Η συγκάτοικος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το μωρό μου, ο «Α», παρακολουθούσε προσηλωμένος Φόρμουλα ένα στην τηλεόραση. Εγώ πάλι, είχα ξεφυλλίσει ανόρεχτα την εφημερίδα και ψιλοβαριόμουν. Ήμασταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, απογευματάκι, εκείνος με ένα σορτσάκι, εγώ με ένα μπλουζάκι του, φαρδύ και μακρύ.

Άρχισα να παίζω με το μουνάκι μου ελπίζοντας ότι θα του τραβήξω την προσοχή. Ξάπλωσα τελείως, άνοιξα τα πόδια και άρχισα να παίζω με την κλειτορίδα μου που δε θέλει και πολλά για να ερεθιστεί. Κουνιόμουν και ψιλοτριβόμουν πάνω του, αλλά εκείνος τίποτα. Η προσοχή του ήταν κολλημένη στους πιλότους της Φόρμουλα ένα.

Σε κάποια φάση του πιάνω το χέρι και το βάζω στο μουνάκι μου.

- «Μμμ…» μου λέει. «Τι κάνεις εκεί;»

- «Είπα να τραβήξω καμιά μαλακία να περάσει η ώρα», του λέω αδιάφορα, και καλά…

Ο «Α» βούτηξε δυο δάχτυλα στο μουνί μου και τα έφερε στο στόμα μου. Καύλα! Έγλυφα και πιπιλούσα τα δάχτυλά του μες στην καύλα σαν να ’ταν ο πούτσος του, ενώ παράλληλα εξακολουθούσα να τρίβω την κλειτορίδα μου που είχε πρηστεί και κατακαυλώσει. Ωστόσο η Φόρμουλα δεν έλεγε να τελειώσει και ο «Α » δεν υπήρχε περίπτωση να ξεκολλήσει από την τηλεόραση.

Άρχισα να του τρίβω τον μισοκαυλωμένο πούτσο πάνω από το σορτσάκι. Γούσταρε, αλλά η φόρμουλα, φόρμουλα. Άρχισα να του χαϊδεύω τα αρχίδια, να τα χουφτώνω και να τα πασπατεύω, ενώ το κεφάλι μου ήταν τώρα πάνω από τον πούτσο του. Εκείνος, καθιστός καθώς ήταν στο κρεβάτι, μου χάιδευε σχεδόν μηχανικά τα μαλλιά ενώ εγώ «δάγκωνα» απαλά τον πούτσο του πάνω από το σορτσάκι.

Τον ένιωθα να σκληραίνει και αποφάσισα ότι εγώ θα έκανα ότι γούσταρα, κι εκείνος ας χάζευε Φόρμουλα μέχρι την επομένη αφού έτσι ήθελε. Εκείνος έχανε. Εγώ θα έχυνα.
Του ξεκουμπώνω το σορτς και το κατεβάζω ελαφρά, ενώ εκείνος ανοίγει ασυναίσθητα ελαφρά τα πόδια. Αρχίζω να παίζω με το πουτσοκέφαλο με το στόμα, με τα αρχίδια του στο χέρι μου…

Γλύφω παιχνιδιάρικα το κεφαλάκι και το ψευτοδαγκώνω όπως μ’ αρέσει. Ταυτόχρονα, ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμουν σε κάθετη θέση σε σχέση με τον «Α», γυρίζω παράλληλα μ’ εκείνον, αντίστροφα όμως, στα τέσσερα, ώστε καθώς σκύβω για να παίξω με το καυλί του να έχει πρόσβαση στο μουνάκι μου που είναι μούσκεμα. Του τουρλώνω το κωλαράκι και αμέσως πιάνει το υπονοούμενο.

Το χέρι του αρχίζει να κάνει βόλτες στο μουνάκι μου, τα δάχτυλά του μπαινοβγαίνουν στην τρύπα μου, τσιμπάει και μαλακίζει την κλειτορίδα μου κι εγώ κουνάω ρυθμικά τη λεκάνη μου για να πάρω τα δάχτυλά του πιο βαθιά μέσα μου. Τι καύλα! Το μουνί μου στάζει κυριολεκτικά, κι εγώ τρίβω τα βυζάκια μου πάνω στο κρεβάτι και στο πόδι του ενώ τον πιπώνω.

