Εγώ η γυναίκα μου και η Ζωίτσα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η Ζωή ήταν φίλη της Μαρίας. Ήταν αυτή που την κάλυπτε όταν κοιμόταν σπίτι μας. Όμως η Μαρία δεν της είχε πει ποτέ τι κάναμε. Της το είπε μετά από δυο εβδομάδες, όταν για κάποιο λόγο αναγκάστηκε να μας πάρει τηλέφωνο γιατί ήθελε να της μιλήσει. Της το είπε και η Ζωή τρελάθηκε.

Ένα βράδυ, κατά τις δυο τα ξημερώματα, χτυπάει το τηλέφωνο και ακούω μια τρεμάμενη φωνή κοριτσίστικη ότι θέλει να κάνει έρωτα μαζί μας. Παρόλη την νύστα μου άρχισα να μιλάω μαζί της, ώσπου στο τέλος δεν άντεξε και είπε ότι είναι η φίλη της Μαρίας και από τότε που της το είπε δεν μας έχει βγάλει από το μυαλό της, αλλά δεν θα ήθελε να το μάθει η Μαρία. Της είπα πότε θα ήθελε να πιούμε έναν καφέ να γνωριστούμε και με κουφαίνει λέγοντας «τώρα» και μου δίνει το τηλέφωνο του σπιτιού της και την διεύθυνση της. Οι γονείς της θα ερχόντουσαν την άλλη μέρα. Μου είπε:

-    «Κάντε γρήγορα!» και το έκλεισε.

Τρελάθηκα! Η ώρα είχε πάει τρεις… μόλις υπήρχε μια πολύ καυλωμένη κοπέλα, κι εγώ ψιλονύσταζα. Ξύπνησα τη Μαρία (τη γυναίκα μου) και της είπα τι έγινε. Λοιπόν αποφασίσαμε να ντυθούμε και να πάμε να πιούμε ένα καφέ. Φτάσαμε και η ώρα είχε πάει τέσσερις και μισή το πρωί. Χτυπάγαμε στο κουδούνι αλλά δεν άνοιγε κανένας. Πήρα τηλέφωνο, το σηκώνει και μου λέει:

-    «Νόμιζα ότι δεν θα ερχόσαστε και έπεσα για ύπνο».

-    «Τότε φεύγουμε!» της λέω εμφανώς τσαντισμένος και λέει:

-    «Περίμενε…»

Μας ανοίγει πάμε πάνω και βλέπουμε μια κοπέλα είκοσι ετών περίπου, ξανθιά (φυσικό μαλλί) μακριά, με πράσινα ματάκια όλο γλύκα. Φορούσε μια διάφανη νυκτικιά και από μέσα τίποτα. Τρελαθήκαμε. Μιλάγαμε για ανέμους και ύδατα. Μέχρι που η ίδια είπε:

-    «Κοιτάξτε να δείτε, εδώ και ένα μήνα έχω χωρίσει με τον γκόμενο μου γιατί τον είδα με άλλη κοπέλα. Από τότε δεν έχω κάνει έρωτα. Και επειδή αυτά που μου είπε η Μαρία με έχουν κατακαυλώσει, θα ήθελε να δοκίμαζα κι εγώ έστω για μια φορά. Τώρα που έχω πιει και λίγο…»

Τότε η γυναίκα μου την πλησίασε, κάθισε δίπλα της και άρχισε να της λέει να μην έχει άγχος. Ταυτόχρονα άρχισε να την φιλάει αργά και ερεθιστικά. Εγώ πλησίασα και αμέσως σήκωσα το νυχτικό και είδα δυο ροζέ χειλάκια, με μια ξανθιά τουφίτσα να περιμένουν αχόρταγα τη γλώσσα μου. Σίγουρα θα το περιποιόταν με τις ώρες.

Άρχισα να την γλείφω αργά και ηδονικά. Η Μαρία της είχε βγάλει την νυκτικιά και έγλειφε τα υπέροχα μικρά στητά βυζάκια της. Εκείνη βογκούσε και αναστέναζε. Την πήγαμε στο κρεβάτι όπου κάθισα σε 69 μαζί της. Η Ζωή ρουφούσε με δύναμη. Η Μαρία πήγε από πίσω από την ζωή και της έγλειφε τον κώλο. Εκείνη ούρλιαξε:

-    «Ναι!!!»

