Για ποτό με την Αναστασία

Δημοσιεύθηκε από aleixarvanitis
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.89 (9 Votes)
Είναι Πέμπτη βράδυ και έχω βγει για ποτό με την Αναστασία. Ήμασταν συνάδελφοι για αρκετά χρόνια και αν όχι από την πρώτη στιγμή πολύ σύντομα κατάλαβε ότι μου άρεσε… και μου άρεσε πολύ. Πίναμε καφέ παρέα στα διαλείμματα, κάναμε κάνα τσιγαράκι στο μπαλκόνι και βγαίναμε για ποτό με άλλους συναδέλφους. Δεν άργησε η φορά που την πήγαινα να πάρει το αυτοκίνητό της αφού χαιρετίσαμε και την τελευταία συνάδελφο και πριν μπει μέσα, με άρπαξε και μου έδωσε το πιο παθιασμένο φιλί που θυμάμαι. Από τότε, συνεχίσαμε να βρισκόμαστε τακτικά σε φιλικό πλαίσιο και όποτε μπορούσαμε βρισκόμασταν μόνοι.

Η Αναστασία είναι τόσο καυλιάρα, και απολαμβάνει τόσο πολύ το σεξ όσο δε φαντάζεσαι. Το έχουμε κάνει σε διάφορα μέρη, διάφορες ώρες, διαφορετικά σκηνικά, αλλά ο κοινός παρονομαστής σε όλες τις φάσεις είναι το πάθος της. Είχαμε καταφέρει λοιπόν αυτήν την Πέμπτη να βγούμε για ένα ποτάκι, να τα μιλήσουμε, να φλερτάρουμε, αδημονώντας και οι δυο για τη συνέχεια. Απολαμβάνω τις στιγμές που της μιλάω, μου μιλάει και μπορώ να τη χαζεύω στα μάτια. Υπάρχουν βέβαια φορές που το μυαλό μου βουτάει μες τα μάτια της και δεν ακολουθώ τα λόγια της, ή μου 'χει τύχει να χαθώ στο βλέμμα της ενώ μιλάω και να συνεχίσω να μιλάω μηχανικά χωρίς να έχω ιδέα περί τίνος μιλάω.

Εκείνο το βράδυ όμως τα πράγματα έγιναν λίγο διαφορετικά. Καθώς μιλούσαμε, πίναμε το ποτό μας, γελούσαμε και φλερτάραμε, μπήκε στο μαγαζί το Μαράκι με μια φίλη της. Το Μαράκι είναι μια νέα συνάδελφος που ήρθε αφότου έφυγε η Αναστασία, είναι 30, ψηλή, με πυκνό μαύρο μαλλί και παιχνιδιάρικο βλέμμα. Χαμογελάει συνήθως με νόημα και όπως σύντομα ανακάλυψα έχει συνέχεια το μυαλό της στο σεξ. Το μυαλουδάκι της φαντάζεται συνέχει σκηνικά με συναδέλφους, φίλους, άγνωστους, που την ξεσκίζουν με όλους τους πιθανούς τρόπους και της δίνουν ασταμάτητη καύλα. Η σχέση μας εξελίχθηκε άμεσα σε αυτή του δασκάλου με τη μαθήτρια. Και μάλιστα εστιασμένη σε ένα συγκεκριμένο μάθημα, τις πίπες. Ερχόταν στο γραφείο μου όταν οι υπόλοιπο συνάδελφοι έφευγαν και με πίπωνε με κάθε δυνατό τρόπο. Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν φοβερή μαθήτρια και πολύ σύντομα οι πίπες που μου έπαιρνε ήταν εξαιρετικές.