Ο πούτσος του έχει πια σκληρύνει. Τον γλύφω γύρω - γύρω, τον παίζω και τον ρουφάω, χωρίς να αφήσω τα αρχιδάκια του. Τον παίρνω όλο στο στόμα, τον πιπιλάω και τον αφήνω. Τον παίζω λίγο, με την γλώσσα να ακουμπάει στο πουτσοκέφαλο, και ξανά όλος μέσα. Δε με νοιάζει να τον κάνω να χύσει τώρα, αν και πολύ θα γούσταρα να ξεσκιστούμε έτσι όπως έχω καυλώσει, αλλά δε βιάζομαι, το βράδυ δε θα μου γλιτώσει.

Εν τω μεταξύ, το μουνί μου στάζει τρελά και δεν κρατιέμαι άλλο. Παρατάω το καυλί του, κάθομαι γονατιστή πάνω στο χέρι του και γαμιέμαι με τα δάχτυλά του μέσα στο μουνί μου ενώ τρίβω την κλειτορίδα στο χέρι του. Με κοιτάει, χαμογελάει.

- «Θα χύσω μωράκι» του λέω,

- «Χύσε καυλιάρα μου» μου λέει, και μου τσιμπάει μια ρώγα πάνω από το μπλουζάκι που φοράω.

Βουτάω δυο δάχτυλα στο μουνάκι μου και του τα δίνω στο στόμα. Τα γλύφει, σκύβω και τον φιλάω. Με όλη τη γλώσσα μου στο στόμα του, να γουστάρω. Η καύλα μου δεν περιγράφεται. Σφίγγω το χέρι του ανάμεσα στα μπούτια μου και αρχίζω να ανεβοκατεβαίνω πάνω στο χέρι του, με τα δάχτυλά του να βυθίζονται μέσα μου κι εγώ να λιώνω άγρια από την καύλα κι από τα νεύρα μου με την κωλοφόρμουλα, αλλά έχε χάρη που δεν θέλω να τσακωθούμε.

Χύνω ιδρωμένη. Στάζουν στα μπούτια μου και στο κρεβάτι τα χύσια μου και γλύφω απολαυστικά τα δάχτυλα του Μ. που μόλις αποσύρθηκαν από το μουνί μου.

- «Πάω στην κουζίνα θέλεις κάτι;»

- «Όχι μανάρι», μου απαντάει.

Έχω λυσσάξει από τη δίψα, και δεν έχω ξεκαυλώσει ακόμα. Στην κουζίνα η συγκάτοικός μου η «Κ» πλένει τα πιάτα. Μένουμε δύο χρόνια μαζί, είναι καλό παιδί και κάνουμε καλή παρέα. Πριν από καμιά δεκαριά μέρες τα χάλασε με έναν τύπο που έβγαινε για κάνα μήνα. Ψιλομαλάκας ήταν ούτως ή άλλως, οπότε ήταν οκ η «Κ», το είχε ήδη ξεπεράσει. Μπαίνω στην κουζίνα χωρίς να κάνω θόρυβο. Είναι γυρισμένη με την πλάτη προς τα μένα, και την τρομάζω όταν ανοίγω το ψυγείο.

- «Αμάν, με κοψοχόλιασες!» μου λέει γυρνώντας προς εμένα.

- «Σόρι ρε συ «Κ», δεν το έκανα επίτηδες».

Φοράει ένα ξεχειλωμένο κόκκινο μπλουζάκι χωρίς μανίκια, και μπορώ να δω σχεδόν ολόκληρο το στήθος της από το πλάι. Συχνά με πιάνω να χαζεύω τις καμπύλες της, ειδικά το στήθος της όταν κυκλοφορεί στο σπίτι ημίγυμνη ή χωρίς σουτιέν. Και έχω αντιληφθεί ότι το ίδιο κάνει κι εκείνη, στα κλεφτά. Νομίζω ότι με πήρε χαμπάρι με τη μία ότι δεν φοράω τίποτα μέσα από το άσπρο τ-shirt του «Α» και τα μπουτάκια μου γυαλίζουν ακόμα από τα χύσια. Και δεν έχω ξεκαυλώσει ακόμα.

