Εφηβικές καύλες στην κατασκήνωση

Δημοσιεύθηκε από Yannis-Petros
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.79 (24 Votes)
Κάθε καλοκαίρι, πήγαινα στις κατασκηνώσεις της δουλειάς του πατέρα μου. Δε μου άρεσε πολύ αλλά ήταν ένας τρόπος να κάνω κάποιου είδους διακοπές. Ο πατέρας μου ήταν ανώτερος υπάλληλος στην εταιρεία που δούλευε και γενικά γνωστός στους εργαζόμενους και άρα στους "ηγέτες" της κατασκήνωσης. Ξέρω ότι είχε πει σε διάφορους, τον αρχηγό, τον υπαρχηγό και το νυχτοφύλακα να με προσέχουν. Πάντως θέλω να δηλώσω ότι δεν περνούσα καλά στην κατασκήνωση. Δε μου άρεσε το φαΐ, δε μπορούσα να κοιμάμαι με το φόβο των εντόμων και όλα αυτά τα περίεργα. Κατά τα άλλα το παιχνίδι ήταν πάντα έντονο και συνεχές.

Ήταν κοντά στο μεσημέρι που τρέχοντας σαν παλαβή μπήκα στην σκηνή του νυχτοφύλακα για να κρυφτώ από τις φίλες μου που με κυνηγούσαν. Ο νυχτοφύλακας εκείνη τη στιγμή ήταν λογικό να κοιμάται. Φυσικά και δεν το είχα φανταστεί. Η έκπληξή μου ήταν τεράστια και θυμάμαι σαν να είναι σήμερα αυτό που είδα. Ο νυχτοφύλακας φορούσε σώβρακο και έτσι όπως κοιμόταν ανάσκελα το σώβρακο ήταν τελείως ανοιχτό μπροστά και το πουλί του ήταν και αυτό ξαπλωμένο ανάμεσα σε μαύρες τρίχες και φαινόταν να κοιμάται. Μου φάνηκε, τι μου φάνηκε, ήταν αντικειμενικά τεράστιο. Θυμάμαι πως έμεινα ενεή και προσπαθούσα να καταλάβω τι βλέπω. Θυμάμαι πως πέρασε κάμποση ώρα μέχρι να φύγω από τη σκηνή του. Με κρατούσε το γεγονός ότι το πουλί του νυχτοφύλακα άρχισε να κουνιέται ενώ αυτός κοιμόταν ή έκανε πως κοιμόταν. Πάντως εγώ μέχρι σήμερα είμαι βέβαιη ότι κοιμόταν. Δεν ξέρω αν είχε πάρει όλο του το μήκος και τον όγκο αλλά μου φάνηκε και πάλι τεράστιο. Έφυγα από τη σκηνή προσπαθώντας να μην κάνω θόρυβο, αλλά και να μην με δει κανένα "αδιάκριτο" μάτι. Ήμουν πολύ προβληματισμένη και ανήσυχη, τα μάτια μου και το μυαλό μου γεμάτα από την εικόνα που είχα δει. Ήταν ο πρώτος πούτσος που αντίκριζα. Δεν είπα τίποτε σε καμιά φίλη μου, τίποτα… και πρέπει να ομολογήσω ότι δεν το έχω πει σε κανέναν άνθρωπο μέχρι σήμερα.

Τότε ήμουν 12 ετών και άδολο κοριτσάκι. Ήξερα ότι ο αδελφός μου, πέντε χρόνια μεγαλύτερος, έβλεπε κάτι περιοδικά με γυμνές αλλά ποτέ, απ' όσο ξέρω, δεν έβλεπε περιοδικά με γυμνούς άνδρες. Οπότε καμιά επαφή με ανδρικό γυμνό, εκτός από τα αγάλματα. Είχα παρατηρήσει ότι τα αγάλματα είχαν μικρά τσουτσούνια σε σχέση με αυτό που είχα δει. Είναι γεγονός ότι η εικόνα που αντίκρισα εκείνο το ζεστό καλοκαίρι στη σκηνή του νυχτοφύλακα με συγκλόνισε. Μου γέμιζε το μυαλό για χρόνια μέχρι που στα 17 μου έκανα την πρώτη μου πραγματική σχέση και είχα τη δυνατότητα να δω πως είναι. Από τα 12 μου μέχρι τα 17 μου είχα κάποιες εμπειρίες από φωτογραφίες που με είχαν τρελάνει. Βιντεάκια τότε δεν είχαμε. Ερεθιζόμουν πάρα πολύ. Το συζητούσα με τις φίλες μου και το κουβεντιάζαμε, αλλά αυτό, όχι απλά δεν μείωνε την ένταση που ένιωθα αλλά την αύξανε.

