Μια καλοκαιρινή περιπέτεια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Καλοκαίρι. Η εποχή που οι αναστολές πέφτουν και πολλά πράγματα περίεργα μπορούν να συμβούν. Σαν κι αυτό που μου συνέβη φέτος στις διακοπές. Το μέρος, παραθαλάσσιο χωριό σε νησί των Σποράδων.

Έμενα με την γυναίκα μου σε στούντιο μεγάλου ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Απολαμβάναμε ήσυχα τις διακοπές μας, ως την ημέρα που στο διπλανό στούντιο ήρθε ένα νεαρό ζευγάρι. Τις αυλές μας τις χώριζε ένας κοντός ξύλινος φράκτης, τυλιγμένος σε αναρριχητικά φυτά. Παίρνοντας εκεί το πρωινό μας, γρήγορα γνωριστήκαμε. Ήταν πολύ όμορφοι και χαρούμενοι άνθρωποι και αρχίσαμε να κάνουμε παρέα. Πηγαίναμε μαζί για μπάνιο και τα βράδια βγαίναμε μαζί στην χώρα για διασκέδαση και ποτό. Τίποτε δεν με προετοίμαζε γι αυτό που θα ακολουθούσε μετά από μια τέτοια έξοδο.

Είχαμε πιει αρκετά εκείνο το βράδυ και με το ζόρι οδήγησα πίσω στο ξενοδοχείο. Όταν φτάσαμε, καληνυχτίσαμε τα παιδιά, τον Νίκο και την Ελευθερία και πήγαμε στα δωμάτιά μας. Η γυναίκα μου, τελείως ζαλισμένη, πέταξε τα ρούχα της και ολόγυμνη, έπεσε στο κρεβάτι. Σε λίγα λεπτά την είχε πάρει ο ύπνος. Το θέαμα με ερέθισε. Είναι ωραία γυναίκα και βλέποντάς την έτσι παραδομένη, ένιωσα τον πούτσο μου να σηκώνεται απαιτητικός. Δεν ήθελα όμως να την ξυπνήσω. Σκέφτηκα ότι ένα πρωινό ξύπνημα με ένα καλό πήδημα, θα αποκαθιστούσε τα πράγματα και έτσι αποφάσισα να περιμένω. Είπα να κάνω ένα τελευταίο τσιγάρο πριν πέσω κι εγώ για ύπνο.

Βγήκα στην αυλή και έπεσα στην ξαπλώστρα. Άναψα το τσιγάρο και απολάμβανα την ήσυχη και ζεστή βραδιά, μέχρι τη στιγμή που άκουσα ψιθύρους και γελάκια από την αυλή των γειτόνων. Γύρισα προς τα εκεί και τους είδα να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται μέσα στο σκοτάδι. Το ποτό φαίνεται τους έφτιαξε κι αυτούς τη διάθεση σκέφτηκα. Και τότε, είδα την Ελευθερία, να σκύβει μπροστά του. Γονάτισε και με γρήγορες κινήσεις του κατέβασε το παντελόνι. Κοκάλωσα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Να σηκωθώ, θα με δουν, να καθίσω, ίσως να ήταν χειρότερα. Πριν πάρω μια απόφαση, η Ελευθερία είχε αρχίσει να του παίρνει πίπα, εκεί έξω στην αυλή. Το ποτό, η ζέστη, ο ενθουσιασμός της, με έπεισαν να μείνω και να απολαύσω το θέαμά τους.

Ο Νίκος, είχε πιάσει το κεφάλι της με τα δυο του χέρια και κουνούσε την λεκάνη του μπρος πίσω, σαν να γαμούσε το στόμα της.. Άκουγα την ανάσα του λαχανιασμένη καθώς τον ρουφούσε και άρχισα ν’ ανάβω ξανά. Σχεδόν χωρίς να το καταλάβω, κατέβασα το φερμουάρ και βρέθηκα να χαϊδεύομαι, παρακολουθώντας το απίθανο αυτό θέαμα. Σε λίγο, ο Νίκος την σήκωσε και την έβαλε να στηριχτεί όρθια στον τοίχο. Σήκωσε την φούστα της και γονάτισε από πίσω της. Την επόμενη στιγμή, το κεφάλι του εξαφανίστηκε ανάμεσα στα πόδια της και από το βογκητό της, κατάλαβα ότι η γλώσσα του είχε βρει τον στόχο της. Το κεφάλι της είχε γείρει προς τα πίσω και το κορμί της είχε τεντωθεί σαν τόξο, καθώς την άκουγα να λαχανιάζει απολαμβάνοντας το γλείψιμο του. Ο πούτσος μου είχε σκληρύνει αφάνταστα και τον έπαιζα όλο και πιο γρήγορα. Το θέαμα ήταν απίθανο.

