Εφηβικές αναζητήσεις

Δημοσιεύθηκε από Yannis-Petros
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.72 (29 Votes)
Με τους γονείς μου πηγαίναμε εκδρομές, κάποιες φορές με το δικό μας αυτοκίνητο και κάποιες φορές με πούλμαν. Πρέπει να ήμουν στις πρώτες τάξεις του γυμνασίου. Στις εκδρομές πηγαίναμε με την ίδια ομάδα οικογενειών. Τα παιδιά των οικογενειών κάναμε πολύ καλή παρέα μεταξύ μας. Ήμασταν όλοι σε προεφηβική ηλικία. Εγώ είχα δέσει με την Κάτια. Ήταν συνομήλική μου και είχαμε μια καλή χημεία και καλή σχέση που κράτησε κάποια χρόνια. Μαζί τα κάναμε όλα για πρώτη φορά. Στην αρχή μιλούσαμε για διάφορα παιχνίδια, μετά μιλούσαμε για μουσική και μετά από χρόνια αρχίσαμε να λέμε και τα ας πούμε σεξουαλικά μας. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέραμε τι μας γίνεται αυτή την εποχή. Και οι δύο ήμασταν μοναχοπαίδια και ότι μπορούσαμε να μάθουμε ήταν από ξαδέλφια και φίλους.

Μια μέρα ένας ξάδελφος μου τρία χρόνια μεγαλύτερος, που χαμούρευε την οικιακή τους βοηθό, μας είπε τι είναι η μαλακία και τι κάνουμε. Δηλαδή μας είπε ότι ας σκεφτούμε ότι η χούφτα μας είναι το μουνάκι και ανεβοκατεβάζοντας το χέρι μας είναι σαν να γαμάμε. Μετά από κάποια χρόνια κατάλαβα τη διαφορά με την πραγματικότητα και όπως το φαντάζεστε ήταν τεράστια. Πάντως μετά από εκείνη την κουβέντα, ήμουν 12 ή 13ων χρονών αν θυμάμαι, άρχισε η εποχή της ηρωικής μαλακίας για μένα.

Με την Κάτια φαντασιωνόμουν ότι ήμουν ζευγάρι και σαν νέος ερωτευμένος στεναχωριόμουν αν δε μου τηλεφωνούσε μέσα στη βδομάδα. Όλα αυτά τα "προβλήματα" που παρουσιάζονται στην εφηβεία. Παράλληλα άρχισα να θέλω να χουφτώσω μια κοπελιά, να πιάσω ένα βυζάκι να δω πως είναι μια γυμνή κοπέλα. Άρχισα να παίρνω περιοδικά με γυμνές. Ένας συμμαθητής είχε πρόσβαση στο Play Boy. Αν θυμάμαι καλά ο αδελφός του ήταν συνδρομητής και κάπου-κάπου έφερνε τα νέα περιοδικά στην παρέα και κάποιες φορές μου τα δάνειζε. Η καύλα στα ύψη. Η επιθυμία να κάνω κάτι με την Κάτια μεγάλη, τεράστια θα έλεγα.

Αρχίσαμε να μιλάμε τα βράδια στο τηλέφωνο. Θα έλεγα ότι κάναμε τηλεφωνικό που βέβαια δεν είχε τα λόγια που θα έλεγα τώρα σε μια γυναίκα, αλλά με καύλωνε πάρα πολύ η διαδικασία. Ήμασταν πια μεγάλα παιδιά στα 17 μας. Δευτέρα λυκείου. Δεν είναι και λίγο. Η επιθυμίες τεράστιες και καθοριστικές για το μετά.