Επίσης πρέπει να ομολογήσω ότι ανακάλυψα μόνη μου τον αυνανισμό. Χαϊδευόμουν από τα 13 μου. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι κάτι κακό, αλλά πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι όταν περνάς καλά, όταν κάτι σε ευχαριστεί τόσο πολύ και τόσο βαθιά, δε μπορεί κανένας να σε κατηγορήσει ότι κάνεις αμαρτία. Με αυτό τον τρόπο τα είχα τακτοποιήσει μέσα μου και έτσι μαλακιζόμουν χωρίς ενοχές. Και το έκανα συχνά. Μου άρεσε να χαϊδεύομαι τα βράδια του χειμώνα όταν κουρασμένη ξάπλωνα στο κρύο μου κρεβάτι και η μάνα μου έβαζε το ζεσταμένο στην ξυλόσομπα τυλιγμένο με πετσέτες μάρμαρο δίπλα στα πόδια μου. Τότε άναβα για τα καλά και γλίστραγε το δαχτυλάκι μου μέσα στο άγουρο μουνάκι μου και το χάιδευα σιγά-σιγά για να μην με πάρει είδηση και ο αδελφός μου. Δε θυμάμαι πότε είχα τον πρώτο μου δυνατό οργασμό, αλλά ήταν η φορά που το αδελφάκι μου με ρώτησε αν είμαι καλά και μήπως θέλω κάτι. Ανησύχησε τόσο πολύ που σηκώθηκε και άναψε το φως. Φαίνεται ότι ήμουν τόσο αναψοκοκκινισμένη που νόμισε ότι έχω πυρετό. Ίσως και να είχα, ποιός ξέρει. Ευτυχώς τον έπεισα ότι είμαι απολύτως καλά και έκλεισε το φως να κοιμηθούμε επιτέλους. Από τότε δεν ξαναέπαιξα με το μουνάκι μου όντας ο αδελφός μου στο δωμάτιο. Σήμερα, 45αρα πλέον, ομολογώ ότι γουστάρω πολύ να μαλακίζομαι παρέα με τον "εραστή" μου, όποιος και αν είναι αυτός, πριν ή μετά την επαφή μας.

Οι εφηβικές μου αναζητήσεις δεν είχαν τελειωμό. Μου καρφώθηκε να δω πως χαϊδεύονται τα αγόρια. Νόμιζα ότι θα είναι εύκολο μιας και είχα το αδελφάκι μου δίπλα μου. Προσπαθούσα να τον ρωτήσω αλλά δεν τα κατάφερνα. Ρωτούσα τις φίλες μου και αυτές δεν είχαν κάποια εμπειρία, μέχρι που μια μέρα ήρθε η κολλητή μου και μου είπε μυστικά ότι είδε τον αδελφό της να χαϊδεύεται. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό.

- Λέγε ρε Γιώτα, πως ήταν.

- Άσε ρε συ, μπήκα κατά λάθος στο μπάνιο και ο αδελφός μου ήταν όρθιος στη μπανιέρα και στο χέρι του κρατούσε το πουλί του. Μου φάνηκε πως ήταν πολύ τσιτωμένος, εννοώ ολόκληρο το κορμί του και το πουλί του ήταν όρθιο, ντούρο, τεντωμένο. Δεν ξέρω πως να στο περιγράψω.

