Πώς ξελογιάσαμε την Ι... (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Perv gentleman
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.83 (6 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Πώς ξελογιάσαμε την Ι...

"Οι υποσχέσεις είναι υποσχέσεις"… είπε η Ι και αμέσως βούτηξε στο μουνάκι της Χ. Εγώ κάθισα στον καναπέ για να απολαύσω το θέαμα με λίγη βότκα. Η θέα των κοριτσιών ήταν μοναδική. Η Χ είχε πάρει τα ηνία πλέον και απολάμβανε γυναικείο γλειφομούνι για πρώτη φορά. Οι ρώγες της που ήταν μονίμως καυλωμένες, είχαν πάρει διαστάσεις που δεν είχα ξαναδεί. Τα χέρια της χάιδευαν πότε το στήθος της και πότε τα κοντοκουρεμένα μαλλιά της Ι. Τα γαλάζια της μάτια έλαμπαν και τα κόκκινα μαλλιά της προσέδιδαν μια υπέροχη αγριάδα. Από την άλλη, η Ι με το μελαμψό εξωτικό μικροκαμωμένο σώμα της, ήταν σα να έχει χαθεί ολόκληρη στο μουνί της κοπέλας μου. Το στόμα της ήταν πολύ μικρό αλλά τα σαρκώδη χείλη της και η έμπειρη γλώσσα της είχαν φέρει την Χ σε πρωτόγνωρη θέση. Την ώρα που έχυνε, η Χ έσπρωχνε το κεφάλι της Ι όσο πιο βαθιά μέσα της μπορούσε και της είχε κάνει κυριολεκτικά ένα κεφαλοκλείδωμα με τα πόδια της. Δεν ξέρω αν ήταν οι οργασμοί, το σκηνικό ή η βότκα αλλά για μερικά δευτερόλεπτα μου έδιναν την εντύπωση μιας οπτασίας και όχι πραγματικότητας.

- Θέλω να με γαμήσετε. Δεν αντέχω άλλο.

- Δεν τελείωσα την περιποίηση, είπε η Ι. Να έχεις υπομονή τσουλάκι. Είδα τι σου έκανε ο Α στο βίντεο. Να ξέρεις ότι τα χέρια μου είναι πολύ πιο μικρά και ευέλικτα από τα δικά του.

Με ένα χαμόγελο η Ι ξεκίνησε να χώνει τα δάχτυλα της μέσα στο μουνάκι της Χ και παράλληλα να γλείφει την κλειτορίδα της απαλά. Όσο περισσότερα δάχτυλα έβαζε, τόσο πιο απαλά την έγλειφε. Με μένα είχε πάρει μέχρι τέσσερα, αλλά η διαφορά μεγέθους στα χέρια μας ήταν μεγάλη. Σηκώθηκα από τον καναπέ καθώς ο πούτσος μου είχε σηκωθεί και αυτός. Το πρώτο φίστινγκ της Χ ήταν γεγονός και εκείνη έχυνε σαν τρελή κοιτώντας με και κρατώντας το χέρι μου σφιχτά. Όταν η Ι έβγαλε το χέρι της από το μουνάκι της Χ, ήταν γεμάτο από τα υγρά της, τα οποία δεν έχασα την ευκαιρία να δοκιμάσω γλείφοντας τα μαζί με τη Ι. Σηκώθηκα και πήγα στο κομοδίνο. Πήρα μια μεσαίου μεγέθους πρωκτική σφήνα και ένα στραπ ον που είχα αγοράσει για την ημέρα.

- Μωρό μου οι εκπλήξεις σου πάνε πάντα ζευγάρι βλέπω.

Της χαμογέλασα και έδωσα το στραπ ον στη Ι. Έστησα την κοπέλα μου στα τέσσερα και άρχισα να της γλείφω την κωλότρυπα που ήταν πασαλειμμένη με τα υγρά της και τα σάλια της Ι που είχαν κυλήσει. Η γεύση ήταν μοναδική. Έβαλα ένα και μετά δύο δάχτυλά τα οποία η Χ πήρε μέσα στον κώλο της αδιαμαρτύρητα. Ύστερα έβαλα λίγο λιπαντικό και της έβαλα την σφήνα στο κωλαράκι της. Πήγαμε μπροστά της και άρχισε να μας γλείφει τα καυλιά. Το στραπ ον ήταν κάπως μακρύ αλλά λεπτό για να ταιριάζει με την σωματοδομή της Ι. Πλέον η Ι φαινόταν πολύ άνετη φορώντας το, σαν να ήταν κομμάτι του εαυτού της. Η κοπέλα μου μας τσιμπούκωνε εναλλάξ και μας κοίταγε σαν να ικέτευε να τη γαμήσουμε.