Στην αρχή την οδηγούσα εγώ, πόσο βαθιά να μου τον παίρνει, με πόση ένταση, πόσο να πνίγεται και όλα αυτά τα γνωστά, αλλά πολύ σύντομα ήταν σε θέση να κάνει το καβλί μου πέτρα από το πρώτο λεπτό. Τον έπαιρνε πολύ βαθιά, το στόμα της πλημμύριζε από σάλια στο λεπτό και έσταζε από παντού, το στόμα γέμιζε σάλια, τα ματιά δάκρυζαν και το μουνί της πλημμύριζε. Της φερόμουν λίγο βίαια αλλά αυτό την καύλωνε ακόμη περισσότερο. Την πετούσα στα γόνατα, τη σφαλιάριζα, της τραβούσα το μαλλί για να την πάω εκεί που ήθελα και κείνη στα σκυλάκι στα 4 με ακολουθούσε. Συνήθως την έχυνα μες το στόμα και αφού μου επιδείκνυε το λάφυρό της τα ρουφούσε μέχρι την τελευταία σταγόνα. Κάποιες φορές έχυνα στο κόκκινο δερμάτινο καναπεδάκι που ήταν γεμάτο με τα σάλια της κι εκείνη σκούπιζε με τη γλώσσα και ρουφούσε με το στόμα ό,τι υγρό υπήρχε.

Αυτό όμως που απολαμβάναμε και οι δυο στο μέγιστο ήταν όταν την ξάπλωνα ανάσκελα και της γαμούσα το λαρύγγι χωρίς αύριο. Άπειρες ποσότητες σάλιου έβγαιναν από το στόμα της και πλημμύριζα τα μάγουλα, της κάλυπταν τη μύτη, τα μαλλιά και κατέληγαν σε μια λιμνούλα στο πάτωμα. Όταν της κάρφωνα όλο το καβλί μου και ένιωθα να της ανοίγω το λαρύγγι τρελαινόμουν από καύλα και το κορμί της είχε πολύ έντονες συσπάσεις, η καρδιά της χτυπούσε δυνατά και το μουνί της πλημμύριζε. Ανά διαστήματα δεν άντεχε και προσπαθούσε να ξεφύγει, το καθυστερούσα και όταν πλέον δεν άντεχε καθόλου την άφηνα να πάρει μερικές ανάσες. Τις περισσότερες φορές το σπέρμα μου κατέληγε βαθιά μες το λαρύγγι της και ποτέ κάνεις μας δεν έβλεπε την παραμικρή σταγόνα. Στο τέλος, δε μπορούσε να μιλήσει καλά-καλά, η φωνή τη ήταν βραχνή και πνιγόταν. Μια φορά μάλιστα ήταν τόσο έντονο που σχεδόν λιποθύμησε, είχε χαθεί το βλέμμα της, δε μπορούσε να μιλήσει, να περπατήσει και της πήρε μια μέρα να συνέλθει. Όσο πιο άσχημα της γαμούσα το λαρύγγι, τόσο πιο πολύ το απολάμβανε.

Η Αναστασία δεν τη γνώριζε και ούτε ήξερε τι παιζόταν ανάμεσά μας, οπότε τις σύστησα, αλλά το Μαράκι ήθελε να τα πει με τη φίλη της οπότε κάθισαν λίγο πιο πέρα στη μπάρα. Τότε λοιπόν είπα στην Αναστασία για το παιχνίδι μου με το Μαράκι και την κώλωσε πολύ το σκηνικό. Συνεχίσαμε να πίνουμε το ποτό μας αλλά ήταν προφανές ότι η Αναστασία έριχνε κλεφτές ματιές στο Μαράκι και τη φανταζόταν να είναι μαζί μου και να της γαμάω το λαρύγγι. Τότε πλησίασα το Μαράκι και το ρώτησα αν τέλειωσαν με τη γυναικεία τους κουβέντα και θα ήθελαν να πιούν ένα ποτό μαζί μας. Η φίλη της είπε αμέσως "ναι, γιατί όχι, η Μαρία μου έχει πει τόσα για σένα και επιτέλους θέλω να σε γνωρίσω". Το Μαράκι κοκκίνισε αμέσως γιατί ό,τι υπήρχε μεταξύ μας ήταν ένα καλά κρυμμένο μυστικό, αλλά όπως συμβαίνει πάντα, μια γυναίκα εκμυστηρεύεται όλα τα μυστικά της στην κολλητή της.