- Έλα ρε συ, και μετά τι έγινε;

- Μόλις κατάλαβε ότι τον είδα διπλώθηκε και έκρυψε το τσουτσούνι του. Εγώ βγήκα αμέσως από το μπάνιο. Αλλά ήταν μεγάλο ρε Μαρία, μεγάλο και ότι εξείχε από την χούφτα του ήταν κατακόκκινο. Μου φάνηκε σαν να ήταν πρησμένο και υγρό ρε συ. Γυάλιζε σου λέω, άστα τρόμαξα… ντράπηκα και τι να σου λέω, σκέψου ότι θες.

- Ντράπηκες αλλά σου άρεσε, ξέρεις τι θέλω να πω…

- Ναι ρε συ, γέμισα ζουμάκια.

- Έλα ρε Γιώτα, με τρελαίνεις…

Εκεί σταματήσαμε την κουβέντα μας γιατί χτύπησε το κουδούνι. Αλλά το μυαλό μου πήγε στο τσουτσούνι του νυχτοφύλακα. Όσο μιλούσα με την κολλητή το μουνάκι μου ήταν κάπως. Πήγα τρέχοντας στην τουαλέτα και κατούρησα. Δεν μου πέρασε ο ερεθισμός. Δεν τον λέω καύλα γιατί ακόμα δεν ήξερα τι θα πει η λέξη. Το είχα αποφασίσει, έπρεπε και εγώ να τον δω να χαϊδεύεται, δεν πάει άλλο. Και ξέρετε ότι όταν ένα κοριτσάκι βάλει κάτι στο νου της δεν γίνεται να μην το καταφέρει. Φυσικά εκείνο το βράδυ χαϊδεύτηκα με χίλιες σκέψεις στο μυαλό μου. Τί κάνουν οι άντρες όταν λέμε πως πάνε με γυναίκες. Δηλαδή πως γίνεται; Και αυτό το τεράστιο πράμα πως χώνεται στην μικρή μας τρυπίτσα. Και μετά τι γίνεται… πως γίνονται τα παιδιά; Όλα ήταν τόσο μπερδεμένα στο μυαλό μου.

Ο κύκλος αυτός των αποριών και της αυτοϊκανοποίησης ολοκληρώθηκε όταν στα 17 μου το καλοκαίρι ξαναπήγα στην κατασκήνωση αλλά σαν αρχηγός σκηνής. Με τη νέα μου ιδιότητα πήγαινα σε συναντήσεις, συμμετείχα σε συζητήσεις διοικητικού χαρακτήρα και φυσικά είδα και αυτή τη χρονιά το Νυχτοφύλακα. Αγκαλιές φιλιά, τι κάνεις παιδί μου και τέτοια. Φυσικά το μυαλό μου ήταν στο πουλί του, που τώρα πλέον ήταν καυλί ή πούτσα, αλλά πάντως δε λεγόταν τσουτσούνι.

Τα βράδια καθόμασταν τα μεγάλα κορίτσια, οι υπεύθυνες, και συζητούσαμε και χαζοπίναμε και συχνά η κουβέντα γύριζε στα σεξουαλικά μας. Οι κοπέλες είχαμε περίπου την ίδια ηλικία και οι περισσότερες δεν ήταν παρθένες. Όσα κορίτσια ήταν από επαρχία ήταν παρθένες εκτός από μια, την Κατερίνα. Με αυτή την κοπέλα είχα μια πιο στενή επαφή και κουβεντιάζαμε πιο προσωπικά θέματα. Το θέμα που με έκαιγε ήταν πως ήταν η πρώτη της φορά. Μου εξομολογήθηκε ότι το έκανε με ένα της ξάδελφο. Ήταν εποχή που τρυγούσαν τα σταφύλια και όλο το χωριό ήταν στον τρύγο.

