Δουλειά με διασκέδαση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Λοιπόν να σας συστηθώ: Είμαι ένας κλασικός Έλληνας, 37άρης, χωρισμένος και με καλές αντοχές. Η δουλειά μου είναι να είμαι σύμβουλος (τώρα τι, μην ρωτάτε). Έτσι λοιπόν για να μην μακρηγορώ, μετά από την σύσταση ενός καλού φίλου και πελάτη και μην έχοντας ένα απόγευμα τι να κάνω, πήρα τα τηλέφωνα μου και ένα από αυτό ήταν και στην κυρία Μαίρη (ας την πούμε έτσι) έχοντας πάρει στοιχεία από τον φίλο μου ότι ήταν μια ωραία γυναίκα αλλά χήρα και συντηρητική γύρω στα 50 (εκ πρώτης άποψης όπως θα δείτε παρακάτω) έμενε σε ένα πλούσιο προάστιο των Αθηνών.

Αφού πήρα τηλέφωνο, συστήθηκα και είπα από ποιον παίρνω τηλέφωνο, κλείσαμε ραντεβού για ένα πρωινό της επόμενης εβδομάδας, η οποία και πέρασε χωρίς να δώσω και πολύ σημασία. Έτσι ήρθε η μέρα που είχαμε πει και βρέθηκα να χτυπάω στο κουδούνι της. Μου άνοιξε μια γυναίκα με ωραία χαρακτηριστικά και από ότι έδειχνε έπρεπε να περιποιείται τον εαυτό της. Αφού μιλήσαμε για την δουλειά, σε όλη την διάρκεια, μετά από πολλά κομπλιμέντα δικά μου, είδα μια λάμψη στο βλέμμα της και καθώς τα λέγαμε μου είπε ότι είναι μόνη και δεν θέλει να δίνει δικαιώματα και λείπει σήμερα η εχεμύθεια…

Ενώ μιλούσε άφησε να φανούν ψηλά οι γάμπες της και να έχει ξεκουμπώσει και ένα κουμπί από το πουκάμισο της. Εγώ της εξήγησα ότι είναι μια πολύ ωραία γυναίκα και δεν πρέπει να έχει τέτοια προβλήματα. Έφυγα μετά από ώρα που ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το τέλος της εβδομάδας μιας και έπρεπε να της κάνω μια μελέτη (σε τι απ’ όλα όμως;....)

Έφτασε το επόμενο ραντεβού και εκεί που είχα καταστρώσει σχέδιο, με περίμενε με μια φίλη της. «Τζίφος!», σκέφτηκα. Το ντύσιμο της ήταν πιο προκλητικό και η φίλη της (Ελένη ας πούμε) και ήταν σχεδόν συνομήλικες. Και αυτή ωραία γυναίκα! Κάποια στιγμή, μετά την δουλειά και ενώ είχαμε πιει το καφεδάκι μας, ζήτησα να πάω τουαλέτα. Εκεί συνέβη το αναπάντεχο! Ενώ έκανα την ανάγκη μου, χωρίς να έχω κλειδώσει, μπαίνει μέσα η κυρία Ελένη! Έμεινα εγώ και γυρίζει και μου λέει:

-    «Μου είπε η Άννα ότι είσαι εχέμυθος και γι’ αυτό ήρθα, αλλά αυτή ντρέπεται…»

Και ενώ είχα τον πούτσο, κάθεται στην λεκάνη και αρχίζει να με τσιμπουκώνει. Τα είδα όλα! Άρχιζα να της μαλάζω τα βυζιά και την άκουγα να αναστενάζει. Κάποια στιγμή, σταματάει και μου λέει:

-    «Πάμε έξω».

Και πάμε πίσω από την Άννα και της λέει:

-    «Κοίτα τι σου έχω εδώ…!»

Γυρνώντας το κεφάλι της η Άννα έρχεται τετ α τετ με τον πούτσο μου και εκεί της τον δίνω στο στόμα. Άρχισε να με ρουφάει αργά και να μου τον τρομπάρει. Στο μεταξύ η κυρία Ελένη είχε πάει από πίσω της, της είχε κατεβάσει την κιλότα και της έγλειφε το κωλαράκι της. Σας είπα στην αρχή, οι αντοχές μεγάλες! Κάποια στιγμή, ενώ την έχει τελειώσει η Ελένη με την γλώσσα της, μου λέει:

-    «Έλα εσύ από πίσω…»

Και πάω από πίσω, ανοίγω την κωλάρα της, αφού την αλείφω με τα χύσια της και μπαίνω μέσα της. Εκεί θα πρέπει να μας άκουσαν ένα τετράγωνο! Έσκουζε και φώναζε να την γαμήσω ακόμα πιο άγρια και τι της κάνω. Εντωμεταξύ η Ελένη, μου έγλειφε από κάτω τα αρχίδια και το μουνάκι της Άννας. Εκεί τα είδα όλα! Κάποια στιγμή, και ενώ τα είχαν δώσει όλα. αρχίζω να χύνω ποτάμια (ρε που τα βρήκα τόσα;). Και οι δυο με το στόμα τους να προσπαθούν να πιούνε η κάθε μια περισσότερο… Μετά μου λέει η Ελένη:

-    «Τώρα είναι η σειρά μου…»

Και αρχίζει να με τσιμπουκώνει… και η Άννα να έχει κάτσει στο στόμα μου να την γλείφω (μια μυρωδιά άλλο πράγμα) κάτι που με καυλώνει περισσότερο… να γλείφω μια γυναίκα και να τελειώνει πολλές φορές…

Όπως ήμουν ξαπλωμένος, έρχεται και κάθεται πάνω μου η Ελένη και αρχίζει να χορεύει σαν τρελή. Πήγα να τρελαθώ! Ένα μουνάκι στο στόμα μου και ένα μουνάκι στο καυλί μου. Αρχίσανε να χύνουν, κάποια στιγμή χωρίς σταματημό και μιας κι εγώ δεν είχα χύσει ακόμα, με αρχίσανε και πάλι στα τσιμπούκια… όπου με καθαρίσανε μέχρι την τελευταία σταγόνα. Το θέμα έχει και συνέχεια που μπορεί να την ξαναπούμε αν σας ενδιαφέρει.

Ηθικό δίδαγμα: όλες οι γυναίκες έχουν κάτι ωραίο αρκεί να το ανακαλύψεις και προπαντός εχεμύθεια… πάντα κερδίζεις.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")