Το σκηνικό στήθηκε σε μια από τις εκδρομές μας. Μετά το μεσημεριανό φαγητό και τη μικρή βόλτα στα πέριξ του μοναστηριού που είχαμε επισκεφθεί, μπήκαμε στο πούλμαν για το ταξίδι της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη. Η Κάτια, όπως σε όλες τις εκδρομικές εξορμήσεις μας, κάθισε δίπλα μου. Στην αρχή όλοι ήταν ζωηροί και μιλούσαν και αστειευόντουσαν. Σιγά-σιγά οι φωνές χάθηκαν και τα μάτια έκλεισαν. Ο Μορφέας άπλωσε το πέπλο του σε όλα τα καθίσματα. Το κεφαλάκι της Κάτιας γλίστρησε από τον ώμο μου στα πόδια μου. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι έκανε αλλά σε πολύ λίγο έτριψε το μουτράκι της στο παντελόνι μου. Είχε μακριά μαλλιά και ήταν απλωμένα σε όλη την περιοχή της πούτσας μου. Αυτό που άρχισα να ζω δεν μπορούσα να το πιστέψω. Κάθε τόσο έκανε μια μικρή κίνηση για να τρίψει το μουτράκι της στην ψωλή μου που είχε πια πάρει το μέγεθός της.

Ομολογώ ότι ακόμα και εκείνη τη στιγμή δεν πίστευα ότι το έκανε επίτηδες. Πίστευα ότι γινόταν κατά λάθος. Αλλά όχι. Η επόμενη κίνηση ήταν απόλυτα καθοριστική. Σήκωσε λίγο το κεφάλι της και με το δαχτυλάκι της κατέβασε το φερμουάρ μου. Πάγωσα. Τι θα γίνει στη συνέχεια. Οι γονείς μας ήταν μερικά καθίσματα πιο πέρα. Και η Κάτια έκανε πράματα που δεν τα είχαμε ξανακάνει. Είχα τρελαθεί δεν καταλάβαινα που το πάει. Εκείνη την εποχή φορούσα σλιπάκι και ήταν πραγματικά δύσκολο να αποκαλύψεις μια καυλωμένη ψωλή από τις πτυχές του “ύψιλον”. Ήταν σχεδόν αδύνατο. Το κοριτσάκι δεν κώλωσε ούτε στιγμή. Τράβηξε το σλιπάκι με τα δαχτυλάκια της μέχρι να κατέβει κάτω από τ’ αρχίδια μου όπου και σκάλωσε. Τώρα είχε δικό της όλο τον πούτσο μου με τ’ αρχίδια μου κανονικά δίπλα στο στόμα της. Και τότε ένιωσα κάτι απίστευτο. Το μωρό άρχισε να μου τα φιλάει με ρουφηχτά φιλάκια. Είχα πάθει παράκρουση, αλλά δεν έπρεπε να δείξω τίποτα και κυρίως να μην μου φύγει καμιά περίεργη κραυγούλα καύλας. Στη συνέχεια άνοιξε το στοματάκι της και έβαλε ολόκληρη την πούτσα μου μέσα της. Τα συναισθήματα ήταν μπερδεμένα. Φόβος και καύλα, ανάμικτα με ανησυχία και περιέργεια για το τι θα γίνει στη συνέχεια.

Όταν κατάλαβα ότι όλο το πούλμαν κοιμόταν τόλμησα και γλίστρησα το χέρι μου στο βυζάκι της. Δεν αντέδρασε. Απλά ένιωσα ένα δαγκωματάκι στην καυλωμένη μου ψωλή. Για πρώτη φορά άγγιζα ρώγα. Ήταν σκληρή αλλά εγώ δεν ήξερα ότι σκληρή είναι η ρώγα όταν είναι καυλωμένη. Άρχισα να την παιδεύω με τα δάχτυλά μου και ένιωσα το χέρι της να με ακουμπά. Δεν κατάλαβα τι ήθελε να μου πει και σταμάτησα να την χαϊδεύω και να την παιδεύω. Ακούμπησε το χέρι μου που χούφτωνε το βυζάκι της και μου έδειξε να συνεχίσω. Μου το έπιασε και άρχισε να το κινεί πάνω στο στήθος της. Τρελάθηκα, άρχισα να την χαϊδεύω όλο και πιο πολύ. Πέρασα και στο άλλο της στήθος. Το σκληρό καυλωμένο εφηβικό στήθος είναι μια καύλα να το χαϊδεύεις. Μετά από χρόνια όταν περιέγραφα την εμπειρία μου σε μια κοπελιά, μετά από ένα επικό γαμήσι μας, μου είπε ότι το εφηβικό στήθος πονάει στο δυνατό χάδι. Με την Κάτια δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, αλλά ίσως γι’ αυτό να μου έδειξε πώς να της το χαϊδεύω.

