Οι γαμιάδες του παντρεμένου ζευγαριού

Δημοσιεύθηκε από alrois
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.42 (13 Votes)
Είμαι ο Βαγγέλης, 26 χρόνων, άντρας γαμιάς με τα όλα μου. Μου αρέσει να γαμάω κωλαράκια ιδίως αντρικά. Εδώ και ένα μήνα γαμάω έναν παντρεμένο, τον Άλκη, 28 χρόνων. Είναι ωραίο παιδί με καυλιάρικο κωλαράκι. Συχνά πυκνά τον έχω στο σπίτι μου και τον ξεκωλιάζω. Του αρέσει να ντύνεται με γυναικεία εσώρουχα και να βάφεται σαν πουτανάκι. Τον έπεισα να τον πάρουμε παρτούζα με το φίλο μου τον Πέτρο. Προχτές τον γαμάγαμε όλη μέρα, του ανοίξαμε τελείως το κωλαράκι με αποκορύφωμα να πάρει στη ξεσκισμένη του τρύπα και τις δύο ψωλές μας. Τον γκαστρώσαμε. Ούρλιαζε και χτυπιόταν από τον πόνο και την καύλα, τον είχαμε μετατρέψει σε πουτανάκι, μια γαμιόλα.

Όταν ντύθηκε για να πάει σπίτι του δε μπορούσε να περπατήσει καλά, ο κώλος του κουνιόταν πέρα δώθε σα βάρκα.

Κανόνισα όλως τυχαία να φτάσουν φωτογραφίες και βίντεο στη γυναίκα του που τον γαμούσαμε ντυμένο γυναικεία και βαμμένο σαν πουτάνα του δρόμου.

Η γυναίκα του η Σούλα, 27 χρόνων, είναι όμορφη και λίγο πεταχτούλα. Ενδιαφέρθηκε να μάθει λεπτομέρειες για τα κατορθώματα του άντρα της.

Της πρότεινα να έλθει σπίτι μου για να δούμε με την ησυχία μας τις φωτογραφίες και τα βίντεο με τα γαμήσια μας. Στην αρχή σοκαρίστηκε που ο άντρας της ήταν τόσο μεγάλη πούστρα και γαμιόταν σαν πουτάνα. Η ατμόσφαιρα και τα βίντεο την καύλωσαν και αφέθηκε στην αγκαλιά μου και τα χάδια μου. Στην αρχή μου έκανε λίγο τη δύσκολη αλλά στη συνέχεια μου δόθηκε κανονικά. Το μουνί της ήταν μούσκεμα, της το ρούφηξα και μετά της το γάμησα. Σειρά μετά είχε ο κώλος της. Δεν ήταν πολύ χρησιμοποιημένος, είχε καιρό να γαμηθεί από πίσω. Δυσκολεύτηκα πολύ να την πείσω αλλά τελικά την κατάφερα.

– Έτσι γαμάω το κωλαράκι του άντρα σου, έτσι θα γαμάω και σένα. Θα σε σκίσω.

– Αχ πονάω πολύ, με σκίζεις, πιο σιγά.

– Σου αρέσει που σε γαμάω, που σου ανοίγω το κωλαράκι; Θα σε τρελάνω στα γαμήσια όπως τον πούστη τον άντρα σου. Θα σας γαμάω δίπλα-δίπλα, θα γίνεται τα πουτανάκια μου. Θα φέρνω και φίλους μου να σας παίρνουμε παρτούζα.

– Αχ με πονάς αλλά μου αρέσει! Γάμησε με, σκίσε μου το κώλο όπως του πούστη του άντρα μου. Τελείωσε με…

– Έτσι, γαμήσου μωρή καργιόλα, πάρε τον πούτσο μου στην κωλάρα σου. Σε χύνω, πάρε τα όλα.

– Κι εγώ θα χύσω, συνέχισε να με γαμάς, μη σταματάς, χύνω…

– Σου άρεσε μωρή καργιόλα το γαμήσι που σου έκανα; Έχεις πολύ ωραίο και στενό κωλαράκι. Σε λίγο καιρό θα στο ανοίξω, έτσι όπως του πούστη του άντρα σου. Στην αρχή ήταν σφιχτός αλλά σιγά-σιγά του τον άνοιξα. Όπως είδες στο βίντεο γαμιέται σαν τσούλα, παίρνει δυο ψωλές μαζί στη κωλάρα του. Λοιπόν ξέρεις τι σκέφτηκα; Θα κανονίσω με τον Πέτρο να τον γαμήσουμε στο σπίτι μου, εσύ θα παίρνεις μάτι και εγώ θα σε γαμάω. Θα σας ξεσκίσουμε, με καυλώνει η ιδέα να γαμήσουμε ζευγάρι ταυτόχρονα και μάλιστα σε διπλανά δωμάτια.

