Διψασμένη Αγέλη (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Άνοιξε την πόρτα και μέσα από το ημίφως διέκρινα έναν μεσήλικα άντρα να κάθεται με τα εσώρουχα. Κοντοστάθηκα.. το ίδιο και ο φίλος μου. Η γυναίκα χαμογέλασε.

-    «Ελάτε! Δεν δαγκώνουμε!»

Έβγαλε την πουκαμίσα που σκέπαζε το υπέροχο σώμα της και πήγε δίπλα στον άντρα που έπινε σιωπηλός. Μας κοίταζε με ένα αινιγματικό ύφος τόσο όσο πίστευα ότι με γνώριζε. Αυτή συνέχισε:

-    «Θέλω να κάνουμε έρωτα… όλοι μαζί. Σας παρακολουθούσαμε και…»

Ο άντρας σηκώθηκε και βγήκε στο μπαλκόνι. Τον παρατήρησα καλύτερα. Είχε λίγα μαλλιά και καλογυμνασμένο σώμα για την ηλικία του. Στην πλάτη είχε ένα ασπρόμαυρο τατουάζ. μια πεταλούδα που γυάλιζε στο λιγοστό φως.

-    «Ώστε αυτό ήθελες;» Την ρώτησε ο φίλος μου.

-    «Γιατί, δεν σας αρέσει;»

Έσκυψε μπροστά μας ανοίγοντας με τα δάχτυλα της τον καλοσχηματισμένο κώλο της. Εγώ γέλασα, ίσως από αμηχανία, ή γιατί δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Μας εξήγησε ότι τους άρεσε να κάνουνε έρωτα με αγνώστους και αυτή την φορά ήταν πολύ τυχερή που μας είδαν.

Ήταν ακόμα ένα ζευγάρι που η σεξουαλική τους αναζήτηση είχε φτάσει στην ανακάλυψη της ερεθιστικής ανωνυμίας έτσι ώστε να μπορούνε να δώσουν και να κάνουν τα πάντα στο σεξ. Εγώ κοίταζα τον Γ. Και αυτός εμένα. το πήραμε τελείως στην πλάκα. Ο Γ. πήρε την μπίρα που ήταν στο πλαστικό τραπέζι και την έχυσε πάνω στον πούτσο του μπροστά στα σχιστά της μάτια. Ένα μικρό τρέμουλο στα χείλια της -που μόλις τα είχε βάψει- διέκρινα.

-    «Ρούφα τον τότε πουτάνα!» Της πρότεινε ο Γ.

-    «Εσύ δεν θα γδυθείς;» Με ρώτησε.

Έκατσα στην άκρη περιμένοντας πως θα εξελιχτεί η κατάσταση. Δεν ήμουνα συνηθισμένος σε κάτι τέτοιο και είχα μια επιφύλαξη. Άνοιξα ακόμα μια μπίρα και συνέχισα να πίνω, ενώ η γυναίκα με ακουμπισμένες τις άκρες από τα δάχτυλα της στο βρώμικο πάτωμα, γαμούσε τον Γ. με το στόμα της. Είχε μια αιθέρια κίνηση και μια καταπληκτική ισορροπία!

Ακουμπισμένη με τα πέλματα και τα ακροδάχτυλα της, γευόταν την ήδη καυλωμένη πούτσα του Γ. Ο άντρας της κοντοστεκόταν δίπλα της. Της χάιδευε το πρόσωπο και της ζούλαγε τα φουσκωμένα μάγουλα από το καυλί του Γ. που είχε στο στόμα της. το έκανε με νευρικές κινήσεις. Ήταν πραγματικά κάτι που δεν είχα ξαναδεί και αυτό με ερέθισε τόσο όσο να βγάλω και εγώ τα ρούχα μου, προς ευχαρίστηση της γυναίκας που με τράβηξε κι εμένα προς το αδηφάγο και γεμάτο πούτσα στόμα της!

