Η πουτάνα, μέσα τους (19ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από gg36
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.89 (9 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Η πουτάνα, μέσα μας (18ο μέρος)

Ακούμπησα την πλάτη στην τζαμαρία και γύρισα προς την πλευρά της, εντελώς καυλωμένος. Ο πούτσος μου ήταν πέτρα, γιατί το μυαλό μου είχε καυλώσει δυνατά. Οι διάλογοι μας ήταν τόσο ξεκάθαροι που δεν υπήρχε χώρος για παρερμηνείες. Είχε καταφέρει να μου επιβληθεί, με τον τρόπο της. Όσα μου έλεγε, αν τα σκεφτόμουν μόνος μου, ίσως και να ξενέρωνα. Αλλά εκείνην είχε τον τρόπο της να μου τα παρουσιάζει έτσι ώστε να μου διαλύει όλες τις αναστολές. Την έβλεπα να γαμάει το μουνί της με τα δάχτυλα της, ενώ τα μάτια της με σκάναραν από την κορυφή μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών. Το βλέμμα της σκάλωνε όμως στο πρήξιμο της ψωλής μου. Της άρεσε. Μπορεί να μη ήταν το μεγαλύτερο καβλί που είχε νιώσει, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι της άρεσα.

Πλησίασα κοντά της, έσβησα το τσιγάρο, γονάτισα λίγο και έφερα τον πούτσο μου στο ύψος του προσώπου της. Όλα όσα γίνονταν, είχαν μία συνέχεια. Όλα έβγαιναν αβίαστα. Με το ελεύθερο χέρι της μου τον έπιασε, έκλεισε τα μάτια και άρχισε να μου τον παίζει, πάρα πολύ αργά. Ήθελε να αισθανθεί με την αφή το καβλί μου. Το μήκος, το πάχος, το πρήξιμο, τις φλέβες. Μετά από καμιά δεκαριά χτυπήματα, τον άφησε και χούφτωσε τα αρχίδια μου, απαλά. Και πάλι με κλειστά μάτια, ψηλάφιζε τις μπάλες μου. Τρυφερά και χωρίς πίεση. Ένιωσα το μεσαίο της δάχτυλο να πιέζει το σημείο στο σάκο, ανάμεσα στα αρχίδια, και άρχισε να τρίβει απαλά και εκεί. Το κάθε αρχίδι κρέμονταν από την κάθε πλευρά και πήγαινε το δάχτυλο της μπρος και πίσω.

Άνοιξε τα μάτια της, έριξε μία ματιά στον πούτσο, στα αρχίδια και μετά καρφώθηκε στα μάτια μου. Ρουφούσε όλες μου τις αντιδράσεις και άρχισε να ρουφάει, κυριολεκτικά πλέον, και το πουτσοκέφαλο. Ίσα-ίσα στην κορυφή του, του έδινε μικρά φιλάκια. Αυτός ο απαλός συνδυασμός χειλιών, γλώσσας και δάχτυλου, με απογείωνε. Υπάρχουν και αυτές οι καύλες, οι τρυφερές. Η ανεπαίσθητη αίσθηση της αφής στα συγκεκριμένα σημεία, με πάγωνε από την καύλα. Ένιωσα τη γλώσσα της στην ουρήθρα μου, να την πιέζει ελαφρά και να με κοιτάζει ταυτόχρονα στα μάτια. Το βλέμμα της δεν είχε τίποτα το πρόστυχο. Ήταν χαρούμενο, αν θα το χαρακτήριζα κάπως. Ήταν το βλέμμα της μάνας, που για πρώτη φορά στη ζωή της γεύεται το καμάρι της. Ένιωθε περήφανη για το δημιούργημα της. Με είχε κολλήσει, δε μπορούσα να κουνηθώ ή δεν ήθελα να το κάνω.

Ήταν όμως όλο αυτό ένα σχέδιο παραπλάνησης; Ήθελε να μου τραβήξει όλη την προσοχή. Να μη έχω τίποτα στο μυαλό μου παρά μόνο το πρόσωπο της, το στόμα της. Και είχα ξεχάσει το δάχτυλο της, το οποίο μόλις μου ακούμπησε το μαλακό σημείο πίσω από τα αρχίδια, τινάχτηκα. Έκανα μια αντανακλαστική κίνηση να τραβηχτώ προς τα πίσω, αλλά εκείνη είχε ήδη περάσει τα δόντια της πίσω από τη βάση του πουτσοκέφαλου και με τραβούσε προς τη μεριά της. Δύο κεραυνοί με χτύπησαν. Και τότε την είδα να μεταμορφώνετε σε κάτι πολύ άγριο και βρώμικο. Κάρφωσε το κεφάλι της προς την κοιλιά μου και πήρε στο στόμα της όσο περισσότερο από το καβλί μου, μέσα. Ταυτόχρονα μου πίεσε τα αρχίδια, με αρκετή δύναμη και με ανάγκασε να ουρλιάξω. Μια κραυγή πόνου και καύλας μαζί. Όσο ανυπομονούσα να τη δω να μου ρουφάει το πούτσο, τόσο πονούσα από την πίεση. Με είχε του χεριού της. Όσο και να φώναζα, δε μπορούσε να μας ακούσει κανείς.

Συνέχιζε να μου μαλάζει της μπάλες, αλλά μείωσε την πίεση που ασκούσε εκεί. Γύρισα το βλέμμα μου στο μουνί της. Είχε γυρίσει ελαφρώς στο πλάι, είχε λυγισμένο το ένα της πόδι και τα δάχτυλα της πλέον γαμούσαν άγρια τη μουνάρα της. Την έβλεπα πεντακάθαρα. Τριχωτή αλλά πολύ περιποιημένη. Τριμαρισμένη. Μουνί άλλης εποχής. Ήταν πάρα πολύ υγρή και τα δάχτυλα της πλατσούριζαν σε κάθε της κάρφωμα. Της χάιδεψα το κεφάλι και τη άφηνα να με τρελαίνει. Αλλά ην καύλα μου άρχισε να χτυπάει κόκκινο. Αγρίευα. Μούγγριζα.

Κοιταχτήκαμε στιγμιαία και μου έκλεισε το μάτι με νόημα. Ήταν σαν να μου έλεγε «κάνε την καύλα σου τώρα που πήρα αυτό που ήθελα» ή τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα. Από τη μία γούσταρα απίστευτα τον τρόπο που με τσιμπούκωνε. Από τη άλλη ήθελα το μουνί της, πολύ. Κάπως έτσι το σκέφτηκα και έπεσα από πάνω της, σε στάση 69. Τη ένιωσα να πιάνει το πούτσο μου και με τα δύο της χέρια, να τον τραβάει πίσω και να τον βυθίζει στο στόμα της. Εγώ, από τη άλλη, της άνοιξα τα πόδια, τραβώντας τα μπούτια προς τις αντίθετες κατευθύνσεις και έφερα το πρόσωπο μου στο μουνί της. Το μύρισα. Η βαριά μυρωδιά του υγρού μουνιού ήταν και η μυρωδιά της καυλωμένης της ψυχής. Το γούσταρε τρελά όλο αυτό. Ήταν 2 ώρες κοντά, συνέχεια υγρή χωρίς να έχει τελειώσει. Το απολάμβανε η πουτάνα.

Έφερα το χέρι μου στα μουνόχειλα της. Τότε άρχισα να το παρατηρώ. Μεγάλο, ανοιχτό, με μουνόχειλα ελαφρώς ξεχειλωμένα. Μουνί, χρόνια χρησιμοποιημένο. Ελαφρώς μαύρο με πολύ έντονο κόκκινο εσωτερικό. Μπορεί να μη ήταν οπτικά σαν το μουνί πιτσιρίκας, αλλά και μόνο που σκεφτόμουν «πόσα καβλιά έχουν μπει εδώ μέσα άραγε;», με έκανε να το θέλω πολύ. Τράβηξα τα μουνόχειλα στο πλάι και έχωσα τη γλώσσα μου βαθιά στο μουνί της. Η μύτη και τα χείλη μου γέμισαν από τα υγρά της. Άρχισα να ρουφάω τα υγρά της και να τα καταπίνω. Όσο περισσότερο χωνόμουν μέσα της, όσα περισσότερα υγρά έκανα το μουνί της να βγάζει, τόσο περισσότερο βάραινε η μυρωδιά της. Και έλιωνα.

