Έκανα τη γυναίκα μου πουτάνα (5ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από tastas
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.69 (8 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Έκανα τη γυναίκα μου πουτάνα (4ο μέρος)

Όταν ο Θωμάς εκσπερμάτωσε μέσα μου, χώνοντας το μαρκούτσι όσο πιο βαθιά μπορούσε, κάνοντάς με να αναγουλιάσω, άμαθος καθώς ήμουν στο να ρουφάω πούτσους. Βγήκε, ξάπλωσε στο κρεβάτι και η Ειρήνη γελώντας μου είπε να καθαρίσω τον πούτσο του. Με έλυσε για αυτό το σκοπό και σταμάτησε και να με πηδάει με το στραπόν. Σύρθηκε ανάμεσα στα ανοιχτά πόδια του νεαρού και έπιασα τον πούτσο του, μαλακό και υγρό και τον έγλειψα με τη γλώσσα μου. Η γυναίκα μου, καθόταν διπλά και παρακολουθούσε καγχάζοντας:

- Άντε να τον κάνεις λαμπίκο, να μην αφήσεις τίποτα. Οι καλές πουτάνες τρελαίνονται για ψωλόχυμα. Άντε. δείξε στον φιλοξενούμενό μας τι καλή ρουφήχτρα είσαι.

Μετά ξάπλωσε δίπλα στο γκόμενό της και αυτός της χάιδεψε τα βυζιά, ενώ φιλιόταν στο στόμα. Αφού καθάρισα το πεσμένο όργανο του Θωμά, η Ειρήνη μου είπε να σηκωθώ.

- Ώρα για ύπνο τώρα, αρκετά μου τον ξεζούμισες, λυσσάρα. Εσύ θα κοιμηθείς κάτω. Στο πάτωμα. Έλα, δώσε τα χεράκια να τα δέσουμε να μην σου μπούνε τίποτα περίεργες ιδέες.

Μου πέρασε ένα ζευγάρι χειροπέδες στους καρπούς ακινητοποιώντας τα χέρια μου πίσω από την πλάτη μου, με ξάπλωσε κάτω στο πάτωμα και επέστρεψε στο κρεβάτι. Ξαπλωμένος εκεί δεν είχα καλή οπτική γωνία για να βλέπω τι κάνανε η γυναίκα μου και ο νεαρό, αλλά από όσα άκουγα, δεν ήταν δύσκολο να μαντέψω. Γελάκια, ρουφήγματα, φιλιά. προσφωνήσεις τύπου "Μουνάρα μου", "Καύλα μου", Πουτσαρά μου" και συρσίματα γυμνών κορμιών.

Κάποια στιγμή πρέπει να με πήρε ο ύπνος έτσι. Ακούγοντας τη σύζυγό μου να ερωτοτροπεί ασύστολα με ένα ξένο άντρα στο κρεβάτι μας. Ξύπνησα την άλλη μέρα και προσπάθησα να ανασηκωθώ. Δυσκολεύτηκα πολύ λόγω του δεσίματος αλλά και του πιασμένου κορμιού μου. Πήγα στο μπάνιο αφού πρώτα έριξα μια ματιά στο ζευγάρι που κοιμόταν στο κρεβάτι ολόγυμνοι, μπλεγμένοι ο ένας με τον άλλον και το χέρι της Ειρήνης στον πούτσο του Θωμά. Το μόνο που ήθελα ήταν να μπορούσα να ξεκλειδώσω το κλουβί και να τραβήξω μια μαλακία με το θέαμα που, όσο με πονούσε, τόσο με καύλωνε κιόλας. Η γυναίκα μου στην αγκαλιά ενός νεαρού άντρα κι εγώ... δεμένος και κλειδωμένος, υποχείριό της κυριολεκτικά. έχοντας επιπλέον βιαστεί. Από την ίδια. Και όλα αυτά με εξίταραν με έναν τρόπο που ούτε καν φανταζόμουν.

