Στο ξενοδοχείο με ζευγάρι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Τελικά το ίντερνετ γι’ αυτούς που θέλουν κάτι παραπάνω στη σεξουαλική τους ζωή είναι σωτήριο.

Με την φίλη μου επτά χρόνια μαζί είχαμε καταφέρει να έχουμε έντονη σεξουαλική ζωή, κάνοντας και ομαδικό αρκετές φορές, είτε με κάποιο φίλο μου, είτε με άλλα ζευγάρια. Γνωριστήκαμε στο site και μετά από έναν καφέ γνωριμίας, όπου είδαμε ότι περνάγαμε καλά σαν παρέα, αποφασίσαμε να Βρεθούμε ξανά σε κάποιο Ξενοδοχείο. Αυτοί παντρεμένοι, 45 χρονών, με αρκετά μεγάλη εμπειρία και σίγουροι γι’ αυτό που κάνανε. Εμείς με την Φανή, 40 χρονών, με σχέση πολύ υγιή θέλαμε συνεχώς να ανανεώσουμε την σεξουαλική μας ζωή.

Βρεθήκαμε στο καφέ ενός Ξενοδοχείου όπου χαλαρώσαμε λέγοντας αστεία και σεξουαλικά θέματα, που το μόνο που κάνανε ήταν να μας ανάβουν περισσότερο και να κάνουν έντονη την αναμονή γι’ αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Κάποια στιγμή η Φανή με την Μαρία πήγανε για το δωμάτιο κι εμείς μείναμε για λίγο. Πήγαμε μετά και τις βρήκαμε τυλιγμένες με τις πετσέτες, αφού είχαν κάνει μπάνιο και προφανώς περιποιήθηκαν η μία την άλλη…

Υπήρχε έντονη η ερωτική ατμόσφαιρα και η Μαρία ήρθε από πίσω μου και με αγκάλιασε πιάνοντας πάνω από το παντελόνι μου τον πούτσο μου που ήδη άρχισε να διαμαρτύρεται. Ξεντύθηκα λέγοντας να κάνω ένα ντουζάκι και η Μαρία έπεσε στο κρεβάτι με την Φανή. Από το μπάνιο άκουγα πλέον ότι είχαν ξεκινήσει. Είχαν ρίξει τη Φανή στο κρεβάτι και τη φιλάγανε παντού και ήδη άρχισα να ακούω τις φωνές της και τα αγκομαχητά που τα ήξερα κάθε φορά που ξεκίναγε να κάνουμε έρωτα...

Άρχισα να καυλώνω και θυμήθηκα ότι πάντα μου έλεγε ότι θα ήθελε να την γλείφουνε κι εγώ να την βλέπω καυλωμένος και να μην συμμετέχω. Η Μαρία της έγλειφε το μουνάκι της και ο Γιάννης της είχε δώσει την πούτσα του και τον τσιμπούκωνε έντονα και άκουγα έντονα τις πνιχτές της φωνούλες.

Και οι δυο γυναίκες είχαν εντελώς ξυρισμένα τα μουνάκια τους και δεν άντεχα πλέον μόνο να βλέπω. Είχα καυλώσει τόσο και πήγα από πίσω από τη Μαρία και άρχισα έτσι όπως ήταν στημένη και έκανε γλειφομούνι στην Φανή να της γλείφω το κωλαράκι της και την μουνάρα της. Ήταν ήδη μούσκεμα και όταν ακούμπησα τη γλώσσα μου άρχισε να τρέμει σαν ψάρι και να φωνάζει έντονα και να μην ξεκολλάει το πρόσωπο της από το μουνί της Φανής.

Σε όλο το δωμάτιο πλέον άκουγες τις πνιχτές φωνές από τα κορίτσια και η καύλα που υπήρχε παντού ήταν έντονη. Χωρίσαμε και ο καθένας πήρε τη γυναίκα του άλλου και άρχισε να γίνεται χαμός. Η Μαρία ήταν τόσο καυλωμένη που με δάγκωνε παντού και φώναζε... φώναζε συνέχεια:

-    «Γλείψε με γαμιά μου παντού! Στο μουνί μου, στο κωλαράκι μου. Είμαι καυλωμένη!!! Γιάννη μου με τρελαίνει!!!»

Η Φανή ήταν σε στάση 69 με το Γιάννη και πρέπει να ήταν τόσο καυλωμένη που είχε χαθεί... Με κοιτούσε με τα γνωστά καυλιάρικα μάτια της σαν να μου έλεγε πόσο ωραία περνούσε. Πάντα ήθελε να την κοιτάω όταν την έγλειφε και την γαμούσε άλλος. Όλοι μας ξέραμε ότι δεν θα αργούσε να έρθει το πρώτο χύσιμο για όλους.. Η Μαρία φώναζε:

-    «Χύνω στο στόμα σου γαμιά μου! Χύνω, χύνω!!!»

Και η Φανή έπαιρνε με μανία τον πούτσο του Γιάννη στο στόμα της. Τότε θυμήθηκα ότι η Μαρία μου είχε πει στον καφέ ότι θέλει να την χύνουν στο πρόσωπο. Σηκώθηκα και έβαλα τον πούτσο μου στα βυζιά της. Τα έπιανε και προσπαθούσε να σφίξει με αυτά τον καυλωμένο πούτσο μου φωνάζοντας στον Γιάννη πόσο καυλωμένη ήταν και τότε άρχισε να φιλάει με τέτοια καύλα, πάθος και ένταση την Φανή που το θέαμα με τρέλαινε..