Εκείνη, από τη άλλη πλευρά, μου άρμεγε τον πούτσο με το στόμα της και το ένα της χέρι. Μαλακία και πίπα μαζί. Το άλλο της χέρι μου χάιδευε τα τριχωτά μου μπούτια και μου έμπηγε, περιστασιακά, τα νύχια της, κάνοντας με να τινάζομαι. Επικέντρωσα το βλέμμα μου στο σημείο που τα δύο της κωλομέρια ενώνονταν και από κάτω φαινόταν το σεντόνι. Τότε συνειδητοποίησα ότι και ο δικός μου κώλος ήταν εκτεθειμένος. Αν ήταν κάποια άλλη, δεν θα πήγαινε το μυαλό μου πουθενά. Αλλά η Ζέτα είχε μιλήσει ανοικτά για το συγκεκριμένο σημείο πάνω μου. Η σκέψη και μόνο, τι μπορεί να κάνει μετά, μου δημιουργούσε ένα ανάμικτο συναίσθημα αγωνίας, φόβου και ηδονής. Δεν ήθελα από τη μία, να με ακουμπήσει, δεν ήθελα να χάσω τον ανδρισμό μου. Από τη άλλη, οι στιγμές καύλας που είχα νιώσει με τη θεία, με έκαναν να παρακαλώ να ξανανιώσω εκείνην την καύλα. Και την προκάλεσα.

Έφερα το ένα μου χέρι χαμηλά, κάτω από το μουνί της και πίεσα ένα δάχτυλο ανάμεσα στα κωλομέρια της. Ήταν δύσκολο, λόγο του ότι ήταν από κάτω, να βρω τη σούφρα της, αλλά είχα πλησιάσει αρκετά. Για εκείνη όμως ήταν πολύ εύκολο. Το χέρι που μου χάιδευε τα μπούτια, με μία κίνηση βρέθηκε στη σούφρα μου που ήταν εκτεθειμένη εντελώς. Ήμουν στα τέσσερα από πάνω της και της τον είχα δώσει στο πιάτο. Από εκείνη τη στιγμή αρχίσαμε να συντονιζόμαστε στο τι έκανε ο ένας στη άλλη. Κάναμε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Πιέσαμε με τη άκρη του δάχτυλου την υγρή και σφιχτή σούφρα. Μου έκανε εντύπωση το πόσο σφιχτή ήταν, μιας και θα περίμενα να ήταν πιο χρησιμοποιημένη. Τα υγρά από το μουνί της είχαν κυλήσει χαμηλά και την είχαν υγράνει. Η άκρη του δάχτυλου ήταν ακριβώς στο στόμιο της τρύπας και κουνούσαμε το υπόλοιπο σε μία κυκλική κίνηση, με ελαφριά πίεση. Σαν να την ανοίγαμε πάρα πολύ αργά. Αφήναμε το δάχτυλο πάνω της για να το συνηθίσει. Και σιγά-σιγά το πιέζαμε όλο και πιο έντονα. Τα στόματα μας δεν είχαν σταματήσει να γλείφουν πούτσο και μουνί, αντίστοιχα. Αλλά το στοματικό ήταν μόνο για να συντηρήσει την καύλα και όχι για να την εκτοξεύσει.

Ακριβώς τη ίδια στιγμή, πιέσαμε τα δάχτυλα και μπήκαμε μέσα, μέχρι το νύχι. Τα μουγκρητά μας είχαν αρχίσει να ακούγονται. Καυλώναμε το ίδιο πολύ, ακριβώς τη ίδια στιγμή. Λεπτό με το λεπτό, με κινήσεις μπρος-πίσω, ανοίγαμε τις σούφρες μας όλο και περισσότερο. Εγώ μέσα της, εκείνη μέσα μου. Γαμούσαμε και γαμιόμασταν, ταυτόχρονα. Είχε μπει σχεδόν όλο το δάχτυλο πλέον και ην καύλα μας είχε πάρει τα μυαλά. Ξεκολλήσαμε τα στόματα μας από πούτσο και μουνί και τη θέση του πήραν το χέρι της, να μου παίζει μία δυνατή μαλακία και τα δάχτυλα μου να καρφώνονται μέσα της

- Ζ: Σ’ αρέσει καυλιάρη μου. Σ’ αρέσει πολύ. Τη βλέπω πως ρουφάει το δάχτυλο μου. Πόσο καύλα κωλότρυπα έχεις μωρό μου.

- Γ: Όλο μέσα σου, όλο. Παρ' το. Σε ανοίγω πουτάνα. Σε ανοίγω από παντού.

- Ζ: Εσύ είσαι το πουτανάκι μου μικρέ. Εγώ σε πληρώνω για να με γαμήσεις και να σε γαμήσω. Εσύ μου στήθηκες και μου τούρλωσες το κωλαράκι σου. Νομίζεις δεν κατάλαβα πόσο το θες;

- Γ: Πως το κατάλαβες;

- Ζ: Από τον τόνο της φωνής σου όταν μου έλεγες για τη Βάσω. Και από το πως έχωσες το δάχτυλο σου ανάμεσα στα κωλομέρια μου. Με προκάλεσες. Ήθελες να σου κάνω το ίδιο.

- Γ: Καργιόλα... είσαι μεγάλη καργιόλα...

- Ζ: Είμαι... και εσύ είσαι το πουτανάκι μου... κατάλαβέ το... Το πουτανάκι μου...

- Γ: Θα χύσω... δεν αντέχω πολύ ακόμη...

- Ζ: Όχι ακόμη... Κρατήσου. Θέλω να σου γαμήσω λίγο ακόμη το κωλαράκι... αντέχεις και για δεύτερο;

- Γ: Δεν ξέρω...

- Ζ: Μ... εύκολα... Πολύ εύκολα μπήκε... Αχ...

- Γ: Μόνο εσύ; Και εγώ δύο σε σένα... Τι καύλα είναι αυτή γαμώτο...

- Z: Όσο σε γαμάω, τόσο περισσότερο πρήζεται η ψωλάρα σου... τρέμεις μωρό μου... Ναι... ναι.

Σοκαρίστηκα. Ξαφνικά από το μουνί της άρχισα να εκτοξεύονται υγρά. Μου πιτσιλούσε τη μούρη. Ένωσε τα μπούτια και μου εγκλώβισε το πρόσωπο ανάμεσα τους. Και με έχυνε. Πολλά υγρά. Δεν είχα ξανανιώσει κάτι τέτοιο. Σχεδόν με έπνιγε με τα υγρά της. Χωρίς να το καταλάβω, είχε βγει από μέσα μου, είχε αφήσει το πούτσο μου και είχε αγκαλιάσει τα μπούτια και τρανταζόταν ολόκληρη. Σπαρταρούσε και δε σταματούσε να με χύνει. Τα πόδια της έκαναν ανεξέλεγκτες κινήσεις, πάνω κάτω, δεξιά αριστερά. Σαν να ήταν σε απόλυτο σοκ. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, με ανάγκασε να φύγω από πάνω της, σκεπάστηκε με ένα σεντόνι και έκρυψε το πρόσωπο της με τα χέρια της. Ήταν σε έναν δικό της κόσμο ή τουλάχιστον προσπαθούσε να επανέλθει.

Ένιωσα ότι ήταν σωστό να την αφήσω για λίγο μόνη της, αν και ήθελα να πάω κοντά της και να την αγκαλιάσω. Να με νιώσει κοντά της. Αλλά δεν το έκανα. Ήθελα να κρατήσω λίγο αποστάσεις. Πήγα στην τουαλέτα και πλύθηκα. Ο πούτσος μου ήταν μισοκαυλωμένος, αλλά δεν είχα χύσει. Δε με ενοχλούσε όμως. Είχα ανάγκη όμως και εγώ να ηρεμήσω. Γυμνός, κατέβηκα κάτω, βρήκα τα δικά μου τσιγάρα και άραξα στον καναπέ ανάβοντας ένα.

