Οι Πανελλήνιες (3ο μέρος) Η τρίτη διάσταση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Το βράδυ πάλι με το που έπεσα ήμουν ταραγμένος και ερεθισμένος. Ήθελα να δώσω μια μαλακία και να πιω το σπέρμα μου, αλλά κρατήθηκα για να έχω περισσότερη αντοχή αύριο. Οι γονείς μου έμειναν και έβλεπαν τηλεόραση. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα. Ήθελα να έρθει η μάνα μου και να ξαπλώσει δίπλα μου, να με αγκαλιάσει, να με χαϊδέψει, να με ταξιδέψει σε νέους προορισμούς. Τελικά κατάφερα να κοιμηθώ...

Σε κάποια όμως φάση έγινε κάτι απίστευτο. Ανοίγει το φως και ακούστηκε θόρυβος ότι κάποιος είναι μέσα στο δωμάτιό μου. Ανοίγω ψιλο-τρομαγμένος τα μάτια και βλέπω την μάνα μου και τον πατέρα μου γυμνούς να φιλιούνται στο στόμα. Τα έχασα. Για κάποιο διάστημα δεν επικοινωνούσα με το περιβάλλον ώσπου η μαμά μου γυρνά προς τα εμένα και μου λέει:

- «Μην κωλώνεις. Για όλους παράξενο είναι…»

Παράλληλα ο πατέρας μου, μου κλείνει πονηρά το μάτι. Είχα φοβηθεί με την κατάσταση. Αυτό ήταν ολοφάνερο σε όλους. Τότε ο μπαμπάς έρχεται προς εμένα, κάθεται στο κρεβάτι και μου εξηγεί πως η μαμά του τα είπε όλα. Εγώ τον ρώτησα αν θύμωσε κι αυτός μου είπε πως συνέβη ακριβώς το αντίθετο και με χάιδεψε στο κεφάλι.

Άρχισα να παίρνω θάρρος καθώς σκεφτόμουν τι θα ακολουθούσε και καύλωνα. Επίσης αξίζει να πω πως η πούτσα του πατέρα ήταν ερεθιστική. Μου είπαν να σηκωθώ και να πάω μέσα στο υπνοδωμάτιό τους. Το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη και έτσι πήγα και ξάπλωσα βγάζοντας την μπλούζα και μένοντας με το βρακί. Πρώτα ήρθε η μάνα μου πάνω μου ενώ ο μπαμπάς έμεινε εκτός δωματίου. Έρχεται λοιπόν και σιγοψιθυρίζει:

- «Είδα πως κοιτούσες την ψωλή του μπαμπά… Μήπως γουστάρεις;»

Της απαντάω αρνητικά, χωρίς όμως να έχουν σιγουριά τα λεγόμενά μου. Τότε με αποστομώνει λέγοντας πως καταλαβαίνει πότε ένας κώλος είναι παραβιασμένος και πότε όχι. Φαίνεται πως όταν έγλειψε την τρύπα μου έπαιρνε πληροφορίες για μένα. Της είπα πως ήταν μόνο δάχτυλο και τίποτα άλλο για να πάρω την απάντηση πως ήρθε η ώρα να προχωρήσω και να ενδώσω στις επιθυμίες μου, λέγοντάς μου να βγάλω το βρακί, κάτι που έκανα.

Φώναξε τον μπαμπά μου και καθίσαμε στο κρεβάτι. Τους είπα πως πάντα γούσταρα και άντρες και γενικά το να πάω με γυναίκα και άντρα μαζί αποτελούσε μεγάλο όνειρο για εμένα. Ο πατέρας μου με πλησίασε και με φίλησε στο μάγουλο ρουφηχτά. Εγώ φοβισμένος ακόμα ανταποκρίθηκα αγκαλιάζοντάς τον και χαϊδεύοντας τον τα μαλλιά. Η μάνα μου με τα δυο χέρια της έπιασε τις πούτσες μας και μας μαλάκιζε αργά και απαλά.

Τότε απελευθερώθηκα τελείως και όρμησα στον πατέρα μου φιλώντας τον στο στόμα με τη γλώσσα κάτι που τον έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο. Όταν το είδε αυτό η μάνα μου σταμάτησε και μου είπε πως πρέπει να ικανοποιήσουμε μαζί τον μπαμπά. Αυτός ξάπλωσε ανάσκελα έτοιμος να δεχτεί τις φροντίδες μας.

Του είπα να περιμένει λίγο και πήγα στη κουζίνα. Πήρα μαζί μου το κουπάκι με το μέλι και ξαναπήγα στο κρεβάτι. Η μαμά είχε ήδη αρχίσει να του γλείφει τα αρχίδια. Άνοιξα το καπάκι έχυσα μεγάλη ποσότητα μελιού στην ψωλή του και μπήκα κατευθείαν στο ψητό. Τον τσιμπούκωσα με μεγάλη λαχτάρα ενώ γευόμουνα την γεύση της πούτσας του με την γλυκιά πρόσμιξη του μελιού. Η αίσθηση του μελιού άρεσε και στον πατέρα μου που ανάμεσα στα βογγητά που έβγαζε μου έλεγε να μην σταματήσω.