Η Κάτια κάποια στιγμή σταμάτησε να με πιπώνει και με επιδέξιες κινήσεις μου τακτοποίησε την πούτσα μέσα στο σλιπάκι και έκλεισε το φερμουάρ. Αναψοκοκκινισμένη σήκωσε το κεφάλι της και έγειρε στον ώμο μου και όλα αυτά χωρίς να φανεί τίποτα το ασυνήθιστο σε όσους καθόταν γύρω μας. Όλα ήταν καλά εκτός από την πούτσα που δεν είχε χύσει. Πόναγαν τ’ αρχίδια μου και δεν μπορούσα να κλείσω τα μπούτια μου. Της είπα ότι πονάω και της έδειξα που. Αμέσως κατάλαβε και η φοβερή Κάτια έβαλε το χεράκι της στην τσέπη μου και άρχισε να με χαϊδεύει. Δεν χρειάστηκε πολύ και έχυσα γεμίζοντας όλο μου το σλιπάκι με χύσια. Είχε την απάντηση. Άνοιξε γρήγορα την τσάντα της έβγαλε τρία χαρτομάντιλα και μου τα έδωσε. Σηκώθηκε και κατέβασε το παλτό της από τη θήκη που βάζουμε τις τσάντες πάνω από τα καθίσματα. Το έριξε επίτηδες πάνω μου και μετά κατέβασε την τσάντα της και άρχισε να ψάχνει κάτι που για μένα ήταν αδιάφορο και ακαθόριστο. Πρόλαβα και κατέβασα το φερμουάρ μου κάτω από το παλτό της έβαλα τα χαρτομάντιλα μέσα στο γεμάτο χύσια σλιπάκι μου και σκουπίστηκα καλά-καλά και πάλι χωρίς να μας καταλάβει κανένας.

Με το που έχυσα και σκουπίστηκα ένιωσα τέλεια. Πρώτο χύσιμο μου με τη βοήθεια γυναικείου χεριού. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει ένας πρωτάρης έφηβος. Σας διαβεβαιώνω «τίποτα» δεν ήθελα. Νόμιζα ότι τα έχω όλα. Στο τηλέφωνο τα βράδια μιλάγαμε συνέχεια γι’ αυτό που έγινε και η Κάτια το προχωρούσε όλο και περισσότερο. Μου έλεγε ότι ήθελε να με πάρει ξανά στο στόμα της και να με νιώσει να τελειώνω. Και πίστευε ότι θα της άρεσε. Θα της άρεσε επίσης και να με παιδεύει στο στόμα της παίρνοντάς με από μικρούλη και να μεγαλώνω με τα χάδια της. Όλα αυτά με τρέλαιναν και της έλεγα και εγώ ότι θα ήθελα να την έχω στην αγκαλιά μου γυμνή και να της φιλάω όλο της το κορμί. Το θυμάμαι μέχρι σήμερα ότι ντρεπόμουν να της πω ότι ήθελα και εγώ να την πάρω στο στόμα μου και να νιώσω τη ζεστή και υγρή πηγή της. Τόλμησα όμως να της πω ότι θα ήθελα να της αγγίξω το μουνάκι της. Εκείνο το βράδυ όσο της μιλούσα ξερόχυσα χωρίς να μπορώ να το ελέγξω.