Άρχισε να μου περιγράφει την πρώτη της φορά.
Καθόμασταν σε διπλανά σπίτια, με είδε από το μπαλκόνι του και με φώναξε στο σπίτι του να ακούσουμε μουσική. Πήγα τρέχοντας γιατί και η μουσική που είχε μου άρεσε τρελά, καψουροτράγουδα και τέτοια, Ρέμος, Καρράς και δε συμμαζεύεται. Πρέπει να πω επίσης ότι ήταν και ο αγαπημένος μου ξάδελφος. Ακούγοντας μουσική μερακλώσαμε και αρχίσαμε να χορεύουμε. Σιγά-σιγά ήρθαμε πιο κοντά και άρχισε στο χορό επάνω να μου χαϊδεύει το κορμί. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν αθώο χάδι, αλλά παρατήρησα την αλλαγή τόσο στη συμπεριφορά του αλλά και στο σχήμα του σορτς που φορούσε. Αλλά την αμαρτία μου τη λέω, μου άρεσε αυτό που ένιωθα, αυτό που έβλεπα. Ένας άντρας να παθαίνει όλα αυτά επειδή χορεύει μαζί μου. Τρελαίνομαι σου λέω. Στο χορό σκύβει και με φιλάει στο λαιμάκι μου. Ανατρίχιασα ολόκληρη. Δε σταμάτησε ο άτιμος. Ήξερε ότι μου αρέσει, ήξερε ότι το θέλω, ότι το έχω ανάγκη. Ανέβηκε στο αυτάκι μου, το παίδεψε και έβαλε και γλώσσα. Εκεί αντέδρασα. Τον έσπρωξα αλλά δεν του ξέφυγα. Με αγκάλιασε με αποφασιστικότητα και μου είπε… «ας συνεχίσουμε και όπου φτάσουμε. Αν δε θες, δε συνεχίζουμε». Έπεσα στην αγκαλιά του και του είπα «ναι». Να σου πω ρε φιλενάδα ότι φοβόμουν, ντρεπόμουν αλλά ήθελα.

- Ήθελες; Ήξερες τι ήταν αυτό που ήθελες, ήξερες τι θα γινόταν;

- Όχι, αλλά ήθελα τρελά να συνεχιστεί αυτό που γινόταν.

Ο ξάδελφος τσακάλι. Συνέχισε να με χαϊδεύει και κάποια στιγμή συνεχίζοντας τα φιλιά χούφτωσε το στήθος μου και αμέσως μετά, σήκωσε το φανελάκι μου, έβαλε το χέρι του και χούφτωσε το βυζάκι μου.

- Αχ φιλενάδα, λύθηκαν τα γόνατά μου. Έλιωσα, έλιωσα σα βουτυράκι. Άρχισε να μου χαϊδεύει τη ρωγίτσα μου και να την πιέζει νομίζω ανάμεσα στα δάχτυλά του.

- Πω, πω. Φαντάζομαι ότι σε εκείνο το σημείο έπαθες πλάκα.

- Ναι! Ήταν ό,τι πιο τέλειο είχα ζήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

- Για λέγε ρε Κατερίνα, γιατί με έχεις απογειώσει.

- Το έπαθες φιλεναδούλα μου;

- Τι να σου πω ρε συ, είμαι μούσκεμα.

- Χα, χα, και εγώ έτσι ένιωθα όσο με χάιδευε ο ξάδελφος.

- Τι έκανε μετά;

- Με σταμάτησε με είδε στα μάτια και με ρώτησε αν μπορεί να μου βγάλει το φανελάκι και το σουτιέν. Του έγνεψα ναι και το έκανε. Έμεινα γυμνή από τη μέση και πάνω ενώ αυτός ήταν ακόμα ντυμένος. Και εγώ τον ρώτησα, έτσι θα είσαι; Με μια κίνηση έβγαλε τη φανέλα που φορούσε. Μαρία για πρώτη φορά ακούμπησαν τα βυζάκια μου, οι ρώγες μου, σε αντρικό κορμί. Ήταν πραγματική απόλαυση. Ένιωθα το στήθος μου να χτυπά και οι ρώγες μου σκληρές να τρυπάνε το κορμί του. Είχα καυλώσει πάρα πολύ. Έσκυψε και με φίλησε.
- Που, στο στήθος;

- Όχι ρε συ, στο στόμα.

- Πως ήταν, λέγε, λέγε ρε συ… με έχεις τρελάνει.