– Τρελάθηκες, μόλις το καταλάβει θα γίνει χαμός. Τον αγαπώ, δε θέλω να τον χάσω.

– Μην ανησυχείς, θα τα κανονίσω έτσι ώστε να παίρνει μάτι ο ένας τον άλλο.

Λίγες μέρες αργότερα το σκηνικό ήταν έτοιμο. Είχα κανονίσει τα αντρόγυνο να βρίσκεται στο σπίτι μου για την παρτούζα. Η Σούλα ήλθε πρώτη για να δει από την αρχή το σκηνικό με το πούστη τον άντρα της να γαμιέται με άλλο άντρα και να είναι ντυμένος με γυναικεία ρούχα. Λίγο αργότερα έφτασε κουνιστός και λυγιστός ο άντρας της ο Άλκης. Τον περίμενε ο Πέτρος, με το φίλο μας τον Ηλία. Αυτός στην αρχή κόμπλαρε, μετά από όμως από φιλάκια και χαδάκια το ξεπέρασε. Του είπαν ότι εγώ θα αργούσα λίγο λόγω έκτακτης δουλειάς. Γρήγορα ντύθηκε και βάφτηκε σαν μια πραγματική πουτάνα έτοιμη για όλα.

Ο Άλκης γονάτισε μπροστά στους δύο γαμιάδες του και ξεκίνησε να τους τσιμπουκώνει σα λυσσασμένος. Μετά ό Πέτρος του έγλειψε τη κωλοτρυπίδα ενώ ό Ηλίας του γαμούσε το στόμα. Ο Πέτρος αφού τον ετοίμασε του κάρφωσε τη πούτσα του στην κωλοτρυπίδα του ενώ αυτός βγάζοντας μια κραυγή συνέχιζε το τσιμπούκι στον Ηλία.

– Γαμήστε με, σκίστε μου τη κωλάρα, στείλτε με πίσω στη γυναίκα μου τελείως πουτάνα.

– Μωρή πούστρα θα σου ξεσκίσουμε τελείως το κωλάντερο, θα σε γαμάμε συνέχεια θα σε κάνουμε τελείως πουτάνα. Θα σε παίρνουμε παρτούζα με τους φίλους μας.

– Ναι γαμιάδες μου, φέρτε μου και τους φίλους σας να με γαμήσουν.

– Αφού θέλεις τόσο πολύ να γίνεις πουτάνα τότε να μας φέρεις και τη γυναίκα σου να σας γαμάμε παρέα. Θυμάσαι Ηλία εκείνο το ζευγάρι που τους γαμούσαμε παρέα;

– Φυσικά και τους θυμάμαι, τους ξεκωλιάζαμε δίπλα-δίπλα. Το ζευγάρι τρελαινόταν να βλέπει ό ένας τον άλλο να γαμιέται.

– Παιδιά θέλω να δω τη Σούλα να γαμιέται με εσάς τους ψωλαράδες, αλλά φοβάμαι την αντίδραση της όταν μάθει ότι μου να αρέσει να γίνομαι τραβεστί και να γαμιέμαι.

– Πούστη μου κάτσε να σε γαμήσουμε και μετά θα σκεφτούμε πως θα βάλουμε τη γυναίκα σου στο κόλπο. Μας τρελαίνει να γαμάμε και να ξεκωλιάζουμε ταυτόχρονα ένα ζευγάρι. Μην ανησυχείς θα το κανονίσει ό Βαγγέλης.

Η Σούλα είχε πάθει πλάκα βλέποντας τον άντρα της μπροστά στα μάτια της να γαμιέται από δύο ψωλαράδες ντυμένος γυναίκα και να τους ζητά να τον ξεσκίσουν και να τον κάνουν τελείως πουτάνα. Είχε καυλώσει πολύ με τη φάση ενώ εγώ της όργωνα τη κωλάρα.

– Πω, πω δεν το πιστεύω ότι ό Άλκης μου είναι πούστης, μια γαμιόλα που ψοφάει για πούτσες και μάλιστα θέλει να του γαμήσουν και τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια του.

– Στο είχα πει ότι ό άντρας σου είναι μεγάλη πούστρα, του αρέσει να γαμιέται συνέχεια. Περίμενε να δεις σε λίγο το τριπλό γαμήσι. Θα του χώσουμε δυο πούτσες ταυτόχρονα στον κώλο και μια στο στόμα.

– Θέλω πολύ να το δω αυτό αλλά και να μου του κάνετε κι εμένα.

Μόλις έχυσα στον κώλο της Σούλας πήγα μέσα στο δωμάτιο. Ο Άλκης χάρηκε που με είδε.

– Έλα Βαγγέλη γαμιά μου, που ήσουν και σε περίμενα; Τα παιδιά με έχουν ξεσκίσει αλλά θέλω και το δικό σου πούτσο να με γαμήσει.

