Με τον μικρό από το chat και… την κόρη μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (2 Votes)
"Περιέχει επαφή μαμάς κόρης"

Ξαφνικά, μέσα στον ύπνο μου άκουσα χαχανητά και γέλια να βγαίνουν από το δωμάτιο της κόρης μου και λέω από μέσα μου: «γύρισαν!». Ώσπου ξαφνικά σταμάτησαν τα γέλια αλλά εμένα με είχε φάει η αγωνία και ήθελα να δω τι γίνεται. Πάω σιγά - σιγά να μην με καταλάβουν και ανοίγω ίσα - ίσα την πόρτα για να δω τι γίνεται και βλέπω την κόρη μου να φιλιέται με τον μικρό. Αυτό ήταν εξοργιστικό γιατί παρόλο που είχα τις προηγούμενες σκέψεις, εγώ τον μικρό τον είχα ερωτευθεί.

Συνέχισα να βλέπω τον μικρό καθώς ακόμα φιλιούνται, να βάζει το χέρι του κάτω από την φούστα της κόρης μου και να της κατεβάζει το μαύρο στρινγκάκι που φορούσε. Πάω στο κρεβάτι μου και άρχισα να κλαίω ενώ δίπλα έβγαζαν τα μάτια τους. Άρχισαν να βογκάνε και ξαφνικά μέσα από τα βογκητά, εγώ άρχισα σιγά - σιγά να ερεθίζομαι. Πάω να πάρω λίγο μάτι και τι βλέπω; Βλέπω την κόρη μου στα τέσσερα, να την "σφυροκοπεί" ασταμάτητα! Άρχισα να καυλώνω. Ήμουν ακόμα μόνο με το μαύρο στρινγκάκι και έτριψα για λίγο την μούνα μου και ξαναπήγα στο κρεβάτι μου.

Εκεί πλέον με κάθε βογκητό που άκουγα της κόρης μου, έβαζα άλλο ένα δάχτυλο μέσα και όταν δεν μπορούσα να βάλω άλλο δάχτυλο, τα μπαινόβγαζα όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα, ώσπου τελείωσα. Σε κάποια στιγμή, τελείωσαν και εκείνοι να βογκάνε και λέω: «Μπα… τι; Τελείωσαν κι αυτοί;». Μετά από κανένα τέταρτο, ακούω την πόρτα του δωματίου μου να ανοίγει. Εγώ το έπαιζα κοιμισμένη και κατάλαβα ότι ήταν ο μικρός. Έρχεται από πίσω μου και αρχίζει να με χαϊδεύει απαλά και να με φιλάει με τρυφερότητα. Τόσο απαλά και τρυφερά, σαν να ήμουν πορσελάνη και φοβόταν να μην σπάσει.

Σε κάποια στιγμή, γυρνάω και τον βλέπω στα μάτια και με κοιτούσε με ένα ύφος τόσο αθώο και παιδικό, που έμεινα! Αυτό με καύλωσε πολύ! Τότε του δίνω ένα φιλί στο στόμα. Ε, να μην τα πολυλογώ με ξέσκισε από παντού και όταν κουραστήκαμε κοιμηθήκαμε. Όταν ξύπνησα, πάω στην κουζίνα να φτιάξω πρωινό και βλέπω την κόρη μου να είναι ξύπνια και να με περιμένει στην κουζίνα και να έρχεται προς το μέρος μου αγριεμένα και να μου λέει:

-    «Τι έκανες χτες το βράδυ μωρή πουτάνα;», και μου δίνει ένα χαστούκι.

-    «Πώς μιλάς έτσι; Και τι εννοείς;»

-    «Τι έκανες χτες το βράδυ; Το έκανες με τον *****(μικρό) ε; Τον γκόμενο που ερωτεύθηκα χτες;»

Είπα από μέσα μου: «Ωχ! Αμάν! Μάλλον μας είδε…» και της εξήγησα πως έχουν τα πράγματα και ότι τους είδα κι εγώ χτες. Τότε μου λέει:

-    «Οκ. Να δούμε τώρα πως τα κατάφερες…»

-    «Εγώ τα κατάφερα έτσι ή εσύ;»

-    «Τέλος πάντων! Τώρα από εδώ και πέρα τι θα κάνουμε;»

-    «Το βρήκα! Θα ρωτήσουμε εκείνον με ποια θέλει να είναι, και όποια διαλέξει, αυτή θα είναι».

-    «Οκ. Να ξέρεις όμως ότι εγώ είμαι πιο καλή από εσένα…!»