- «Πώς πάει;» μου λέει.

- «Καλά μωρέ.. Ζέστη!», της λέω και ακουμπάω το μπουκάλι με το νερό στον πάγκο της κουζίνας δίπλα της.

Το ντουλάπι με τα ποτήρια είναι ακριβώς πάνω από το κεφάλι της, οπότε στέκομαι πίσω της, σηκώνομαι στις μύτες κι ανοίγω το ντουλάπι για να πιάσω ένα ποτήρι. Το αποτέλεσμα με κάνει να ανατριχιάσω. Οι ρώγες μου τρίβονται στην πλάτη της και καυλώνω απίστευτα. Παρατηρώ τις τριχούλες στο λαιμό της να σηκώνονται όρθιες και μου μπαίνουν ιδέες…

- «Ναι, πολλή ζέστη», λέει η «Κ» με ένα ελαφρύ τρέμουλο στη φωνή της.

Βάζω νερό και το πίνω ενώ την παρατηρώ να πλένει τα πιάτα. Τα βυζάκια της είναι καυλωμένα, είναι προφανές, τσίτα οι ρώγες. Έχει πιο ωραίο στήθος από το δικό μου, λίγο πιο μεγάλο, όχι τόσο στητό, αλλά λαχταριστό. Είμαι υπό την επήρεια της καύλας, δεν το σκέφτομαι και πολύ.

- «Θέλεις νερό «Κ»;» τη ρωτάω.

- «Αχ ναι!», μου λέει. «Έχω κορακιάσει».

Ξαναγεμίζω το ποτήρι μου, κι αφού εκείνη είναι με τις σαπουνάδες, πάω και πάλι από πίσω της για να της δώσω να πιει. Αλλά αυτή τη φορά, κολλάω επίτηδες το σώμα μου στο δικό της, πιέζω το στήθος μου πάνω της, νιώθω το κωλαράκι της στα μπούτια μου και περνάω το χέρι με το ποτήρι κάτω από το δεξί της χέρι, αναγκάζοντάς τη να σηκώσει το χέρι της, αγγίζω με το μπράτσο μου τη δεξιά της ρώγα και φέρνω το ποτήρι στα χείλη της για να πιει. Ξανά-καυλώνω.

Χωρίς να συνειδητοποιώ καλά - καλά τι κάνω, γέρνω το ποτήρι περισσότερο στα χείλια της και μερικές σταγόνες κυλούν πάνω της. Τινάζεται από το παγωμένο νερό, αλλά είναι εγκλωβισμένη ανάμεσα σε μένα και το νεροχύτη… Παγώνω ξαφνικά, δεν ξέρω τι σκέφτεται, δεν ξέρω καν τι κάνω, δεν ξέρω αν έχω ξεφύγει από τα όρια, εκείνη όμως εντωμεταξύ έχει πιάσει το ελεύθερο αριστερό μου χέρι και το έχει φέρει στο αριστερό της στήθος. Τι ωραία αίσθηση τα γυναικεία βυζιά!

Η «Κ» έχει απαλλαγεί πια από τις σαπουνάδες, έχει κλείσει τη βρύση, έχει πάρει το ποτήρι το νερό από το χέρι μου και γυρίζει προς τα μένα. Με κοιτάζει μισοπονηρά, μισοντροπαλά και μου λέει πιάνοντας τη μπλούζα της:

- «Μούσκεμα με έκανες».

Φέρνω το χέρι μου ξανά στο στήθος της και το χουφτώνω και με το άλλο χέρι μου πιάνω το δικό της και το οδηγώ στο μουνάκι μου.

- «Κι εσύ το ίδιο»…

Γελάμε και οι δύο μαζί. Η «Κ» γέρνει στον ώμο μου και μόνη της πια ψαχουλεύει με το χέρι της το μουνάκι μου.

- «Ο «Α» κοιμάται;» μου ψιθυρίζει.