Δύο δάχτυλα, μέσα μου; Δε μπορώ να πω ότι με τρέλανε αυτή ην αίσθηση, σκέφτηκα. Περισσότερο ήταν το όλο σκηνικό, όπου κάναμε τα ίδια πράγματα, σαν καυλωτικό παιχνίδι, παρά την αίσθηση να τα έχω μέσα μου. Μέχρι το ένα, ήταν πολύ καλά. Πολύ έντονα. Ήταν τόσο, όσο πρέπει. Όσο γούσταρα. Στο δεύτερο, είχα αρχίσει να νιώθω άβολα. Και αν συνέχιζε περισσότερο, ίσως να της έλεγα να το βγάλει. Αλλά πρόλαβε και έχυσε. Και τι χύσιμο ήταν αυτό; Ήταν η πρώτη φορά που μία γυναίκα έκανε squirt μαζί μου. Δεν είχα ιδέα ότι υπήρχαν γυναίκες που τελείωναν με αυτό τον τρόπο. Τις επόμενες μέρες το έψαξα στο internet και έμαθα περί τίνος πρόκειται. Πολύ αργότερα διάβασα ότι αυτό δεν συμβαίνει σε όλες… και σε όσες συμβαίνει, δε γίνεται συχνά. Ίσως 3-4 φορές στη ζωή τους.

Στο μυαλό μου έκανα μία γρήγορη ανασκόπηση τι είχε συμβεί από τη ώρα που αντάμωσα τη Ζέτα. Όλες μου οι, μέχρι τώρα, εμπειρίες ήταν ξεχωριστές και πολύ ιδιαίτερες. Αν ήμουν με κάποια άλλη, μπορεί να και είχα τελειώσει 3-4 φορές μέχρι τώρα. Αλλά μαζί της είχα τελειώσει μόλις δυο και εκείνη τρεις φορές. Δεν είχαμε πηδηχτεί κανονικά. Ακόμη και το σκηνικό στην πισίνα ήταν, όπως είπα, έρωτας και όχι σεξ. Ήταν ένα απλό πήδημα, χωρίς ακρότητες αλλά φουλ στο συναίσθημα. Αλλά τι περίμενα; Ήμουν μαζί της επί πληρωμή. Για να κάνω τα γούστα της και όχι για να κάνω τη δική μου καύλα. Αλλά υπήρχε και όλη αυτή η οικειότητα. Θα μου έπαιρνε αρκετό καιρό μέχρι να καταλάβω τι ακριβώς μου συνέβαινε.

Όσο περνούσε η ώρα, μου έφευγε όλη η ένταση. Είχα ξεκαυλώσει εντελώς. Ανέβηκα πάνω και τη βρήκα να κοιμάται στη άλλην πλευρά του κρεβατιού από εκεί που την είχα αφήσει όταν τελείωσε. Έριξα μία ματιά στο σεντόνι και ήταν μούσκεμα ακόμη. Δεν υπήρχε περίπτωση να ξάπλωνα εκεί. Οπότε επέστρεψα στον καναπέ, χάζεψα λίγο τηλεόραση και αποκοιμήθηκα.

Μέσα στον ύπνο μου, άκουσα κάποιους ενοχλητικούς ήχους. Σιγά-σιγά κατάλαβα ότι μάλλον είχε ξυπνήσει και κάτι έφτιαχνε στην κουζίνα. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα στο τραπεζάκι, μπροστά μου, ένα φραπέ. «Μπράβο ρε Ζέτα» σκέφτηκα. Η αλήθεια είναι ότι ξύπνησα χωρίς να σέρνομαι. Πήρα δυο τζούρες καφέ, άλλες δυο τσιγάρο και χάζεψα τον ήλιο που είχε αρχίσει να ανατέλλει. Ήταν μία πολύ όμορφη αίσθηση. Ο συνδυασμός, της ώρας, της θέας, του καφέ και του τσιγάρου, σε έναν τόσο μεγάλο και καλαίσθητο χώρο, ήταν ότι καλύτερο. Πόσο μάλλον όταν γύρισα το κεφάλι και είδα τη Ζέτα να έρχεται προς το μέρος μου, φορώντας το καλύτερο της χαμόγελο, ίδιο με εκείνο που είχε όταν την πρωτοείδα χθες. Με πλησίασε, έσκυψε και μου έδωσε ένα τρυφερό και υγρό φιλί... στο μάγουλο.

- Z: Καλημέρα μικρέ.

- Γ: Καλημέρα ομορφιά!

- Z: Συγνώμη για το χθεσινό χάλι και που δεν μπόρεσες να κοιμηθείς δίπλα μου. Έπρεπε να πας στον ξενώνα. Έχει πολύ ωραίο στρώμα και εκεί.

- Γ: Ο καναπές σου, παίζει να είναι και πιο βολικός από το κρεβάτι μου στο σπίτι. Οπότε καταλαβαίνεις ότι έκανα πολύ καλό ύπνο. Τι ώρα είναι;

- Z: Εφτά και τέταρτο.

- Γ: Νωρίς είναι ακόμη. Ευτυχώς.

- Z: Γιατί;

- Γ: Γιατί είναι Παρασκευή και έχω εργαστήρια αλλά και επειδή δε βιάζομαι να φύγω και να μη σε χορτάσω λίγο ακόμη

- Z: Μη σου μπαίνουν ιδέες George! Είμαι κομμάτια από χθες.

- Γ: Όχι, δεν εννοώ να κάνουμε κάτι. Απλά να σε βλέπω. Μου αρκεί.

- Z: Ευχαριστώ για το κομπλιμέντο. Είναι πολύ γλυκό που το λες αυτό, αν αναλογιστείς γιατί είσαι εδώ.

- Γ: Άσχετο το ένα με το άλλο. Ότι σου έχω πει, το πως σε βλέπω και πως σε νιώθω είναι πραγματικά. Και δεν έχουν να κάνουν με τον λόγο που βρίσκομαι εδώ.

- Z: Χαίρομαι. Και για μένα ισχύουν τα ίδια. Αλλά μη μένουμε σε αυτά. Πάρε τα πράγματα μας από εδώ και πήγαινε έξω στην πισίνα. Θα φέρω πρωινό. Α και πού είσαι... Βάλε κάτι πάνω σου... σε παρακαλώ...

Μόλις τότε συνειδητοποίησα ότι ήμουν γυμνός, εντελώς. Η ζαλάδα του ύπνου με έκανε να μην το σκεφτώ. Αλλά και εκείνη, παρά το θέαμα έδειχνε πολύ άνετη. Τόσο άνετη που με έκανε να αναρωτηθώ για πολλά. Ντύθηκα και βγήκα στην πισίνα. Εκείνη είχε ήδη φέρει το πρωινό και αρχίσαμε να γευματίζουμε. Ξεκίνησε μία κουβέντα για τη σχολή μου, για το μέλλον μου και όλα τα συναφή. Καμία σχέση με θέματα που με απασχολούσαν εκείνη τη στιγμή. Δε σας κρύβω ότι μόλις ντύθηκα και την ξανακοίταξα, καύλωσα. Την ήθελα. Αλλά δεν τολμούσα να κάνω κάτι που δεν μου έδειχνε στο παραμικρό ότι το ήθελε και εκείνη. Γιατί άλλωστε να μου πει ότι δεν έχει όρεξη και να ντυθώ; Εκείνη κρατούσε την κουβέντα μακριά από το πως περάσαμε χθες και εντελώς μακριά από το σεξ. Ήθελε, προφανώς, να με κρατήσει χαλαρό και ήρεμο. Ώσπου μπήκε στο «ψητό»...

- Ζ: Το βράδυ θα σε περιμένουμε, οκ;

- Γ: Ναι, εννοείται. Θα έρθω γύρω στις 6.

- Ζ: Μια χαρά. Θα είναι και ο Αντώνης εδώ. Δεν έχεις αλλάξει γνώμη πιστεύω, έτσι;

- Γ: Όχι. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ίσως στην αρχή να είναι λίγο περίεργα, αλλά θα προσαρμοστώ. Σ’ ευχαριστώ για την κατανόηση.

- Ζ: Μην το ξαναπείς. Χαρά μου που, εσύ ειδικά, μπαίνεις στη διαδικασία να μας κάνεις παρέα. Ένας άλλος στο παρελθόν, τελευταία στιγμή, μας τα γύρισε και δεν εμφανίστηκε.

