Να μη σου τύχει

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Καλησπέρα! Θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι που γνωρίζω εγώ και η γυναίκα μου. Η ιστορία μου αρχίζει πριν πολλά χρόνια σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της Αχαΐας, που με είχαν στείλει οι γονείς μου, για διακοπές. Εκεί αντικρίζω έναν εξάδελφο μου.

Κάθε μέρα πηγαίναμε για μπάνιο στην θάλασσα, όπου όταν τέλειωνε το μπάνιο με τους γονείς του, και αυτόν, στην θάλασσα γυρίζαμε το μεσημέρι, και αφού τελειώναμε το φαγητό, έπρεπε το μεσημέρι να κοιμηθούμε. Οι γονείς του στο κάτω μέρος του σπιτιού στο ισόγειο, ενώ εγώ και αυτός στο επάνω μέρος του σπιτιού στον πρώτο όροφο.

Ήταν προτελευταία μέρα πριν τελειώσουν οι διακοπές όταν ξαφνικά ενώ είχα ξαπλώσει στο κρεβάτι, καταλαβαίνω κάποιον να με πιάνει και να με σηκώνει στα χέρια και να με πηγαίνει στο δωμάτιο το δικό του. Τότε τον βλέπω να μου κατεβάζει το εσώρουχο που φορούσα και να μου λέει:

-    «Έλα πάρε πίπα…», και προσπάθησε να μου τον βάλει στο στόμα.

Εγώ ποτέ δεν είχα δει παρόμοια σκηνή και άρχισα να του λέω ότι δεν μπορώ και μου ήρθε να κάνω εμετό. Αυτός όμως δεν σταμάτησε εκεί, με έβαλε μπρούμυτα στο κρεβάτι και προσπάθησε να με βιάσει. Εγώ πονούσα παρά πολύ, και με λυγμούς του έλεγα να σταματήσει, αλλά αυτός τίποτα, μέχρι που έχυσε.

Είχα βάλει τα κλάματα αλλά αυτός αφού με σκούπισε, πονούσα παρά πολύ στον κώλο γιατί είχε βγάλει λίγο αίμα, και αφού με απείλησε ότι εάν έλεγα τίποτα σε κανέναν θα με σκότωνε, αναγκάστηκα να μην πω τίποτα.

Από τότε με παρακαλούσαν οι γονείς να πάω για διακοπές στον θείο στο χωριό, αλλά έχοντας τραβήξει αυτά που μου είχε κάνει ο ξάδελφος δεν ξαναπήγα αλλά με τον φόβο μου αυτόν δεν το είπα σε κανέναν.

Πέρασαν τα χρόνια και κάποια στιγμή άρχισα να νοιώθω κάποιες παράξενες φοβίες, να μην μπορώ να μιλήσω σε ομάδες ανθρώπων που δεν γνώριζα. Ήθελα να θέλω να φορέσω κάποιο γυναίκειο εσώρουχο αλλά μόνο εσώρουχο, χωρίς να με συγκινούν άλλα γυναικεία ρούχα ή παπούτσια ή βαφτικά κ.λ.π.

Ακόμη όταν περπατούσα ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν ήξερα, ένιωθα να χάνεται η γη από τα πόδια μου γιατί μέσα μου ένιωθα μια συνεχή σκέψη: ότι αυτός, για μένα είναι ομοφυλόφιλος, ότι έλεγαν αυτοί που ήταν κοντά και με κοιτούσαν. Αυτό γινόταν σε άγνωστα μέρη.

Η σεξουαλική μου συμπεριφορά ήταν σχεδόν φυσιολογική, εκτός από μερικές φορές που αυνανιζόμουν φορώντας το εσώρουχο το γυναίκειο αλλά έχοντας και καμία γυμνή γυναικεία φωτογραφία. Όταν αυνανιζόμουν, στις σκέψεις είχα μόνο γυναίκες κι ότι τους έκανα έρωτα.