- «Βλέπει φόρμουλα. Είναι υπνωτισμένος» της λέω στο αφτί.

Και χωρίς να πούμε τίποτα άλλο την ακολούθησα στο δωμάτιό της. Μπήκε πρώτη εκείνη κι εγώ από πίσω της. Ενώ έκλεινα την πόρτα με πλησίασε από πίσω κι αυτή τη φορά ένιωσα εγώ τις καυλωμένες της ρώγες στην πλάτη μου. Έβαλε ξανά το χέρι της στο υγρό μου μουνάκι και μου ψιθύρισε:

- «Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ αυτό».

- «Ούτε εγώ» της είπα.

- «Αλλά μ’ αρέσει» μου είπε με λιγωμένη φωνή.

- «Κι εμένα» της είπα.

Και γύρισα να τη δω. Ήταν αναψοκοκκινισμένη. Ένιωθα πως το ίδιο ήμουν κι εγώ. Κατέβασα τις μπρατέλες από το μπλουζάκι της και κοίταξα το όμορφο στήθος της. Έβαλε ξανά δυο δαχτυλάκια στο μουνάκι μου και με τα χύσια που μάζεψε πασάλειψε τη μία της ρώγα. Η πρόκληση ήταν σαφής. Έσκυψα ελαφρά, έβγαλα τη γλώσσα μου έξω και έγλυψα τη σκληρή της ρώγα, για να τη ρουφήξω αμέσως μέσα στο στόμα μου. Άκουσα την «Κ» να αναστενάζει και τρελάθηκα. Επανέλαβε την ίδια κίνηση, τα δάχτυλά της στο μουνάκι μου, πιέζοντας ελαφρά την κλειτορίδα, εγώ βόγκηξα πνιχτά, και πασάλειψε την άλλη της ρώγα.

Της έβγαλα τελείως τη μπλούζα και κόλλησα την «Κ» στον τοίχο, κι άρχισα να πιπιλάω απαλά τα βυζάκια της, μία το ένα και μία το άλλο. Όσο την έβλεπα να το απολαμβάνει, τόσο πιο πολύ καύλωνα! Μάλαζα το όμορφο στήθος της και το πιπιλούσα, δάγκωνα τις ρώγες και τις έπαιζα με τη γλώσσα μου, ζύγιζα τα βυζιά της στις χούφτες μου, τα πίεζα, τα έπαιζα, τα ρουφούσα, τα τραβούσα και δεν τα χόρταινα! Όλα τα χάδια που ήξερα ότι τρέλαιναν τα δικά μου βυζάκια μπορούσα να τα κάνω στην «Κ» και να καυλώνω με την καύλα της. Απίθανη αίσθηση!

Εν τω μεταξύ η «Κ» χάιδευε το λαιμό μου και ανακάτευε τα μακριά μαλλιά μου. Τα δικά μου είναι καστανά, μακριά και σγουρά, τα δικά της μαύρα και ολόισια, λιγότερο μακριά, λίγο κάτω από τους ώμους. Σε κάποια φάση πιάνει το μπλουζάκι μου και μου το βγάζει, και μένω γυμνή μπροστά της, κι εκείνη με ένα ροζ βρακάκι, που φαινόταν μουσκεμένο. Με το που μου βγάζει τη μπλούζα, με τραβάει στο μέρος της και ξαφνικά οι ρώγες μας συναντήθηκαν κι αρχίσαμε να τριβόμαστε μεταξύ μας, ενώ η «Κ» μου φιλούσε και μου έγλυφε το λαιμό και τα χέρια της μου χάιδευαν απαλά την πλάτη μέχρι τον κώλο. Είχα ανατριχιάσει ολόκληρη. Κι εκείνη το ίδιο.