- Γ: Και τι έγινε;

- Ζ: Δεν τον ξαναείδα. Νομίζω ότι η θεία σου τον σταμάτησε εντελώς.

- Γ: Μάλιστα. Όχι, εγώ θα τον κρατήσω το λόγο μου. Πες όμως στον Αντώνη να μην είναι επιθετικός.

- Ζ: Ο Αντώνης δεν είναι ποτέ επιθετικός. Ίσως είναι ένα από τα μειονεκτήματα του. Το πάει, πάντα, σιγά-σιγά. Θα σε κάνει να νιώσεις άνετα, πριν γίνει το οτιδήποτε.

- Γ: Χαίρομαι. Δε σου κρύβω όμως ότι έχω λίγο άγχος. Δεν είχα σκεφτεί την πιθανότητα να κάνω κάτι με κάποιον άντρα, πόσο μάλλον με τον Αντώνη. Το παρουσιαστικό του δεν υποδηλώνει ότι θα είχε τέτοιες προτιμήσεις.

- Ζ: Δεν είναι gay ο Αντώνης. Απλά όταν βρίσκουμε κάποιον που αρέσει και στους δυο μας, θέλουμε να δοκιμάζουμε όσα περισσότερα γίνεται μαζί του.

- Γ: Και σας άρεσα και στους δυο από την αρχή;

- Ζ: Πριν ακόμη ανταλλάξουμε το πρώτο γεια. Μόλις σε είδαμε από μακριά, κοιταχτήκαμε και καταλάβαμε ότι εσύ είσαι και για τους δυο μας.

- Γ: Ακόμη δεν έχω καταλάβει τι μου βρήκατε.

- Ζ: Δε θα σου πω. Αν σκεφτείς τι σου βρήκε η Βάσω, η Ελένη και ο Θανάσης, τότε θα καταλάβεις τι μας αρέσει και εμάς, σε σένα.

- Γ: Είμαι μικρός ακόμη. Που θα πάει; Θα καταλάβω.

- Ζ: Και απόψε θα μεγαλώσεις ακόμη περισσότερο. Θα γίνεις άντρας. Μην το ξεχάσεις.

- Γ: Δε σε καταλαβαίνω.

- Ζ: Θα καταλάβεις. Τώρα πήγαινε, γιατί έχω και εγώ δουλειές σήμερα. Θα τα πούμε το απόγευμα

Σηκώθηκα και πήγα στο μέρος της για ένα τελευταίο φιλί. Και ενώ νόμιζα ότι θα ήταν ένα φιλί στο στόμα, εκείνη γύρισε με τη μία το μάγουλο της και φιληθήκαμε τυπικά. Με χάλασε λίγο αυτή της η κίνηση και ήταν κάτι που έμεινε στη σκέψη μου μέχρι τη ώρα που επέστρεψα σπίτι τους, μετά τη σχολή. Η μέρα ήταν περίεργη. Ήμουν σε μία διαρκή ένταση. Και ο λόγος ήταν ότι από τη μία ο Κώστας ζητούσε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τη Ανδριάνα, τι της έκανα, τι θα της κάναμε στην παρτούζα. Η σκέψη της Ανδριάνας, με πήγε, εμμέσως στη Βάσω. Μου είχε λείψει. Πέρα από το τσιμπούκι στο αμάξι της προχθές, είχα να την πηδήξω από το Σαββάτο και σήμερα ήταν ήδη Παρασκευή. Αλλά από τη άλλη, δεν έπρεπε να είχα παράπονο. Και η Ανδριάννα και η Ζέτα με απογείωσαν σεξουαλικά. Και το μυαλό μου πήγε στα χθεσινά. Και τότε συνειδητοποίησα ότι η ένταση μου προέρχεται από το γεγονός ότι δεν είχα τελειώσει στην τελευταία μας επαφή με τη Ζέτα. Για αυτό άλλωστε είχα κάποιες ενοχλήσεις στα αρχίδια. Με πόναγαν από τη μη εκτόνωση. Αλλά δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να εκτονωθεί. Ήθελα αυτούς τους πόνους να τους διατηρήσω και να εκτονωθώ μαζί με τη Ζέτα. Και μετά θυμήθηκα ότι θα ήταν και ο Αντώνης. «Ακόμη καλύτερα», σκέφτηκα. Αν έκανα ένα δυνατό χύσιμο, μαζί με τον Αντώνη, ίσως να λυνόμουν πιο εύκολα. Αλλά ακόμη η σκέψη αυτή με έκανε να αγχώνομαι.

Το άγχος μου φούντωσε, όταν πάρκαρα τη μηχανή μου και χτύπησα το κουδούνι της εξώπορτας της βίλλας, του ζεύγους. Μου άνοιξαν, με ένα τηλεκοντρόλ που είχαν (κάτι αδιανόητα προχωρημένο για το 1997) και προχώρησα προς την πισίνα. Με περίμεναν και οι δυο, καθισμένοι στις ξαπλώστρες. Εκείνη φορούσε ένα μαγιό και ο Αντώνης μία φόρμα και από πάνω ήταν γυμνός. Παρατηρούσα, για πρώτη φορά τα κορμιά και των δυο ταυτόχρονα. Ο χρόνος είχε περάσει από πάνω τους. Εκείνη ήταν πλαδαρή, αλλά απόλυτα φυσική. Δεν είχε βάλει νυστέρι πάνω της. Αλλά όλο αυτό την έκανε ακόμη πιο sexy στα μάτια μου. Ο Αντώνης είχε το μακρύ του μούσι, είχαν πέσει το 1/3 των μαλλιών του αλλά ήταν πολύ τριχωτός στο σώμα. Αλλά ο χρόνος είχε μετατρέψει τις τρίχες σε λευκές. Ήταν γύρω στα 60. Γύρω στα 35 χρόνια μεγαλύτερος μου. Αυτή η ώριμη εικόνα και των δυο τους, με χαλάρωνε με κάποιον τρόπο. Όσο τους πλησίαζα, τόσο περισσότερο μου έφευγε αυτό το άγχος. Δεν ένιωθα ότι κινδύνευα, με κάποιο τρόπο. Δεν είναι και λίγο να βρίσκομαι, εγώ ο κανένας, ανάμεσα σε δυο τόσο δυνατούς, οικονομικά και κοινωνικά, ανθρώπους. Αλλά η ευγένεια, η φυσική τους εμφάνιση και οι τρόποι και των δυο τους, με έκαναν να νιώθω μια ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Πρώτος σηκώθηκε ο Αντώνης. Έκανε δυο βήματα προς το μέρος μου, μου χαμογέλασε όπως θα χαμογελούσε βλέποντας ένα πολύ αγαπητό του πρόσωπο και κάναμε μία δυνατή χειραψία. Με ρώτησε τι κάνω και όλα αυτά τα τυπικά που λέγονται στην αρχή μίας συνάντησης. Η Ζέτα είχε ήδη σηκωθεί και με εκείνο το τεράστιο χαμόγελο της, που πρόδιδε τη χαρά της που με έβλεπε και πάλι, με αγκάλιασε σφιχτά, σχεδόν στοργικά, μου χάιδεψε το μαλλί και με φίλησε στο μάγουλο. Η οικειότητα που ένιωθα μαζί τους, ήταν πραγματικά σα να έβλεπα τους γονείς μου μετά από πολύ καιρό. Η εικόνα που έχουμε από τις τηλεοράσεις και το internet, μας δημιουργεί την αίσθηση ότι όλοι οι celebrities είναι απόμακροι και περίεργοι, σαν άνθρωποι. Αλλά αυτοί οι δυο, άνετα θα μπορούσαν να είναι οικογενειακοί φίλοι ή γείτονες. Πολύ απλοί και προσιτοί. Έπαιζε βέβαια ρόλο ότι περίμεναν το μικρό που θα τους οδηγούσε σε παιχνίδια ηδονής και ίσως να είχαν αγχωθεί με τη σκέψη ότι μπορεί και να μην ερχόμουν πάλι στο σπίτι τους, λόγω του Αντώνη. Όλα είχαν τη σημασία τους.

