Οι πανελλήνιες (4ο μέρος) Το τρενάκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Η επόμενη μέρα κύλησε πολύ ήσυχα. Και πώς να μην κυλήσει αφού ήταν Πέμπτη και Παρασκευή έγραφα; Ευτυχώς τελείωσαν όλα και μάλιστα έγραψα και καλά. Είχε έρθει η Παρασκευή και η ώρα ήταν περίπου δύο.

Μαζί με τον κολλητό (αυτόν που σας είπα ότι αλληλομαλακιστήκαμε δυο - τρεις φορές) πήγαμε σπίτι μου να αράξουμε. Ο μπαμπάς μου και η μαμά μου δούλευαν. Πλέον είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση, ήθελα να με πηδήξει και να τον πηδήξω. Είχε περάσει κανένα δίμηνο από τότε που του τρόμπαρα την πούτσα του. Πλέον όμως ήμουν έτοιμος να πάω παραπέρα μαζί του…

Τα πράγματα ήταν εύκολα για μένα. Μέσα μου σχεδίαζα τον τρόπο με τον οποίο θα του επιτεθώ, ενώ του έφτιαχνα καφεδάκι. Το όνομά του ήταν Άγγελος. Είχε ένα απόλυτα ισορροπημένο κορμί, με λίγες τριχούλες, όμορφα χέρια, στρογγυλό κωλαράκι και μια πούτσα σαν τη δική μου, δηλαδή γύρω στα 16-17 εκατοστά. Γενικότερα ήταν ομορφόπαιδο και μαζί είχαμε πολλές επιτυχίες στο ασθενές φύλο.

Πήγα στο σαλόνι με τους καφέδες και κάθισα στον καναπέ. Μετά από λίγη ώρα συζήτησης τον ρώτησα αν ήθελε να δούμε καμιά τσόντα, κάτι που χωρίς σκέψη δέχτηκε. Βάζω μια γερμανική και παρακολουθούμε με γέλιο στην αρχή κ.τ.λ. Μετά από λίγο φυσικά καυλώσαμε και έτσι ξεκινήσαμε να την παίζουμε.

Καθόμασταν στον ίδιο καναπέ και εγώ έριχνα κρυφές ματιές σ’ αυτόν. Ακόμα και οι δύο τις είχαμε μέσα από το παντελόνι. Τον ρωτάω αν θα μου έδινε την τιμή να πιάσω το εργαλείο του. Μου είπε «Ναι» κι εγώ έβαλα το αριστερό μου χέρι μέσα από το βρακί του πιάνοντάς του την πούτσα σφιχτά. Μου άρεσε πολύ έτσι.

Μετά από λίγο φέρνει και αυτός το χέρι του μέσα στο παντελόνι μου και με μαλακίζει δυνατά. Μάλιστα κοιτιόμασταν στα μάτια κάτι που με ερέθισε. Ήθελα να τον γεμίσω φιλιά, ήθελα να τον χαϊδέψω...

Μετά από λίγο μου είπε να σταματήσω γιατί θα έχυνε. Πάντα όταν αλληλομαλακιζόμασταν, λίγο πριν χύσει ο άλλος σταματούσαμε για να μη λερωθούμε με τα χύσια του άλλου. Εγώ όμως συνέχισα μέχρι που έχυσε ζεστά πηκτά υγρά πάνω στο χέρι μου και στο βρακί του. Αυτός σταμάτησε να μου τον παίζει, απλά τον κρατούσε κοιτάζοντας με, με ένα ύφος έκπληξης.

Του είπα να κατεβάσει το παντελόνι του και το βρακί του για να μη λερωθεί παραπάνω ενώ εγώ κρατούσα την πούτσα έτσι ώστε να μην έρχεται το βρακί σε επαφή με το σπέρμα. Το έκανε αμέσως. Τότε εγώ έκανα την κίνηση ματ. Αστραπιαία έσκυψα και κατάπια τα υγρά του. Αυτός έκανε να αποτραβηχτεί αλλά η δίψα μου υπερτέρησε.

Τα πίνω όλα και τον κοιτάω χαμογελαστός. Αυτός ένιωθε αμήχανα. Δεν το περίμενε αυτό. Τον ρωτάω αν του άρεσε. Κόμπιασε και μου απάντησε καταφατικά. Του λέω πως άρεσε και σ’ εμένα και ξάπλωσα πάνω στην πούτσα του. Η δικιά μου πούτσα ήταν όλη την ώρα πύραυλος. Αρκούσε ένα απλό χάιδεμα για να εκτοξευθεί.