Κάποια στιγμή, ήθελα να πάω σε κάποια πόρνη σε οίκο ανοχής να γαμήσω αλλά είχα μια αρνητική σκέψη ότι δεν θα καταφέρω να μου σηκωθεί, αλλά από την άλλη πλευρά όταν ήμουν μόνος, είχα πάντοτε στύση και μια λεπτομέρεια: όταν φορούσα το γυναικείο εσώρουχο και αυνανιζόμουν, όταν εκσπερμάτωνα ένιωθα μια ενοχή για το γυναικείο εσώρουχο που φορούσα και έλεγα ότι δεν θα το ξαναφορέσω.

Κάποια ημέρα πήρα έναν φίλο μου και του είπα να πάμε σε οίκο ανοχής να γαμήσω και μου είπε εντάξει. Πήγαμε και μπήκα μέσα αλλά ένας παράξενος φόβος με είχε παραλύσει… Το πουλί μου αντί να μου σηκωθεί μου γινόταν όλο και πιο μικρό (το μπλοκάρισμα σε όλο του το μεγαλείο). Προσπάθησε η πόρνη αλλά τίποτα… Κι εγώ έτοιμος να σκάσω ήμουν, αλλά τίποτα… Φεύγοντας φωνάζει τον φίλο μου η πόρνη και του λέει:

-    «Δεν τον βλέπω καλά αυτόν, προσέξτε τον!»

Πήγα στο σπίτι… το πουλί μου έφτανε μέχρι τον αφαλό και αυνανίστηκα χωρίς να έχω πρόβλημα στύσης. Αυτό μου έδωσε μια αυτοπεποίθηση ότι δεν έχω πρόβλημα και ότι είμαι φυσιολογικός. Μετά από λίγους μήνες γνώρισα μια κοπέλα η οποία είχε κάνει πολλούς δεσμούς και φυσικά σεξ. Οπότε, πήγαμε στο σπίτι μου και επειδή έμενε σε κάποια αδελφή της, μου είπε ότι ήθελε να μείνουμε μαζί.

Εγώ έπρεπε να περάσω εξετάσεις και έχοντας γνωριστεί με την κοπέλα καλά, μου έφυγε το τρακ τελείως και έφτασε η στιγμή να κάνουμε σεξ. Πράγματι κάναμε σεξ τόσες φορές χωρίς πρόβλημα και μείναμε μαζί έξι μήνες. Μετά γνώρισα και άλλες γυναίκες όπου κάποια στιγμή γνώρισα και την γυναίκα μου όπου μετά από μια τρίχρονη σχέση παντρευτήκαμε και κάναμε και τρία παιδιά.

Περνώντας όμως τα χρόνια, άρχισα να μην φτιάχνομαι τόσο καλά και η στύση να μην είναι και η καλύτερη, οπότε άρχισα να ψάχνομαι (και τότε εκμυστηρεύτηκα στην γυναίκα μου τι μου είχε συμβεί και μου έδωσε δύναμη), και να μην μπορώ να λειτουργήσω.

Κάποια στιγμή φόρεσα ένα κόκκινο στρινγκ της γυναίκας μου… Ο πούτσος μου γινόταν σκληρός και η στύση μου ήταν καλή! Έτσι, εδώ και κάτι χρόνια όταν κάνουμε σεξ με την γυναίκα μου φοράω το στρινγκ της… Χαϊδευόμαστε, εγώ το μουνί της και τον κώλο της, κι αυτή τον πούτσο μου και λίγο τον κώλο, χωρίς ποτέ να μου βάλει χέρι μέσα…

Παράλληλα, εγώ της λέω ότι κάνει σεξ με άλλους άνδρες μέχρι να φτάσει στο σημείο να χύσει. Μετά, έχοντας φτιαχτεί, κάνουμε σεξ στην πράξη μέχρι που ξαναχύνει… και στο τέλος της λέω ότι λέγαμε ήταν μόνο φαντασία και τίποτα άλλο…

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")