Αφού έκατσα μαζί τους και μου έβαλαν ένα ποτό, χαζολογήσαμε λίγο. Μετά από λίγη ώρα η Ζέτα μας είπε ότι θα πήγαινε να κάνει ένα ντους, αλλά ήμουν βέβαιος ότι ήταν προσχεδιασμένο. Είχε έρθει η ώρα να τα πούμε ως άντρας με άντρα.

- Α: Λοιπόν Γιώργο, θα μιλάμε στον ενικό. Δε θέλω να υπάρχουν αποστάσεις, αυτού του είδους μεταξύ μας. Δεν έχει νόημα.

- Γ: Χαίρομαι, γιατί μπορώ να είμαι λίγο πιο άνετος.

- Α: Να είσαι άνετος και νιώθεις έτσι. Μετά από όσα μου είπε η Ζέτα, για χθες, να ξέρεις ότι σε σέβομαι ιδιαίτερα σαν άνθρωπο.

- Γ: Γιατί;

- Α: Γιατί αντιμετώπισες τη Ζέτα με σεβασμό και δεν έβγαλες το «δήθεν» ανδρισμό σου πάνω της.

- Γ: Μου το εξηγείς αυτό λίγο;

- Α: Ξέρεις ποια είναι η Ζέτα και ξέρεις πως τη βλέπουν οι άντρες. Ακόμη κι εγώ, πριν τη γνωρίσω, τον είχα παίξει άπειρες φορές φαντασιωνόμενος ότι της κάνω διάφορα. Και οι περισσότεροι που έρχονται σε επαφή μαζί της, προσπαθούν να βγάλουν τα απωθημένα τους πάνω της. την πιέζουν να κάνει πράγματα που δε θέλει. Δεν της δίνουν τον χώρο να απολαύσει αυτό που θέλει εκείνη. Και εσύ, για όσες ώρες ήσουν μαζί της, ήσουν ακριβώς αυτό που έπρεπε. Την άφησες να κάνει εκείνη όλες της φαντασιώσεις που είχε, χωρίς να την πιέσεις ούτε για ένα λεπτό.

- Γ: Δε μπορούσα να τη χειριστώ αλλιώς. Δεν μου έβγαινε Αντώνη. Τη σέβομαι πάρα πολύ. Τη βλέπω σαν...

- Α: Σα μάνα σου. Αυτό μας έκανε κλικ και στους δυο μας. Βέβαια δεν περιμένω να με βλέπεις σαν πατέρα σου, αλλά περισσότερο σαν ένα φίλο σου, παρά το γεγονός που έχουμε τέτοια διαφορά ηλικίας. Σου είμαι πολύ ευγνώμων που τις έδωσες αυτό που ήθελε, στον απόλυτο βαθμό. Και θα σου είμαι για πάντα υπόχρεος αν συνεχίσεις να είσαι… και να είσαι και εχέμυθος.

- Γ: Μην το ξαναπείς αυτό. Σου δίνω το λόγο μου ότι δεν πρόκειται να πω τίποτα και σε κανέναν. Άλλωστε δεν θέλω να σας χάσω από φίλους. Μόνο να κερδίσω έχω.

- Α: Θα σου δώσω μία συμβουλή. Συνέχισε να είσαι όπως είσαι τώρα. Μοιάζεις τόσο πολύ στη θεία σου να ξέρεις. Και έχεις δει πόσο έχει επωφεληθεί κι εκείνη. Ας περάσουμε τώρα και στο κυρίως πιάτο.

- Γ: Δηλαδή;

- Α: Στο σημερινό. Θα σου μιλήσω για μένα. Έτσι για να καταλάβεις κάποια πράγματα.

- Γ: Θα το ήθελα πάρα πολύ, γιατί από όσο έψαξα για σένα στο internet, δε βρήκα και πάρα πολλά.

- Α: Είμαι τυχερός που το ένστικτό μου λειτουργεί καλά, όλα αυτά τα χρόνια. Γυναίκες έχουν περάσει πολλές από τη ζωή μου. Όσες με ερωτεύτηκαν, ήταν για αυτό που είμαι. Οι άλλες ήταν απλά για τα λεφτά μου και το κοινωνικό μου status. Τις τελευταίες, ευτυχώς, τις είχα καταλάβει εγκαίρως και δεν εκτέθηκα ποτέ μπροστά τους.

- Γ: Τι εννοείς εκτέθηκες;

- Α: Εννοώ ότι δεν τους έδωσα ποτέ το δικαίωμα να σκεφτούν για μένα κάτι περισσότερο από το συμβατικό σεξ. Άντε να έφτανα μέχρι να τις πάρω από τον κώλο. Τίποτα περισσότερο, τίποτα πιο «ιδιαίτερο». Οπότε δεν είχαν με κάτι να με εκβιάσουν. Δεν είχα ποτέ παράλληλες σχέσεις. Μετά γνώρισα τη Ζέτα και πήρα την απόφαση να γίνω σωστός οικογενειάρχης. Δεν έκανα ποτέ κάτι χωρίς να είναι εν γνώση της.

- Γ: Την κεράτωνες και το ήξερε;

- Α: Ρε συ Γιώργο, άντρας είσαι κι εσύ και καταλαβαίνεις. Είμαστε πάνω από 20 χρόνια μαζί. Είναι εκπληκτική γυναίκα… και από εμφάνιση, τι να πω; Εκπληκτική και αυτή. Αλλά και εκείνη ξέρει ότι στο μυαλό μου, γιατί όλα αυτά στο μυαλό μας είναι, ήθελα και κάτι άλλο. Όταν είχαμε τη δυνατότητα, καλούσαμε κάποια κορίτσια για να μου φεύγουν τα απωθημένα. Αλλά πάντα ήξερε τι συμβαίνει, γιατί ήταν παρούσα. Και αυτό το έκανε ακόμη πιο ιδιαίτερο. Καταλάβαμε και οι δυο ότι μπορούσαμε να συνυπάρχουμε σεξουαλικά και να μη βαριόμαστε ποτέ. Δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά στη Ζέτα αρέσουν, μόνο σεξουαλικά, και οι γυναίκες. Όχι ότι είναι φανατική αλλά κάποιες φορές καυλώνει με κάποιες.

- Γ: Τι λες τώρα. Δεν το περίμενα. Ίσως επειδή τη έχω στο μυαλό μου ότι αποτελεί φαντασίωση μόνο των αντρών, δεν πήγε το μυαλό μου εκεί.

- Α: Ούτε εμένα πήγε το μυαλό μου εκεί ποτέ, μέχρι που μου το είπε τις παραμονές της πρώτης μας παρτούζας με μία κοπέλα από γραφείο μοντέλων.

- Γ: Μάλιστα. Αλλά δεν έχεις φτάσει στο ζουμί ακόμη. Πως και σου προέκυψε αυτή η έλξη για τους άντρες;

- Α: Εδώ δώσε λίγη βάση, για να καταλάβεις. Αν καταλάβεις, πιστεύω ότι θα νιώσεις και πιο άνετα μαζί μου. Γιατί, ήδη, η γλώσσα του σώματος σου δείχνει μία άμυνα που εκδηλώνεις.

- Γ: Δε σου ξεφεύγει τίποτα βλέπω. Συνέχισε Αντώνη. Έχω μεγάλο ενδιαφέρον.

- Α: Ποτέ δεν είχα νιώσει έλξη για άντρες. Ποτέ όμως. Ακόμη και σε κάποιες παρτούζες που είχα συμμετάσχει ως φοιτητής και αργότερα σε κάποια πάρτι του Κολωνακίου, ποτέ δεν είχε κολλήσει το μάτι μου σε άντρες. Είμαι φανατικός λάτρης των γυναικών. Η πρώτη μου επαφή με άντρα, ήταν όταν η Ζέτα μου ζήτησε να κάνουμε ένα τρίο με κάποιον, πριν 2 χρόνια, μέσω της Βάσως. Μου το ζήτησε ως χάρη γιατί είχαμε κάνει αρκετές φάσεις με μία ή περισσότερες γυναίκες και ήθελε να νιώσει περισσότερους άντρες στο κρεβάτι μας. Δε μπορούσα να της χαλάσω χατίρι. Δεν κάναμε καν νύξη για αντρική επαφή.