- Αλήθεια, τι σου ‘χει πει για μένα;…

τη ρώτησα πηγαίνοντας στο μέρος που ήταν η Αναστασία. Τότε λοιπόν με την Αναστασία και το Μαράκι να κρέμονται από τα χείλη της, η Σοφία με έξυπνο τρόπο άρχισε να λέει για την εταιρία και ποσό βοηθάω το Μαράκι ως νέα υπάλληλο, και πόσο τη βοήθησα να προσαρμοστεί αλλά με ένα γλυκό και έξυπνο τρόπο, κάνοντας ξεκάθαρο πως είμαι το αφεντικό και το Μαράκι μου κάνει όλα τα χατίρια. Η Αναστασία στην όλη κουβέντα με πείραζε μιας και με εκείνη όσο ήταν στην εταιρία ήμασταν στην ίδια βαθμίδα οπότε είχα από την μία, την υπάκουη υφισταμένη που μου ικανοποιούσε κάθε μου επιθυμία, επαγγελματική, δηλώνοντας πλήρη υποταγή. Και από την άλλη τη συνάδελφο με την οποία θα τσακωθούμε, θα συμφωνήσουμε αλλά πάντα σε ένα επίπεδο ισοτιμίας. Αυτό ακριβώς αποτυπωνόταν και στη σεξουαλική μου σχέση μαζί τους. Με την Αναστασία κάναμε παθιασμένο σεξ, άλλες φορές υπάκουε στις εντολές μου, άλλες φορές κατεύθυνε εκείνη το παιχνίδι, ενώ το Μαράκι ήταν το τσουλάκι μου που απολάμβανε να μου ικανοποιεί τις καύλες μου.

Δεν αργήσαμε να πιούμε αρκετά ποτά, να γελάσουμε πολύ, να πετάξουμε πολλά υπονοούμενα και να καταλήξουμε φεύγοντας από το μπαρ χαρούμενοι αλλά και ηλεκτρισμένοι. Τότε ήταν που η Σοφία πέταξε την ιδέα να συνεχίσουμε για ένα τελευταίο ποτό σπίτι της. Σε λίγα λεπτά, καθόμασταν στους καναπέδες της Σοφίας, πίνοντας ένα ακόμη ποτό και ακούγοντας χαλαρή μουσική. Τότε λοιπόν ρώτησα τη Σοφία:

- Επειδή έχεις ακούσει τόσα για μένα, θα ήθελες να τα δεις και στην πράξη; Να διαπιστώσει αν είμαι όντως τόσο καλό αφεντικό;

Εκείνη αμέσως κούνησε καταφατικά το κεφάλι της. Τότε έκανα αυτό που έκανα πάντα όταν ερχόταν το Μαράκι στο γραφείο μου. Της έκανα νόημα να γονατίσει μπροστά μου. Εκείνη υπάκουσε, με κοίταξε με το ναζιάρικο καυλωμένο της βλέμμα και άρχισε να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι. Με πήρε στο στόμα της άρχισε να με πιπώνει αργά, βαθιά, υγρά, ενώ με κοιτούσε όλη την ώρα. Ζήτησα από τη Σοφία να μου δώσει ένα τσιγάρο και απολάμβανα το τσιμπούκι της Μαρίας, πίνοντας το ποτό μου και καπνίζοντας ενώ κοιτούσα το Μαράκι στα μάτια, την Αναστασία να απολαμβάνει καθισμένη αναπαυτικά δίπλα μου το θέαμα και τη Σοφία να έχει πραγματικά αναψοκοκκινίσει και να μην μπορεί να κάτσει ήρεμη. Αφού λοιπόν με έγλειψε αργά το Μαράκι, μου σάλιωσε το καβλί, τ' αρχίδια και όλη την περιοχή μέχρι την κωλοτρυπίδα μου. Σηκώθηκα όρθιος, την έπιασα από το μαλλί και την τράβηξα στον απέναντι τριθέσιο καναπέ. Στην αρχή τη διέταξα να βάλει τα χεριά πίσω στη μέση της, να ανοίξει εντελώς τα ποδιά ενώ είναι γονατισμένη και άρχισα να της γαμώ το στόμα. Της τον έχωνα αργά μέχρι μέσα, τον κρατούσα εκεί και τον έβγαζα όλο έξω αργά.

