Καυτά παιχνίδια για τέσσερις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι η Ντέμη, είμαι 19 χρονών και έχω μια φίλη την Λώρα που όταν ξεκίνησε η ιστορία ήταν παρθένα. Μια μέρα την φώναξα στο σπίτι μου και αποφάσισα να της δείξω τα μυστικά του γυναικείου σώματος.

Γδύθηκα λοιπόν και την παρότρυνα να γδυθεί κι αυτή αλλά αυτή ντρεπόταν. Τότε την έγδυσα με το ζόρι, την έπιασα και της τράβηξα το κοντό σορτσάκι που φορούσε, της έβγαλα το μπλουζάκι και την άφησα με τα εσώρουχα. Φορούσε ένα άσπρο τάνγκα που από μέσα διαφάνιζαν οι μαύρες τρίχες του μουνιού της, ενώ δεν φορούσε σουτιέν.

-    «Πρώτα από όλα πρέπει να ξυρίσουμε το μουνί σου» της λέω.

Καθώς λοιπόν το ξύριζα και παρατηρούσα το ωραίο της όργανο, ξύπνησε η λεσβία μέσα μου. Μόλις τελείωσα λοιπόν, άρχισα απαλά να της το χαϊδεύω. Αυτή όπως ήταν ξαπλωμένη πίσω στην αρχή δυσανασχέτησε αλλά μετά άρχισε να της αρέσει. Τότε έσκυψα επάνω της και άρχισα να της το γλείφω. Όσο αυτή φώναζε από ηδονή, εγώ, διακριτικά της έγλειψα την κωλοτρυπίδα της και της έχωσα μέσα το δάχτυλο μου ενώ συνέχιζα να της γλείφω το υγρό της μουνί. Τότε η Λώρα έφτασε στον πρώτο της οργασμό.

Αμέσως μετά χτύπησε το κουδούνι πάω να ανοίξω και βλέπω τον γκόμενο μου τον Γιάννη με έναν φίλο του αράπη. Θυμήθηκα, είχα κανονίσει να έρθει με ένα φίλο του για παρτούζα. Μου είχε πει πως ο φίλος του ο αράπης είχε μια πούτσα σχεδόν 30 πόντους. Μόνο και με την ιδέα ότι θα έχω σε λίγο 30 πόντους μέσα στο μουνί μου είχα καυλώσει σε τέτοιο σημείο ώστε τα υγρά του μουνιού μου είχαν αρχίσει να βρέχουν την ρόμπα που είχα φορέσει. Κανονίσαμε ένα σχέδιο για να βάλουμε και την Λώρα στο παιχνίδι. Πάω λοιπόν στο δωμάτιο και της λέω:

-    «Σειρά σου τώρα να μου γλείψεις το μουνάκι».

Αυτή έπεσε ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να μου το γλείφει με μανία και πάθος. Τότε μπαίνει ο Γιάννης από την πόρτα. Η Λώρα δεν το κατάλαβε και συνέχιζε να μου το γλείφει το μουνί. Πήγε ο Γιάννης από πίσω της και της έχωσε όλο του τον πούτσο μέσα στο μουνί της και άρχισε να την γαμάει. Αυτή έβγαλε μια κραυγή ηδονής. Εγώ απομακρύνθηκα για να την αφήσω να απολαύσει τον πούτσο του Γιάννη και πήγα στον αράπη και του πήρα πίπα. Ο αράπης είχε καυλώσει τρομερά και έχει σηκωθεί μπροστά μου ένα σπαθί 30 πόντων. Εγώ με το που συνειδητοποίησα το μέγεθος του οργάνου που γλείφω, ξάπλωσα πλάγια και του είπα να με γαμήσει.

Ομολογώ ότι τόσο μεγάλο καυλί δεν έχω ξαναπάρει ποτέ. Η ηδονή ήταν εκπληκτική. Τότε ήρθε ο Γιάννης και έβαλε μπροστά στα μούρη μου την πούτσα του. Εγώ την έπιασα και άρχισα να την γλείφω. Τότε πήγε η Λώρα και έπιασε τον πούτσο του αράπη, τον τράβηξε έξω από το μουνί μου και τον έβαλε όλο μέσα στο στόμα της. Πως χώρεσε ούτε εγώ το ξέρω. Τότε άκουσα τον αράπη να της λέει:

-    «Τον έχεις πάρει ποτέ από τον κώλο;»

-    «Όχι» λέει αυτή.

Και τότε ο αράπης την ξαπλώνει κάτω και αφού της έγλειψε λίγο το μουνί, της σάλιωσε καλά - καλά τον κώλο. Της είπε να κάτσει στα τέσσερα και άρχισε να την γαμάει από πίσω. Εγώ έπαιρνα πίπα από τον Γιάννη και έβλεπα όλα αυτά και ξαφνικά ακούω από το στόμα του Γιάννη «Χύνω!» και αμέσως γεμίζει το πρόσωπο μου με χύσια. Τότε πάει ο Γιάννης και φωνάζει την Λώρα που τον έπαιρνε από τον κώλο από τον αράπη και την διατάζει να γλείψει όλα τα χύσια του από το πρόσωπο μου.

Ξαφνικά ο αράπης που τραβούσε μαλακία χύνει κι αυτός επάνω μας περιλούζοντας μας με άλλα πηχτά και νόστιμα χύσια. Ο Γιάννης και ο αράπης, που ακόμα δεν έμαθα το όνομα του, ντύθηκαν και έφυγαν. Ενώ εγώ με την Λώρα κάναμε ένα μπάνιο για να καθαρίσουμε τα χύσια από όλο μας το κορμί. Εκεί στο ντους κάναμε ακόμα ένα λεσβιακό. Τι να σας λέω, η καλύτερη μέρα της ζωής μου!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")