- Περίεργο. Ήταν πολύ περίεργο. Μου ρούφαγε τα χείλη μου τα δάγκωνε κι εγώ καθόμουν σα χαζή και απολάμβανα.

- Και μετά;

- Κατέβηκε στο βυζάκι μου, και μου το ρούφηξε ολόκληρο.

- Ω, ρε συ, μ έχεις ανάψει τώρα.

Ήταν μαύρο σκοτάδι. Μόνο τ’ αστέρια στον ουρανό. Κατέβασα το χέρι μου στο μουνί μου και από το μπατζάκι του σορτς έχωσα δαχτυλάκι. Το μουνί μου ήταν μουλιασμένο. Τα μουνόχειλα μου ήταν απόλυτα ανοιχτά και τα ζουμάκια μου έτρεχαν στην περιοχή. Βολεύτηκα καλύτερα και έχωσα και δεύτερο δαχτυλάκι. Τώρα πια μαλάκιζα το παρθένο μουνί μου κανονικά. Η Κατερίνα το κατάλαβε και μου είπε στο αυτί.

- Ξέρεις τι μου έκανε μετά;

- Τι;… τη ρώτησα λαχανιάζοντας.

- Με ξάπλωσε στο πάτωμα, μου έβγαλε σορτσάκι και βρακάκι και μου έγλειψε το μουνί μου. Κι εγώ τώρα αν θες μπορώ να σου το δείξω.

Σταμάτησα έντρομη τη μαλακία, γύρισα και την είδα στα μάτια και ρώτησα:

- Σοβαρολογείς; Μπορούμε εδώ, αυτή τη στιγμή;

- Ναι ρε, πάμε στο αναρρωτήριο να σου δείξω.

Φύγαμε τρέχοντας σα μαινάδες και μόλις κλείσαμε τις πόρτες του αναρρωτηρίου κατέβασα σορτσάκι και βρακάκι και περίμενα ξαπλωμένη σε μια ξύλινη καρέκλα με ανοιχτά τα μπούτια. Η Κατερίνα μου είπε να ξαπλώσω στο πάτωμα, γονάτισε ανάμεσα στα μπούτια μου και με τη γλώσσα της μου άνοιξε καλά-καλά τα μουνόχειλα και άρχισε να με παίζει. Η καύλα μου στα ύψη, άρχισα να τρέμω και να μουρμουρίζω ότι χύνω. Την ένιωσα να μου γλείφει την κλειτορίδα και να μου χώνει δαχτυλάκι στην τρύπα του μουνιού μου.

- Χύνω Κατερίνα μου, χύνω, χύνω…

και έσφιξα με τα μπούτια μου το κεφάλι της ενώ με τα δυο μου χέρια την πίεζα στο μουνί μου. Απελευθερώθηκε και μου είπε ναζιάρικα, «θα με πνίξεις μωρή καυλιάρα» και μου έσκασε ένα φιλί στο μουνάκι μου. Σηκώθηκε και με βοήθησε να σηκωθώ κι εγώ. Τακτοποιηθήκαμε και βγήκαμε από το αναρρωτήριο. Ο Νυχτοφύλακας μας είδε και πλησίασε.

- Κορίτσια τι κάνετε στο αναρρωτήριο;

Η Κατερίνα είπε ότι έχει κάποιο κορίτσι στη σκηνή της αδιάθετο και ήθελε ένα παυσίπονο και έφυγε τρέχοντας για να πάει στη σκηνή της.

- Δεν τα έχουμε πει εμείς οι δύο Μαράκι.

- Τι να πούμε κύριε Γιώργο, όλα καλά είναι.

- Καλά περνάς κοπέλα μου; Έχεις κανένα πρόβλημα;

- Όχι, κανένα, όλα τέλεια είναι.

- Ωραία, καληνύχτα σου, αν συμβεί κάτι να ξέρεις ότι είμαι πάντα διαθέσιμος.