Έχυσε γρήγορα, καθώς είδα το κορμί της να τινάζεται και κοφτές κραυγούλες έφτασαν στ’ αυτιά μου. Ήμουν κι εγώ σχεδόν έτοιμος. Ο Νίκος, σηκώθηκε από πίσω της και τότε….. γύρισαν προς το μέρος μου. Τους είδα να μου κάνουν μαζί νόημα να πάω κοντά τους και άκουσα και τον Νίκο να μου λέει σχεδόν ψιθυριστά «έλα εδώ».. Δεν πίστευα στ’ αυτιά μου, ούτε στα μάτια μου. Σαν σε όνειρο, σηκώθηκα τραβώντας το φερμουάρ και πέρασα πάνω από τον φράχτη που μας χώριζε. Στάθηκα αμήχανος μπροστά τους.

-    «Σε πρόδωσε η καύτρα του τσιγάρου σου. Σε είδαμε και γι’ αυτό βγήκαμε…», είπε γελώντας η Ελευθερία.

-    «Καλά, ξέρατε από την αρχή ότι ήμουν εκεί;», ρώτησα νιώθοντας να κοκκινίζουν τα μαγουλά μου από ντροπή.

Γέλασαν και οι δυο, χωρίς να μου απαντήσουν. Έπειτα, η Ελευθερία, με πλησίασε.

-    «Μου επιτρέπεις;», ρώτησε καθώς άρχισε να κατεβάζει το φερμουάρ από το παντελόνι μου.

Νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο. Από την αμηχανία μου ένιωθα ότι ο πούτσος μου είχε ζαρώσει, αλλά μόλις ένιωσα τα δάχτυλά της να τυλίγονται γύρω του, αυτός άρχισε να αντιδρά, σαν να είχε δική του θέληση. Ο Νίκος, στεκόταν παραδίπλα και μας κοίταζε, καθώς η Ελευθερία έβγαλε τον πούτσο μου από το παντελόνι και άρχισε να μου τον παίζει.

-    «Ορεξάτο τον βλέπω…!», μου ψιθύρισε. «Είχα καταλάβει ότι η γυναίκα σου έχει καλό γούστο. Για να δω όμως τώρα και τι γεύση έχει…»

Και με τα λόγια αυτά, έσκυψε και τον πήρε στο στόμα. Ήταν τέτοιες οι στιγμές, το μέρος, η κατάσταση, που το τσιμπούκι της μου φάνηκε θεϊκό. Την ένοιωθα να με σφίγγει με τα χείλη, να με χαϊδεύει με την γλώσσα, να με ρουφάει ως το μεδούλι. Είχα τρελαθεί. Δίπλα μου, ο Νίκος, χαϊδευόταν βλέποντάς μας, μ’ ένα πλατύ χαμόγελο χαραγμένο στο πρόσωπό του. Κόντευα να εκραγώ. Πρέπει να το κατάλαβε, γιατί σταμάτησε και γύρισε προς το μέρος του άντρα της.

-    «Για έλα εδώ… σε παραμέλησα» του είπε.

Ήρθε και στάθηκε δίπλα μου και αμέσως η γυναίκα του άρχισε να τον περιποιείται με το στόμα της. Ο πούτσος μου στεκόταν όρθιος και σκληρός, περιμένοντας ξανά την σειρά του, όταν ξαφνικά το χέρι του Νίκου τυλίχτηκε γύρω του.

-    «Μμμμ, ωραίος…», τον άκουσα να μου ψιθυρίζει και πριν προλάβω ν’ αντιδράσω, άρχισε να μου τον παίζει.

