Η καυλιάρα εύσωμη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Σήμερα θα σας διηγηθώ μια ιστορία που έγινε την περασμένη Κυριακή. Ήταν λοιπόν Κυριακή πρωί κατά τις 9 όταν κτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος μου. Εγώ νευρίασα γιατί ήθελα να κοιμηθώ αλλά επειδή περίμενα την Μάγια, μια Σριλανκέζα όμορφο μωρό που έρχεται κάθε Κυριακή να μου καθαρίσει. Πήγα να ανοίξω…

Την Μάγια την πληρώνω και κάτι έξτρα και την πηδάω.

Ήμουν με το εσώρουχο μου, αν και συνήθως ανοίγω γυμνός στη Μάγια. Ήμουν φοβερά καυλωμένος και αντίκρισα μπροστά μου μια εύσωμη γυναίκα, αλλά με όμορφο πρόσωπο.

Στην αρχή σάστισα… μετά την καλημέρισα. Μου είπε συγγνώμη και έκανε να φύγει… εγώ την ρώτησα αν θέλει κάτι και μου είπε:
- Εντάξει… δεν είναι τίποτα, απλά κάνω μια δημοσκόπηση…
Τότε της λέω:
- Συγγνώμη…. έλα μέσα.
Από μέσα μου παρακαλούσα να έρθει… να με καυλώσει και να ξεσπάσω στην Μάγια.

Μετά από μικρή συζήτηση, ήρθε και κάθισε στον καναπέ. Εγώ πήγα φόρεσα παντελονάκι κοντό χωρίς εσώρουχο… ήμουν πολύ καυλωμένος αλλά προσπάθησα να το κρύψω.

Η κοπέλα, που την έλεγαν Άννα, το είδε και κοκκίνισε. Μετά άρχισε τις ερωτήσεις που το θέμα ήταν έρωτας και σεξ. Άρχισε να ρωτά αν είμαι παντρεμένος κτλ…

Σε κάποια στιγμή, ρώτησε τι ηλικίες γυναίκες γουστάρω… της είπα ότι δεν με πειράζει η ηλικία, αλλά έχω κάποια αδυναμία στις 40+. Μετά, την ρώτησα πόσο είναι και μου είπε 45. Καύλωσα πιο πολύ!

Μετά με ρώτησε τι σώμα κοπέλας γουστάρω και της λέω:
- Να σου πω κάτι… μια σαν εσένα, είναι ότι πρέπει! Κάνω τα πάντα για σένα! Τότε μου λέει:
- Ξέρεις… είμαι λεσβία.

Τότε σηκώθηκα πάνω, έβγαλα τον πούτσο μου έξω και της είπα:
- Άφησε με τουλάχιστον να μαλακιστώ για χάρη σου…

Βλέποντας τη θέα της ψωλής μου που είναι 20εκ χοντρή, κοκκίνισε… εκείνη τη στιγμή, χτύπησε η πόρτα… πήγα όπως ήμουν με την ψωλή κάγκελο, και άνοιξα. Ήταν η Μάγια… με το που βλέπει την όλη φάση, μπήκε με την πρώτη. Έκλεισε την πόρτα, τσουλοκάθισε και άρχισε μια τρελή πίπα!

Τότε η Άννα ξεντύθηκε, πήγε η Μάγια κοντά της, και της έκανε ένα τρελό γλειφομούνι…! Σε κάποια φάση, η Άννα μου είπε:
- Έλα να με γαμήσεις!

Γάμησα το μουνί της και μετά το κωλαράκι της… μετά έβαλα και τις δύο στα τέσσερα και πότε έμπαινα στον κώλο της Μάγιας, πότε στης Άννας… ώσπου έχυσα στο πρόσωπο τους.

Μετά από αυτό, πήρε τηλέφωνο μπροστά μας τον ερωτικό δεσμό της και της είπε ότι τελείωσαν γιατί θα γίνει η τσούλα ενός άνδρα! Αυτή έγινε έξω φρενών!

Τώρα, συμφώνησα με την Μάγια και την Άννα να βρίσκουμε ζευγάρια τραβεστί ή λεσβίες και να γαμιόμαστε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")