Πήγαμε από πίσω της και η Ι πήρε τον πούτσο μου και τον οδήγησε βαθιά στο μουνί της Χ. Χούφτωσε τα κωλομέρια μου δίνοντας μου ρυθμό και μετά πήγε από μπροστά για να συνεχίσει να γαμάει το στόμα της Χ με τον πλαστικό πούτσο. Ένιωθα την τρύπα της ορθάνοιχτη και ξεχειλωμένη και με τρέλαινε. Τη γάμαγα κοφτά και δυνατά σκαμπιλίζοντας τα κωλομέρια της. Η Χ έχυσε με δύναμη και μουγκρητά καθώς το πλαστικό καβλί την εμπόδιζε από το να ουρλιάξει. Η Ι ήρθε δίπλα μου, πήρε το καβλί μου στο στόμα της και άρχισε να με τσιμπουκώνει για μερικά δευτερόλεπτά. Με έστειλε μπροστά και πήρε θέση στο μουνί της Χ. Την κράταγε από την μέση καθώς βύθιζε το στραπ ον μέσα της.

Μετά από ένα τρίλεπτο σφυροκόπημα η Χ μας είπε ότι θέλει και τους δύο μας μέσα της. Έβγαλε την σφήνα από τον κώλο της και με έβαλε να ξαπλώσω και με καβάλησε παίρνοντας μέσα της τον πούτσο μου. Η Ι πήγε από πίσω της αλλά ακούμπησε το πλαστικό καβλί επάνω στον πούτσο μου και το μουνί της Χ για να δει αντίδραση.

- Ναι σκίστε με… τεντώστε το μουνί μου.

Το στραπ ον βυθίστηκε κι αυτό στο μουνί της Χ που τεντώθηκε όσο δεν πήγαινε. Το ότι ήταν μικρό βοήθησε. Η ψωλή μου σαν από αντίδραση χαλάρωσε λίγο. Τα καβλιά έμπαιναν μέσα της στην αρχή εναλλάξ και μετά ταυτόχρονα για ένα δύο λεπτά, μέχρι που η Ι βγήκε από μέσα της και άρχισε να την παίρνει από τον κώλο.

- Πω, πω τι τσούλα είσαι εσύ μωρό μου; Τα κωλαράκια που γαμάω είναι πιο σφιχτά, ενώ με σένα ευχαριστιέμαι γαμήσι. Οι τρύπες σου είναι τόσο γλυκές και πρόθυμες. Για αυτό ο Α είναι τόσο ευτυχισμένος. Εγώ με τη Χ φιλιόμασταν παθιασμένα. Στο άκουσμα των λογιών της σκάσαμε αυτόματα ένα χαμόγελο και κοιταχτήκαμε στα μάτια. Το φιλί μας έγινε πιο έντονο. Σε λίγα λεπτά η Ι σταμάτησε.

- Γάμα την τώρα την ξεκωλιάρα να χύσεις, μου είπε.

Η Ι έβγαλε το στραπ ον, πήρε ένα μαξιλάρι από τον καναπέ και έβαλε την Χ να κάτσει ανάσκελα με τον κώλο της πάνω στο μαξιλάρι. Όσο εγώ της σήκωνα τα πόδια ψηλά για να γαμήσω το κωλαράκι της, η Ι πήγε και έκατσε ξανά στο πρόσωπο της, με πρόσωπο προς τα εμένα αυτή τη φορά. Η Χ έπαιρνε όλη την ψωλή μου στον κώλο της μέχρι την ρίζα όσο περιποιόταν τη Ι με τη γλώσσα της. Εγώ ξεκώλιαζα την κοπέλα μου και φιλούσα τη Ι. Το τριγωνάκι ήταν φανταστικό και προσπαθούσα να κρατηθώ όσο το δυνατόν περισσότερο μέχρι που η Ι ήρθε δίπλα μου και άρχισε να μου χαϊδεύει τα αρχίδια μου και να μου ψιθυρίζει:

- Έλα μωρό μου, χύσε πάνω στο μουνί της. Άδειασε τα αρχίδια σου. Θέλω να δοκιμάσω και εγώ το σπέρμα σου.

