Τους ήθελα και τους δυο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Καλοκαίρι του 2006 στην Σαντορίνη μια καλή φίλη παντρευόταν και ο μέλλων άντρας της κούκλος! Ήρεμος, απλός και πολύ τρυφερός. Διάλεξαν το ρομαντισμό της Σαντορίνης. Εγώ κουμπάρα.

Έτσι λοιπόν, πήγαμε νωρίτερα και για διακοπές σε ένα ξενοδοχείο στο Φηροστεφάνι. Κάναμε τις αποδράσεις μας, το βράδυ τις τρέλες μας και μετά καθώς ήμασταν δίπλα - δίπλα στα δωμάτια, άκουγα από την βεράντα τι γινόταν. Όλο και κάποια από τις κοπέλες του ξενοδοχείου έβρισκα και έκανα κι εγώ κάτι.

Ένα βράδυ, πολύ αργά, γαμιόντουσαν άγρια. Τους άκουγα και καύλωσα πολύ. Ήθελα να δω. Έσκυψα λίγο από εκεί και βλέπω να έχυνε από κάτω του και να το κάνουν άγρια. Αλλά δυο δάχτυλα της φίλης μου ήταν στην κωλοτρυπούλα του. Τρελάθηκα!

Από τότε, μόλις λέγαμε κάτι σεξουαλικό, τους τρέλαινα ότι έχω φαντασίωση να το κάνω σε άντρα. Έλεγα στην παραλία: «Αμάν ένα κωλαράκι που έχει ο τάδε! Αχ να του το ‘γλειφα και να τον πηδούσα!». Ο κουμπάρος δεν έλεγε τίποτε αλλά το καυλί στο μαγιό σηκωνόταν. Άλλαζε πλευρό και έτσι δεν φαινόταν.

Έφτασαν οι ημέρες του γάμου. Οι τελευταίες ώρες. Συγγενείς σε όλο το ξενοδοχείο. Η φίλη μου ετοιμαζόταν κι εγώ με τον γαμπρό και τους φίλους του τα πίναμε και λέγαμε αστεία. Με πείραζαν: «Άντε κουμπάρα και στα δικά σου!». Χαμογελούσα με νόημα.

Κάποια στιγμή, αφού τήρησαν τα έθιμα, πήγαν να ετοιμαστούν κι εγώ να τον βοηθήσω. Φυσικά είχα τα ρούχα μου εκεί. Μας είχε παραχωρηθεί ειδικό διαμέρισμα σουίτα για την περίσταση. Του λέω:

-    «Άσε! Θα σου ετοιμάσω το αφρόλουτρο εγώ, οκ;»

-    «Ναι. Ρίξε ότι θες! Ξέρεις…», μου λέει.

Είχα φορέσει ένα σορτσάκι αλλά από μέσα τίποτε. Έσκυβα και τα μουνόχειλα πετάγονταν και φαίνονταν. Περίμενα στο μπάνιο κι ανακάτευα το νερό, να το φτιάξω τέλεια. Περίμενα να μου βάλει χέρι μήπως τον καταφέρω και γυρίσει κωλαράκι. Ήταν γλυκούλης. Σε λίγο, ακούω ένα σφύριγμα.

-    «Πω πω μια κωλάρα! Και τα μουνόχειλα τέλεια!»

Γυρίζω και λέω:

-    «Κουμπάρε ντροπή να μου την πέφτεις. Σήμερα βρήκες;»

-    «Ναι! Αλλά όχι να στο κάνω. Να μου το κάνεις;»

-    «Τι; Να καθίσω από πάνω;», λέω χαμογελώντας.

-    «Όχι βρε! Να με πηδήξεις πολύ. Εσύ…»

-    «Είσαι αδελφή;», ρώτησα.

-    «Όχι. Ποτέ δεν έκανα. Δάχτυλο βάζω και μπουκαλάκια. Αλλά θέλω να μου βάλεις τον δονητή».

-    «Στραπόν;», του λέω.

-    «Ναι».

-    «Είσαι σίγουρος;»

-    «Ναι!», μου λέει.

Πετάγομαι στο δωμάτιο μου, το παίρνω, το φορώ και βλέπω το καυλί του τέρας κι αυτός στημένος! Άνοιγε τα κωλομέρια του…

-    «Σιγά…», του λέω.

Έβαλε ειδική κρέμα και άρχισα σιγά - σιγά να μπαίνω. Ακολούθησε κάτι τρελό! Επί τριάντα λεπτά τον ξέσκιζα κολλημένη πάνω του. Του έπαιζα το καυλί και μετά από μπροστά. Άνοιξε τα μπούτια μου και είχε παραληρήσει. Φώναζε:

-    «Κάνε μου μωρό καύλα μου! Είμαι η πουτάνα σου άντρα μου!»

Όσο φώναζε, τόσο πιο βίαια τον γαμούσα. Τελειώσαμε, φιληθήκαμε τρελά και τον ετοίμασα να πάει στο γάμο. Από πίσω του, του έπιανα τον κωλαράκο. Τον ήθελα πάλι. Το βράδυ, το γλέντι ήταν πολύ ρομαντικό. Χορέψαμε και οι τρεις αγκαλιαστά. Ήμασταν ευτυχισμένοι. Η κολλητή μου λέει:

-    «Άναψε η μούνα μου από το νυφικό. Πάμε να αλλάξω;»

-    «Οκ! Αλλά με τον άντρα σου να πας»

-    «Χέσ’ τον, τον μαλάκα!»

-    «Καλά, πάμε…»

Στο δωμάτιο μέσα, την βοήθησα να γδυθεί και εκεί την φίλησα πολύ τρυφερά… της ευχήθηκα και εκείνη μου είπε:

-    «Θες να ερωτευτούμε; Να το έχουμε κρυφό. Κάνε μου έρωτα. Ξέρω τι είσαι, μου έχουν πει. Σε θέλω…»

Ξανά το στραπόν. Ξανά την έγλειψα στον ιδρωμένο κώλο της. Μύριζε φοβερά και η μουνίλα με τρέλαινε. Ένα σπάνιο γαμήσι. Ποτέ δεν είχαμε έρθει τόσο κοντά. Βγήκαμε μετά από ώρα. Καθίσαμε έως αργά… πολύ αργά. Είχαμε πιει πολύ. Πέσαμε στην νυφική σουίτα για ύπνο. Έκαναν έρωτα. Μαλακιζόμουν με τον δονητή μου. Με έβαλαν στο παιγνίδι. Πολύ άγριο. Τον πήδηξα, με πήδηξε και καύλωνε η φίλη μου. Ύστερα μας πήδηξε αυτή. Αχόρταγη για πρωτάρα.

Από τότε δε, κολλήσαμε περισσότερο. Τελικά, παντρευτήκαμε κι οι τρεις μαζί… συγχρόνως.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")