-    «Αυτό θα το δούμε…»

Και έτσι, για μια μέρα άρχισε ένας ανταγωνισμός μεταξύ εμένα και της κόρη μου κι αυτός μάλλον δεν είχε αποφασίσει ακόμα γιατί μας έπαιρνε συνέχεια και τις δυο. Στο τέλος, του λέμε την επομένη:

-    «Ξέρουμε ότι το κάνεις και με τις δυο και θα θέλαμε να σε ρωτήσουμε κάτι…»

-    «Μαααααα... εγώ... ε...»

-    «Άστα αυτά. Τα ξέρουμε όλα. Αλλά δεν μας πειράζει αυτό, απλά θέλουμε να ξέρουμε ποια από τις δυο θέλεις».

-    «Χμμμ…. δεν μπορώ να ξέρω…»

-    «Γιατί; Θα το κάνεις με κάθε μια ξεχωριστά, και όποια σου αρέσει καλύτερα θα είσαι μαζί της, οκ;»

-    «Δεν γίνεται αυτό, γιατί η κάθε μια είναι καλή σε άλλα σημεία. Θα πρέπει να το κάνουμε και οι τρεις ταυτόχρονα για να ξέρω».

Εγώ τα είχα παίξει, αλλά η κόρη μου ψύχραιμη του λέει:

-    «Οκ! Σήμερα το βράδυ… τότε θα μάθουμε».

Και εγώ πρόσθεσα με λίγο δισταγμό…:

-    «Μέχρι τότε όμως, θα είσαι ο γαμιάς μας. Θα μας γαμάς όποτε και όπου θέλουμε εμείς! Έτσι, για τιμωρία».

Αν και εγώ ποτέ στο παρελθόν όχι απλά δεν το είχα κάνει με γυναίκα, αλλά ούτε το είχα φανταστεί ποτέ, πόσο μάλλον για την κόρη μου, αλλά για χάρη του θα έκανα τα πάντα. Έτσι και έγινε. Έπαιρνε συνέχεια εμένα και την κόρη μου ώσπου έφτασε το βράδυ και μας λέει:

-    «Τώρα έφτασε η στιγμή για να σας πω ποια θα προτιμήσω…»

Ξαπλώσαμε και οι τρεις στο κρεβάτι ολόγυμνοι, αυτός στην μέση κι εμείς αριστερά και δεξιά του (παρεμπιπτόντως πρώτη φορά έβλεπα την κόρη μου ολόγυμνη και τόσο κοντά μου και μπορώ να σας πω ότι στην αρχή πανικοβλήθηκα, αλλά μετά με καύλωσε αυτό που έβλεπα. Δηλαδή: καταρχήν να σας πω ότι είχε ξυρισμένο μουνάκι, ότι είχε τρύπα στην δεξιά ρώγα και είχε ένα τατουάζ στο αριστερό κωλομέρι. Αρχίσαμε πρώτα με φιλιά. Φίλησε εμένα πρώτα στο στόμα, μετά την κόρη μου, και μετά φιλιόμασταν και οι τρεις μαζί. Εγώ φιλούσα τώρα τον μικρό στο στόμα, ενώ του είχα πιάσει την πούτσα του και την έπαιζα, και η κόρη μου τον φιλούσε στον λαιμό και κατέβαινε όλο και πιο κάτω ώσπου έφτασε στον πούτσο του και τον έγλειφε…

Καθώς εγώ τον έπαιζα, σε κάποια στιγμή μου βγάζει το χέρι μου και το βάζει κάτω από τα αρχίδια του, για να γλείφει, προφανώς καλύτερα. Μετά εγώ από το στόμα άρχισα να τον φιλάω στον λαιμό, και τα φιλιά μου όλο και κατέβαιναν… Και έφτασα κι εγώ στο ύψος του πούτσου του και τον γλείφαμε μαζί με την κόρη μου. Τον γλείφαμε και φιλιόμασταν στο στόμα ταυτόχρονα. Και πότε η μια έγλειφε τα αρχίδια του και η άλλη τον πούτσο του και μετά εναλλάξ, και ταυτόχρονα παίζαμε τα μουνιά μας.

Σε κάποια στιγμή, όταν πλέον βαρέθηκα να γλείφω και ήθελα να γαμηθώ, βγάζω την πούτσα από το στόμα της κόρης μου και με μιας σηκώνομαι και κάθομαι πάνω στην πούτσα του και η κόρη μου πήγε δίπλα του και τον φιλούσε παντού. Αυτός κάτι της ψιθύρισε και ήρθε κοντά μου και άρχισε τώρα, καθώς εγώ γαμιόμουνα, να με φιλάει και να με γλείφει και ήρθε κοντά στο αφτί μου και μου ψιθυρίζει:

-    «Τελικά, είσαι μεγάλη πουτάνα!»