Η πούτσα του θέριεψε μέσα στο στόμα μου και εγώ γούσταρα τρελά. Ήταν η πρώτη μου πίπα και μάλιστα στην πούτσα του μπαμπά μου. Είχα παραμερίσει την μάνα μου, το μόνο που με ένοιαζε ήταν να κάνω τον πατέρα μου να αισθανθεί βασιλιάς στο βασίλειό του. Το τσιμπούκι που του παίρναμε συνεχίστηκε πολλή ώρα, δεν έχυνε με τίποτα, είχε τεράστια αντοχή. Η μαμά μου κατέβηκε και άρχισε να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα, είχα την εντύπωση πως ήθελε να την προετοιμάσει για κάτι…

Μετά από λίγο άρχισε να μου βάζει και λίγο δάχτυλο. Έβγαζα κραυγές ηδονής που μου τις μπούκωνε η παρουσία του χοντρού εργαλείου που είχα στο στόμα μου. Το ένα δάχτυλο είχε γίνει δύο ενώ μου έδινε και σκαμπίλια στα κωλομέρια. Ξαφνικά σταμάτησε λέγοντας πως το μωρό της θα γαμιότανε από πίσω. Έγλειψα για τελευταία φορά την πούτσα που θα ξεπαρθένιαζε το πεινασμένο κωλαράκι μου. Η μαμά μου, μου είπε να ξαπλώσω μπρούμυτα. Ο πατέρας ήρθε από πάνω και η παρουσία του μου προκάλεσε ρίγη ηδονής.

Είχα ενθουσιαστεί ενώ ταυτόχρονα μια αίσθηση ανασφάλειας με είχε κυριέψει. Η μαμά μου έπιασε το εργαλείο του πατέρα μου, έφτυσε στην τρύπα μου και άρχισε να το τοποθετεί στην σωστή θέση. Ο μπαμπάς μου έσκυψε και μου ψιθύρισε να μην φοβάμαι και άρχισε να με γλείφει στο αφτί.

Άρχισα να αισθάνομαι το κεφαλάκι να προσπαθεί να παραβιάσει την τρύπα μου. Άνοιξα λίγο παραπάνω τα πόδια μου για να βοηθήσω. Η μαμά μου ξαναέσκυψε και έγλειψε πάλι την τρύπα μου ενώ τίναζε την πούτσα του πατέρα μου στα κωλομέρια μου. Μετά πάλι προσπάθησε να μου τον καρφώσει. Ο μπαμπάς μου βαριανάσαινε στο αφτί μου προκαλώντας μου κύματα ρίγους από τον ερεθισμό.

Άρχισα να καταλαβαίνω πως η τρύπα ήταν πλέον πιο δεκτική. Η σκληρή πούτσα του άρχισε να εισβάλλει ανοίγοντας τα τοιχώματα. Σε κάποια φάση πήρα πρωτοβουλία και με μια απότομη κίνηση που έκανα προς το μέρος του την λεκάνη μου όλο το στειλιάρι ήταν ήδη μέσα. Αυτό με προκάλεσε ταυτόχρονα πόνο, κάψιμο αλλά και μια απίστευτη ηδονή που ποτέ δεν ήξερα ότι θα ένιωθα.

Παραμείναμε έτσι αφού η τσιρίδα μου τους φόβισε. Κοιτάω τον μπαμπά χαμογελάω και του λέω σιγά - σιγά να κουνηθεί. Είχα χάσει την παρθενιά μου. Ο μπαμπάς με έκανε απίστευτο έρωτα… ρομαντικό. Η δικιά μου πούτσα είχε τεντωθεί κι αυτή ενώ ένιωθα τα αρχίδια μου να γεμίζουν σπέρμα. Ο έρωτας του μπαμπά μου πρέπει να κράτησε κανένα εικοσάλεπτο ήρεμα και αισθαντικά. Η μαμά ασχολιόταν κυρίως με τα αρχίδια του αλλά και με τα δικά μου.

Τότε σε μια φάση ο μπαμπάς σηκώθηκε, έφερε την πούτσα του στο στόμα της μαμάς μου και τον έβαλε όλο μέσα. Αυτή τον τσιμπούκωσε για λίγο μέχρι που οι πρώτες σταγόνες άρχισαν να φεύγουν από το στόμα της. Πήγα και τις έγλειψα όλες ενώ το κάψιμο στον κώλο μου ολοένα και μεγάλωνε. Όταν έχυσε ο μπαμπάς μου ήρθε και με φίλησε και η μαμά μου έπιασε την πούτσα μου. Δεν χρειάστηκαν ούτε δέκα δευτερόλεπτα μέχρι που έχυσα απίστευτα μεγάλη ποσότητα.

Ξαπλώσαμε και οι τρεις μαζί και μας έπιασε ένα νευρικό γέλιο. Γυρνάω στην μάνα μου και την λέω πως αύριο θα ξεκωλιαστούμε στο διάβασμα. Γελάσαμε με την ψυχή μας. Οι σκέψεις μας ήδη πήγαιναν στο τι θα ακολουθούσε...


Τα 2 προηγούμενα μέρη είανι στην κατηγορία: Οικογενειακές

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")