Σα να το ήξερε ότι θα τον χρειαζόμουνα. Μια κοπέλα από τη σκηνή μου αρρώστησε και πονούσε μέσα στη νύχτα. Πήγα και τον βρήκα για βοήθεια. Η κοπέλα ήθελε γιατρό. Ξύπνησε το γιατρό και με βοήθησε πολύ για την διαχείριση της «κρίσης». Πήγα το επόμενο βραδάκι να τον ευχαριστήσω. Έκανε σα να με περίμενε.

- Πάμε να περπατήσουμε μην αφήσω και τη δουλειά μου είπε και χαμογέλασε.

- Ναι, πάμε… με βοηθάει και εμένα να ξεφύγω λιγάκι.

- Για πες μου τι κάνεις Μαρία. Πόσα χρόνια έρχεσαι στην κατασκήνωση;…

Έτσι πήγαινε η κουβέντα μας μέχρι που κάποια στιγμή παραπάτησα σε μια ρίζα ενός πλατανιού και στραμπούλιξα τον αστράγαλό μου. Έσκυψε αμέσως και άρχισε να μου κάνει κινήσεις και μασαζάκι για να μου επαναφέρει το πόδι. Με έβαλε και κάθισα στο έδαφος και άρχισε να με πασπατεύει. Τοποθέτησε το σώμα του ανακούκουρδα ανάμεσα στα ανοιχτά μπούτια μου. Το πόδι μου ήταν ανάμεσα στα πόδια του και το μάλαζε με επιδεξιότητα. Έφτανε μέχρι ψηλά στο γόνατο και σιγά-σιγά ανέβαινε παραπάνω.

- Δε σε πονάω Μαρία.

- Όχι κύριε Γιώργο, συνεχίστε, με ανακουφίζει αυτό που μου κάνετε, απάντησα.

- Πες μου, αν κάτι σε ενοχλήσει κορίτσι μου.

- Θα ξαπλώσω κύριε Γιώργο, νιώθω καλύτερα όταν δεν το τεντώνω το πόδι μου.

- Ναι, ναι ξάπλωσε και χαλάρωσε, Εγώ θα σου κάνω μασάζ να γιάνει ο αστράγαλος σου.

- Ευχαριστώ κύριε Γιώργο.

- Γιώργο να με λες Μαρία μου, Γιώργο.

Είχα ξαπλώσει και όλο μου το κορμί δικό του, αλλά δεν έκανε κάτι που να με ανάψει. Μου μάλαζε τα πόδια από το πέλμα μέχρι ψηλά από το μπούτι μου. Δεν έφτανε όμως κοντά στα επίμαχα. Έτσι όπως κινιόταν ο Νυχτοφύλακας τα ακροδάχτυλά μου τον ακούμπησαν. Που; Μη ρωτάτε γιατί δεν κατάλαβα. Αλλά ο κύριος Γιώργος κατάλαβε και μου ζήτησε συγγνώμη. Εγώ τον ρώτησα γιατί μου ζητάει συγγνώμη και αυτός με ξαναακούμπησε στο πέλμα μου με την πούτσα του, και τότε κατάλαβα τι είχε γίνει.

- Μπορεί και να μου αρέσει…

τόλμησα να πω. Μέχρι σήμερα σκέφτομαι πως και βγήκε από το στόμα μου τέτοια κουβέντα. Αλλά δε μπορούσα να την πάρω πίσω. Με κοίταξε καλά και με ρώτησε αν είμαι σίγουρη γι’ αυτό που είπα. «Ναι», του απάντησα με μια κίνηση του κεφαλιού μου. Συνέχισε με μεγαλύτερο πάθος και κάθε τόσο με ακουμπούσε στα πέλματα μου με τον πούτσο του. Πέρασαν λίγα λεπτά και συνέχισε να τρίβει τα αρχίδια του και την ψωλή του στα πόδια μου. Παράλληλα οι παλάμες του έφταναν όλο και πιο ψηλά στα μπούτια μου και άγγιζε όλο και περισσότερο το μουνάκι μου. Δεν έβλεπα τι έκανε αλλά ένιωσα στα πόδια μου όλο του το σύστημα πούτσα και αρχίδια να αιωρούνται και να ακουμπάνε στα πόδια μου. Σύρθηκε μέχρι το μουνάκι μου καβάλησε το μπούτι μου και απίθωσε τα όργανα στο μπούτι μου και έσκυψε σαν να ήθελε να με μυρίσει. Όταν το έκανε ψιθύρισα ότι είναι η πρώτη μου φορά. Κώλωσε ο κύριος Γιώργος. Με ρωτάει με βραχνή φωνή:

- Θες να συνεχίσω κορίτσι μου; Ναι κύριε Γιώργο, συνεχίστε αν…

- Αν δε σου αρέσει θα μου πεις να σταματήσω. Θέλω να σου αρέσει ότι και αν κάνουμε.