Το Μαράκι πνιγόταν αλλά το απολάμβανε δακρύζοντας ενώ τα σάλια της είχαν αρχίσει να φτάνουν μέχρι το πάτωμα. Κάθε φορά που το καβλί μου έβγαινε από το στόμα της, μια χοντρή κλωστή σάλιου το ένωνε με το στόμα της. Όσο συνέχιζα να το γαμάω, τόσο η κλωστή γινόταν πιο χοντρή και τα σάλια τρέχανε στα βυζιά της, στα μπούτια μου, στο πάτωμα. Η Σοφία είχε ήδη αρχίσει να μαλακίζεται, ενώ η Αναστασία είχε καυλώσει τόσο πολύ που τα μάτια της έσταζαν αλλά παρέμενε ατάραχη.

- Θες επιτέλους να δεις και αυτό που σου χει περιγράψει τόσες φορές η φίλη σου Σοφία να γίνεται δω μπροστά σου;…

τη ρώτησα. Δε μπορούσε καν να μιλήσει, είχε χάσει τα λόγια της, μόνο έτριβε την κλειτορίδα της, αφού είχε παραμερίσει το κιλοτάκι της που ήταν στη φόρα μιας και η φούστα της είχε σηκωθεί. Πιάνω το Μαράκι από το μαλλί, το ξαπλώνω στον καναπέ ανάσκελα με το κεφάλι να κρέμεται και τα πόδια της να σκαρφαλώνουν στην πλάτη του και αρχίζω να της γαμάω το στόμα. Αργά στην αρχή χωρίς να μπαίνω όλος μέσα, και σταδιακά της τον χώνω όλο. Το Μαράκι πλημμυρίζει από σάλια, πνίγεται, κοκκινίζει ολόκληρο αλλά το απολαμβάνει όσο δεν πάει. Το Σοφάκι είναι τόσο καυλωμένο που οι κόρες των ματιών της έχουν διασταλεί και συνεχίζει να μαλακίζεται αργά. Τότε η Αναστασία σηκώνεται, με μια κίνηση αφήνει το φόρεμά της να πέσει στο πάτωμα αποκαλύπτοντας το πολύ θηλυκό της σώμα και κατευθύνεται στη Σοφία. Της πιάνει απαλά το κεφάλι και της οδηγεί το στόμα στη ρώγα της.

Η Αναστασία είναι κοντούλα, αλλά έχει πολύ καλοσχηματισμένο στήθος με ρώγες που πετάγονται και ένα στρογγυλό ζουμερό κωλαράκι. Η επιδερμίδα της είναι τόσο απαλή και λεία που μπορώ να τη φιλάω και να τη γλείφω για ώρες. Για ώρα, εγώ γαμάω το λαρύγγι της Μαρίας ενώ το Σοφάκι γλείφει το στήθος της Αναστασίας και μαλακίζεται ταυτόχρονα. Τότε κάνω νόημα στη Αναστασία να με πλησιάσει, τη βάζω στα γόνατα στον καναπέ πάνω από το πρόσωπο της Μαρίας και αφού τον καρφώσω βαθιά στο λαρύγγι της Μαρίας, βγάζω το καβλί μου έξω, πνιγμένο στα σάλια και το ακουμπάω στην κωλοτρυπίδα της Αναστασίας. Η Αναστασία τρελαίνεται να τον παίρνει από πίσω. Όπως είναι γεμάτος σάλια δεν αργεί να χαθεί μες το κωλαράκι της και αρχίζω να τη γαμάω. Τη γαμάω αργά από κώλο και βογκάει, αργά, αισθησιακά, παθιάρικα, θηλυκά και όποιο άλλο επίθετο μπορεί να αποτυπώσει την καύλα της.

