Το πρώτο μου τρίο

Δημοσιεύθηκε από Sofou
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (12 Votes)
Ήμουν 18. Τελείωνα το Λύκειο και δεν είχα κάνει ποτέ κάποια σοβαρή σχέση. Ωστόσο μου άρεσε να κάνω αταξίες, όχι απαραίτητα σεξ αλλά ήμουν δραστήρια. Το μεγάλο μου ατού; Το αναπτυγμένο για την ηλικία στήθος, ήθελα δεν ήθελα, τραβούσε τα βλέμματα πάνω του. Η κολλητή μου, στην ίδια ηλικία και αυτή, ήταν σε σχέση. Η πρώτη της σοβαρή. Είχε μεγάλη καψούρα με το τύπο. Αυτή; 1.63 με 35Β στήθος και σούπερ ωραίο κώλο. Αυτός; 1.78 αθλητικός τύπος με τις φήμες να λένε ότι έχει ιδιαίτερα καλά προσόντα. Με αυτόν ήταν μαζί περίπου 6 μήνες.

Με τη Χριστίνα περνούσαμε συνέχεια χρόνο μαζί. Μετά το σχολείο πηγαίναμε σπίτι της που ήταν μόνη και αράζαμε. Μια από αυτές τις ημέρες μου είπε ότι αυτός την πιέζει να κάνουν τρίο. Και μου είπε ότι θέλει ή εμένα ή την Σόνια, μια φίλη μας. Της είπα ότι θα το σκεφτώ και μετά από 1-2 μέρες που ξανά πήγα σπίτι της, της είπα ότι δέχομαι. Χρειάστηκε να περιμένουμε 2 μήνες, που θα έφευγε η μητέρα της Χριστίνας για ένα τρίμερο να δει την αδερφή της. Ήταν Ιούλης πλέον και η μητέρα της έφυγε.

Λίγες ώρες μετά μαζευτήκαμε σπίτι της. Πήραμε να φάμε, κάτσαμε είδαμε ταινία και γενικά επικρατούσε χαλαρό κλήμα στο χώρο. Μόλις φάγαμε ο Νίκος πήγε στο δωμάτιο να ξαπλώσει, οπότε ακολουθήσαμε και εμείς. Ξαπλώσαμε και οι τρεις μαζί και βάλαμε την τηλεόραση να παίζει. Ο Νίκος άρχιζε να φιλάει την Χριστίνα, ενώ εγώ άρχισα να τον φιλάω στο σώμα, που με άναβε πολύ. Του έβαλα την μπλούζα και άρχισα να τον φιλάω, πηγαίνοντας όλο και πιο κάτω. Όσο πιο κάτω πήγαινα τόσο πιο πολύ καταλάβαινα ότι η φήμες τελικά δεν ήταν σκέτες φήμες.

Ήρθε και η Χριστίνα και του τον βγάλαμε έξω. Αρχίσαμε να τον γλείφουμε μαζί. Μετά τον έβαλα στον στόμα μου και μετά το πήγαμε εναλλάξ. Βγάλαμε και οι δύο τα ρούχα μας και η Χριστίνα πήγε και τον έβαλε όλο στον στόμα της. Εγώ πήγα από πίσω της και την χούφτωσα. Εκείνη ξαφνιάστηκε. Δεν το περίμενε. Στο παρελθόν γενικά ήμασταν cool μεταξύ μας. Έχουμε δει η μία την άλλη γυμνή, έχουμε βγάλει μερικές πρόστυχες φωτογραφίες και είχαμε δώσει 1-2 γλωσσόφιλα αλλά μέχρι εκεί. Εμένα μου άρεσε και έτσι όπως ήταν στημένη και τον έγλειφε της έβαλα δάχτυλο, κάτι που με τρέλανε. Στην αρχή δεν της άρεσε αλλά όσο συνέχιζα αυτή άρχιζε να της αρέσει. Αυτός είχε ξετρελαθεί.

Η Χριστίνα στήθηκε στα 4 και αυτός άρχισε να την γαμάει δυνατά εγώ ξάπλωσα με ανοιχτά τα πόδια μπροστά της. Δύο τρία λεπτά μετά ξεκίνησε να με γλείφει. Ήταν μία από τις καλύτερες καύλες που είχα μέχρι τότε. Μέσα σε 3 λεπτά είχα χύσει στη γλώσσα της. Μετά έκανα και εγώ το ίδιο. Όσο με γαμούσε στα 4 άρχισα να τις γλείφω το μουνάκι της μέχρι να με χύσει. Είχα τρελαθεί. Ο Νίκος είχε καυλώσει αφάνταστα και την καύλα την έβγαζε πάνω μου. Σταμάτησε να με γαμάει και πήγα και του έκανα ισπανικό και έχυσε πάνω μου. Η Χριστίνα ήρθε και τα έγλειφε. Ήταν φανταστικά. Κάτσαμε λίγο να ξεκουραστούμε και μετά από λίγο ξανά αρχίσαμε. Αυτή την φορά έκατσε αυτός από κάτω και κάναμε reverse cowgirl. Γαμούσε μια εμένα μία την Χριστίνα. Τη δεύτερη φορά μας έχυσε και τις δυο μαζί στο πρόσωπο. Φίλησε η μία την άλλη με τα χύσια στα μούτρα μας.

Πέρασαν κάτι λιγότερα από 3 μέρες έτσι. Ξημέρωσε και ο Νίκος έφυγε και πήγε σπίτι του. Εγώ έκατσα μέχρι να πάει μεσημέρι και να φύγω. Στο ενδιάμεσο σκεφτόμουν την φίλη μου και ότι με είχε καυλώσει πολύ. Της το είπα. Αυτή μου είπε ότι ένιωσε περίεργα αλλά στο τέλος άρχισε να της αρέσει. Αποφασίσαμε να γλείψουμε η μία την άλλη. Για μισή ώρα χύναμε και δυο ατελείωτα. Αλλά ακούσαμε την πόρτα και την μητέρα της να μπαίνει. Ήταν πολύ κοντά να δει κάποια από τις δύο γυμνή ή και τις δύο. Πριν το πανεπιστήμιο ήταν μακράν το καλύτερο τριήμερο που είχα ζήσει.
Copyright protected OW ref: 159173