Ήταν πρωτόγνωρη όλη αυτή η εμπειρία, αλλά αυτό τώρα, ήταν το κάτι άλλο. Ποτέ δεν είχα κάνει κάτι με άντρα και ούτε το είχα επιδιώξει. Και να ‘σου τώρα, με το χέρι ενός άντρα να με χαϊδεύει και την γυναίκα του, να μας παίρνει πίπα με την σειρά. Αλλά οι εκπλήξεις δεν έλεγαν να σταματήσουν. Όταν ο Νίκος είδε ότι δεν τραβήχτηκα (που είχε γίνει γιατί είχα ξαφνιαστεί και όχι επειδή το είχα δεχτεί), έσκυψε και πήρε απαλά το πουτσοκέφαλο μου ανάμεσα στα χείλη. Ένιωσα την γλώσσα του να παίζει γύρω του και μετά κόβοντάς μου την ανάσα, με κατάπιε ολόκληρο.

Σχηματίσαμε ένα περίεργο σύμπλεγμα, με την Ελευθερία να παίρνει πίπα στον Νίκο και αυτός σε μένα. Μετά το αρχικό ξάφνιασμα, ξέρετε… μου άρεσε! Ασυναίσθητα, άρχισα να κουνώ την λεκάνη μου μπρος πίσω και το τσιμπούκι του με πέθαινε. Έκλεισα τα μάτια και απόλαυσα τις στιγμές εκείνες. Ένιωθα και την έκρηξη να πλησιάζει.

-    «Θα χύσω…», μουρμούρισα.

Και τότε ο Νίκος τραβήχτηκε. Σταμάτησε το τσιμπούκι και σήκωσε και την γυναίκα του όρθια.

-    «Όχι ακόμα, έχουμε πολλά να κάνουμε…», μου απάντησε.

Με πήραν απ’ το χέρι και μπήκαμε στο στούντιο. Μ’ έβαλαν να καθίσω στον καναπέ, αφού πρώτα με ξέντυσαν με γρήγορες κινήσεις. Έπειτα, η Ελευθερία, γονάτισε μπροστά μου. Άρχισε να παίζει με τον πούτσο μου, μια με το χέρι και μια με τα χείλη της, ενώ ο άντρας της, γονάτισε από πίσω της και με μια αποφασιστική κίνηση μπήκε μέσα της. Άρχισε να την πηδάει με αργές κινήσεις, κάνοντάς την να βγάζει μικρά, κοφτά βογκητά. Το κεφάλι της, ακολουθώντας τις κινήσεις του, ανεβοκατέβαινε πάνω στον πούτσο μου. Ήταν απίθανες στιγμές και έχοντας χαλαρώσει τώρα πια, άρχισα να τις απολαμβάνω. Πολλές φορές είχα ονειρευτεί κάτι τέτοιο, αλλά ξέροντας την γυναίκα μου, δεν είχα τολμήσει ούτε καν να το αναφέρω.. Και να που τώρα το όνειρό μου γινόταν πραγματικότητα.

Αποφάσισα να αναλάβω κι εγώ δράση. Δεν θα την έβγαζα μόνο με πίπες. Τραβήχτηκα από το στόμα της Ελευθερίας, σηκώθηκα και πήγα δίπλα στον άντρα της. Τον έσπρωξα δίπλα και πήρα την θέση του. Μπήκα μέσα στο μουνάκι της με ορμή και άρχισα να την πηδάω γρήγορα, άγρια, σαν να μην υπήρχε αύριο. Την άκουσα να μουγκρίζει και κατάλαβα ότι της άρεσε. Την έπιασα από την μέση και συνέχισα να την πηδάω, όσο πιο καλά μπορούσα. Το μουνάκι της, σφιχτό και υγρό, έκαιγε σαν φούρνος. Δεν είμαι και πρωτάρης με τις γυναίκες, αλλά το δικό της μουνάκι, ήταν το κάτι άλλο. Θα μπορούσα να την πηδάω όλο το βράδυ.