Ο άντρας της, την έπιανε συνέχεια στο πρόσωπο, όπως ήταν όρθιος από πίσω της. Έπαιζε και αυτός μαζί της. της έκλεινε σταδιακά την μύτη και όσο το έκανε αυτό, αυτή αποζητούσε περισσότερο να ρουφάει τις πούτσες μας.
Αυτό κράτησε για λίγο. Όταν σηκώθηκε όρθια, έγλυψε και τα δάχτυλα της με απίστευτα προκλητική στάση. Φίλησε στο στόμα τον άντρα της και μας είπε:

-    «Θα δοκιμάσουμε κάτι πιο ωραίο γλύκες μου!»

Ο αντρούλης μου τον ζούληξε στο μάγουλο μόλις τον ανέφερε.

-    «Θα ξαπλώσουμε μαζί στο κρεβάτι και θέλω να τον γαμήσετε. Το ξέρω ότι αυτό θα σας αρέσει!»

Έτσι όπως ήμουνα τώρα, θα μπορούσα να γαμήσω και το μπουκάλι της μπίρας! Με είχε απογειώσει η καριόλα! Αυτή και όλη η κατάσταση που γρήγορα εξελισσόταν μπροστά μας.
Ο άντρας έβγαλε τα εσώρουχα του. Δεν ήταν καυλωμένος και ξάπλωσε μπρούμυτα στο κρεβάτι. Από πάνω του ξάπλωσε η γυναίκα. Απαλά και με τα χέρια της σε έκταση, του άνοιξε τον άτριχο κώλο του.

-    «Ελάτε γλύκες μας! Ξεσκίστε μας!!!»

Η φωνή της ξεχείλιζε από την προσμονή! Ο Γ. ξεκίνησε πρώτος. φόρεσε μια καπότα φούξια, που μας είχε αφήσει στο τραπεζάκι με τις μπίρες η γυναίκα, και του τον έχωσε. Δυσκολεύτηκε, και αυτή το κατάλαβε. Σηκώθηκε και άρχισε να του σαλιώνει την κωλοτρυπίδα… προς έκπληξη μας! Στο τέλος τον έφτυσε από τα ανοιχτά του κωλομάγουλα, ανέβηκε και ξάπλωσε πάνω του. Αυτή την φορά δεν δυσκολεύτηκε καθόλου! Ο άντρας έβγαζε συριγμούς. Εμένα με ήθελε από μπροστά τους. Το πρόσωπο της στο πρόσωπο του. Άρχισε να γλύφει τον πούτσο μου και μετά του τον έδωσε να με ρουφήξει και αυτός. Του κράταγε το σαγόνι καθώς μπαινοβγαίνει την πούτσα μου στο στόμα του.

-    «Γαμήστε τον, τον πούστη!» Κραύγαζε η γυναίκα και αυτό κάναμε εμείς σιωπηλά.

-    «Πιο δυνατά!!!»

Ο Γ. χτύπαγε σκαμπίλια και στους δυο κώλους που είχε μπροστά του. Το κάναμε για ώρα. Αλλάξαμε θέσεις ή μάλλον τρύπες.

Φόρεσα και εγώ καπότα και συνέχιζα να τον γαμάω εναλλάσσοντας τον με το ανοιχτό κώλο της γυναίκα στου. Ο Φίλος μου έκανε ακριβώς το ίδιο. Έχωνε την πούτσα του πότε στο στόμα του και πότε στο δικό της.
Οι στάσεις εναλλάσσονταν. Όταν μας καθοδηγούσε η γυναίκα, το χαιρόταν η καριόλα και μαζί με αυτήν και εμείς!

Ο άντρας συνέχιζε να είναι ξαπλωμένος από κάτω αλλά αυτήν την φορά ανάσκελα. Από πάνω του ήταν ξαπλωμένη ανάποδα η γυναίκα του, έτσι που είχε το πρόσωπο της στην πούτσα του και ακριβώς από πάνω της ο Γ.. έτσι βρέθηκα μπροστά σε δυο αντρικούς κώλους και ένα γυναικείο στόμα να περιμένει με την σειρά του την πούτσα μου… καθώς τους γαμούσα. Μετά, πήγαινα από μπροστά και η ίδια κατάσταση εναλλασσόταν ανάμεσα σε δυο ανυπόμονα στόματα και την γλιστερή κωλοτρυπίδα της γυναίκας.

