Παντρεμένη πουτάνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.39 (22 Votes)
Είμαι η Μίρκα, παντρεμένη με το Θεόφιλο. Κατάγομαι από ένα χωριό της Κοζάνης. Το Θεόφιλο τον γνώρισα όταν δούλευε σε ένα έργο στο χωριό μου. Ερωτευτήκαμε και μετά από λίγο καιρό επισημοποιήσαμε τη σχέση μας. Μετακομίσαμε στην Αθήνα όπου ήτανε και η έδρα της δουλειάς του. Ήμουνα είκοσι τριών ετών και ο Θεόφιλος 29. Η δουλειά του τον ανάγκαζε να λείπει πολλές ώρες από το σπίτι και ημέρες ακόμη. Στην αρχή δυσκολεύτηκα παρά πολύ μόνη μου. Το σπίτι μας τριώροφο. Στο διπλανό διαμέρισμα έμενε η κα Δάφνη, περίπου 55 με το σύζυγο της τον κο Κώστα, στην ίδια ηλικία κι αυτός. Έτσι τις ημέρες που έλειπε ο Θεόφιλος η κυρία Δάφνη μου άνοιξε την πόρτα της. Πολύ γλυκιά, λίγο παχουλή, δηλαδή με πιασίματα και πολύ όμορφο στήθος.

Ήμουνα 4-5 ημέρες στο καινούργιο σπίτι και η κυρία Δάφνη με αγκάλιασε σα παιδί της. Ο Θεόφιλος έφευγε για ταξίδι και μ άφηνε μόνη. Μόνη στο χάος της Αθήνας. Του ετοίμασα τη βαλίτσα και έφυγε. Μετά από λίγο χτύπησε το κουδούνι και η Κα Δάφνη με κάλεσε να πάω για καφέ σπίτι της. Ήτανε απόγευμα και αφού έβαλα ένα φορεματάκι πήγα δίπλα. Η κα Δάφνη φρουρούσε ένα ριχτό φόρεμα και με υποδέχτηκε σπίτι της.

- Έλα καλό μου κορίτσι, σε καταλαβαίνω, μόνη, νιόπαντρη γυναίκα.

Μου ήρθε να βάλω τα κλάματα. Έκανε λοιπόν τους καφέδες και όπως τους έφερνε κατά λάθος μου έριξε στο φόρεμα τον ένα.

- Αχ κορίτσι μου σε έκαψα;

- Όχι κα Δάφνη εντάξει είμαι τίποτε δεν έγινε.

- Κάτσε να σε σκουπίσω.

- Δεν πειράζει… θα πεταχτώ να αλλάξω.

- Κάτσε βρε παιδί μου…

μου λέει και άρχισε να με σκουπίζει και να με χουφτώνει ταυτόχρονα. Στην αρχή ένιωσα αμήχανα και πίστεψα ότι έγινε κατά λάθος . Η Δάφνη όμως συνέχιζε να μου πιάνει το στήθος.

- Κα Δάφνη μήπως είναι λίγο άσχημο αυτό που κάνετε;… της είπα.

- Σε σκουπίζω μάτια μου, δε θα σου κάνω κακό…

μου είπε και άρχισε να με τρίβει χωρίς να κάνω τίποτε. Ήρθε από πίσω μου όρθια, ακούμπησε το στήθος της στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου και μου χούφτωνε το στήθος, ενώ με το κεφάλι μου ένιωθα τα βυζιά της να με πιέζουν. Άρχισα να καυλώνω με μία γυναίκα 30 χρόνια μεγαλύτερη μου. Το μουνί μου άρχισε να υγραίνεται.

- Αχ κα Δάφνη, σας παρακαλώ…

- Σ' αρέσει μάτια μου όμως!

- Ναι κα Δάφνη, μ' αρέσει…

και άρχισα να της αγγίζω το στήθος. Με μια κίνηση μου έβγαλε το φόρεμα;

- Τι βυζάρες είναι αυτές Μίρκα μου;

- Και αν έρθει ο κος Κώστας;

- Μην ανησυχείς…

μου λέει και έπεσε στο μουνί μου. Άρχισε να το ρουφάει δυνατά.

