Με το ζευγάρι στην παραλία

Δημοσιεύθηκε από arpatzoun
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.45 (10 Votes)
Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από καιρό μου μπήκε το μικρόβιο να κάνω κάτι με κάποιο ζευγάρι. Εδώ να σας πω ότι είμαι 30αρης και ότι ασχολούμαι πολύ καιρό με το άθλημα. Το συγκεκριμένο ζευγάρι το γνώρισα στο διαδίκτυο και ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα.

Μιλούσαμε καιρό μέχρι να έρθουμε σε επαφή από κοντά. Όταν μια Κυριακή πρωί δέχομαι μήνυμα τους.

- Το βράδυ θα είμαστε παραλία για μπάνιο και σεξ τι λες θα μπορέσεις;

- Ναι πείτε μου ώρα και μέρος.

- 9:30 να είσαι στην παραλία.

- Θα είμαι εκεί, έτοιμος για όλα.

Δεν ήξερα τι θα συναντήσω, η καρδιά μου χτυπούσε περίεργα έτσι άρχισα σιγά-σιγά να ετοιμάζομαι. Μπήκα στο μπάνιο και άρχισα να περιποιούμαι το κορμί μου από πάνω μέχρι κάτω. Δεν άφησα ίχνος τρίχας επάνω μου. Η ώρα περνούσε όταν σιγά-σιγά ξεκίνησα για την παραλία που είχαμε πει. Ήταν γύρω στις 9 όταν χτύπησε το τηλέφωνο μου. Ήταν ο Νίκος με την Ελένη (όχι αληθινά ονόματα για ευνόητους λόγους).

- Έρχεσαι;… ρωτάει η Ελένη.

- Ναι σε 10 λεπτά θα είμαι εκεί.

- Εμείς βουτάμε, είναι τέλειο το νερό και σε περιμένουμε. Όταν φτάσεις πάρε τηλέφωνο για να σου πούμε που ακριβώς είμαστε.

- Μάλιστα.

Κλείνω το τηλέφωνο και έχω τρελαθεί από την καύλα. Σε λίγο είμαι εκεί μου λένε που ακριβώς είναι και μου δίνουν εντολές για το τι ακριβώς να κάνω. Οι εντολές που δέχτηκα ήταν να καθίσω σε απόσταση και να τους βλέπω μέχρι νεότερας. Φτάνω κοντά και διακρίνω ένα ζευγάρι, όπως μου περιέγραφαν τόσο καιρό. Ο Νίκος 45αρης κανονικός και από ότι είχα διακρίνει με χοντρή πούτσα όπως στις φωτογραφίες, από την άλλη η Ελένη, 35αρα, εμφανίσιμη, καλό κορμί και μεγάλες βυζάρες.

Τα παιδιά είχαν ξεκινήσει ήδη το παιχνίδι κάτω από το φώς του φεγγαριού. Εκεί που τους παρακολουθούσα, ακούω την Ελένη να μου λέει να βγάλω τα ρούχα μου. Βγάζω τα ρούχα μου και αισθάνομαι τον αέρα στο κορμί μου. Μετά από λίγο, έρχεται η Ελένη προς το μέρος μου, με πιάνει από το χέρι κι με παίρνει μαζί της. Φτάνουμε στο Νίκο και ακούω την Ελένη να του λέει:

- Πως σου φαίνεται το μωράκι;

- Σκέτη αμαρτία!

Δεν προλαβαίνω να πω κάτι, βλέπω την Ελένη να έχει σκύψει στον πούτσο του Νίκου και να τον γλείφει με λύσσα. Ο Νίκος ξαφνικά πιάνει τον πούτσο μου και αρχίζει να μου τον παίζει. Άρχισα να νιώθω όμορφα με αυτό που έβλεπα και ένιωθα.

Κάποια στιγμή έρχεται η Ελένη και ψιθυρίζει στο αυτί μου να την ακολουθήσω. Σκύβει ξανά στα γόνατα, κάνω το ίδιο και αρχίζει να με φιλάει με πάθος όταν ξαφνικά αισθάνομαι την σκληρή πούτσα του Νίκου να προσπαθεί να μπει ανάμεσα μας. Παίρνει η Ελένη και με οδηγεί με το στόμα της όπως φιλιόμασταν κατευθείαν στον πούτσο του Νίκου. Ανοίγω το στόμα και αρχίζω σιγά-σιγά να τον γεύομαι. Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ, αλλά πάνω στην καύλα μου έφυγαν όλοι οι ενδοιασμοί. Ήταν κάτι που έκανα πρώτη φορά και μπορώ να πω οτι μου άρεσε πολύ.

Ενώ εγώ συνέχιζα, η Ελένη είχε σκύψει στο δικό μου πούτσο και τον έγλειψε με μανία. Κάποια στιγμή η Ελένη σηκώνεται και πηγαίνει προς την τσάντα της. Δεν ήξερα βέβαια τι θα ακολουθούσε, όταν τηβλέπω να έρχεται από πίσω μου την ώρα που έπαιρνα ακόμα τσιμπούκι το Νίκο.

- Ήρθε η ώρα να γίνεις το παιχνίδι μου… μου λέει.

- Μάλιστα κύρια…

της απαντώ και πριν καλά προλάβω, με βάζει στα 4 να γλείφω τον άντρα της και βγάζει από την τσάντα της ένα δονητή. Αρχίζει να παίζει με την τρυπούλα μου και να προσπαθεί να μου την ανοίξει. Μετά από ώρα το έχει καταφέρει και αλλάζει θέση με τον άντρα της. Ήρθε η ώρα να της γλείψω την μουνάρα της. Ο Νίκος κάθεται δίπλα της και απολαμβάνει την περιποίηση του μουνιού της γυναίκας του, όταν κάποια στιγμή μετά από λίγο νιώθω δύο χείλη να γλείφουν τον πούτσο μου.

Ήταν ο Νίκος που ήθελε να κάνει τον πούτσο μου πέτρα και να τον βλέπει η γυναίκα του. Είμαστε και οι δύο παιχνίδια της Ελένης. Αυτό της άρεσε άλλωστε. Μετά από ώρα, έχω αρχίσει να γαμάω την Ελένη, όταν έρχεται ο Νίκος από πίσω μου και προσπαθεί να χώσει τη χοντρή πούτσα του στο στενό μου κωλαράκι. Τα καταφέρνει και βρίσκομαι για πρώτη φορά στη ζωή μου σε τρενάκι που δεν είχα φανταστεί ποτέ. Συνεχίσαμε για λίγο ακόμα έτσι, δεν αντέξαμε για πολύ!

Η Ελένη ξαπλωμένη και εμείς όρθιοι δίπλα της να παίζουμε τις πούτσες μας έτοιμοι να χύσουμε.

- Θέλω να γευτώ τα χύσια σας πουτσαράδες μου, με κάνατε να καυλώσω τρελά.

Δεν προλαβαίνει να τελειώσει τη φράση της και πετάμε τα χύσια μας πάνω στο κορμί της ανεξέλεγκτα. Αυτό ήταν η αρχή μας. Σηκωθήκαμε και οι τρείς και μπήκαμε στη θάλασσα για μπάνιο.Copyright protected OW ref: 142485