- Γ: Και πως προέκυψε;

- Α: Δε θα σου πω λεπτομέρειες αλλά εκείνος, πάνω στη φάση με προσέγγισε και η Ζέτα με ενθάρρυνε να δοκιμάσω. Όλες μου οι φορές με άντρα, ήταν με την παρουσία της Ζέτας. Όλες μας οι καύλες ήταν για μας τους δυο, άσχετα αν στο κρεβάτι μας υπήρχε ένας άλλος άντρας ή μία άλλη γυναίκα. Μου το έφερε τόσο πλαγίως, που δεν ένιωσα άβολα ούτε για μία στιγμή.

- Γ: Όπως ακριβώς με «έπαιξε» και η θεία. Μου το έφερε σιγά-σιγά. Και μετά ανέλαβε αυτότο ρόλο η γυναίκα σου.

- Α: Εμένα μου ήρθε λίγο ξαφνικό. Αλλά όταν ανοίγεις το μυαλό σου στις ηδονές, τότε δεν έχει σημασία με ποιόν τρόπο θα τις αποκτήσεις και θα κυριευτείς από αυτές, αλλά να το πετύχεις. Άλλωστε είναι απλά μαθηματικά, αν το καλοσκεφτείς. Αν βρίσκεις την ηδονή με 5 τρόπους, ας πούμε σε 10 χρόνια θα της έχεις χορτάσει. Αν όμως οι τρόποι γίνουν 10, τότε έχεις 20 χρόνια περιθώριο μέχρι να τις βαρεθείς. Με καταλαβαίνεις;

- Γ: Απόλυτα. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι. Βέβαια πρέπει αυτοί οι τρόποι να σου προκαλούν αυτή την ηδονή. Δεν καυλώνουμε όλοι με όλα.

- Α: Δε διαφωνώ. Αλλά στην απλή σωματική επαφή, βγάζοντας απ’ έξω βοηθήματα, σαδομαζοχιστικά και άλλα τέτοια ακραία, η πιο κοντινή επαφή είναι με άτομο από το ίδιο φύλο. Γιατί μία γυναίκα να καυλώνει με κάποιες γυναίκες και εμείς να μη μπορούμε να καυλώνουμε περιστασιακά με άλλον άντρα; Γιατί να μη μπορούμε να δούμε την ομορφιά του άλλου, ακόμη και αν ανήκει στο ίδιο φύλλο; Φαντάζομαι έχεις δει τσόντα. Δεν έχει κολλήσει ποτέ το μάτι σου στο πούτσο του γαμιά; Δεν έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως νιώθει μία γυναίκα όταν τσιμπουκώνει έναν άντρα;

- Γ: Αν σου πω όχι, θα πω ψέματα. Βασικά όποιος άντρας και να πει όχι, θα λέει ψέματα. Σίγουρα το κέντρο της καύλας μου είναι πάντα το γυναικείο κορμί, αλλά έτσι όπως το λες, το να νιώσεις την αίσθηση ενός άλλου άντρα, είναι μία εμπειρία. Τώρα καλή, κακή, θα σε γελάσω, δεν το ξέρω.

- Α: Να υποθέσω ότι είσαι θετικός στο να δοκιμάσεις. Νιώθεις άνετα;

- Γ: Αισθάνομαι περίεργα που το παραδέχομαι, αλλά με έκανες να νιώθω ότι όλο αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Και ότι μόνο κερδισμένος μπορώ να βγω από την εμπειρία. Αν δε μου αρέσει πολύ, απλά δεν θα το ξανακάνω.

- Α: Χαίρομαι. Αυτός ήταν και ο στόχος μου με αυτή την κουβέντα. Να σε κάνω να καταλάβεις το σκεπτικό μου. Δεν νιώθω καύλα τώρα που μιλάμε. Δε με απασχολείς καθόλου εμφανισιακά, παρ' όλο που είσαι ωραίο παλικάρι. Απλά θέλω να ηδονιστώ μαζί σου όταν ξεκινήσει η φάση. Δε θέλω να νομίζεις ότι έχω κάποια αισθήματα για σένα ή για τους άντρες γενικώς. Είναι απλά σεξ. Αισθήματα έχω μόνο για τη Ζέτα. Να την καυλώνω και να με καυλώνει. Εσύ είσαι απλά ένα επιπλέον εργαλείο ηδονής. Πέρα από την εκτίμηση που σου έχω σαν άνθρωπο. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

- Γ: Με κάνεις να νιώθω όλο και πιο άνετα. Σε ευχαριστώ Αντώνη. Δε σου κρύβω ότι και για μένα, το κέντρο της καύλας μου είναι η Ζέτα. Πέρασα πολύ έντονα χθες.

- Α: Το ξέρω. Μου τα είπε όλα. Και όσο μου τα έλεγε, κάναμε σεξ. Και ήταν πολύ δυνατό το χύσιμο που κάναμε και οι δυο μας. Ιδίως με το 69 που κάνατε.

- Γ: Άστα. Εκεί ένιωσα πραγματικά εκτεθειμένος.

- Α: Ξέρω πολύ καλά πως είναι οι πρώτες φορές. Κι εγώ τα ίδια ένιωθα. Αλλά όταν θα είσαι πολύ καυλωμένος, η αίσθηση θα είναι εντελώς διαφορετική. Πίστεψε με. Άλλωστε, δε θα γίνει τίποτα που δεν το θέλουμε και οι δυο μας. Έχω κάνει αρκετή κουβέντα με τη θεία σου. Δεν ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπάει και σε προσέχει.

- Γ: Αλήθεια;

- Α: Αλήθεια. Σίγουρα το έχεις νιώσει αλλά ο βαθμός που των αισθημάτων που νιώθει για σένα είναι πολύ μεγαλύτερος από ότι φαντάζεσαι. Και επειδή την εκτιμώ απεριόριστα, σε νιώθω σαν το μικρό κολλητό μου. Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Ούτε από εμένα, ούτε από τη Ζέτα.

Η εμπιστοσύνη που ένιωθα και για τους δυο, ήταν που μου έκαμψε όλες μου τις αντιστάσεις για μία νέα εμπειρία, όπως αυτή. Θα το άφηνα να κυλίσει ομαλά και όπως πάει. Το μόνο που του τόνισα ήταν δεν είχα καμία διάθεση να γαμηθώ. Ακόμη και χθες, που άφησα τη Ζέτα να βάλει δυο δάχτυλα, ήταν δυσάρεστη η αίσθηση. Δεν έδειξε κανένα σημάδι απογοήτευσης ή δυσαρέσκειας. Μου έδειξε μία μεγάλη άνεση και ότι του αρκούσε οτιδήποτε προέκυπτε από τη φάση. Τότε άρχισα πραγματικά να συνειδητοποιώ το σκεπτικό του για την επαφή με άλλο άντρα. Δεν το έκανε για να νιώσει ένα πούτσο στο κορμί του με σκοπό να καυλώσει τον άλλον. Δεν το έκανε για να νιώσει τον πούτσο του να ξεφτιλίζει τον ανδρισμό ενός άλλου άντρα και ταυτόχρονα να νιώθει αυτός πιο άντρας. Το έκανε για να καυλώνει το κορμί του, με την παρουσία της Ζέτας και η Ζέτα με το θέαμα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Αντιλαμβανόμενος όλα αυτά, μου έφυγε το όποιο άγχος. Ήταν απλά σεξ με έναν άλλον άντρα και τίποτα περισσότερο.

Πάνω στη ώρα, που είχαμε αρχίσει να βυθιζόμαστε στις σκέψεις μας, εμφανίστηκε η Ζέτα. Τα μάτια μου γέμισαν χαρά και αυτή η χαρά, αυτόματα μετατράπηκε σε ηδονή. Έβλεπα τη Ζέτα να έρχεται προς το μέρος μας, φορώντας ένα σετ από λευκά δαντελένια εσώρουχα και ένα μία αραχνοΰφαντη ρόμπα, μαύρου χρώματος. Ξυπόλητη και όπως πάντα χαμογελαστή. Δε χόρταινα να την κοιτάζω. Τα έντονα αισθήματα που είχα για εκείνη, έρχονταν και πάλι στην επιφάνεια. Ήρθε κοντά μας και έκατσε στα πόδια του Αντώνη, αγκαλιάζοντας τον και δίνοντας του ένα φιλί, ενώ ταυτόχρονα με κοίταζε και μου έκλεινε το μάτι.