Μας είπε ότι το είχε κάνει δυο φορές από πίσω αλλά δεν το είχε ευχαριστηθεί. Ξαφνικά η Ζωή άρχισε να χύνει με σπασμούς στο στόμα μου φωνάζοντας και ουρλιάζοντας. Τότε αλλάξαμε. Το 69 το έκανε με την Μαρία και εγώ έγλειφα τον κώλο της βάζοντας που και που δάχτυλο. Μετά από ώρα έβαλα τον πρησμένο πούτσο μου στο μουνί της και η Μαρία ρουφούσε την κλειτορίδα της. Η Ζωή σταμάτησε και την έβλεπα… είχε κλείσει τα μάτια και απολάμβανε βογκώντας μόνο. Τότε σταμάτησα.

Πήγα στην τσάντα της Μαρίας, έβγαλα την βαζελίνη, άλειψα τον κώλο της που είχε ανοίξει διάπλατα, και μετά έβαλα αργά τον πούτσο μου στον κώλο της ενώ η Μαρία ρουφούσε με δύναμη την κλειτορίδα της. Η ζωή άρχισε να ουρλιάζει και να βρίζει.

-    «Πούστηδες γαμήστε με. Ξεσκίστε με! Πιο δυνατά. Ωχ! Ποτέ δεν έχω νιώσει έτσι…»

Και ξαφνικά άρχισε να βρίζει και τον πρώην της.

-    «Πούστη, μαλάκα. Ποτέ δεν κατάφερες να με γαμήσεις όπως αυτοί. Ναι! Πιο δυνατά!!!»

Και η Ζωή ξαναχύνει και ταυτόχρονα χύνω κι εγώ στον κώλο της. Τότε γυρίζω σε 69 με την Μαρία για να την κάνω να χύσει κι αυτή, ενώ η Ζωή άρχισε να γλείφει τον κώλο της Μαρίας, μέχρι που η Μαρία έχυσε στο στόμα μου ουρλιάζοντας. Πλυθήκαμε και καθίσαμε λίγο να ξεκουραστούμε. Τότε εκείνη ήρθε και άρχισε αμέσως να γλείφει την Μαρία λέγοντας:

-    «Δεν τελειώσαμε τόσο εύκολα…»

Γυρίσανε σε 69. Τότε έβαλα την Ζωή να ξαπλώσει και να καθίσει η Μαρία στο πρόσωπο της, αλλά να βλέπει την πλάτη της. Η Μαρία της πήρε τα πόδια και τα άνοιξε όσο πιο πολύ μπορούσε. Ενώ τα είχε σηκωμένα ψηλά, εγώ μπορούσα να δω το μουνί της ορθάνοιχτο. Μπήκα μέσα της και άρχισα να την γαμάω με δύναμη. Εκείνη δεν μπορούσε να ουρλιάζει αφού έγλειφε με μανία την Μαρία.

Η Μαρία που έδωσε τα πόδια της Ζωής κι εγώ τώρα τα κρατούσα ανοιχτά και την γαμούσα με δύναμη. Η Μαρία καθόταν πάνω της ενώ το χέρι της το πέρασε από κάτω και άγγιζε την κλειτορίδα της Ζωής. Το χύσιμο που κάναμε ήταν πρωτοφανές. Χύσαμε και οι τρεις ταυτόχρονα.

Η ώρα είχε πάει εννέα. Κάναμε ένα ντους και φύγαμε. Δυστυχώς τη Ζωή δεν την ξαναείδαμε. Ο λόγος ήταν ότι δεν ήθελε η ίδια αν και της άρεσε πολύ. Απλά ήθελε να έχει μια τέτοια εμπειρία καθώς και να εκδικηθεί τον πρώην της. Μας όρκισε να μην πούμε τίποτα στη Μαρία. Αλλά έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")