Στη Δευτέρα λυκείου συμπεριφερόμασταν πλέον σαν ζευγάρι. Οι γονείς μας το ήξεραν και πολύ συχνά βρισκόμασταν στα σπίτια της μιας ή της άλλης οικογένειας. Το μοιραίο δεν άργησε να συμβεί. Τα πράγματα μεταξύ μας είχαν προχωρήσει πολύ. Τα κάναμε όλα αλλά συνεχίζαμε να είμαστε παρθένοι. Το γεγονός έγινε τα Χριστούγεννα της Δευτέρας λυκείου στο σπίτι μου. Οι γονείς μας είχαν πάει την γνωστή και καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη τριήμερη εκδρομή και εμείς μείναμε Αθήνα για να διαβάσουμε. Το ίδιο μεσημέρι ήρθε σπίτι μου. Το είχαμε αποφασίσει ότι πρέπει να τελειώνουμε με την πρώτη μας φορά. Φόβος και ένταση υπήρχε αλλά ήταν σημαντικό ότι ο ένας ήξερε καλά τον άλλο. Εγώ είχα πάρει προφυλακτικά και ένας φίλος μου είχε μιλήσει για τη βαζελίνη. Δε μπορούσα να φανταστώ τι θα την κάνω αλλά καλού κακού την είχα προμηθευτεί. Θυμάμαι την ντροπή που ένιωσα όταν αγόρασα τα προφυλακτικά από το φαρμακείο. Πήγα σε άλλη γειτονιά και περίμενα να μην είναι άλλος μέσα στο φαρμακείο και να είναι άντρας ο πωλητής και όχι γυναίκα. Φαίνεται ότι έγινα σαν παντζάρι και με κατάλαβε ο φαρμακοποιός.

- Πρώτη σου φορά;… με ρώτησε φιλικά χωρίς ένταση στη φωνή του.

- Ναι, του είπα τρέμοντας.

- Έλα να σου δείξω μου είπε.

Τι να μου δείξει διερωτήθηκα. Αυτός πετάχτηκε, κλείδωσε την πόρτα και έβαλε μια πινακίδα «γυρίζω αμέσως». Ξαναγύρισε και με πήρε στο πίσω μέρος του φαρμακείου. Μου είπε σε φιλικό τόνο να κατεβάσω το παντελόνι μου. Εγώ σαν αυτόματο έκανα ότι μου έλεγε ο ειδικός χωρίς να φέρνω καμιά αντίρρηση. Ομολογώ ότι δεν καταλάβαινα τι θα γίνει. Κατέβασα το παντελόνι μου.

- Και το σλιπάκι σου αγόρι μου…

πράμα που έκανα αμέσως. Ο φαρμακοποιός γονάτισε και με πήρε στο στόμα του. Έμεινα παγωτό. Δε μπορούσα να φανταστώ αυτό που ζούσα. Σταμάτησε το τρομπάρισμα και μου είπε «χαλάρωσε αγόρι μου, είσαι τέλειος, απλά χαλάρωσε». Φαίνεται ότι λειτούργησε η προτροπή του και σιγά-σιγά άρχισα να νιώθω καύλα και ο τύπος άρχισε να με ρουφάει πραγματικά δυνατά και με μαεστρία. Όταν θεώρησε ότι είχα φτάσει σε καλό μέγεθος με σταμάτησε και μου είπε:

- Να της μάθεις να σου την φοράει όπως το κάνω εγώ.

Πήρε μια καπότα την άνοιξε και την έβαλε ρουφηχτά στο στόμα του και μου την ακούμπησε στο πουτσοκέφαλο. Με μια επιδέξια κίνηση μου την φόρεσε και την έφτασε μέχρι τη ρίζα του καυλιού μου. Δεν σταμάτησε αλλά συνέχισε το πίπωμα μέχρι που του είπα πως θέλω να χύσω.

- Δωσ' τα μου αγόρι μου… μου είπε.

Εγώ τα άφησα όλα στην καπότα. Ο τύπος σηκώθηκε και με επιδεξιότητα έβγαλε την καπότα από το καυλί μου. Έκανε κάποιο κόμπο και την πέταξε στο καλάθι των αχρήστων. Νόμιζα ότι τελειώσαμε αλλά με διέψευσε η πραγματικότητα. Ο τύπος ξαναγονάτισε και με ξαναπήρε ακάποτο αυτή τη φορά στο στόμα του και με καθάρισε. Εγώ φυσικά ξανακαύλωσα και συνέχισε να με πιπώνει μέχρι που σε λίγα λεπτά ξανάχυσα άφθονα χύσια. Τα ήπιε όλα χωρίς να αφήσει σταγόνα να πέσει κάτω.

- Την άλλη φορά θα μου γαμήσεις εσύ το στόμα μικρέ καυλιάρη…

μου είπε ο φαρμακοποιός χαμογελώντας. Η απορία μου ήταν μεγάλη. Τι θα πει θα του γαμήσω εγώ το στόμα.

