Και τη μαμά και τον γιο και την αδερφή (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Κατόπιν πολλών μηνυμάτων για να αφηγηθώ και άλλα περιστατικά που έγιναν μετά την τελευταία εξιστόρηση, αποφάσισα να γράψω για ένα που έγινε αρχές του μήνα. Προτού πω τι συνέβη τότε, θέλω να ξέρετε παιδιά, ότι πλέον με βαρέθηκαν και δεν με πηδάνε πια ο Γιάννης και η παρέα του και από ότι έχω καταλάβει τον τελευταίο καιρό, σε λίγο θα παρατήσουν και τη μαμά καθώς τώρα θα έχουν νέο στόχο: την αδελφούλα μου, η οποία έρχεται από την Αγγλία στα τέλη του μηνός. Και πιστέψτε με παιδιά, οι τύποι την περιμένουν κυριολεκτικά με τα καυλιά στα χέρια!

Η αλήθεια είναι οτι εγώ δεν θέλω άλλο να με ξαναγαμήσουν. Εδώ και πέντε μήνες που άρχισε αυτή η ιστορία, έχω πάει με τόσους άντρες που δεν αντέχω άλλο να βλέπω πούτσα, ειλικρινά! Και νομίζω βέβαια πως και η μαμά κάπως έτσι θα νοιώθει, καθώς την πήδηξαν και περισσότεροι. Μη με ρωτήσει κανείς για λογαριασμό, παιδιά, δεν έχω ιδέα. Μόνο πούτσες θυμάμαι και σπέρματα να πέφτουν στα μούτρα μου.

Λοιπόν το περιστατικό που σας πω, είναι από τα τελευταία γαμήσια της μαμάς. Εμένα ήδη μου είπε ο Γιάννης ότι θα με αφήσει ήσυχο και απλά θέλει να δω τη μαμά μου σε ορισμένα μεγάλα γαμήσια και την αδερφή μου μετά. Εκείνο το απόγευμα εγώ και ο Γιάννης πήγαμε σε μια γκαρσονιέρα ενός φίλου στο κέντρο της Αθήνας, κανονικός γαμηστρώνας!

Είχε ένα πελώριο κρεβάτι που έπιανε όλο το κεντρικό χώρο και ένα ξύλινο παραβάν, που μου είπε ο Γιάννης ότι από εκεί θα "θαύμαζα" τη μανούλα μου σε λίγο. "Αυτή τη φορά", μου είπε, "η μαμάκα σου θα φάει σπέσιαλ πούτσα"! Ενώ ετοίμαζε τη κάμερα για να βιντεοσκοπήσει, χτύπησαν το κουδούνι και ανέβηκαν στη γκαρσονιέρα πέντε τύποι. Από το στυλ κατάλαβα ότι ήταν ξένοι, ίσως Αλβανοί σκέφτηκα. Ο Γιάννης μου είπε ότι "σήμερα η μαμά σου θα μάθει τι θα πει τουρκικό καυλί"! Οι τύποι ήταν Τούρκοι τουρίστες που ήθελαν πολύ να "ξεπατώσουν μια παντρεμένη Ελληνίδα", όπως μου είπε ο Γιάννης. Τους είπε στα αγγλικά ότι εγώ είμαι ο γιος της, και οι τύποι άρχισαν να χασκογελάνε και να με ειρωνεύονται. Ύστερα από λίγο κατέφτασε και η μαμά μαζί με τον κολλητό του Γιάννη, και από το ύφος της κατάλαβα ότι πρέπει να της είχε ρίξει πούτσο. Οι Τούρκοι κάτι έλεγαν μεταξύ τους και γελούσαν. Ο Γιάννης ετοίμασε τη κάμερα και είπε στη μαμά να γδυθεί. Οι Τούρκοι γδύθηκαν αστραπιαία και κυριολεκτικά της όρμηξαν για να την γδύσουν και να την ρίξουν στο κρεβάτι.

Τέτοιο πράγμα δεν είχα ξαναδεί, να τη γδύνουν όλοι μαζί βίαια, να της σκίζουν το στρινγκ, να της πετάνε τη φούστα και να την πετάνε στο κρεβάτι ανοίγοντάς της τα πόδια διάπλατα. Δεν θα πω με λεπτομέρειες τι έγινε ακριβώς γιατί όπως καταλάβατε την β... Της φερόντουσαν άγρια και την έβριζαν στα τούρκικα, ξεσκίζοντας την όχι όλοι μαζί ταυτόχρονα, αλλά ένας ένας. Πρέπει να είχαν περάσει αρκετές ώρες, που την γαμούσαν ο καθένας πολλές φορές συνέχεια. Σε κάποια φάση, είδα την μαμά μου να έχει λιποθυμήσει. Σταμάτησαν, ξεδίψασαν αυτοί, την επανέφεραν και συνέχισαν. Την έχυναν παντού και δεν την σκούπιζαν αλλά άφηναν το σώμα της να γλιστράει μέσα στο σπέρμα τους. Αφού δεν άντεξαν άλλο και σταμάτησαν, ο Γιάννης και ο κολλητός του βάρεσαν και αυτοί τις μαλακίες που κρατούσαν τόσες ώρες στα μούτρα της που είχαν χρωματιστεί από τα χύσια και τις μπογιές της. Ο κολλητός του Γιάννη μου είπε ειρωνικά: "έλα τέλειωσε και εσύ τη πουτάνα τη μανούλα σου". Φυσικά δεν άντεχα να κάνω κάτι τέτοιο και είχα βαρεθεί όλα αυτά. Η μαμά είχε κοιμηθεί στο κρεβάτι γεμάτη χύσια και ένας ένας οι Τούρκοι μου έδιναν από μια τουρκική λίρα "για να θυμάμαι", όπως μου έιπαν στα αγγλικά. Ο Γιάννης μου είπε να πάω σπίτι και θα τακτοποιούσαν αυτοί τη μαμά μου για να γυρίσει κανονικά σπίτι.

Δεν έχω άλλα ιδιαίτερα περιστατικά να αναφέρω, όλα τα προηγούμενα γαμήσια ήταν σχεδόν ίδια άλλοτε με ένα, δύο ή περισσότερα άτομα και κυρίως Έλληνες. Ήθελα να πω σε σας αυτή την ιστορία γιατί με συγκλόνισε. Δεν νομίζω να έχουμε άλλες ιστορίες με εμένα ή τη μαμά μου πια καθώς, όπως είπα, τώρα στόχος τους είναι η αδελφούλα μου που δεν έχει ιδέα ακόμα τι την περιμένει...

 

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")