- Αχ κα Δάφνη… γάμησε το μου…

Με σήκωσε με πήρε από το χέρι και με πήγε στην κρεβατοκάμαρα της. Γδύθηκε και αποκάλυψε τις βυζάρες της, το ξυρισμένο της μουνί και το μεγάλο της κώλο. Με έπιασε από τα μαλλιά και έχωσε το κεφάλι μου στον κώλο της.

- Γλείψε την κωλότρυπα μου πουτανάκι μου…

είπε και πίεσε το κεφάλι μου δυνατά. Πρώτη μου φορά έκανα κάτι τέτοιο. Έβγαλα δειλά-δειλά τη γλώσσα μου και άρχισα να γεύομαι τον κώλο της. Σε λίγο όλη μου η γλώσσα γλιστρούσε μέσα της. Είχα τρελαθεί

- Σκίσ' τον πουτάνα

Καύλωνα που με έλεγε πουτάνα και της τον γαμούσα ακόμη πιο δυνατά. Με το χέρι μου έτριβα το μουνί της.

- Χύνω μωρό μου, χύνω…

μου είπε και ξεχείλισε από καύλα. Αμέσως έπιασε δουλειά, μ' έβαλε στα 4 και άρχισε να καρφώνει τον κώλο μου. Έχυσα σε δυο λεπτά. Ξάπλωσα στην αγκαλιά της και μου χάιδευε τον κώλο. Κόντευα να κοιμηθώ γιατί είχα χαλαρώσει όταν ξαφνικά αισθάνομαι στη πλάτη μου να δέχομαι χάδια από άλλο χέρι. Ο κος Κώστας είχε έρθει από πίσω μου. Γύρισα τον κοίταξα και δεν αντέδρασα.

Αισθάνθηκα τον πούτσο του να είναι σηκωμένος και να χαϊδεύει τα μπούτια μου. Μεγάλος χοντρός σκληρός. Θα είχε πάρει κάτι δεν εξηγείται τόσο σκληρός για την ηλικία του. Δε μίλησα απλά του τον έπιασα και άρχισα να του τον μαλακίζω. Η Δάφνη μας άφησε μόνους στο κρεβάτι και πήρε θέση στην απέναντι πολυθρόνα άνοιξε τα πόδια της και άρχισε να τρίβεται.

- Κε Κώστα τι πούτσα είναι αυτή!

- Θα σου μπει σε λίγο ματάκια μου…

μου είπε. Του Θεοφίλου τσιμπούκι δεν του είχα κάνει. Αυτή την ώριμη πούτσα όμως την ήθελα πολύ. Στήθηκα στα 4 και την πήρα στο στόμα μου. Όπως τον τσιμπούκωνα χτυπάει το κουδούνι. Η Δάφνη λέει πάω να ανοίξω… συνεχίστε. Εκεί το μυαλό μου δούλεψε και αναρωτήθηκα πως πάει γυμνή να ανοίξει. Είχα τόση καύλα όμως που δε σταμάτησα. Απλά ακούω τη Δάφνη μα λέει καλώς τα παιδιά. Ο Κώστας μου λέει "μη σταματάς πουτάνα" και με πίεσε το κεφάλι. Εγώ του είπα "κε Κώστα και να ήθελες δεν θα στην άφηνα" και συνέχισα δυνατά. Πίσω μου αισθάνθηκα μια πούτσα. Ήτανε ο κουμπάρος του κου Κώστα ο Λευτέρης που μένανε στον τρίτο. Κοντά στα 58. Η γυναίκα του η Ρούλα κάθισε στην πολυθρόνα και άρχισε να φιλιέται με τη Δάφνη. Όλα σαν όνειρο. Η πούτσα του Λευτέρη μπήκε στο μουνί μου ενώ τραβούσα το τσιμπούκι της ζωής μου.

- Πουτάνα είσαι… μια νιόπαντρη πουτάνα!

- Είμαι και θέλω να γίνω η μεγαλύτερη… φώναξα.

- Ο μαλάκας ο άντρας σου δουλεύει και εσύ γαμιέσαι πουτάνα!