Σε λίγο ξύπνησε και η γυναίκα μου. Μου ελευθέρωσε τα χέρια και μου είπε να ετοιμάσω πρωινό και να το φέρω στο κρεβάτι. Πράγματι αυτό έκανα. Όταν ξαναμπήκα στο υπνοδωμάτιο, τους είδα να χαμουρεύονται και να φιλιούνται, ενώ πρόσεξα το χέρι της γυναίκας μου να τρομπάρει τον πούτσο του Θωμά, που είχε ανασηκωθεί. Ζήλεψα με το πάθος τους. Τους απόθεσα το δίσκο με το πρωινό και κάθισα στην κάτω γωνία του κρεβατιού.

- Μην κάθεσαι, μαλάκα. έλα να γλείψεις το Θωμά ενώ θα τρώει να μου τον ετοιμάσεις για να με ξεσκίσει! Άντε λουλού… άλλο που δεν θες. Σε είδα πως κοιτούσες τον πούτσο του λυσσασμένη.

Έσκυψα δίπλα στο νεαρό και πήρα τον πούτσο του στο στόμα μου. Η αίσθηση ήταν περίεργη. Ένιωθα μια αηδία, μια μικρή απέχθεια, αλλά ταυτόχρονα και μια επιθυμία να τον γευτώ. Ένιωθα τιποτένιος, μηδενικό. Ναι μεν ήθελα να γαμηθεί η γυναίκα μου με έναν άλλον άντρα λόγω της αδυναμίας μου να την ικανοποιήσω εγώ, αλλά ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα γινόμουν και αδερφή. Ποτέ όμως αυτή η εξέλιξη. Με καύλωνε ακόμη περισσότερο γιατί αύξανε κατά πολύ τον εξευτελισμό και την ταπείνωσή μου. Και αυτό ακριβώς ήθελα. Την εκμηδένιση. Την απόλυτη ξεφτίλα μου. Αυτό με εξίταρε και το επιθυμούσα τόσο!

Παίρνοντας το αντρικό όργανο στο στόμα μου ένιωσα ακριβώς αυτόν τον εξευτελισμό. Δεν ήμουν αδερφή, δε γούσταρα άντρες, δεν είχα τέτοια επιθυμία, αλλά το ότι η γυναίκα μου με εξανάγκαζε να το κάνω, με καύλωνε απεριόριστα. Και το έκανα με θέρμη, με πάθος. Ένιωθα το όργανο να σκληραίνει μέσα στο στόμα μου, να με γεμίζει, να διογκώνεται και να πάλλεται. Ρουφούσα και έγλειφα όσο μπορούσα καλύτερα, προσπαθώντας να πάρω και ανάσα γιατί ήμουν εντελώς άπειρος. Όταν ο πούτσος του νεαρού γαμιά της γυναίκας μου είχε γίνει σκληρός και άκαμπτος και χωνόταν έως το λάρυγγά μου, αυτός τον έβγαλε.

- Καλή τσιμπουκλού είναι ο άντρας σου μωρό μου. Με καύλωσε ο άτιμος. Ρουφάει ωραία. Σίγουρα δεν το έχει ξανακάνει;

- Έτσι νόμιζα αλλά που να ξέρω Θωμά μου. Τέτοια ξεφωνημένη αδερφάρα δεν περίμενα ότι θα εξελισσόταν. Εγώ είπα να τον γαμήσω για να τον τιμωρήσω που με πίεζε να ξενοπηδηχτώ, αλλά αυτός τη βρίσκει. Δεν περίμενα ότι έχω παντρευτεί τέτοια ψωλοαρπάχτρα. Αυτός είναι λυσσασμένος για καυλί.

- Μιας και τον άνοιξες, άσε να του δώσω λίγη χαρά. Να του την καρφώσω και να τον κάνω να ευχαριστηθεί γαμήσι.

- Ναι… γάμα τον άχρηστο, την παλιόαδερφη.

Εγώ, με το που το άκουσα σφίχτηκα. Όχι και να με γαμήσουν, πήγαινε πολύ. Εντάξει με το στραπόν Να με γαμάει η γυναίκα μου δεν ήταν τόσο ακραίο. Το είχα διαβάσει σε πολλές ιστορίες στο ίντερνετ, το είχα δει σε σχετικές τσόντες, αλλά να με πηδήξει ο γκόμενος της γυναίκας μου ήταν πολύ. Δεν το ήθελα. Ήταν ξεκάθαρα μετατροπή μου σε αδερφή, σε πούστη. Η Ειρήνη με ξάπλωσε μπρούμυτα και μου άνοιξε τα πόδια.

