Το ζευγάρι στην παραλία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Καταρχήν θα ήθελα να κάνω μια περιγραφή για μένα, ώστε να όλοι όσοι την διαβάσουν να μπούνε όλο και περισσότερο μέσα σε αυτή την εμπειρία, που μπορώ να πω όσες φορές την σκέφτομαι, τόσο περισσότερο αναστατώνομαι.

Λοιπόν, είμαι 1.78, με 58 κιλά μακριά πόδια και αρκετά καλό κώλο, από ότι λένε. Δεν έχω απολύτως κανένα ταμπού και μου αρέσει τόσο να μου γαμάνε το μουνάκι όσο και τον κώλο μου. Μου αρέσουν τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες. Αυτό που πραγματικά με κάνει να ανατριχιάσω είναι μια γυναίκα να μου γλείφει το μουνάκι μου και ένα πουτσαράς να με γαμάει από τον κώλο μου. Το μόνο που ζητάω είναι ο άντρας να τον έχει πραγματικά μεγάλο και χοντρό και όσο για την γυναίκα να παίζει πολύ καλά την γλώσσα της και τα δάχτυλά της.

Ας αρχίσουμε λοιπόν με το τι έγινε την προηγούμενη Κυριακή που είχα πάει για μπάνιο, στο Σχοινιά. Μόλις έφτασα εκεί είδα ένα ζευγάρι το οποίο καθόταν σε μια άκρη κάτω από τα δέντρα και χαμουρευόταν. Η αλήθεια είναι ότι καύλωσα αλλά ο σκοπός μου δεν ήταν να γαμηθώ αλλά να πάω για μπάνιο, οπότε έστρωσα την πετσέτα και έπεσα μέσα στη θάλασσα να δροσιστώ. Όταν βγήκα, το ζευγάρι αυτό είχε προχωρήσει ακόμα περισσότερο οπότε άρχισα κι εγώ να καυλώνω πολύ και σκεφτόμουν πως θα καταφέρω να πηδηχτώ μαζί τους. Τους κοίταξα λίγο περισσότερο επίμονα από ότι έπρεπε, οπότε ο Μιχάλης με είδε και μου χαμογέλασε. Η Ελένη δεν με είχε δει ακόμα γιατί ήταν απασχολημένη με τον πούτσο του Μιχάλη. Από ότι καταλαβαίνετε του έπαιρνε ένα πολύ περιποιημένο τσιμπούκι.

Σηκώθηκα να φτιάξω την πετσέτα μου και τουρλώνοντας τον κώλο μου προς τον Μιχάλη, τον άκουσα να βγάζει μια κραυγή. Τότε κατάλαβα ότι όλα τα χύσια του ήταν μέσα στο λαρύγγι της Ελένης, η οποία τα κατάπιε υπάκουα. Η ώρα πέρναγε και το μόνο που κάναμε ήταν να αλλάζουμε ματιές και πονηρά χαμόγελα. Άρχιζε να με κουράζει αυτό, οπότε σηκώθηκα, τους πλησίασα και αφού συστήθηκα, γυρνάω και λέω στον Μιχάλη:

-    «Τι θα γίνει; Θα με γαμήσετε ή μόνο θα χαμογελάμε ο ένας στον άλλο;»

Στην αρχή έμεινε λίγο αμίλητος. Δεν το περίμενε… αλλά μετά μου λέει να τους ακολουθήσω σε ένα σπίτι που είχαν νοικιάσει λίγο πιο πέρα. Έτσι και έγινε. Όταν πήγαμε εκεί έβγαλα το μαγιό μου και αμέσως ήρθε η Ελένη και άρχισε να με γλείφει σε όλο μου το κορμί. Όταν επιτέλους έφτασε στο μουνάκι μου, άρχισε να μου βάζει δάχτυλο, τόσο στο μουνί μου όσο και στο κώλο μου, ενώ ο Μιχάλης τον είχε βγάλει έξω και του έπαιρνα τσιμπούκι. Εκεί έχυσα τόσο εγώ όσο και ο Μιχάλης. Ο πούτσος του Μιχάλη ήταν τεράστιος και μετά δυσκολίας μπορούσε να χωρέσει όλος μέσα στο στόμα μου.

Μετά, αφού φιληθήκαμε με την Ελένη και πήρε κι αυτή μέσα από το στόμα μου λίγα από τα χύσια του Μιχάλη, σηκώνεται και φέρνει μια βαλίτσα. Μέσα στην βαλίτσα είχε ένα ζευγάρι χειροπέδες, έναν δονητή με ζώνη και έναν ροζ λαστιχένιο. Δέσαμε τον Μιχάλη στο κρεβάτι και αρχίσαμε να παίζουμε με τους δονητές. Τότε άρχισα να χύνω χωρίς έλεγχο μιας και είχα στηθεί στα τέσσερα και η Ελένη με γάμαγε και στο μουνί και στον κώλο μου. Ο πούτσος του Μιχάλη, που μας παρακολουθούσε τόση ώρα, είχε γίνει πραγματικά τεράστιος και άρχισα να φοβάμαι για τις τρύπες μου, ότι θα ματώσουν αλλά αυτό να σας πω την αλήθεια με καύλωνε ακόμα περισσότερο.

Σηκώνομαι να πάω να γαμηθώ από τον πούτσο του Μιχάλη και όταν το έπιασα να τον βάλω στο μουνάκι μου, γυρνάει και μου λέει να τον χώσω στην κωλοτρυπίδα μου. Στην αρχή δεν έμπαινε με τίποτα, αλλά μετά, σιγά - σιγά, ο πόνος που είχα, άρχισε να γίνεται μια τεράστια ηδονή. Αφού έχυσα για άλλη μια φορά, ήταν η σειρά της Ελένης να γαμηθεί. Τότε φοράω κι εγώ την ζώνη και όσο ο Μιχάλης την γάμαγε από το μουνί, εγώ την είχα ξεσκίσει από την κωλοτρυπίδα της. Ο Μιχάλης επέμενε να τον λύσουμε για να γαμήσει την Ελένη όπως και έγινε. Αφού την έστησε στα τέσσερα, άρχισε να την γαμάει με λύσσα. Τότε εγώ πήγα από πίσω του και με μια απότομη κίνηση του έβαλα όλον τον δονητή μέσα στον κώλο του. Μια κραυγή πόνου ακούστηκε ξαφνικά στο αέρα. Με όλη μου την φωνή του λέω:

-    «Πάρ’ τα για να μάθεις να με ξεσκίζεις παλιοπούστη!»

Στην αρχή αντέδρασε αλλά μετά άρχισε να του αρέσει. Το σκηνικό τώρα, ήταν ο Μιχάλης γάμαγε την Ελένη και γαμιόταν από εμένα, η Ελένη γαμιόταν από τον Μιχάλη και γάμαγε εμένα με τον άλλο δονητή κι εγώ γαμούσα τον Μιχάλη με όλη μου την δύναμη και γαμιόμουν από την Ελένη. Αφού χύσαμε αρκετές φορές όλοι, πέσαμε στο κρεβάτι πραγματικά κουρασμένοι αλλά και ξεσκισμένοι.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")