Είχα καυλώσει φοβερά. Με γαμούσαν άνδρες μεγάλοι που ποτέ δεν φανταζόμουν, αλλά είχα καυλώσει τρομερά. Ο Κώστας άρχισε να βογκάει δυνατά καθώς το σπέρμα έφευγε από τα αρχίδια του και ανέβαινε στο πουτσοκέφαλο του και σε δευτερόλεπτα στο στόμα μου. Του ζούλαγα τα αρχίδια και σε λίγο έχυνε στο στόμα μου. Τα κατάπια όλα και συνέχισα να του τη δαγκώνω, καθώς ο Λευτέρης με έσκιζε δυνατά. Σε λίγο ένιωθα να φτύνει τον κώλο μου και να τον ανοίγει.

- Θέλεις να σου τον σκίσω μου λέει.

- Πάρε μου την παρθενιά μου!

Σε λίγο έπαιρνα το πρώτο μάθημα από τον κώλο.

- Πονάω αλλά συνέχισε… του έλεγα.

Η Δάφνη με την κουμπάρα της είχαν πέσει στο πάτωμα και έκανα ένα υπέροχο 69. Ο Λευτέρης μπήκε στον κώλο μου και άρχισε να με σφυροκοπάει δυνατά. Είχε ανοίξει για τα καλά. Η πούτσα του Κώστα που δεν την είχα αφήσει λεπτό άρχισε να σηκώνεται. Τότε κατέβηκε προς τα κάτω και μπήκε στο μουνί μου. Είχα δυο πούτσες μέσα μου που με χτυπούσαν ανελέητα. Σε λίγα λεπτά έφτασα τρεις φορές.

- Γαμήστε με πουτσαράδες!

- Θα σε χύσουμε πουτάνα μέσα σου.

- Χύστε με, γκαστρώστε με… φώναζα από καύλα.

Σε λίγο ο Λευτέρης μπούκωσε τον κώλο μου. Ήτανε τόσα πολλά που ο κώλος μου τα πετούσε έξω. Έβαλα το δάχτυλο μου, μάζεψα όσα μπόρεσα και τα έφερα στο στόμα μου. Ο Κώστας ακολούθησε σε λίγα λεπτά και άδειασε στο μουνί μου.

- Χύνω μέσα σου πουτάνα μου, χύνω…

φώναζε, ενώ η Δάφνη έλεγε "Χύσε στο μουνί της άντρα μου, φούσκωσε την κοιλιά της".

Ξεθεωμένοι ξαπλώσαμε. Εγώ στη μέση και ο Κώστας με το Λευτέρη από αριστερά και δεξιά μου. Χαλαρώναμε αλλά εγώ έπαιζα με τις πούτσες τους. Αυτοί, όσο χαλαρώναμε, με χάιδευαν στο σώμα μου. Όπως χάιδευαν το σώμα μου και όπως περνούσαν τα χέρια τους ο ένας άρχισε να ακουμπάει την πούτσα του άλλου. Σε λίγο οι πούτσες τους έγιναν πάλι σκληρές. Καύλωσα φοβερά! Ο Κώστας πέρασε την πούτσα του πάνω από το μπούτι μου και ο Λευτέρης έσκυψε και του την πήρε στο στόμα. Άρχισε να του την παίζει ενώ έδινε κάπου-κάπου γλωσσόφιλα στο μουνί μου. Είχαν καυλώσει για καλά και άρχισαν να παίζουν δυνατά, τσιμπουκώνοντας ο ένας τον άλλο. Εμένα με ανέλαβε η Ρούλα ενώ η Δάφνη πήγε εκεί που τσιμπούκωνε ο άντρας της το Λευτέρη και άρχισε να ζουλάει τα αρχίδια του Λευτέρη.

Ο Λευτέρης έχυσε στο στόμα του Κώστα, ενώ ακολούθησε μετά ο Κώστας στο στόμα του Λευτέρη. Ο Λευτέρης πλησίασε εμένα και με φίλησε με τα χύσει του Κώστα. Έτσι έγινα η πουτάνα τους. Τις μέρες που έλειπε ο Θεόφιλος δεν κοιμήθηκα μόνη μου. Πέρασαν όλη από το κρεβάτι μας. Κάθε μέρα απολάμβανα τα μουνιά της δάφνης και της Ρούλας και τις πούτσες των αντρών τους. Ο Κώστας κάθε μέρα έχυνε μέσα μου, στο μουνί μου και το ήθελα πολύ. Έγινα πουτάνα.

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 162418