- Μη... δε θέλω Ειρήνη, όχι αυτό.

- Σκάσε ρε ξεφωνημένη που δε θες. Είσαι χειρότερη πουτάνα κι από μένα. Σκάσε και κάθισε να απολαύσεις. Ξέρεις ότι θα σου αρέσει. Είσαι πουστάρα. Γι' αυτό και δε με γαμούσες όπως έπρεπε, όπως ήθελα. Γιατί εσύ άλλο αποζητούσες. Ρε να μην έχω πάρει πρέφα τόσα χρόνια ότι έχω παντρευτεί μια αδερφάρα του κερατά.

Ένιωσα το Θωμά να ξαπλώνει πάνω μου, να με πλακώνει με το βάρος του και να μου ανοίγει τα κωλομέρια μου.

- Έλα στήσ' τον λίγο, βοήθησε, τέντωσε την κωλάρα σου.

Υπάκουσα. Έστησα όσο μπορούσα τον πισινό μου και ένιωσα τον πούτσο του να ακουμπά στην κωλοτρυπίδα μου να πιέζει. Τον ένιωσα να φτύνει και να σαλιώνει την τρύπα μου και μετά… αμέσως να πιέζει για να με ανοίξει. Πονούσε πολύ αλλά πολύ χειρότερη ήταν η ντροπή που ένιωθα. Πολύ χειρότερη γιατί ένιωσα επιθυμία να με σκίσει. Το ήθελα. να με αποτελειώσει ως άντρα. Να με κάνει πούστη. Ναι, το ήθελα πολύ. Και να με σκίσει. Να με ξεφτιλίσει εντελώς. Να με κάνει να καυλώνω από το γαμήσι που θα μου ρίξει.

Μπήκε με τη μία, αλύπητα και αγέρωχα. Ένιωσα να τρελαίνομαι από τον πόνο αλλά αυτός δε σταμάτησε. Άρχισε να με εμβολίζει με δύναμη και ένιωθα να διαλύεται ο κώλος μου. Ταυτόχρονα όμως ένιωσα και να καυλώνω τρομερά. Η Ειρήνη ήρθε και κάθισε μπροστά από το πρόσωπό μου. Άνοιξε τα πόδια της εντελώς και πλησίασε το μουνί της στο στόμα μου. Η απέραντη ομορφιά της, το γλυκό, άτριχο και μουσκεμένο μουνί της ήταν μπροστά μου ενώ ο γκόμενός της με ξέσκιζε κυριολεκτικά. Έβγαλα τη γλώσσα μου κι άρχισα να το φιλάω, να το γλείφω, να το διαπερνώ με τη γλώσσα μου, όσο πιο όμορφα μπορούσα γιατί τα σπρωξίματα του γαμιά μου δεν επέτρεπαν να ελέγξω τις κινήσεις μου. Αλλά το ένιωσα ζεστό, γλυκό, μουσκεμένο, θερμό και ερεθισμένο. Το λάτρευα αυτό το μουνί. Το αγαπούσα τόσο πολύ και ήθελα να το ευχαριστήσω. Ενώ ήμουν σε τρομερή έξαψη λόγω του πηδήματός μου από τον Θωμά. Ο πόνος είχε αρχίσει να υποχωρεί και η καύλα να φτάνει σε απροχώρητα σημεία. Με γαμούσε με δύναμη, με άνοιγε κυριολεκτικά στα δύο, ένιωθα το μέγεθός του να εισχωρεί βαθιά μέσα μου και να με κάνει να λιώνω. Ήμουν πούστης. Είχα γίνει πούστης και μου άρεσε.