- Ζ: Τι κάνουν τα αγόρια; Τα είπατε;

- Γ: Τα είπαμε, τα είπαμε. Καλύτερα δεν γινόταν.

- Ζ: O Αντώνης μου, είναι πάντα πειστικός, χωρίς ποτέ να γίνεται πιεστικός. Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι.

- Γ: Εγώ να δεις πόσο χαίρομαι. Πόσο πιο απελευθερωμένος νιώθω τώρα. Αλλά ταυτόχρονα ζηλεύω. Ζηλεύω γιατί από το πρωί, δε μου έχεις δώσει ούτε ένα φιλί.

- Ζ: Είχα λόγο μικρέ. Για να σε κάνω να νιώσεις αντάξιος του φιλιού μου, όταν θα στο έδινα. Να σου δώσω ένα κίνητρο. Αντώνη, μου επιτρέπεις;

- Α: Είσαι μεγάλη πουτάνα. Στο έχω πει και θα στο ξαναλέω συνέχεια. Μας κάνεις ότι θέλεις. Πήγαινε, του αξίζει.

Εκείνη σηκώθηκε και έκατσε στα πόδια μου. Με αγκάλιασε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που είχε αγκαλιάσει τον σύζυγό της, μου έβαλε το χέρι στο μάγουλο και ακούμπησε τα χείλη της στα δικά μου. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με απόλυτο ερωτισμό, ο οποίος, επαφή με την επαφή, μετατρεπόταν σε πάθος. Τα φιλιά μας γίνονταν πιο έντονα και πιο υγρά. Τα χέρια μου της χάιδευαν την πλάτη και το μπούτι, απαλά. Αυτή ην επαφή μου έφερε στο μυαλό την πρώτης μας επαφή, στο ίδιο σημείο, δίπλα στην πισίνα. Και μετά μέσα στην πισίνα. Δεν υπήρχε τίποτα πρόστυχο στις κινήσεις μας αλλά ότι υπήρχε αυτή η ένταση μεταξύ μας, μπροστά στον άντρα της, ήταν που το έκανε εντελώς πρόστυχο τελικά. Η περιέργεια με είχε φάει και έτσι φιλώντας τη Ζέτα, γύρισα το βλέμμα μου στον Αντώνη. Παραδόξως ήταν πολύ άνετος και μας παρατηρούσε πως φιλιόμασταν. Δε διέκρινα κάποια ένταση στο πρόσωπο του ή στις κινήσεις του. Μόνο ένα μικρό χαμόγελο.

- Z: Είναι πολύ καλός ο μικρός Αντώνη μου. Ξέρει να μου δίνει αυτό που θέλω, κάθε στιγμή.

- Γ: Μη βασίζεσαι σε αυτό τόσο πολύ, Ζέτα. Δεν έχεις δει όλες μου τις πλευρές.

- Α: Αυτό είναι κάτι που θα θέλαμε πάρα πολύ, να δούμε George.

- Ζ: Του δίνεις θάρρος και μπορεί να το πληρώσεις.

- Α: Ας το πληρώσω. Μπορεί να αξίζει τον κόπο. Πάω να κάνω ένα ντους.

- Ζ: Γιώργο θέλεις να πας και εσύ μαζί του;

Το χέρι της, είχε κατέβει από ώρα στον πούτσο μου και μου τον χάιδευε πάνω από το παντελόνι. Είχε καταφέρει ήδη να με καυλώσει αρκετά και να με κάνει να αισθανθώ άνετα αλλά και καυλωμένος. Δεν το σκέφτηκα πολύ. Δέχτηκα. «Μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει», σκέφτηκα. Η Ζέτα ξαφνικά έδειξε να ενθουσιάζεται από την απάντηση που της έδωσα. Έτσι, μου χούφτωσε γερά το πούτσο και ταυτόχρονα έχωσε τη γλώσσα της στο στόμα μου. Είχε χαθεί η αίσθηση της τρυφερότητας. Είχαμε περάσει στο στάδιο της έντασης. Της καύλας. Μέχρι να συνέλθω από το πέσιμο της Ζέτας, είδα ότι ο Αντώνης είχε φύγει από δίπλα μας. Θα ήταν ήδη στο ντους. Η Ζέτα με πήρε από το χέρι και πήγαμε στο σαλόνι του ισογείου. Στον καναπέ που τα πίναμε το προηγούμενο βράδυ.

- Ζ: Θέλω να το απολαύσεις και να το απολαύσει και ο Αντώνης. Ότι και αν συμβεί εκεί μέσα. Να θυμάσαι. Είστε οι άντρες μου απόψε. Τίποτα λιγότερο. Νιώσε τις αντρικές σας καύλες και να σκέφτεσαι ότι σε περιμένω καυλωμένη στο σαλόνι.

Αυτά μου έλεγε όση ώρα με έγδυνε. Μόλις τελείωσε την πρόταση της, ήμουν ολόγυμνος και καυλωμένος μπροστά της. Γονάτισε και μου έκανε ένα αργό τσιμπούκι, διάρκειας ενός λεπτού. Σιγουρεύτηκε ότι ήμουν τρελαμένος από καύλα πριν ξανασηκωθεί και μου ψιθυρίσει ότι ήρθε η ώρα για το ντους μου.

Ζαλισμένος από ότι παιζόταν, είχαν καταφέρει να διαλύσουν όλες μου τις αναστολές. Άνοιξα την πόρτα του τεράστιου μπάνιου και βρήκα τον Αντώνη, με πλάτη σε μένα, να έχει αφεθεί, στηριζόμενος με τα δυο χέρια στον τοίχο, στο μασάζ που του πρόσφερε το νερό που έπεφτε πάνω του, από τη ντουζιέρα. Τον παρατήρησα για λίγο. Πρώτη φορά τον έβλεπα γυμνό. Δε θα έλεγα ότι ήταν κάτι ιδιαίτερο. Ούτε γυμνασμένος, ούτε με κιλά. Το μόνο που παρατηρούσα ήταν η λευκή και έντονη τριχοφυΐα του, παντού. Από τη μέση και κάτω ήταν αρκετά καλός. Παρατήρησα τον κώλο του. Σφιχτός. Όλο αυτό μου έβγαλε ένα ακόμη θέλω. Να δω τον πούτσο του. Τι πούτσα είχε ο άντρας που πηδούσε τη Ζέτα, επί 20 και πλέον χρόνια;

Λένε ότι τη γυναίκα, πρώτα τη γαμάς στο μυαλό και μετά από τις τρύπες της. Και μάλλον ο Αντώνης πρέπει να της ξεπάτωνε το μυαλό. Γιατί από πούτσο δεν ήταν και κάτι ιδιαίτερο. Απόλυτα κανονικός θα έλεγα, ίσως λίγο χοντρός. Από τη μία απογοητεύτηκα, γιατί περίμενα να έχει κάτι ιδιαίτερο για να πηδάει τη φαντασίωση τόσων Ελλήνων, από τη άλλην ανακουφιστικά. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως θα εξελισσόταν η βραδιά, οπότε και στη χειρότερη περίπτωση, δε θα είχα να κάνω με κάποιο τέρας. Αν, για παράδειγμα, ο Αντώνης είχε τον πούτσο του Θανάση, τότε θα είχα φοβηθεί πραγματικά.

Αλλά το όλο σκηνικό με καύλωνε, μυστηριωδώς. Μέσα στο μπάνιο, εγώ με έναν άλλο άντρα και έξω η γυναίκα του, να περιμένει καυλωμένη, τη σειρά της. Με κοίταξε, και το βλέμμα του μπορώ να πω ότι με ερέθισε κι άλλο. Με κοίταζε σε όλο μου το κορμί, χωρίς να δείξει ότι κολλάει το βλέμμα του στο καβλί μου.

- Α: Είσαι ωραίος μικρέ. Κουβαλάς ωραίο εργαλείο. Έλα μέσα.