Άπλωσα τα χέρια μου και χούφτωσα τα στήθη της. Ιδρωμένα, σφιχτά και καλοσχηματισμένα. Ένιωσα τις ρώγες στητές και ερεθισμένες ανάμεσα στα δάχτυλά μου και ένα βογκητό ικανοποίησης βγήκε απ’ τα χείλη της καθώς άρχισα να τις τρίβω. Δεν άργησε να φτάσει σε οργασμό. Με έναν βαθύ αναστεναγμό και με το κορμί της να τινάζεται σχεδόν, άρχισε να χύνει. Με δυσκολία κρατήθηκα και δεν τελείωσα μαζί της.

Μόλις την ένιωσα να ηρεμεί, τραβήχτηκα από το μουνάκι της. Είχα ξεθαρρέψει πια και αποφάσισα να διεκδικήσω το κάτι παραπάνω. Ακούμπησα τον πούτσο μου στην τρυπούλα της, από πίσω. Σκληρός και μούσκεμα από τα υγρά της, ο πούτσος μου, άρχισε ν’ ανοίγει σιγά - σιγά τον δρόμο. Ένιωθα την σφιχτή τρύπα της να χαλαρώνει και να του παραδίνεται σιγά - σιγά. Δεν ήθελα να την πονέσω και προχώρησα αργά - αργά, κερδίζοντας πόντους με κάθε σπρώξιμο.

-    «Γάμησέ με. Χώσ’ τον μου. Θέλω να χύσω έτσι…», την άκουσα να μου λέει.

Με μια τελευταία προσπάθεια, τον ένιωσα να μπαίνει ολόκληρος μέσα της. Άρχισα να κουνιέμαι μέσα έξω, νιώθοντας το κορμί της να χαλαρώνει όλο και πιο πολύ με κάθε μου κίνηση. Την ένιωθα να τρεμουλιάζει και οι αναστεναγμοί της δυνάμωναν, μαζί με τις κινήσεις μου. Η τρύπα της με έσφιγγε σαν τανάλια και με πέθαινε στην καύλα. Έγειρα το κορμί μου πάνω της. Άπλωσα το ένα χέρι και άρχισα να παίζω την κλειτορίδα της και με το άλλο, άρχισα και πάλι να τρίβω την ρώγα του στήθους της.

Η ανάσα της, έφτανε στ’ αφτιά μου κοφτή και λαχανιασμένη. Το κορμί της έτρεμε και πάλι από κάτω μου. Τελικά, με μικρές κραυγούλες, άρχισε να χύνει, καρφώνοντας το κορμί της πάνω στον πούτσο μου και με τον σφιγκτήρα της να συσπάται. Ένα μακρόσυρτο «ναι…» βγήκε απ’ τα χείλη της και παραδόθηκε σ’ έναν ατελείωτο οργασμό. Ήταν στιγμές απίθανου και ατελείωτου αισθησιασμού και ερωτισμού. Η γυναίκα ήταν πυρκαγιά.

Ο Νίκος, όλη αυτή την ώρα, στεκόταν όρθιος δίπλα μας και χαϊδευόταν βλέποντάς μας και κάνοντας σχόλια όπως «σου αρέσει να πηδάς την γυναίκα μου, ε;» «καυλιάρα, σε ξεσκίζει» και διάφορα τέτοια, δείχνοντας κι έτσι τον έντονο ερεθισμό του. Καθώς προσπαθούσα να συνέλθω από τις στιγμές που είχα ζήσει με την γυναίκα του, με πλησίασε και στάθηκε δίπλα μου

-    «Έτσι ατιμώρητα θα πηδάς την γυναίκα μου;», τον άκουσα να με ρωτάει.

Γύρισα να τον δω και βρέθηκα με τον πούτσο του σχεδόν ν’ ακουμπάει στα χείλη μου. Καλοσχηματισμένος, σκληρός και με το πουτσοκέφαλο κατακόκκινο, με περίμενε! Η γυναίκα του τραβήχτηκε από τον πούτσο μου και γύρισε προς το μέρος μας.

-    «Θέλω να το δω. Πάρτον στο στόμα!», με διέταξε σχεδόν.