Ο μικρός πούτσος μου είχε ξεσηκωθεί και προσπαθούσε να βρει διέξοδο από το κλουβί του. Πίεζε τα μεταλλικά τοιχώματα για να μπορέσει να αποκτήσει μέγεθος αλλά μάταια. Ήθελα τόσο να μου τον απελευθερώσει και να νιώσω τη στύση μου. Είχα ανάψει τρομερά. Τον ένιωσα να χύνει μέσα στο έντερό μου. Το καυτό σπέρμα του με καύλωσε ακόμη περισσότερο. Ένιωθα να με εμβολίζει με δύναμη και αυτό μου άρεσε. Ήθελα να με ανοίξει. Η Ειρήνη με κοιτούσε χαμογελώντας ειρωνικά. Ντρεπόμουν τόσο αλλά η ταπείνωση αυτή να με γαμάει ο εραστής της μπροστά στα μάτια της ήταν βάλσαμο για μένα. Αυτό ήθελα. Αυτό επιθυμούσα. Να εξευτελιστώ παντελώς, να νιώσω την απόλυτη ντροπή και να εκμηδενιστώ. Αφού έχυσε και τις τελευταίες σταγόνες μέσα στο έντερό μου, βγήκε και ξάπλωσε. Η γυναίκα μου είπε να τον καθαρίσω αμέσως με το στόμα μου και μετά να πάω να πλυθώ γιατί θέλανε να γαμηθούν χωρίς να έχουν σιχαμένες αδερφές δίπλα τους. Πήρα το μαλακωμένο πουλί του Θωμά στα χέρια μου και άρχισα να το γλείφω με σκοπό να το καθαρίσω. Το έκανα με επιθυμία, με θέρμη. Δεν το πίστευα. Μέσα στην παραζάλη της καύλας και της ντροπής μου, σκεφτόμουν ότι είχα γίνει μια κανονικότατη αδερφή. Ένας πούστης που γούσταρε τον πούτσο που μόλις τον είχε ξεπαρθενιάσει.

Τον καθάρισα όσο καλύτερα μπορούσα. η Ειρήνη στη συνέχεια με έσπρωξε μακριά από το γκόμενό της με τη γυμνή πατούσα της.

- Άντε ξεφτιλισμένε πήγαινε να πλυθείς, ο κώλος σου είναι ένα σίχαμα. Τρέχουν τα χύσια. Άντε γελοίε που μου το έπαιζες και εραστής. Σε είδα πόσο πολύ καύλωσες με το ξέσκισμά σου... πουτάνα αχόρταγη είσαι.

Σηκώθηκα κακήν κακώς και κατευθύνθηκα στο μπάνιο.

- Να πλυθείς βρωμιάρα. και να μην ξανάρθεις. αρκετά εκμεταλλεύτηκες τον Θωμά μου

Μπήκα στο ντους και πλύθηκα. Ο κώλος μου πονούσε πάρα πολύ από την εισχώρηση του καθόλου ευκαταφρόνητου εργαλείου του Θωμά. Πήγα και κάθισα, γυμνός και με το μισητό κλουβί φορεμένο. Άκουγα μέσα από το υπνοδωμάτιο τους αναστεναγμούς και τα χάδια των δύο εραστών. Πήγα σιγά-σιγά και κοίταξα από τη μισάνοιχτη πόρτα. Η Ειρήνη ήταν στημένη στα τέσσερα και είχε τεντώσει τον τέλειο κώλο της και ο Θωμάς την ξέσκιζε, μπατσίζοντας τα τορνευτά κωλομέρια της. Η γυναίκα μου μούγκριζε από καύλα και τον παρότρυνε να την ξεσκίσει, να την ανοίξει στα δύο, όπως έκανε πριν στην αδερφάρα, τον άντρα της. Κρυφοκοίταζα τις ερωτικές περιπτύξεις τους και ένιωθα μια αγαλλίαση για το θέαμα. Η πανέμορφη γυναίκα μου πηδιόταν, πηδιόταν με πάθος, με καύλα, με θέρμη, όπως ποτέ δεν το είχε κάνει μαζί μου και αυτό ήταν κάτι που ενδόμυχα γνώριζα. Ποτέ μου δεν είχα καταφέρει να την ικανοποιήσω. Ποτέ. Αυτός ήταν και ο λόγος που η επιθυμία να πάει με έναν άλλον άντρα είχε γεννηθεί μέσα μου. Να μπορέσει να νιώσει την ολοκλήρωση που εγώ ποτέ δεν της χάριζα.