Το Μαράκι προσπαθεί να ηρεμήσει και να καταλάβει τι γίνεται. Αφού ηρεμήσει λίγο, αρχίζει να μαλακίζει την κλειτορίδα της Αναστασίας, ενώ απολαμβάνει το θέαμα του καυλιού μου να χάνεται μες την καλοσχηματισμένη κωλοτρυπίδα της Αναστασίας από απόσταση επαφής. Τότε λοιπόν και αφού ηρέμησε, βγάζω το καβλί μου από τον κώλο της Αναστασίας και το χώνω στο στόμα της Μαρίας χωρίς καθυστέρηση. Ήταν η απόλυτη καύλα. Από το σφιχτό κωλαράκι της Αναστασίας στο πνιγμένο στοματάκι της Μαρίας... και ξανά πίσω. Το Μαράκι αναφωνεί με σπασμένη βραχνή φωνή…

- το κωλαράκι σου έχει απίστευτη γεύση Αναστασία… θέλω να το γεύομαι συνέχεια.

Σε κείνη τη φάση η Σοφία δεν άντεξε να παραμένει αμέτοχη. Μας πλησίασε και άρχισε να χαϊδεύει το μουνάκι της Μαρίας. Το σκηνικό είχε ξεφύγει, εγώ γαμούσα το κωλαράκι της Αναστασίας και το στόμα της Μαρίας εναλλάξ, η Σοφία μαλάκιζε τη Μαρία και άρχισε να της γαμάει το μουνάκι με το χέρι της. Είχε καυλώσει τόσο πολύ το Μαράκι που σε λίγο δεν άργησε να χαθεί ολόκληρη η παλάμη της Σοφίας μες το μουνί της. Μάλιστα, η Αναστασία της έπιανε το χέρι και της έδινε ρυθμό κι εγώ είχα χαμηλώσει τόσο ώστε όταν ο πούτσος μου χανόταν μες το κωλαράκι της Αναστασίας, τ' αρχίδια μου και ο κώλος μου τριβόταν πάνω στη γλώσσα και τα χείλη της Μαρίας. Η καύλα ήταν τόσο μεγάλη που στο τέλος, ουρλιάζοντας, έχυσα την Αναστασία βαθιά μες τον κώλο της. Αφού έμεινα για λίγη ώρα μέσα συνεχίζοντας να τη γαμάω πολύ αργά, έβγαλα το καβλί μου έξω, και το έχωσα στο στόμα της Μαρίας και τον άφησα εκεί να ηρεμήσει, αλλά δεν έλεγε να ξεκαυλώσει με τίποτα.

Η Σοφία συνέχιζε να γαμάει με όλη της την παλάμη τη Μαρία ενώ η Αναστασία της έτριβε την κλειτορίδα. Δεν άργησε να χύσει και η Μαρία. Ούρλιαζε, σπαρταρούσε ολόκληρη και έχυνε ποτάμια. Τότε ήταν που άρχιζε από το κωλαράκι της Αναστασίας να στάζουν τα χύσια μου και προσγειωνόταν στο πρόσωπο και το στόμα της Μαρίας. Μόλις συνειδητοποίησε τι γίνεται, άρχισε να της γλείφει την κωλοτρυπίδα και να ρουφάει από μέσα όλο το σπέρμα μου. Εγώ είχα αράξει δίπλα τους και απολάμβανα το θέαμα χαϊδεύοντας το σκληρό καβλί μου και τ αρχίδια μου.
Copyright protected OW ref: 163829