Ειλικρινά όμως, εκείνη την ώρα, δεν μ’ ένοιαζε πια τίποτε. Άνοιξα το στόμα και τότε αυτός, κάνοντας ένα βήμα μπροστά, έχωσε το ερεθισμένο του όργανο στο στόμα μου. Δεν είχα ξαναπάρει πίπα, αλλά φαντάστηκα ότι έπρεπε να κάνω, αυτό που μου άρεσε κι εμένα όταν μου έκαναν τσιμπούκι. Έκλεισα τα χείλη μου και ρούφηξα τον πούτσο του όσο πιο βαθιά μπορούσα. Τα χέρια του έπιασαν το κεφάλι μου και έπειτα, άρχισε να κουνιέται, γαμώντας με στο στόμα. Τον ένιωθα σκληρό στο στόμα και συνέχισα να τον σφίγγω με τα χείλη και να τον ρουφάω. Δεν κράτησε όμως για πολύ. Σε λίγο, τραβήχτηκε.

-    «Καλός είσαι, αλλά δεν θέλω να χύσω στα χείλη σου…», μου είπε. «Η σειρά σου τώρα…», είπε απευθυνόμενος στη γυναίκα του.

Την έπιασε απ’ το χέρι και την έβαλε να γονατίσει μπροστά του. Έπειτα, γονάτισε παίρνοντας θέση από πίσω της.

-    «Σ’ αρέσει να σε πηδάνε ξένοι, κουφαλίτσα;», της είπε. «Τώρα θα πρέπει να σε τιμωρήσω κι εγώ».

Ακούμπησε το πουτσοκέφαλο στην κωλότρυπα της και αργά αλλά αποφασιστικά, μπήκε από πίσω της. Ένα βογκητό ξέφυγε από τα χείλη της. Είδα έναν μορφασμό πόνου αρχικά και μετά ηδονής να σχηματίζεται στο πρόσωπό της. Άρχισαν να πηδιούνται έτσι και εγώ όρθιος δίπλα τους, απολάμβανα την ζωντανή τσόντα, παίζοντας με τον πούτσο μου. Είχαν και οι δυο πολύ ωραία κορμιά και το θέαμά τους στο μισοσκόταδο, να γυαλίζουν απ’ τον ιδρώτα, ήταν φοβερά ερεθιστικό. Δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο πια.

-    «Θα χύσω παιδιά!», τους είπα και γονάτισα μπροστά στην Ελευθερία.

Ήθελα να τελειώσω στα χείλη της.

-    «Έλα, όλοι μαζί…», μου απάντησε και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα.

Είδα τον Νίκο να καρφώνεται μέσα της με μια τελευταία αποφασιστική κίνηση και μουγκρίζοντας, να χύνει. Ένιωσα το κορμί της Ελευθερίας να τρεμουλιάζει καθώς άρχισε να χύνει και αυτή, μπουκωμένη από τον πούτσο μου και άφησα κι εγώ τον εαυτό μου ελεύθερο. Άρχισα να χύνω μέσα στα καυτό της στόμα, με τους σπασμούς να συνταράζουν το κορμί μου. Η ηδονή ήταν ατελείωτη, πρωτόγνωρη. Ένιωθα την Ελευθερία να καταπίνει τα υγρά μου και το κορμί της να τραντάζεται από τον οργασμό και τους σπασμούς του άντρα της και νόμιζα ότι δεν θα τελείωνα ποτέ.

Ούτε που κατάλαβα πως βρεθήκαμε όλοι, με μπλεγμένα τα κορμιά μας, στο πάτωμα, με κομμένη ανάσα. Όταν κάποια στιγμή μπόρεσα να σταθώ στα πόδια μου, ντύθηκα και τους καληνύχτισα.

-    «Κοίτα να ξαναμεθύσεις τη γυναίκα σου…», μου είπε η Ελευθερία. «Εμείς θα σε περιμένουμε».

Κάθισα στον καναπέ κι έκανα ένα τσιγάρο πριν τους καληνυχτίσω. Βγαίνοντας σαν κλέφτης από την πόρτα τους, γύρισα για μια τελευταία ματιά. Οι αχόρταγοι… είχαν ήδη ξεκινήσει ένα 69. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να τους ξαναδώ. Και τους ξαναείδα. Αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία, που δεν ξέρω αν θέλετε να σας την διηγηθώ.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")