Ακολούθησα την οδηγία του, χωρίς να απαντήσω. Είχα μπλοκάρει αλλά του είχα εμπιστοσύνη. Δεν ήξερα τι θα μπορούσα να πω σε έναν άλλο άντρα, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Άνοιξα τη συρόμενη πόρτα της ντουζιέρας και μπήκα μέσα. Στάθηκα πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αντώνη. Με κοίταξε στα μάτια, προσπαθώντας να με διαβάσει. Να διαβάσει τη σκέψη μου. Να καταλάβει ποια θα έπρεπε να ήταν η πρώτη του κίνηση, για να μη χαλάσει όλο αυτό που ήταν σε εξέλιξη. Και το βρήκε.

Άπλωσε το χέρι του και μου έπιασε τον πούτσο. Δεν τον έσφιξε, απλά τον έπιασε και ένιωσα τις άκρες των δαχτύλων του στα αρχίδια μου. Στάθηκα ακίνητος. Ένιωθα τη διαφορά από το πιάσιμο μιας γυναίκας. Ήταν και αυτός άντρας και ήξερε πως μας αρέσει. Ήξερε ότι η καύλα στο πιάσιμο της πούτσας γίνεται πιο έντονη όταν ασκείται η πίεση, όχι στον κορμό, αλλά στη βάση του πουτσοκέφαλου. Σαν άντρας ήξερε που είναι το σημείο G στον πούτσο μου. Και έδινε πίεση εκεί. Και κώλωνα. Καύλωνα όλο και περισσότερο.

- Α: όλα καλά;

- Γ: Πολύ καλύτερα από ότι περίμενα.

- Α: Χαίρομαι. Έχεις χοντρό και ωραίο πούτσο μικρέ. Γουστάρω πολύ που στον παίζω. Και γουστάρω που φαίνεται να το απολαμβάνεις κι εσύ.

- Γ: To κάνεις πολύ καλά Αντώνη. Φαίνεται ότι είσαι έμπειρος. Από τη μία με καυλώνεις εσύ, από τη άλλη σκέφτομαι και τη Ζέτα που ίσως είναι πίσω από την πόρτα και κρυφακούει.

- A: Χε, χε... είσαι μεγάλη κουφάλα. Μωρό μου, άνοιξε την πόρτα... δεν υπάρχει πρόβλημα.

Εγώ το είπα στην πλάκα, αλλά ήταν η ακριβής αλήθεια. Η Ζέτα άνοιξε την πόρτα και μπήκε στο μπάνιο, ολόγυμνη. Στάθηκε μπροστά στην πόρτα και μας κοίταζε. Το απολάμβανε. Ο άντρας της και το πουτανάκι της (όπως με είχε αποκαλέσει το προηγούμενο βράδυ) μαζί. Κοίταζε τον Αντώνη, πως με μαλάκιζε και μισόκλεινε τα μάτια, δείγμα της ηδονής που κατέκλυζε το κορμί της. Γούσταρε και αυτή την εικόνα δύο αρσενικών να τη βρίσκουν. Από τη μία είχα το απόλυτο θηλυκό. Από τη άλλην είχα μπροστά μου τον Αντώνη, ένα αρσενικό με όλα τα χαρακτηριστικά του αρσενικού. Καμία υποψία θηλυπρέπειας, τίποτα που να υποδεικνύει ότι είναι πουστράκος ή κωλομπαράς. Ήταν ένα καυλωμένο αρσενικό, σαν εμένα. Ο συνδυασμός των δυο τους, μου ζάλιζε το μυαλό από καύλα.

Ο Αντώνης πλέον μου τον έπαιζε πιο δυνατά και είχε έρθει στο πλάι μου. Ένιωσα τον πούτσο του να τρίβεται στο πλάι της μέσης μου, σχεδόν. Αλλά δεν ήταν κάτι που με δυσαρέστησε. Η Ζέτα μας πλησίασε και μπήκε και εκείνη στη ντουζιέρα. Ήρθε από τη άλλην πλευρά μου και κατέβασε το χέρι της στο χέρι του άντρα της. Πάνω στο καβλί μου. Την κοίταζα που πέρασε τα δάχτυλα της ανάμεσα στα δικά του και ακολουθούσε τον ρυθμό που έδινε ο Αντώνης. Το άλλο της χέρι το πέρασε πίσω μου και μου χούφτωσε τον κώλο. Δυνατά, σφιχτά. Αν πω ότι δε γούσταρα, θα σας πω ψέματα. Το χούφτωμα στον κώλο πάντα με έφτιαχνε. Και ξαφνικά ένιωσα και τον Αντώνη να μου πιάνει σφιχτά το άλλο κωλομέρι. Δεν αντέδρασα. Γιατί; Γιατί γούσταρα την αίσθηση των δυο τους πίσω μου, με το ταυτόχρονα χούφτωμα. Αυτό συνεχίστηκε για λίγα λεπτά, μέχρι να αρχίσω να βγάζω βογκητά καύλας, γιατί ταυτόχρονα η Ζέτα μου έγλειφε τη ρώγα, και αυτό με απογείωνε.

- Ζ: Θυμήσου τι σου είπα, χθες. Σημασία δεν έχει να τελειώσουμε και να χύσουμε. Σημασία έχει να κρατήσει ην καύλα μας όσο το δυνατόν περισσότερο και να είναι πολύ έντονη.

- Γ: Ναι το θυμάμαι. Για αυτό πρέπει να σταματήσετε λίγο αυτό που κάνετε, γιατί φτάνω στα όρια μου.

- A: Έλα στο πλάι μου George. Άσε με να μπω ανάμεσα σας.

Του παραχώρησα τη θέση, αλλά βρέθηκα σε αμηχανία. Τι έπρεπε να κάνω στον Αντώνη; Να του τον παίξω κι εγώ; Δεν ήξερα αν ήθελα να το κάνω. Όλα εύκολα και απλά είναι όταν τα σκέφτεσαι. Αλλά όταν φτάσεις στο σημείο να γίνει πραγματικότητα, τότε δημιουργείται αμηχανία. Αλλά η Ζέτα παρενέβη και πάλι. Μου έπιασε τρυφερά το χέρι και μου το οδήγησε το πούτσο του. Μου τύλιξε τα δάχτυλα γύρω του και άρχισε να μου δίνει ρυθμό. Του τον έπαιζα. Για πρώτη φορά βαρούσα μαλακία σε ένα καβλί που δεν ήταν το δικό μου. Το έσφιξα και τον έπαιξα σα να έπαιζα το πούτσο μου. Του πίεσα τη βάση του κεφαλιού και έδωσα δυνατά τραβήγματα προς τη βάση του. Συνεχόμενα. Τον κοίταζα και παρατηρούσα πως το κεφάλι χανόταν και εμφανιζόταν, μέσα από τα δάχτυλα μου. Και τότε συνειδητοποίησα ότι η Ζέτα είχε τραβήξει το χέρι της από το δικό μου και με είχε αφήσει να το απολαμβάνω, μόνος μου. Είχε καυλώσει όλο μου το κορμί από την αίσθηση ενός άλλου πούτσου στο χέρι μου. Η Ζέτα είχε αρπάξει το πρόσωπο του Αντώνη και τον γλωσσοφιλούσε παθιασμένα. Τα χέρια του ήταν στο πρόσωπο της και στο στήθος της, που το πίεζε. Δεν έχασα την ευκαιρία και πέρασα μπροστά στον Αντώνη, έτσι ώστε να βρεθώ κοντύτερα στη Ζέτα. Έκυψα το κεφάλι και έβαλα τη ρώγα της στο στόμα μου, από το στήθος που μάλαζε ο Αντώνης. Ήταν η πρώτη μας ομαδική επαφή, με τόση ένταση και από τους τρεις μας. Η Ζέτα πέρασε το χέρι της μπροστά μου και μου έπιασε τον πούτσο. Η καύλα ήταν απίστευτη.

Συνεχίζεται...
Όπως πάντα, περιμένω τα σχόλια σας είτε κάτω από την ιστορία είτε με προσωπικά μηνύματα. Για όσους μου έστειλαν μηνύματα, στα όποια έλεγαν ότι περίμεναν πως και πως την επαφή με τη Ζέτα και τον Αντώνη, ελπίζω να τους άρεσε και να τους άνοιξε η όρεξη.
Copyright protected OW ref: 165089