Μαμά και κόρη με το ίδιο γαμιά

Δημοσιεύθηκε από Manossathens
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.31 (16 Votes)
Είμαι η Ξενία 42 Ετών, έχω μια κόρη 20 ετών την Άννα. Και οι 2 είμαστε πουτανάκια, μας βλέπουν οι άντρες και τον παίζουν για πάρτη μας. Είμαι χωρισμένη και μου αρέσει το σεξ και οι περιπέτειες με νεότερους άνδρες 25 - 35 ετών, γιατί κάνουν καλό, δυνατό σεξ, με ένταση και πάθος.

Όλα ξεκίνησαν όταν μου έστειλε ένας τριαντάρης μήνυμα στο Facebook. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μετά από 2 μέρες πήγαμε για ποτό και καταλήξαμε σπίτι μου, στο κρεβάτι μου, να μου κάνει γλειφομούνι και να με πηδήξει στα τέσσερα. Είχε πολύ πάθος, ορμή, με γάμαγε δίχως αύριο, του άρεσαν οι μεγαλύτερες και εμένα οι μικρότεροι άνδρες. Με πηρέ σε όλες στις στάσεις και εγώ του ρούφαγα το μεγάλο χοντρό καυλί του και με έχυνε μια στο στόμα και μια στα βυζιά.

Το πρώτο βράδυ του έδωσα μόνο μουνί αλλά με ξεπάτωσε στο γαμήσι. Μετά από ένα απολαυστικό γαμήσι, έφυγε... μα επειδή είχαμε πολύ χημεία στο κρεβάτι τον φώναζα που και που και γαμιόμασταν σε όλο το σπίτι, παντού. Ήταν σκέτη τρελά ο μικρός, με είχε ξανά νοιώσει.

Μια μέρα που με πήδαγε στα 4 στο σαλόνι μπήκε η κόρη μου η Άννα και έμεινε κάγκελο. Στη αρχή ξαφνιάστηκε αλλά και αυτή δεν πάει πίσω στα γαμήσια. Της άρεσε που έβλεπε τη μανά της να γαμιέται. Αφού της έφυγαν οι πρώτες αναστολές την πείσαμε να μας βλέπει που με πηδάει ο γαμιάς μου. Αυτός με ξέσκιζε στο σαλόνι και η κόρη μου κοιτούσε, έπαιζε το μουνί της και έχυσε με βογγητά. Όταν τελειώσαμε τη ρώτησα πως ήταν και μου λέει της άρεσε να βλέπει τη μανά της να γαμιέται από ένα πιτσιρίκα και ότι ήθελε να το επαναλάβουμε.

Έκλεισα ραντεβού σπίτι μου με το γαμιά μου, ήρθε ξεκινήσαμε τα γαμήσια σε καρέκλες, καναπέ, πατώματα, τα πάντα όλα. Ήρθε η κόρη μου… και καλά τυχαία και άρχισε πάλι να βλέπει τη μανά της να γαμιέται. Μετά από λίγο της λέω:

- Θέλεις να δοκιμάσεις κι εσύ τον πουτσαρά μας;

- Αν θέλει να με γαμήσει... γιατί όχι.

Ξεκινήσαμε ένα ωραίο τρίο, αυτός γάμαγε μια έμενα και μια την κόρη μου. Μας είχε ξεπατώσει και τις 2. Του δώσαμε μουνί, κώλο, στόμα. Τον γλείφαμε, τον τσιμπουκώναμε και αυτός μας γάμαγε. Κάναμε και το πρώτο μας λεσβιακό μαμά και κόρη. Ήταν απίθανο. Έκανε πολύ καλό γλειφομούνι και πλακομούνι η μικρή και της έμαθα να κάνει και καλά τσιμπούκια και γαμήσια. Από τότε αυτός μας έπαιρνε παρτούζα και τις 2 και μας γαμούσε σε όλο το σπίτι. Το σεξ είναι τρελά και με τους 3 μας μαζί, αλλά κάνω και λεσβιακά με την κόρη μου. Την έχω κάνει αστέρι.

Από τότε γνωρίζουμε άντρες από το διαδίκτυο και μας παίρνουν παρτούζα. Τραβάμε βίντεο πολλές φορές τα γαμήσια που κάνουμε και μετά τα βλέπω με την κόρη μου και μαλακιζόμαστε με τους δονητές.
Copyright protected OW ref: 159362