Όσο μου τα έλεγε αυτά, τα δάχτυλά της άρχιζαν να παίζουν με την τρύπα μου. Υπό κανονικές συνθήκες δε θα την άφηνα, αλλά με αυτά που είχαν συμβεί ούτε που με ένοιαζε. Αφού της έδωσα το ΟΚ με ένα νεύμα, η Ι πήρε λίγο λιπαντικό και άρχιζε να βυθίζει εναλλάξ το δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού της χεριού στην σούφρα μου, ενώ με το δεξί της χέρι χάιδευε το μουνάκι της Χ. Όταν έσπρωξε και τα δυο της δάχτυλα μέσα μου με απογείωσε. Ένιωθα την ψωλή μου να τεντώνεται και να χοντραίνει όπως ποτέ άλλοτε. Μου έδινε ρυθμό και έσπρωχνε τα δάχτυλά της βαθιά μέσα μου, σαν να χρησιμοποιούσε τον κώλο μου για να ξεκωλιάσει τη Χ. Η ανάσα της στον λαιμό μου ήταν καυτή και όπως μου ψιθύριζε "Χύσε το μουνί της. Δωσ' τα όλα" με έκανε να ανατριχιάσω.

- Δεν αντέχω άλλο καυλιάρες μου… θα σας χύσω.

Μόλις βγήκα από τον κώλο της Χ, η Ι χούφτωσε την ψωλή μου και μου την έπαιξε τόσο δυνατά και μαεστρικά, ενώ σκάλιζε την σούφρα μου με τα δάχτυλά της. Θαρρώ πως έχυσα τόνους σπέρματος πάνω στο μουνάκι της Χ. Η Ι έβγαλε τα δάχτυλά της από μέσα μου και έσκυψε προς τη Χ. Δοκίμασε λίγο από το σπέρμα μου καταπίνοντάς το και γλείφοντας τα σαρκώδη χείλη της.

- Μ… γλυκό. Χ είσαι το τσουλάκι του Α και το υπόλοιπο σπέρμα του σου ανήκει.

Ρούφηξε σαν ηλεκτρική σκούπα το υπόλοιπο σπέρμα μου και κύλησε το σώμα της πάνω στο κορμί της κοπέλας μου. Η Χ άνοιξε μηχανικά το στόμα της και το σπέρμα μου κύλησε στο λαρύγγι της από το στόμα της Ι. Εγώ δοκίμασα τα μουνάκια τους μια τελευταία φορά και πήγα κοντά τους. Το φιλί μας ήταν τριπλό και υπέροχο.

Κάναμε ένα γρήγορο ντουζάκι πλένοντας ο ένας τον άλλο. Υπήρχε μια ευχαρίστηση διάχυτη στην ατμόσφαιρα. Πίστευα ότι θα ξάπλωνα ξερός στο κρεβάτι αλλά ένιωθα πιο φρέσκος από ποτέ. Η Ι ντύθηκε, μας χάρισε ένα τελευταίο υγρό φιλί και έφυγε. Εγώ με τη Χ, ξαπλώσαμε γυμνοί στο κρεβάτι και μοιραστήκαμε τις εντυπώσεις μας, ρίχνοντας ιδέες για μελλοντικές περιπέτειες. Λίγο η εξεταστική, λίγο οι διακοπές των Χριστουγέννων και δεν πολυβρέθηκα με τη Ι μόνος. Κυρίως για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με την κοπέλα μου. Βέβαια μου δήλωσε ότι όποτε θέλουμε μπορεί να μας επισκεφτεί ή να έρθουμε εμείς στο ειδικά διαμορφωμένο διαμέρισμά της και ότι πέρασε τέλεια. Το κλείσιμο του 2010 πάντως ήταν μοναδικό.
Copyright protected OW ref: 163829