέτρεπε να το πάρει όλο απαλά και ο Νίκος το πήρε με μεγάλη ευκολία..

-    «Γλύφε φίλε μου…»

Έλεγε ο Κώστας και ο Νίκος έγλυφε. Δεν το έκαναν από καύλα, απλώς έτσι επανόρθωνε ο Νίκος απέναντι στον Κώστα. Το παχύ και πλούσιο σπέρμα που έτρεχε από το στόμα του Νίκου, ήταν η απόδειξη πως ο Κώστας αποδέχτηκε τη συγνώμη του Νίκου. Είχα δεχτεί το γεγονός και ένιωθα ανακουφισμένη που σταμάτησε η έχθρα μεταξύ των δυο αντρών.

Ξύπνησα ιδρωμένη και κοιτώντας το ρολόι, διαπίστωσα πως δεν είχα συμπληρώσει μια ώρα ύπνου. Ένιωθα σαν να μην είχα κοιμηθεί καθόλου, αλλά και να μη χρειαζόμουν άλλο ύπνο. Έριξα κάτι πάνω μου και πήγα στο σαλόνι.

Έβαλα ένα μια ταινία και περίμενα να ξημερώσει…

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")