- Τι εννοείτε; Ξέφυγε μια ξέπνοη ερώτηση από το στόμα μου.

Με τα δυο του χέρια έδειξε τα αυτιά του και έκανε τη γνωστή κίνηση του γαμησιού. Εκείνο το βράδυ έφυγα πολύ προβληματισμένος. Σκεφτόμουν ότι μου άρεσε αυτό που έγινε και έχυσα χωρίς άγχος. Ομολογώ ότι μου άρεσε. Μπορεί να είμαι πούστης ή Bisexual. Ένιωθα πολύ μπερδεμένος. Ήταν το πρώτο βράδυ που δεν πήρα την Κάτια στο τηλέφωνο να "κουβεντιάσουμε". Την άλλη μέρα κατά της δέκα μου τηλεφώνησε και με ρώτησε τι έγινε και δεν της τηλεφώνησα. Βρήκα μια πρόχειρη δικαιολογία και της έδωσα ραντεβού για την επόμενη μέρα που θα έφευγαν οι γονείς μας. Εφοδιασμένος με τα προφυλακτικά δεν μ' ένοιαζε τίποτα. Ήρθε στο σπίτι μου και αμέσως αρχίσαμε τα χάδια και τα φιλιά. Δεν ένιωθα άγχος ούτε φόβο που θεωρούσα ότι θα ήταν φυσιολογικό. Της είπα να σταθεί μπροστά μου όρθια και εγώ με ψυχραιμία που δεν καταλάβαινα από που την αντλούσα την ξέντυσα. Το θέαμα της γυμνής κοπέλας μπροστά μου ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να φανταστώ. Την αγκάλιασα και άρχισα να την φιλάω όταν με παρακάλεσε να σταματήσω.

Με έβαλε μπροστά της όρθιο και με ξέντυσε. Ήμουν τούρμπο εκείνη τη στιγμή. Την κοίταξα στα μάτια, της είπα ότι την αγαπάω και την αγκάλιασα. Φιλιόμασταν όρθιοι και χαϊδευόμασταν κάμποση ώρα. Κρυώσαμε και πέσαμε στο κρεβάτι. Της είπα ότι θέλω να της φιλήσω το κορμάκι. Με αγκάλιασε τρυφερά και μου είπε…

- είμαι δικιά σου κάνε με ότι θες. Όλα όσα θες αγόρι μου.

Δεν πίστευα στα αυτιά μου. Άρχισα να της φιλάω το λαιμάκι και το λοβό του αυτιού της και κατέβαινα όλο και πιο κάτω. Την ένιωθα να ανατριχιάζει και να με χαϊδεύει όλο και πιο άτσαλα και πιο δυνατά. Έφτασα στο στήθος της. Μοσχομύριζε το κορμάκι της. Χούφτωσα τα βυζάκια της και έβαλα το στόμα μου στη ρώγα της. Πόση καύλα ένιωσα αυτή την πρώτη φορά δεν περιγράφεται. Την έπαιξα στο στόμα μου με την γλώσσα μου για κάμποσα λεπτά. Είχε αρχίσει να τσιτώνεται. Την ένιωθα και μου άρεσε. Σήκωσα το παπλωματάκι που μας σκέπαζε και κοίταξα το καυλωμένο της στήθος, τις ρώγες της που είχαν πάρει ένα σκούρο ροζ χρώμα και ήταν τσουπωτές. Έπιασα τα βυζάκια της με τις δυο μου χούφτες και έσκυψα για να ρουφήξω μια ρώγα της. Είπε με καύλα…

- μη με πονέσεις σε παρακαλώ.

Της ρούφηξα την ρώγα μέχρι να μου πει με πονάς. Ένιωσα την έντασή της την καύλα της, άφησα το στήθος της και κατέβηκα χωρίς βιασύνη στο στέρνο της και στην κοιλίτσα της. Εκεί στάθηκα κάποιο χρόνο. Με τρέλαναν οι ελάχιστες τριχίτσες στην κοιλίτσα της κάτω από τον αφαλό της. Ήταν πολλή μεγάλη καύλα να παίζω με τις τριχίτσες της. Κατέβηκα ακόμα παρακάτω και έφτασα στο εφηβαίο της. Δεν είχε κάνει αποτρίχωση. Και είχε τα μπούτια της και τα πόδια της σφιχτά δεμένα. Με μια κίνηση των χεριών μου έλυσε τα πόδια της αλλά δεν άνοιξε τα μπούτια της.