Με έσπρωξε μαλακά προς το κρεβάτι της και κάθισα στην άκρη. Κάθισε στα πόδια μου, με καβάλησε με τα πόδια ανοιχτά, κι ένιωσα το μουνάκι της ζεστό και υγρό. Ήμουν τρελά ερεθισμένη. Η «Κ» κρατούσε τα βυζιά της και τα έτριβε πάνω στα δικά μου, ενώ εγώ άγγιζα δειλά - δειλά το μουνάκι της πάνω από το βρεγμένο της εσώρουχο. Βρήκα την κλειτορίδα της πρησμένη και παραμέρισα το βρακάκι για να τη νιώσω. Είχε πλημμυρίσει! Τα δάχτυλά μου κολυμπούσαν ανάμεσα στα χείλη της, πίεζαν την κλειτορίδα και γλιστρούσαν μέσα στο μουνάκι της ενώ η «Κ» κουνούσε τη λεκάνη της με κυκλικές κινήσεις και κοφτές ανάσες.

Ήμασταν και οι δύο στα όριά μας. Σηκώθηκε και έβγαλε το βρακάκι ενώ εγώ έγλυφα τα δάχτυλα μου και ρουφούσα τα απίθανα χύσια της. Έπεσα πίσω, ξαπλωμένη στο κρεβάτι με τα πόδια μου να κρέμονται κάτω, και την τράβηξα κοντά μου. Με είχε καβαλήσει και πάλι γονατιστή πάνω στο κρεβάτι. Χούφτωσα το ωραίο κωλαράκι της και έφερα το μουνάκι της ακριβώς πάνω από το πρόσωπό μου. Είναι απίστευτο να βλέπεις ένα ξένο μουνί από τόσο κοντά.

Της άνοιξα λίγο τα πόδια για να το δω καλύτερα. Ήταν τελείως ξυρισμένο (σε αντίθεση με το τελείως αξύριστο δικό μου) κατακόκκινο, πρησμένο και μούσκεμα. Άρχισα να της χαϊδεύω τα μπούτια και τον κώλο με τις άκρες των δαχτύλων μου, και κατέληγα γύρω από το καυλωμένο μουνάκι της χωρίς να το αγγίζω. Πέρασα το δάχτυλό μου από τη σχισμή του κώλου της μέχρι κάτω από τον αφαλό της και τινάχτηκε. Έπιασα τα εξωτερικά χείλη και τα άνοιξα και μια λεπτή κλωστή από τα χύσια της έσταξε πάνω στο μάγουλό μου. Το μουνάκι της μοσχομύριζε λίγα εκατοστά πάνω από το στόμα μου.

Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία και ήθελα να την απολαύσουμε και οι δύο. Κρατώντας τα μουνόχειλά της ανοιχτά, φυσάω απαλά μέσα στο μουνάκι της… Τη νιώθω να ερεθίζεται κι άλλο. Χουφτώνω ξανά τον κώλο της και την σπρώχνω προς τα μένα, να καθίσει με το μουνάκι της στο στόμα μου. Είναι απίστευτο! Τρελαίνομαι. Απλώνω τη γλώσσα μου από πάνω ως κάτω για να πάρω τα πολλά ζουμιά της, Είναι νόστιμα, τα καταπίνω με λαχτάρα. Αλλά θέλω να την αγγίξω πάλι με τη γλώσσα μου. Παντού.

Περνάω τη γλώσσα μου απ’ όλο της το σύστημα, δε μένει σπιθαμή που να μη γλύψω, και τη νιώθω να μου στήνει την κλειτορίδα της για παιχνίδι. Λογικό, έχει γίνει τεράστια. Την παίζω με τη γλώσσα και τη νιώθω να τινάζεται.

- «Γουστάρεις κοριτσάκι;»

Την πιάνω πιο σφιχτά με τα χείλια και την τυραννάω και πάλι με τη γλώσσα. Την παίζω γρήγορα και νιώθω νέο κύμα χύσια να πλημμυρίζουν τα πάντα. Βουτάω δυο δάχτυλα και της τα βάζω στο στόμα. Πιπώνει τα δάχτυλά μου ενώ παίζω την κλειτορίδα της. Την παίζω όλο και πιο γρήγορα με τη γλώσσα και ξαφνικά τη ρουφάω και ψιλοδαγκώνω με δόντια, χείλια και γλώσσα, κι εκεί απογειώνεται.