– Πουστράκο μου άργησα γιατί γαμούσα μια καργιόλα… τώρα που ήλθα θα σε πάρουμε σάντουιτς. Κάτσε πάνω στη πούτσα του Ηλία και ό Πέτρος θα σου χώσει τη δική του στην κωλάρα σου κι εγώ θα σου γαμήσω το στόμα. Θα σε ξεσκίσουμε από παντού.

– Έτσι μπράβο γαμιάδες μου ξεσκίστε με τελείως, ανοίξτε μου το κωλάντερο και κάντε με την πουτάνα σας.

– Λοιπόν θέλεις μόλις σε κάνουμε πουτάνα να αναλάβουμε εμείς να γαμάμε και τη γυναίκα σου; Να σας γαμάμε παρέα σαν το άλλο ζευγάρι;

– Θέλω αλλά φοβάμαι να μην το μάθει και με χωρίσει. Την αγαπώ πολύ.

– Μη φοβάσαι, θα βρούμε τρόπο να το μάθει και να είσαι σίγουρος ότι θα γαμιέται κι αυτή μαζί μας.

Ξαφνικά μπαίνει ολόγυμνη ή Σούλα στο δωμάτιο και στέκεται μπροστά μας. Ο Άλκης πάει να πει κάτι αλλά ή γυναίκα του τον προλαβαίνει.

– Αγάπη μου σε άκουσα και μη φοβάσαι, μου αρέσει πολύ που σε βλέπω να γαμιέσαι φορώντας γυναικεία εσώρουχα και βαμμένος σαν τσούλα. Από τώρα και στο εξής αφού το θέλεις τόσο πολύ να γίνεις πουτάνα θα σε βοηθήσω να μεταμορφωθείς σε γυναίκα και θα γαμιόμαστε μαζί τους. Θα γίνουμε τα πουτανάκια τους.

– Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη μου που με καταλαβαίνεις. Επιτέλους θα μπορώ να γαμιέμαι ελεύθερα. Βοήθησε με να ανακαλύψω και να αναδείξω τη γυναίκα που πάντα έκρυβα μέσα μου.

– Ναι μωρό μου από αύριο θα ξεκινήσουμε τις ετοιμασίες για να γίνεις μια ωραία γκόμενα για μένα και τους γαμιάδες μας. Θα σε γαμάω και εγώ με στραπόν.

Η Σούλα γονάτισε δίπλα από τον άντρα της και μαζί μου έγλειφαν τη πούτσα. Μετά την έστησα δίπλα από τον Άλκη και τη γάμησα. Ύστερα βάλαμε τη Σούλα να καθίσει πάνω στον πούτσο του Ηλία, ό Πέτρος της τον έχωσε στο κώλο και εγώ της γάμησα το στόμα.

– Πούστη μου γαμιέμαι μπροστά σου, με παίρνουνε παρτούζα ταυτόχρονα από το μουνί, τον κώλο και το στόμα. Γαμήστε με, ξεσκίστε με, κάντε με πουτάνα σαν τον άντρα μου.

– Αγάπη μου τρελαίνομαι να σε βλέπω να γαμιέσαι.

– Μπράβο πουτανάκια μου, έτσι θα σας γαμάμε από εδώ και πέρα.

Ύστερα γάμησα τον κώλο του Άλκη και δίπλα μας ό Πέτρος ξεκώλιαζε τη Σούλα και ό Ηλίας της γαμούσε το στόμα.

Την επόμενη εβδομάδα βρεθήκαμε στο σπίτι των παιδιών. Με περίμεναν και οι δύο με διάφανες ρόμπες φορώντας σέξι εσώρουχα με ζαρτιέρες ενώ ή έκπληξη ήταν ό Άλκης που ήταν έντονα βαμμένος και φορούσε περούκα.

– Γαμιά μας σε περιμέναμε, είμαστε έτοιμες για να μας γαμήσεις.

Αφού ήπιαμε τα ποτά μας πήγαμε στο κρεβάτι. Γαμιόμασταν όλο το βράδυ. Τους ξέσκισα τελείως. Η Σούλα αποδείχτηκε μεγάλη γαμιόλα ενώ ό Άλκης έδειχνε ότι άρχισε να μπαίνει στο πετσί του γυναικείου ρόλου που τόσο πολύ ήθελε και επιζητούσε.

– Σούλα… αν θέλεις μπορώ να κανονίσω το Σαββατοκύριακο να γαμηθείς με δύο φίλους μου ώστε να μπεις και εσύ στο ρόλο της πουτάνας όπως ό άντρας σου. Στη συνέχεια θα σας κανονίζουμε συχνά παρτούζες με εμάς και με φίλους μας.

Και οι δύο μου απάντησαν ότι θέλουν να γαμιούνται συνέχεια και τους αρέσει οι γαμιάδες να τους παίρνουν παρτούζα.
Copyright protected OW ref: 175365