Και τον γιο και τη μαμά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Παιδιά ξέρω ότι πέρασε πολύς καιρός αλλά δεν είχα χρόνο να γράψω. Τελικά η προσπάθεια του Γιάννη να μπλέξει και την αδερφή μου, απέτυχε γιατί απλά δεν τον γούσταρε και έτσι όλη η παρέα του μαζί με διάφορους άλλους συνεχίζουν να πηδάνε τη μαμά μου.

Αυτή πάλι, από τα τελευταία γαμήσια που παρακολούθησα, έχει αρχίσει και γουστάρει και απολαμβάνει να τρώει νέους πούτσους. Την χύνουνε παντού! Από το πρόσωπο και το στόμα, τα βυζιά, τη κοιλιά, το μουνί μέσα και έξω, τον κώλο μέσα και πάνω μέχρι και τα μπούτια της.

Ειλικρινά τέτοιο γαμήσι λίγες γυναίκες πρέπει να έχουν φάει. Όταν την παίρνουν παρτούζες, την βιντεοσκοπούν πάντα και από ότι έμαθα πουλάνε τις ταινίες στην Αυστραλία, Κίνα και Αφρική.


Αυτή τη φορά θα διηγηθώ ένα γαμήσι που έγινε και βιντεοσκοπήθηκε στη κρεβατοκάμαρα της μαμάς στο σπίτι μας. Συνήθως σπάνια την γαμάνε στο σπίτι επειδή κυρίως αυτή φοβάται μην μπει μέσα ο μπαμπάς ή εγώ που ακόμα νομίζει ότι δεν έχω ιδέα. Το γαμήσι που θα περιγράψω έγινε γύρω στις 10 Ιουλίου και εγώ το παρακολούθησα από τη κλειδαρότρυπα της πόρτας της κρεβατοκάμαρας.

Ο μπαμπάς έλειπε εκτός Αθηνών και ο Γιάννης μαζί με 2 φίλους από την παρέα του αποφάσισαν να πηδήξουν τη μαμά για πρώτη φορά στη κρεβατοκάμαρα που κοιμάται με τον μπαμπά. Της ζήτησαν να φορά όπως πάντα τη βέρα της γιατί το βίντεο που θα γύριζαν θα το ονόμαζαν κάπως σχετικά με το γαμήσι μιας παντρεμένης.
Βέβαια τα βίντεο που γυρίζουν μαζί της δεν έχουν σενάρια αλλά ωμό σεξ.

Έτσι γδύθηκαν όλοι, και την άφησαν μόνο με το ροζ στρινγκ της πάνω στο κρεβάτι. Ο Γιάννης βιντεοσκοπούσε και οι δυο φίλοι του της γαμούσαν το στόμα. Μια ο ένας, μια ο άλλος. Η πουτάνα μου τον έπαιρνε τον έναν μετά τον άλλο και το ευχαριστιόταν. Ο Γιάννης της έλεγε:
- Σου αρέσει ο πούτσος, πουτανάρα; Ο άντρας σου δεν έχει τέτοιο καυλί, έτσι; Φάτον όλο παλιοβρώμα όπως σου αξίζει!

Αυτή ρούφαγε τα καυλιά που της γαμούσαν τον στόμα. Ζήλεψα για λίγο και ήθελα και εγώ να μπω μέσα να σκύψω και να τον πάρω λίγο τον καύλαρο στο στόμα μου, αλλά μου το απαγόρευε ο Γιάννης.
Έτσι, την έβγαλα έξω και άρχισα να φαντασιώνομαι σαν να ήμουν στη θέση της μάνας μου.

Αφού τους έγλυψε καλά, την έστησαν στα τέσσερα, ο ένας πήγε από πίσω και της τον έχωσε στον κώλο ενώ ο άλλος την φιλούσε στο στόμα.
Μέσα σε δευτερόλεπτα ο πούτσος είχε μπει όλος μέσα στο κώλο της κάνοντας της μάνα μου να βγάλει μια φωνή:
- Ααααχχχ! Μη! Μη! Ο Γιάννης από πίσω της έλεγε:
- Έτσι πουτανάκι! Πάρτον από τον κώλο! Γιατί τον γύμναζες τόσα χρόνια μωρή πουτάνα; Για να στον γαμάνε, για αυτό! Πουτάνα! Εσύ δεν ανήκεις στον μαλάκα που παντρεύτηκες, αλλά σε όλους τους άντρες! Θα σε βάλω να σε γαμήσει όλη η Αθήνα, πουτάνα, με τέτοια κωλάρα που έχεις‼!

Αυτή βογκούσε, αλλά δεν μπορούσε να φωνάξει γιατί της γαμούσε και ο δεύτερος ακόμα τον στόμα.
Εντωμεταξύ, ο τύπος που της γαμούσε τον κώλο δεν άντεχε και ήθελε να χύσει, και έλεγε στον Γιάννη:
- Γιάννη, θα την χύσω! Δεν αντέχω! Αυτός του είπε:
- Όχι ακόμα! Περίμενε μέσα στο στόμα… Γυρίστε την και πάρτην από το στόμα και ο άλλος από το μουνί.

Την γύρισαν… ο πρώτος της τον έχωσε τώρα στο στόμα και ο δεύτερος τώρα της γαμούσε το μουνί.
- Πάρτα! Πάρτα καριόλα! Σου γαμάω το στόμα! Της έλεγε ο πρώτος, ενώ ο άλλος:
- Αχ πουτάνα! Θα σε καταχύσω! Όλο μου το χύσι μέσα σου. Θα σε γκαστρώσω πουτάνααα! Φώναζε.

Η μαμά μου έπαιρνε ανάσες όταν της έβγαζε το καυλί από το στόμα της και βογκούσε από το γαμήσι που της έκανε ο άλλος. Μετά από λίγα λεπτά δεν άντεξαν, και ο πρώτος της τα έχυσα στο στόμα και τη μούρη:
- Πάρτα ΠΟΥΤΑΝΑΑΑΑΑ‼! ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ‼!
Και έχυσε το πυκνό του σπέρμα στο στόμα και τη μάπα της.

Ο άλλος επίσης της έχυσε το μουνί:
- ΑΑΑχχχχχ‼! Πουτάνα! Μας τρέλανεεεεεεεες‼! Χύνωωωωωωω‼!!
Και έχυσε μέσα της κάνοντας την να πεθαίνει από ηδονή και να χύνει και αυτή σαν τρελή.

Στο τέλος έβγαλε το καυλί του και της το έδωσε στο στόμα για να δοκιμάσει τα χύσια της ενώ εγώ ρούφηξα λίγα από τα χύσια του πρώτου τύπου όταν βγήκε από την κρεβατοκάμαρα και πήγε τουαλέτα. Του ζήτησα να τον φάω και εγώ λίγο και αυτός προθυμοποιήθηκε. Τον έγλυψα μέχρι που ξανάχυσε και στο δικό μου στόμα.

Την επόμενη ημέρα γύρισε ο μπαμπάς και κοιμήθηκε στο κρεβάτι με τη μαμά μου σαν να μην έγινε τίποτα.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")