- Εντάξει κύριε Γιώργο. Θα σας πω!

Έσκυψε και μου τράβηξε το σορτσάκι μου αποκαλύπτοντας το μουνί μου. Ήμουν πολύ υγρή και η γλώσσα του Νυχτοφύλακα άρχισε να με γλείφει βαθιά και δυνατά. Έκανε τη γλώσσα του πολύ μυτερή και ακούμπησε στην κορυφή της κλειτορίδας μου. Άρχισα να τρέμω.

- Θα χύσω κύριε Γιώργο, λίγο πιο γρήγορα, πιο γρήγορα αχ! Χύνω, χύνω σας λέω, πιο γρήγορα πιο…

Εκεί τελείωσα με ένα δυνατό σπασμό. Ο Γιώργος με άφησε δυο τρία λεπτά και ήρθε δίπλα μου με το καυλί του ντούρο.

- Είσαι καλά μωρό μου;

- Ναι κύριε Γιώργο, τέλεια είμαι.

- Θες να παίξεις λίγο με εμένα;

Τον κοίταξα ερωτηματικά και κατάλαβε ότι δεν ξέρω το παιχνίδι.

- Πιάσε με σε παρακαλώ, Πιάσε με, με την χουφτίτσα σου, τύλιξε το χέρι σου γύρω από την πούτσα μου. Παιξ’ την πούτσα μου σε παρακαλώ, με έχεις τρελάνει.

Έκανα κάποιες κινήσεις, ήταν τεράστιος. Αυτό που άγγιζα ήταν τεράστιο αλλά και ωραίο. Είχα ακούσει για πίπες. Την είχα στο χέρι μου και τη χούφτωσα με τα δυο μου χέρια και την πλησίασα στο στόμα μου. Μύριζε περίεργα, αλλά δε με πείραξε, θα έλεγα ότι μου άρεσε. Έβαλα το κεφαλάκι του στα χείλια μου. Τα άνοιξα και άρχισα να τον γλείφω με την γλώσσα μου. Μουρμούριζε και αγκομαχούσε. Μου άρεσε πολύ αυτό που ένιωθα, αυτό που ζούσα εκείνη τη στιγμή. Ένας άντρας με μια θηριώδη πούτσα που αγκομαχάει από καύλα στο πλάϊ μου. Ένας άντρας που λιώνει από καύλα στο στόμα μου. Συνέχισα να τον ρουφάω όπως μπορούσα, ώσπου μου είπε ότι θέλει να χύσει.

- Είμαι κοντά καύλα μου, είμαι να χύσω.

Τον είδα να την παίρνει από το στόμα μου και να την παίζει μπροστά μου δυνατά και να αφήνει τις βαριές λευκές σταγόνες σπέρματος να φτάνουν στο στήθος μου και κάποιες στο πρόσωπό μου. Όταν τον είδα να χύνει κάτι έπαθα. Μου έφυγε η ένταση που ένιωθα. Τα έχασα, δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω. Ο Νυχτοφύλακας μαζεύτηκε γρήγορα και μου είπε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε μια άλλη μέρα ή και νύχτα. Σηκώθηκα από το χώμα συμμαζεύτηκα κι εγώ και του είπα:

- Σε ευχαριστώ, Θες να πεταχτώ στη σκηνή σου αύριο το μεσημεράκι;

- Θα κοιμάμαι ρε Μαρία.

- Δε με πειράζει θα σε ξυπνήσω εγώ!