- Περίμενε, μου είπε. Βάλε προφυλακτικό.

- Φίλησέ με πρώτα, πάρε με στο στόμα σου.

- Πρώτα εσύ θα με πάρεις στο στόμα σου, αλλά να φορέσεις προφυλακτικό.

Με την πούτσα ορθή πήρα την καπότα και την φόρεσα.

- Έλα, μου λέει και ανοίγει τα μπούτια της. Θέλω να με φιλάς και όταν σου πω ότι θέλω να χύσω να μπεις μέσα μου.

Έσκυψα και την άγγιξα με τη γλώσσα μου. Έβγαλε φωνίτσες και περίμενε, συνέχισα και έπαιξα πολλή ώρα με τα μουνόχειλα της, με την κλειτορίδα της, με την τρύπα του μουνιού της. Η χαρά του αγοριού που πρωτοβλέπει μουνάκι που θέλει να γαμηθεί. Επικεντρώθηκα στην κλειτορίδα της και από ένστικτο ακούμπησα τον δείκτη μου στην είσοδο του μουνιού της. Την ένιωθα. Κάποια στιγμή άκουσα μια πνιχτή φωνή να μου λέει "τώρα έλα, τώρα". Μέχρι να καταλάβω το κάλεσμα της καύλας φαίνεται πως πέρασαν κάποια δευτερόλεπτα και όταν γλιστρούσα μέσα της ένιωσα τους σπασμούς της. Δεν ήξερα τι είναι αλλά και τι με ένοιαζε εκείνη τη στιγμή. Συνέχισα και με μικρό σπρώξιμο μπήκα όλος μέσα της. Μια δυο φορές μέσα έξω και την τρίτη ανάσταση, όλα τα ζουμιά μου χύθηκαν στην καπότα. Τρόμαξα και τραβήχτηκα. Η καπότα στη θέση της και δεν είχε τρυπήσει. Την έβγαλα και της έκανα ένα κόμπο όπως είδα να κάνει ο φαρμακοποιός. Είχε λίγο αίμα η καπότα και το σεντόνι μας είχε λερωθεί. Αυτό που έπρεπε να χαθεί, χάθηκε ανεπιστρεπτί. Η μέρα πέρασε πλένοντας το σεντόνι και παίζοντας με τις καυλωμένες κορμάρες μας. Ούτε μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές χύσαμε και κάθε φορά να πηγαίνουμε να πλενόμαστε για να μη γίνει κανένα λάθος. Και ευτυχώς δεν έγινε. Περάσαμε μια αξέχαστη μέρα. Και την άλλη μέρα πήγα σπίτι της και κάναμε τα ίδια παιχνίδια με μεγαλύτερη άνεση και γνώση.

Στο τέλος των Χριστουγέννων στο τέλος του ωραρίου μπήκα πάλι στο φαρμακείο.

- Καλησπέρα σας, είπα και έλαμψε το πρόσωπο του φαρμακοποιού.

- Μπορείς να με περιμένεις λίγο;

- Ναι, κάντε δουλειά σας.

- Περίμενε, τελειώνω σε λίγο και τα λέμε.

Τελείωσε με τους τελευταίους πελάτες και έκλεισε το μαγαζί του. Πήγαμε στο δωματιάκι που ήταν πίσω από το μαγαζί του.

- Ήρθες να με γαμήσεις αγόρι μου;

- Ναι, του έγνεψα με μια κίνηση του κεφαλιού μου.

- Ξέρεις μου αρέσει που ξανάρθες.

Στεκόμουν μπροστά του άπραγος. Δεν ήξερα τι να πω.

- Θέλω να σε ρουφήξω μικρέ, κατέβασε τη φόρμα σου, μου είπε ο φαρμακοποιός. Βλέπω ότι είσαι έτοιμος, σε βλέπω καλά φτιαγμένο μικρέ. Τι μικρέ δηλαδή… θα σε λέω πουτσαρά μου. Να σε ρωτήσω, πήγες με το κορίτσι σου;

- Ναι του έγνεψα πάλι με μια κίνηση του κεφαλιού μου.

