Ένα εξαιρετικό τρίο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θεώρησα σωστό να σας διηγηθώ την εμπειρία μου η οποία είναι αληθινή και συνέβη πριν αρκετά χρόνια.

Έτυχε να προσληφθώ σαν λογιστής σε μια καινούρια εταιρία. Είχα την τύχη να έχω προϊστάμενο τον Λεύτερη, έναν τύπο γύρω στα 45 ανοιχτόκαρδο και ευδιάθετο. Με συμπάθησε από την αρχή και γρήγορα γίναμε φίλοι.

Κάποια μέρα με κάλεσε στο σπίτι του για δείπνο. Έτσι γνώρισα τη γυναίκα του, την Ρένα, μια ζουμερή σαραντάρα με πλούσιο στήθος που φάνταζε μέσα από τη στενή μπλούζα, και όμορφα τουρλωτά κωλομέρια.

Η παρέα με το αφεντικό γινόταν όλο και πιο στενή. Συζητούσαμε τα πάντα. Κάποια μέρα, μου εκμυστηρεύθηκε τις τρελές ερωτικές τους επιθυμίες. Φαντασιώνονταν ένα τρίτο άτομο στο κρεβάτι τους. Κι αυτό το άτομο ήμουν εγώ. Ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα αλλά μου άρεσε η ιδέα.

Ένα βράδυ, μετά από μια νυχτερινή έξοδο καταλήξαμε στο σπίτι τους για χαλαρή μουσικούλα και ένα τελευταίο ποτάκι. Ένα αίσθημα ερωτισμού μας συνέπαιρνε και τους τρεις.

Ζήτησα από την Ρένα να χορέψουμε. Εκείνη δέχτηκε πρόθυμα. Έσφιξα τα χέρια μου γύρω από τη μέση της. Το ίδιο έκανε κι εκείνη. Ένιωσα τις βυζάρες της να κολλάνε επάνω μου.

Ο Λευτέρης μας κοιτούσε και χάιδευε τον πούτσο του. Του άρεσε που η γυναίκα του ήταν έτοιμη να γαμηθεί με κάποιον άλλον. Το καυλί μου είχε σκληρύνει τρομερά. Χούφτωσα την κωλάρα της και την έγλειψα γύρω από το λαιμό. Αναστέναξε βαριά, γονάτισε στα τέσσερα και έβγαλε έξω το καυλί μου.

Ένιωσα την υγρή της γλώσσα να κυλάει επάνω του. Την έπιασα από τα μαλλιά και της τον κάρφωσα βαθιά μέσα στο στόμα ως το λαρύγγι. Η πουτάνα τον ρούφαγε με απληστία.

Ο Λευτέρης της φώναζε:

-    «Ρούφα τον γαμιά σου μωρή σκύλα! Μου αρέσει να σε βλέπω να τσιμπουκώνεσαι!»

Κατόπιν η πουτανίτσα μου στήθηκε στα τέσσερα. Έχωσα τον πούτσο μου αργά στο μουνί της και ένιωσα τον υγρό της πάτο. Της τον κάρφωνα με αργές κινήσεις και της χτυπούσα τα κωλομέρια.

-    «Σκίσε με άντρα μου! Γάμα με ψωλαρά μου!!!», φώναζε η καριόλα και γυρνούσε το πρόσωπο της για να με βλέπει.

Τότε ήρθε και ο Λευτέρης. Όπως ξέσκιζα τη γυναίκα του στα τέσσερα, έσκυψε για να της κάνει γλειφομούνι. Ρούφαγε τη μουνάρα της και ταυτόχρονα έγλυφε και τα αρχίδια μου. Μια τεράστια ηδονή μας είχε κυριέψει!

Μετά ξάπλωσα και της είπα να κάτσει στο πρόσωπο μου. Κουνιόταν αργά και πίεζε το μουνί της στο στόμα μου. Έχωνα βαθιά τη γλώσσα μου στον ξυρισμένο της πάτο. Η καριόλα το απολάμβανε. Χούφτωνε τα βυζιά της. Τράβαγε τις μεγάλες της ρώγες και γλειφόταν.

Μετά ήρθε μια ευχάριστη έκπληξη. Ένιωσα τον Λευτέρη να γονατίζει, να ανοίγει τα κωλομέρια του και να κάθεται επάνω στο καυλί μου.

Ούρλιαξε από τον πόνο. Είχε σφιχτό κωλαράκι αλλά συνέχισε να γαμιέται και να τραντάζεται επάνω στον πούτσο μου με μανία και δύναμη.

Όταν ήρθε η ώρα να χύσω, έκατσαν και οι δύο στα τέσσερα. Γούσταρα που τους έβλεπα να φιλιούνται και τα χύσια μου να κυλάνε στο πρόσωπο τους.

Ύστερα από ένα εξοντωτικό γαμήσι, αφεθήκαμε όλοι αγκαλιά στα χέρια του Μορφέα…

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")