- Καλά, αν έρθεις και κοιμάμαι ξύπνα με.

Μέχρι να έρθει το επόμενο μεσημέρι είχα μια τρομερή ένταση. Ήμουν όλο νεύρα. Καμιά ωρίτσα πριν το μεσημεριανό φαγητό πήγα να τον βρω. Μπήκα με προσοχή να μην τον ξυπνήσω. Ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα και η πούτσα του στον αέρα. Αυτή τη φορά γονάτισα και του την έπιασα. Ήταν χοντρή και μακριά. Σήμερα με την εμπειρία της ηλικίας λέω πως ήταν από τις πιο μεγάλες πούτσες που έχω δει. Ίσως η μεγαλύτερη. Μόλις την έπιασα ξύπνησε και μου είπε καλημέρα. Η πούτσα του σηκώθηκε σχεδόν αυτόματα.

- Τι κάνεις εκεί κοριτσάκι μου;

- Παίζω… του είπα ναζιάρικα.

- Θες να με τελειώσεις, θες να με δεις να χύνω όπως χθες το βράδυ; Έλα παιξ’ τη μου, είναι πολύ καυλωμένη και θα στα δώσει όλα αμέσως.

Την έπαιξα για λίγο και την ακούμπησα πάλι στο στόμα μου. Είχε πιο έντονη μυρωδιά από το προηγούμενο βράδυ αλλά δε με ένοιαξε καθόλου. Αυτή τη φορά ένιωσα πιο άνετα πιπιλώντας την τεράστια αγγούρα. Ο Νυχτοφύλακας με παρότρυνε.

- Παρ’ τη στο στόμα σου μικρή μου, παιξ’ τη με τη γλώσσα σου.

Όσο τον υπάκουα, συνέχιζε.

- Έτσι μανάρι μου, αχ τι καύλα μου δίνεις, θα χύσω Μαράκι μου θα χύσω, χύνω τώρα…

Με έσπρωξε, την πήρε στην χούφτα του και άρχισε να τη μαλακίζει δυνατά και γρήγορα, πολύ γρήγορα και ήρθε η λύση του δράματος, οι λευκές γυαλιστερές σταγόνες πετάχτηκαν με δύναμη επάνω μου. Είχε πρόχειρο χαρτομάντιλο και με σκούπισε. Επέμεινε στα βυζάκια μου και μου τα χούφτωσε καθένα χωριστά για να τα καθαρίσει με επιμέλεια. Μου ανέβασε και το μπλουζάκι μου για να τα φιλήσει και να παίξει με τις καυλωμένες μου ρωγίτσες.

- Νιώθω υπέροχα Κύριε Γιώργο.

- Σου αρέσει κοπελάρα μου;

- Ναι Κύριε Γιώργο. Ναι, μου αρέσει πολύ.

Ο Νυχτοφύλακας κατέβασε το χέρι του στο μουνάκι μου. Άνοιξα τα μπούτια μου όσο μπορούσα για να έχει πρόσβαση. Μου έβαλε το χοντρό του δάχτυλο στην είσοδο της ευαίσθητης τρυπίτσας μου. Εκείνη την ώρα η τρομπέτα χτύπαγε για το μεσημεριανό μας. Έπρεπε να φύγω άμεσα. Έπεσα στην αγκαλιά του τον φίλησα και έφυγα τρέχοντας. Την επόμενη μέρα με ειδοποίησαν ότι κάτι πολύ σοβαρό συνέβαινε στο σπίτι μας και έπρεπε να φύγω άμεσα από την κατασκήνωση.

Η πούτσα του Νυχτοφύλακα με στοιχειώνει μέχρι σήμερα. Θα ήθελα να μπορούσα να την είχα «χρησιμοποιήσει». Δυστυχώς δεν έτυχε να είναι αυτή που θα τρυπούσε το παρθένο μουνάκι μου. Αλλά και ότι κάναμε καλώς καμωμένα. Πόσα πράματα δε χάρηκα αυτές τις λίγες φορές που συναντηθήκαμε.

Να είσαι καλά Κύριε Γιώργο!Copyright protected OW ref: 139002