Εγώ καύλωσα ακόμα πιο πολύ και της απάντησα:

-    «Κι εσύ καλό πουτανάκι είσαι! Δεν πας πίσω…»

Και άρχισα να την χαϊδεύω και να της τραβάω την ρώγα με το σκουλαρίκι καθώς γαμιόμουνα. Και φιληθήκαμε… μετά μου λέει:

-    «Φύγε πουτανίτσα! Θέλω να γαμηθώ κι εγώ!»

-    «Τρίψε το μουνί σου! Σιγά που θα φύγω τώρα εγώ…»

-    «Τελικά είσαι πάρα πολύ μεγάλη πουτάνα!»

Και μου δίνει μια σπρωξιά για να φύγω και άρχισε να ανεβαίνει αυτή πάνω στον πούτσο του. Δεν το πίστευα ποτέ. Δεν το είχα φανταστεί ότι εγώ και η κόρη μου θα μαλώναμε για έναν πούτσο! Τέλος πάντων. Καθώς εκείνη γαμιόταν, εγώ πάω πάνω από τον μικρό και βάζω δεξιά και αριστερά τα πόδια μου από το πρόσωπο του και τον παρακάλαγα να με γλείψει. Τα βογκητά έφευγαν από παντού και από τους τρεις. Μετά σταματάει και μας λέει:

-    «Θέλω να σας ξεσκίσω από τον κώλο!!!»

-    «Ναι! Ναι! Θέλουμεεεεεεε‼!»

-    «Αφού πρώτα κάνετε ότι σας πω…»

-    «Τι;»

-    «Καταρχήν, θέλω να κάνετε πλακομούνι».

Η κόρη μου δεν ήχε πρόβλημα από ότι κατάλαβα. Εγώ όμως είχα (ποτέ δεν το είχα κάνει με γυναίκα όπως σας είπα και πιο πάνω, πόσο μάλλον με την κόρη μου) αλλά είπαμε οκ και οι δυο, διαφορετικά δεν θα μας γάμαγε από τον κώλο. Έβαλα λοιπόν το ένα μου πόδι από πάνω από την κόρη μου και το άλλο από κάτω της κι αυτή το ίδιο σε μένα κι αρχίσαμε να τρίβουμε τα μουνιά μας. Εμένα σε κάποια στιγμή, το ένιωθα να καίγεται, να τσούζει, αλλά, μου άρεσεεεεεεεεεεε…‼! Όπως φαντάζομαι και στην κόρη μου.

O μικρός ήρθε από πάνω μας και τον τσιμπουκώναμε πότε η μια, πότε η άλλη. Ώσπου ήταν να χύσουμε και οι τρεις… Ο μικρός ήρθε πάνω από τα μουνιά μας που τριβόντουσαν και άρχισε να την παίζει με γρήγορους ρυθμούς, για να χύσει από πάνω μας όταν θα χύναμε κι εμείς. Χύσαμε και οι τρεις ταυτόχρονα. Μετά μας είπε ο μικρός:

-    «Θέλω και κάτι ακόμα πριν σας ξεσκίσω από τον κώλο…»

-    «Τι;» Του λέμε και οι δυο με μια φωνή!

-    «Να κάνετε 69».

Έτσι λοιπόν, πήγα εγώ από πάνω και η κόρη μου από κάτω και γλειφόμασταν. Είχαμε καυλώσει για τα καλά. Καθώς λοιπόν γλειφόμασταν, νιώθω να έρχεται από πίσω μου ο μικρός και να μου γλείφει τον κώλο και μου είπε:

-    «Εσύ θα είσαι η πρώτη πουτάνα που θα την ξεσκίσω από τον κώλο!»

Αφού μου τον σάλιωσε καλά - καλά και μου τον έφτυσε, άρχισε να με ξεσκίζει από τον κώλο με την τεράστια πούτσα του (δείτε προηγούμενη ιστορία) καθώς η κόρη μου, μου έγλειφε το μουνί και προφανώς έγλειφε και του μικρού τα αρχίδια. Δεν άργησα να χύσω και βγάζει την πούτσα του από τον κώλο μου. Τότε με βάζει πάνω από την κόρη μου και λέει στη κόρη μου:

-    «Και τώρα ήρθε η δικιά σου σειρά πουτανάκι!»

Την βάζει που λέτε σε στάση 69 και άρχισε να την γαμάει από τον κώλο. Η κόρη μου ήταν τόσο στενή μάλλον, γιατί ούρλιαζε από πόνο. Εγώ ήμουν δίπλα και έπαιζα με το μουνί μου. Γυρίζει, με βλέπει ο μικρός και μου λέει:

-    «Εσύ τι κάθεσαι; Έλα εδώ και γλείφε μας μέχρι να χύσουμε».