Με τον κλειδωμένο πούτσο μου σε αχρηστία απλά κοιτούσα και απολάμβανα, σκεπτόμενος τη στιγμή που θα με απελευθέρωνε η Ειρήνη και θα μπορούσα να τον παίξω, αναλογιζόμενος τις εικόνες που εξελισσόταν μπροστά μου, την πραγματοποίηση της χρόνιας, ανώμαλης, επιθυμίας μου. Ο Θωμάς έχυσε για ακόμη μια φορά, μέσα στο μουνί της γυναίκας μου. Εκείνη εξαντλημένη έμεινε ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Αυτός ετοιμάστηκε να φύγει. Περνώντας από τον καναπέ όπου είχα καθίσει, μην τολμώντας να τον κοιτάξω στα μάτια, μου είπε:

- Λουλού, πήγαινε να την καθαρίσεις. Ξέρω πόσο γουστάρεις το ψωλόχυμά μου. Αν είσαι καλός, θα σε χύσω απόψε ξανά, πουστάρα.

Διστακτικά μπήκα στο δωμάτιο και είδα την ολόγυμνη Ειρήνη να έχει κλειστά μάτια. Τα μισάνοιχτά πόδια επέτρεπαν να δω το πανέμορφο ξυρισμένο μουνί της, που ανέβλυζε τα χύσια του εραστή της ανακατεμένα με τα δικά της. Γονάτισα ανάμεσα στα μπούτια της και άρχισα να τη γλείφω απαλά. Κατάπινα τα χύσια τους και ένιωθα τέλεια. Ένιωθα μια πρωτοφανή διέγερση.

- Μπράβο, μαλάκα. Καθάρισε με, γλείφε. Ελπίζω να είσαι ευχαριστημένος. Το όνειρό σου έγινε πραγματικότητα, με έκανες πουτάνα και μου αρέσει. Μου αρέσει πολύ. Φυσικά δε θα μείνω σε αυτό. Από τώρα και πέρα θα γίνω ακριβώς αυτό που ζητούσες. Μια τσούλα, μια γαμιόλα, θα πηγαίνω με όποιον μου γυαλίσει, χωρίς κανένα δισταγμό. Χωρίς καμία αυτοσυγκράτηση. Επιτέλους θα αρχίσω να έχω την ερωτική ζωή που μου στέρησες τόσα χρόνια, επειδή δεν είχες τα αρχίδια να πεις ότι είσαι μια ξεφωνημένη αδερφάρα. Γιατί δεν το έλεγες; Γιατί το έκρυβες; Τουλάχιστον δε θα έχανα τόσα χρόνια αγάμητη. Τώρα καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος ντόρος για το πήδημα.

- Δεν το ήξερα αγάπη μου. Ποτέ μου δε σκέφτηκα κάτι τέτοιο.

- Τώρα δε θα σκέφτεσαι τίποτα άλλο. Από τώρα και πέρα ξέχνα το μουνί μου. Μόνο για γλείψιμο θα σου επιτρέπω να το πλησιάσεις. Δεν αξίζεις να το γαμήσεις, άλλωστε τι να γαμήσεις βρε κακομοίρη; Θα είσαι μόνιμα κλειδωμένος εκτός από τις φορές που θα αποφασίζω να σε ελευθερώσω για λίγο. Αν είσαι καλό παιδί δηλαδή. Αυτό θα είναι η ανταμοιβή σου και φυσικά θα παρακαλώ τους γκόμενούς μου, που και που, να σε πηδάνε κι εσένα. Όχι συχνά για να μην μου ξεχειλώσεις εντελώς, γιατί σε είδα αχόρταγο στο ξεπαρθένιασμά σου πριν. Τις άλλες φορές θα με βλέπεις να ξεσκίζομαι και θα με ικανοποιείς με τη γλώσσα σου. Εμένα και τον εραστή μου ή θα περιμένεις μόνος στο σπίτι. να επιστρέψω από τα ξενοπηδήματά μου. Αυτή θα είναι η ζωή μας από τώρα και πέρα.

Συνέχισα να της φιλάω το λατρεμένο μουνί της. Ένιωθα ευτυχισμένος. Ήταν ακριβώς αυτό που επιθυμούσα και δεν πίστευα ότι είχε γίνει πραγματικότητα.
Copyright protected OW ref: 162833