Παραμιλάει και χύνει σαν τρελή χουφτώνοντας σφιχτά τα βυζιά μου κι εγώ έχω απλώσει τη γλώσσα μου στο μουνί της και πασαλείβω όλο μου το πρόσωπο με τα χύσια της και τα καταπίνω. Έχει ιδρώσει και βαριανασαίνει, κι εγώ μαζί, αλλά η καύλα μας δε λέει να σταματήσει. Ανασηκώνεται και γέρνει πάνω μου και μου φέρνει το ένα βυζί στο στόμα. Το κρατάει και μου το χώνει στο στόμα κι εγώ το βυζαίνω και το δαγκώνω.

- «Σ’ αρέσει που σε δαγκώνω;»

- «Πολύ!»

- «Ωραία!» της λέω και γελάω.

Και πιάνω τη ρώγα της ανάμεσα στα δόντια μου κι αρχίζω να την τραβάω για λίγα δευτερόλεπτα, και μετά να χώνω όλο το βυζί στο στόμα μου και να το πιπιλάω. Παράλληλα, είχα κολλήσει όλη μου τη χούφτα στο μουνί της. Έτριβα την κλειτορίδα με την παλάμη μου και έκοβα βόλτες γύρω από την τρύπα της. Βάζω το πρώτο δάχτυλο κι αμέσως μετά ακόμα ένα. Τη βλέπω να διπλώνεται. Τα γυροφέρνω μέσα της κι αρχίζει κι εκείνη να κουνιέται ρυθμικά.

Είμαι καθιστή στο κρεβάτι, εκείνη γονατιστή, μου τραβάει μια τα μαλλιά και μια τα βυζιά και τη γαμάω με τα δάχτυλα! Το στήθος της πηγαινοέρχεται με την κίνησή της και με τρελαίνει, της τρίβω τη ρώγα και παθαίνει σοκ. Είναι έτοιμη να χύσει.

- «Θέλεις να τα πιεις πάλι;», με ρωτάει.

Και ξαφνικά είμαι πάλι ξαπλωμένη με το μουνί της στο πρόσωπο. Κάθεται πάνω μου, τρίβεται στο πρόσωπό μου και χύνει ασταμάτητα τη γλώσσα μου. Δαγκώνεται για να μην ουρλιάξει αλλά βογκάει τρελά. Τη σπρώχνω προς τα μένα απ’ τον κώλο της και τη ρουφάω με λύσσα, καταπίνω τα χύσια της ασταμάτητα. Χωρίς ανάσα ξαπλώνει δίπλα μου, πάνω μου σχεδόν, κι αρχίζει να γλύφει τα χύσια της από το πρόσωπό μου, τα μάγουλα, τα μάτια, τη μύτη μου, κι έρχεται στο στόμα… Κι αρχίζουμε να φιλιόμαστε. Οι γλώσσες μας δε σταματάνε, φιλιόμαστε με τρέλα. Τι καύλα! Ανασηκώνομαι και της χώνω το ένα μου βυζί στο στόμα, μου χουφτώνει το άλλο και νιώθω το χέρι της ανάμεσα στα πόδια μου.

Σβήνω, λιώνω από καύλα. Έχει δύο ή τρία δάχτυλα μέσα μου και νιώθω το μουνί μου να καίει. Βογκάω απ’ την καύλα. Με ξαπλώνει κάτω κι έρχεται εκείνη από πάνω μου. Δαγκώνει το λαιμό και το στήθος μου. Πονάω αλλά μ’ αρέσει τρελά, με ερεθίζει αφάνταστα. Αφήνει τα βυζιά της να πέσουν πάνω στα δικά μου και τα πιέζει. Οι ρώγες συναντιούνται σκληρές και καυλωμένες. Σέρνεται προς τα κάτω. Μου ανοίγει τα πόδια και βουτάει στο μουνί μου που έχει δημιουργήσει λίμνη από τα χύσια.

- «Αααααααααααααααααααααααααααααααχ! Τι καύλα!»

Ίσως το καλύτερο γλυφομούνι της ζωής μου! Πιπιλάει και παίζει την κλειτορίδα μου ασταμάτητα. Τη δαγκώνει και απογειώνομαι.

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")