Αυτό συνεχιζόταν, αλλά αυτήν την φορά έκατσα και εγώ από πάνω της. Ο Γ. μας γαμούσε δυνατά! Πότε στον κώλο και πότε στο στόμα και τους τρεις μας μαζί, μέχρι που έχυσε την ώρα που με γαμούσε στο στόμα, ενώ είχα σφηνωμένο το πηγούνι μου πάνω στον ανοιχτό της κώλο. Εγώ άρχισα τα παιχνίδια. Του έβγαλα την καπότα, που ήταν γεμάτη ζεστό σπέρμα και την άδειασα προς τα κάτω μου. Το σπέρμα έτρεχε πάνω στην σχισμή του κώλου της γυναίκας του μέχρι να καταλήξει στην γλώσσα του που ξεπρόβαλε από το ανοιχτό του στόμα.

Ήθελα να χύσω και εγώ από την απίστευτη ηδονή που ένιωθα! Σηκώθηκα και η γυναίκα του μου τον έπαιζε μπροστά στο πρόσωπο του, μέχρι να τελειώσω μέσα στα λαχανητά μου. Του  έγλυφε με προσοχή το σπέρμα, σχεδόν στοργικά μέσα στο ημίφως. Μετά συνέχισαν να φιλιούνται στο στόμα και οι δυο σαν αγαπημένο ζευγαράκι, ανταλλάσσοντας το σπέρμα μου παιχνιδιάρικα και οι δυο τους.

Δεν είχαμε πια θέση εδώ… δεν μας έδιναν καμιά σημασία άλλωστε. Ντύθηκα γρήγορα και έφυγα μαζί με τον φίλο μου που με ακολουθούσε βιαστικά. Ανεβήκαμε στην μηχανή και γλιστρήσαμε μέσα στην υγρή νύχτα. Γύρισα πίσω μου να ξαναδώ για τελευταία φορά το σπίτι. Μόνο που δεν υπήρχε τίποτα… απολύτως τίποτα! Φαινότανε καθαρά η παραλία αλλά μόνο αυτή. τίποτα άλλο γύρω μας.

...έπιασα διστακτικά το κεφάλι μου και έκλεισα τα μάτια μου, αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Είχα μπερδευτεί, αυτό ήταν το σίγουρο. Κάτι μου θύμιζε αυτό το μέρος αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ. Εικόνες από το σπίτι της γυναίκας μου ίσως.
...ίσως και όχι. Είμαι αρκετά ζαλισμένος και ακόμα πιο πολύ μπερδεμένος. Άνοιξα τα μάτια μου. ήθελα να τα πετάξω όλα από το μυαλό μου αλλά δεν ήταν τόσο εύκολο.

Ακούμπησα το κεφάλι πάνω στην πλάτη του ακριβώς εκεί που είχε.. ένα μικρό τατουάζ, μια ασπρόμαυρη γυαλιστερή πεταλούδα. Ένιωσα την ζεστασιά της στο μάγουλο μου και μια αδιόρατη γεύση σπέρματος ερέθισε τα ρουθούνια μου. Χαμογέλασα. Τον έπιασα σφιχτά από τα πλευρά. ο Γ. άνοιξε το γκάζι. Έπρεπε να φτάσουμε γρήγορα σπίτι μου. Εκεί μας περίμενε η γυναίκα μου, η Κλειώ. Είχα μεγάλη ανυπομονησία από αυτό που σχεδιάζαμε με την γυναίκα μου… κάτι που θα μας έμενε αξέχαστο.

Περάσαμε το μικρό δάσος πριν κατηφορίσουμε για το σπίτι. Μια πεταλούδα λαμπύριζε μέσα από τα κλαδιά. Ίσα που πρόλαβα να την δω μέχρι να χαθεί και αυτή μέσα στην νύχτα.

Φτάσαμε στο εξοχικό μου αργά το απόγευμα. Θα περνάγαμε ένα καυτό τριήμερο, όπως τους είχα υποσχεθεί στα παιδιά που τους είχα γνωρίσει την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα από τα νέα στέκια μας. Μαζί μου είχε έρθει και η Κλειώ η γυναίκα μου που την είχα συστήσει σαν φίλη μου.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")