Πραγματικά κατέβασα το παντελόνι μου, αυτός μου τον ξαναέπιασε περιμετρικά και ανεβοκατέβασε το πετσάκι μου ελάχιστες φορές μέχρι που άρχισα να εκσπερματώνω στη κοιλιά μου. Ένιωθα τρομερά. Θέλοντας να μου ανταποδώσει μάζεψε κάποια από τα χύσια μου με το χέρι του και το έβαλε στο στόμα του γλείφοντας τα δάχτυλά του. Τον ρώτησα αν ήθελε να τον φιλήσω. Τότε με ανέβασε στο κατάλληλο ύψος με το χέρι του και άρχισε να με φιλάει παθιασμένα με γλώσσα. Φιλιόμασταν για πάρα πολλή ώρα.

Μετά πήγαμε στη τουαλέτα για να σκουπιστούμε. Είχε πάει τρεισήμισι. Σε λίγο θα εμφανίζονταν οι γονείς μου. Αναρωτιόμουν αν θα ήμασταν έτοιμοι για νέα είσοδο στα όργιά μας. Ενώ συζητούσαμε με τον Άγγελο στο μυαλό μου παιζόταν ένα απίστευτο παιχνίδι. Τελικά επικράτησε η λογική. Αποφάσισα πως ήταν ακόμη νωρίς για κάτι τέτοιο.

Στη συζήτηση εντωμεταξύ λέγαμε πόσο ωραία περάσαμε κτλ. και πως θα ξαναδοκιμάζαμε άμεσα το ίδιο. Κατά τις τέσσερις ο Άγγελος έφυγε στο σπίτι του. Δώσαμε ραντεβού για το βράδυ για τσάρκα.

Δεν πέρασε πολλή ώρα από τη στιγμή που έφυγε μέχρι την ώρα που ήρθαν οι δικοί μου. Μου έδωσαν συγχαρητήρια για τις εξετάσεις και έφαγαν. Εγώ πήγα στο δωμάτιό μου. Τη τσόντα δεν την είχα βγάλει από το βίντεο αλλά δεν με ένοιαζε. Η δίψα μου για χύσι δεν είχε σβήσει ακόμα. Κατά τις έξι πήγα στην τηλεόραση μόνο με το βρακί. Οι γονείς μου είχαν ήδη αράξει εκεί. Καθίσαμε λίγο και ο μπαμπάς μου είπε πως πάει να κάνει ντουζάκι.

Όταν έφυγε πάω και ξαπλώνω στον ίδιο καναπέ με τη μαμά μου από την αντίθετη πλευρά από εκεί που ξάπλωνε αυτή. Έτσι αναγκαστικά διασταυρώσαμε τα πόδια μας ενώ η πούτσα μου δεν απείχε πολύ από το μουνί της. Αυτή φορούσε ένα ροζ σορτσάκι και μια άσπρη φανελίτσα χωρίς σουτιέν. Άρχισε να μου χαϊδεύει τα πόδια.

Τότε εγώ άνοιξα το βίντεο. Σε εκείνη τη φάση ένας άντρας πηδούσε μια όμορφη μουνίτσα ιεραποστολικά. Κοιτάω τη μαμά και τη ρωτάω αν θέλει να τους μιμηθούμε. Χαμογέλασε και κατέβασε το σορτσάκι. Εγώ αναπήδησα, έβγαλα το βρακί μου και άρχισα να τρίβω την μισοσηκωμένη πούτσα μου στα μουνόχειλα της αμαρτίας. Η πούτσα γρήγορα θέριεψε και μπήκα μέσα χωρίς χρονοτριβές.

Πραγματικά η μαμά μου καυλώνει πολύ εύκολα. Το μουνί της ήταν πάρα πολύ υγρό. Φιλιόμασταν, αγκαλιαζόμασταν σφιχτά ενώ είχε τυλίξει τα πόδια της πάνω από τα δικά μου. Η πρόσβαση στο μουνί της ήταν πλήρης. Εκείνη τη στιγμή είχα μεγάλη αντοχή. Για κανένα τέταρτο πηδιόμασταν χωρίς να βλέπουμε καν την τσόντα. Με ένοιαζε μόνο να ικανοποιήσω τη μανούλα μου.

Αυτή είχε σαλιώσει το ένα της δάχτυλο και μου το είχε καρφώσει στην τρύπα του κώλου μου. Το ίδιο έκανα και εγώ. Μάλιστα το δάχτυλό μου μέσα στον κώλο της αισθανόταν την πίεση που ασκούσε ο πούτσος μου όταν ήταν ολόκληρος καρφωμένος μέσα. Τότε ήταν που ήρθε και ο μπαμπάς γυμνός.

-    «Καλά σας κατάλαβα…!», μας είπε.

