Εγώ η μάνα και η κόρη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Ιωάννη και η ιστορία που θα σα πω είναι πραγματική και καυτή και ανώμαλη. Θέλω να δηλώσω ότι είμαι χοντρός και άσχημος και η ιστορία μου έχει γίνει στην Ρουμανία στο Βουκουρέστι.

Ένα διάστημα, εργαζόμουν σε μεταφορική εταιρία ως οδηγός νταλίκας. Ένα σαββατοκύριακο κρύο του 2000, βρισκόμουν στο Βουκουρέστι. Ήταν σαββατοκύριακο και έπρεπε να περιμένω την Δευτέρα για να φορτώσω. Δεν είχα τι να κάνω και καθώς νύχτωνε, πήρα ένα ταξί και είπα στον οδηγό να με πάει σε ένα κλαμπ καλό, μα που να έχει και πουτάνες γιατί ήθελα να γαμήσω. Αυτός με πήγε στο Χερεστράου, σε ένα γκλάμουρ κλαμπ, κωλάδικο.

Μπαίνοντας μέσα, ήταν παράδεισος του μουνιού! Έκατσα σε ένα τραπέζι, ήρθε ο σερβιτόρος να μου πάρει παραγγελία και αμέσως κατάλαβε ότι είμαι Έλληνας. Του έδωσα παραγγελία ότι ήθελα ένα ποτό και ένα πουτανάκι και σε δυο λεπτά, είχα και τα δυο! Μου έφερε την Ζάνα, έναν υπέροχο εικοσάχρονο μούναρο!

Μόλις την είδα καύλωσα. Ήθελα επιτόπου να χύσω. Ήταν καυλόμουνο. Φόραγε πουκάμισο, με τα βυζάκια της φανερά, μίνι καλτσόν και μπότες. Την κέρασα ένα ποτό και της είπα στα αγγλικά ότι θέλω να την γαμήσω από παντού. Αυτή γέλασε και έπιασε το καυλί μου που ήταν έτοιμο να χύσει, τράβηξε το τραπεζομάντιλο, άνοιξε το φερμουάρ μου, έπαιξε το καυλί μου κι εγώ έχυσα στην χούφτα της….

Μετά από αυτό, φύγαμε γρήγορα και πήγαμε σπίτι της για γαμήσι. Εκεί όμως κόμπλαρα, γιατί ήταν και η μάνα της. Μια καυτή ξεκωλιάρα σαραντάρα. Η Ζάνα μου είπε, δεν τρέχει τίποτα και ότι με λίγα λεφτά θα τις γάμαγα και τις δύο. Δέχτηκα και σε λίγο όλοι μαζί σε ένα κρεβάτι γυμνοί μάνα κόρη κι εγώ. Διέταξα την μάνα να μου γλείψει τα αρχίδια μου και την κόρη να μου ρουφήξει το καυλί μου. Σε δέκα δευτερόλεπτα είχα γίνει πύραυλος.

Μετά, έβαλα την μικρή να ανοίξει τα πόδια της μάνα της, να γλείψει το μουνάκι της, να καυλώσει για να τη γαμήσω. Όταν καύλωσε η μικρή, άνοιξε τα πόδια και το καυλί μου γλίστρησε στο καυτό υγρό μουνάκι. Η μάνα της, έγλειφε από πίσω τα αρχίδια μου και την μουνοτρυπίδα της κόρης της. Σκέτη καύλα! Ξαφνικά, τέλειωσε η μικρή και τα υγρά της πετάχτηκαν με φόρα στον πούτσο μου και στο στόμα της μάνας της.

Μετά, ξάπλωσα, ανέβηκε η μάνα από πάνω και πηδιόταν άγρια ώσπου να χύσει, ενώ το μικρό έπαιρνε μάτι και μαλακιζόταν. Όταν έχυσε η μάνα, τρελάθηκα! Μετά, έβαλα το μικρό στα τέσσερα, διέταξα την μάνα να γλείψει το κωλαράκι της κόρης και να το ετοιμάσει για να το γαμήσω και να το χύσω. Όταν η μάνα το καύλωσε, πήγα από πίσω από το μικρό, και με φόρα έσπρωξα τον καυλωμένο πούτσο μου μέσα στην κωλοτρυπίδα της μικρής.

Το έσκιζα και φώναζα. Η μάνα από πίσω καύλωνε και έγλειφε τα αρχίδια μου και το μουνάκι της κόρης που έχυνε συνέχεια. Κρατιόμουν με το ζόρι, πιστέψτε με. Σε μια φάση, τρελαίνομαι. Αρπάζω την μάνα από τα μαλλιά, ενώ γάμαγα την κόρη από τον κώλο και την πλακώνω στα χαστούκια. Καύλα! Την διατάζω να κάνει 69 στην κόρη της.

Η μάνα έγλειφε τα αρχίδια μου, το μουνάκι, το καυλί μου, την κωλοτρυπίδα και τα χύσια της κόρης και η κόρη έτρωγε τον πούτσο μου στην κωλάρα της και έγλειφε το μουνί της μάνας της που έχυνε κι αυτή.

Δεν άντεξα άλλο… έχυσα και τα χύσια μου γέμισαν την κωλοτρυπίδα της. Έβγαλα το καυλί μου και το έχωσα στο στόμα της μάνας να μου το καθαρίσει. Μετά, έβαλα το μικρό με την πλάτη και διέταξα την μάνα να γλείψει τα χύσια από την κωλοτρυπίδα της μικρής. Μετά, ξαπλώσαμε όλοι μαζί, ηρεμήσαμε και όλο το βράδυ γαμιόμασταν!

Το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου! Οι Ρουμάνες είναι μεγάλες πουτάνες. Τα κάνουν όλα!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")