Πήγα λοιπόν δίπλα του και άρχισα να τον φιλάω και να τον γλείφω καθώς ξέσκιζε την κόρη μου. Εκεί που την γάμαγε, φτύνω τον πούτσο του για να μπαινοβγαίνει ποιο εύκολα, ώσπου στο τέλος έχυσε και η κόρη μου. Τότε ο μικρός μας λέει:

-    «Καλά χύσατε εσείς παλιοπουτάνες! Εγώ δεν θα χύσω;»

Και έκατσε στα γόνατα κι εμείς πήγαμε σαν καλές πουτάνες να του πάρουμε πίπα. Μαλώναμε με την κόρη μου ποια θα τον βάλει στο στόμα της. Σε κάποια φάση, το παίρνω εγώ όλο στο στόμα μου και μου λέει η κόρη μου:

-    «Θέλω κι εγώ χύσια!»

Τον βγάζω από το στόμα μου για λίγο, της τραβάω λίγο το σκουλαρίκι από την ρώγα με δύναμη και άρχισε να τσιρίζει. Ξαπλώνω τον μικρό κάτω. Ανοίγω τα πόδια μου και της λέω:

-    «Θες χύσια μωρή πουτανίτσα, ε; Γλείψε λοιπόν καριόλα!»

Και την πιάνω από τα μαλλιά και της βάζω το κεφάλι της στο μουνί μου να το γλείφει και εγώ στράβωσα τον λαιμό μου και έπαιρνα πίπα στον μικρό κι εκείνος είχε πιάσει το κεφάλι μου και το κούναγε πάνω - κάτω με δύναμη. Κόντευε να σπάσει ο σβέρκος μου, αλλά δεν ήθελα να αφήσω τον πούτσο του. Σε κάποια στιγμή, λέει ο μικρός:

-    «Θα χύσωωωωωωωωωωωωωω‼»

Και έρχεται και η κόρη τότε πάνω και μας γεμίζει με τα χύσια του. Σε κάποια στιγμή, βάζει όλο τον πούτσο του μέσα στο στόμα της και την γέμισε με χύσια και δεν τα κατάπιε. Με φιλάει στο στόμα και τα κατάπιαμε μαζί. O μικρός συνέχισε να μας χύνει παντού σε όλο το πρόσωπο, μέχρι που τέλειωσε. Τέλειο! Τόσο πολύ χύσι, πρώτη φορά έβλεπα! Αφού λοιπόν καθαρίσαμε καλά - καλά η μια την άλλη με τις γλώσσες μας, αποκοιμηθήκαμε και οι τρεις αγκαλιά και ολόγυμνοι. Την επομένη ξυπνήσαμε και ρωτήσαμε τον μικρό, ποια από τις δυο τελικά θέλει και μας είπε:

-    «Δεν μπορώ να σας ξεχωρίσω. Ήσασταν και οι δυο υπέροχες! Θέλω να σας ξαναδώ αλλά πρέπει να φύγω! Και να θυμάστε, μην μαλώνετε άσκοπα, αφού μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας! Θέλω να ξέρετε ότι ολοκληρωθήκατε τώρα».

Μια σιγή έπεσε και κουνήσαμε τα κεφάλια μας καταφατικά. Τα λόγια του είχαν δίκιο και ήταν σοφά. Ετοιμάστηκε και έφυγε αφού μας αποχαιρέτησε με ένα ζεστό φιλί και τις δυο και μας είπε:

-    «Δεν θα χαθούμε. Κάνετε εκπληκτικό σεξ! Εκτός βέβαια αν πάθω τίποτα. Αλλιώς, αν δεν σας δω, να είστε βέβαιες ότι θα σας θυμάμαι για όλη μου την ζωή…»

Και έφυγε. Δεν το έχουμε ξανακάνει με την κόρη μου. Εκτός από κάποια φιλιά και κάποια χάδια, τίποτα άλλο. Αλλά από εκείνην την ημέρα, έχουμε πολύ καλύτερες σχέσεις με την κόρη μου και ευχαριστούμε αυτόν τον μικρό που μας έμαθε κάποια πράγματα. Να ξέρετε ότι όσο ζείτε μαθαίνετε. Μπορεί να τα ξαναπούμε μπορεί και όχι. Ως τότε, φιλιά! Αν θα τα ξαναπούμε, αλλιώς να περνάτε καλά και… να μην ντρέπεστε για τίποτα!

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")