- Και σου άρεσε.

- Πολύ, ήταν τέλεια του είπα ξεθαρρεύοντας.

Εγώ με την φόρμα μου στα γόνατα το καυλί μου στον αέρα και αυτός στα γόνατα, μου είπε:

- Κι εμείς μπορούμε να περνάμε τέλεια.

Δεν μπορούσα να περιμένω την κουβέντα, τον έπιασα από τα αυτιά και του πλησίασα το πουτσοκέφαλο στα χείλια του. Δε μίλησε άλλο. Άνοιξε τα χείλια του και με έβαλε ρουφηχτά στο στόμα του. Εγώ όρθιος μπροστά του άρχισα να του γαμάω το στόμα. Στην αρχή μαλακά αλλά όσο η καύλα με κατέκλυζε τόσο τον γαμούσα πιο δυνατά. Έφτασα να τον γαμάω λυσσασμένα χωρίς να πολυκαταλαβαίνω τι κάνω. Με σταμάτησε με τα χέρια του στα μπούτια μου απελευθερώνοντας το κεφάλι του από τα χέρια του και τον πούτσο μου από το στόμα του. Νόμιζα ότι δεν ήθελε τόσο δυνατά και ήθελα να ζητήσω συγγνώμη. Πόσο λάθος είχα κάνει.

- Σταμάτα καυλιάρη μου να στηθώ αλλιώς να με πάρεις πιο βαθιά.

Είχε ένα κρεβατάκι για τις διανυκτερεύσεις και ξάπλωσε ρίχνοντας το κεφάλι του έξω από το κρεβάτι. Άνοιξε το στόμα του και μου είπε:

- Έλα τώρα, δώσε μου το καυλί σου, γάμα με όσο δυνατά θες.

Τον έπιασα από το κεφάλι με το ένα χέρι και από το αυτί του με το άλλο και άρχισα να τον γαμάω δυνατά. Τον είδα να έχει βγάλει την πούτσα του και να τη μαλακίζει όσο του γαμούσα τον καταπιόνα. Ήθελα να χύσω και του είπα πνιχτά…

- χύνω πούστρα μου.

Τον είδα να μαλακίζει την πούτσα του πιο γρήγορα. Μου έκανε εντύπωση το μέγεθος του. Ήταν πολύ μικρότερος από το δικό μου το καυλί. Δεν το μαλάκιζε όπως εγώ με την χούφτα του αλλά το έπιανε με τα δάχτυλά του και το έπαιζε. Πάντως, ούτως ή άλλως όταν έχυνα εγώ στο στόμα του έχυσε και αυτός στην κοιλιά του. Τα χύσια μου, τα σάλια του, όλα ανάκατα έσταζαν από το στόμα του. Τι να πω, σίχαμα ήταν. Το κατάλαβε και έφυγε στο καμπινέ να μαζέψει το προϊόν της καύλας μας. Γύρισε με ένα χαμόγελο όλο ικανοποίηση.

- Σου άρεσε αγόραρε μου;

- Ναι, τέλειο ήταν.

- Θα ήθελα να με πάρεις και από πίσω, φυσικά αν θες και εσύ.

- Θα δούμε του είπα όσο ντυνόμουν.

Εν τω μεταξύ είχε τακτοποιηθεί και αυτός και βγαίναμε από το φαρμακείο όταν ένας άγνωστος σε εμένα νέος άντρας, γύρω στα 25, πλησίασε τον Φαρμακοποιό και του είπε πως θέλει ένα φάρμακο και αν μπορεί να τον εξυπηρετήσει. Φυσικά κ. Γιάννη του είπε ο φαρμακοποιός και ξανάνοιξε το μαγαζί. Στάθηκα λίγο πιο μακριά και τους είδα να χάνονται στο καμαράκι πίσω από το μαγαζί. Ήξερα πλέον ότι ο φαρμακοποιός γαμιόταν αβέρτα κουβέρτα από «πελάτες του». Και δεν του φαινόταν, ρε παιδί μου.Copyright protected OW ref: 143404