Μου έδωσε ένα σκαμπίλι στο κωλομέρι και μου χάιδεψε την πλάτη. Εγώ έμεινα ακίνητος, με την ψωλή μου μέσα στη ζεστή τρύπα της μαμάς μου. Αυτή έκανε κυκλικές κινήσεις με τη λεκάνη της τρελαίνοντας με. Έβγαλα το δάχτυλο από τον κώλο της και έδειξα στον μπαμπά μου τη τρύπα μου. Μου είπε να του ανυψώσω το ηθικό και έφερε την πούτσα του στο πρόσωπό μου. Εγώ την πήρα παθιασμένα ολόκληρη αναστενάζοντας από καύλα.

Η μαμά συνέχιζε τα απίστευτά της κόλπα, ενώ σφήνωνε και δεύτερο δάχτυλο ασάλιωτα μέσα μου. Η πούτσα του μπαμπά δεν έκανε πολύ να τεντωθεί. Είχε γίνει τεράστια και γέμιζε το στόμα μου. Μου τον έβγαλε βίαια και κινήθηκε προς τα πίσω μου. Η μαμά έβγαλε τα δάχτυλα και με τα δυο της χέρια άνοιξε τα κωλομέρια μου. Ο μπαμπάς έσκυψε και έγλειψε την ψιλοανοιχτή τρύπα μου. Η αίσθηση ήταν τρομερή.

Εγώ δεν κινιόμουν καθόλου απλά με τα χέρια μου έπιανα το πίσω μέρος του κεφαλιού της μαμάς μου χαϊδεύοντας την και τραβώντας την προς τα πίσω. Ο πούτσος μου αισθανόταν τις απίστευτες κινήσεις που έκανε η μαμά ενώ ταυτόχρονα ο μπαμπάς έγλειφε τον κώλο μου.

Μετά από λίγο ανασηκώθηκε μου έπιασε δυνατά τα κωλομέρια, τα άνοιξε και ακούμπησε την ψωλή του στην μαλακή πλέον κωλοτρυπίδα μου. Σιγά - σιγά έμπαινε μέσα μου ενώ η μαμά μου σταμάτησε να κινείται και μου κατέβασε το πρόσωπο ώστε να φιλιόμαστε με το στόμα. Είχε υγραθεί απίστευτα, ενώ και η δικιά μου πούτσα είχε γίνει πραγματικά πέτρα. Η πούτσα του μπαμπά είχε μπει όλη μέσα.

Με έπιασε δεξιά και αριστερά από τη μέση και τότε ξεκίνησε το απίστευτο πήδημά του. Που και που έδινε και κανένα σκαμπίλι στα κωλομέρια μου. Πονούσα αλλά γούσταρα. Η μαμά έχυνε ασταμάτητα ενώ η κίνηση του μπαμπά μου έδινε και τον ρυθμό με τον οποίο γαμούσα το μουνί της.

Είχα κουρνιάσει το κεφάλι μου στον αριστερό ώμο της μαμάς μου και βογκούσα αισθησιακά στο αφτί της. Αυτή με τα νύχια της γρατζούνιζε την πλάτη μου. Πραγματικά τέτοια ολοκληρωτική ηδονή δεν είχα ξαναζήσει. Ο μπαμπάς μου, μου έλεγε:

-    «Μωρό μου έχεις απίστευτη τρύπα!»

Ενώ η μαμά μου έλεγε:

-    «Τι πουτσάρα είναι αυτή γιε μου!»

Έλιωνα ακούγοντάς τους μέχρι που αρχίζω να χύνω γεμίζοντας το μουνί της μάνας μου σπέρματα. Η μαμά μου έτρεμε από ηδονή. Την ίδια στιγμή ο μπαμπάς μου βγαίνει από μέσα μου. Εγώ ενστικτωδώς βγήκα από τη μαμά μου και γύρισα προς το μέρος του πατέρα. Ήπια μεγάλη ποσότητα γευστικού σπέρματος ενώ ο μπαμπάς μου με έπιανε βίαια από τα μαλλιά.

Με το ένα χέρι έβαζα διπλό δάχτυλο στο μουνάκι της μαμάς μου που τσίριζε σαν πουτάνα ενώ πραγματικά το κορμάκι της έτρεμε από την ηδονή. Με το άλλο ανεβοκατέβαζα την φλεβάτη πούτσα του μπαμπά μου που το κεφαλάκι συνέχιζα να το έχω στο στόμα μου.

Μετά από λίγο σταματήσαμε και μείναμε έτσι ξεθεωμένοι. Το βίντεο είχε σταματήσει. Ο κώλος μου πονούσε αλλά δεν με ένοιαζε. Ο μπαμπάς μου με αγκάλιασε στοργικά και η μάνα μου ήρθε και αυτή να ξαπλώσει πάνω μου. Ήμασταν μια σφιχτή και αγαπημένη οικογένεια...

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")