Η γυναίκα που με μύησε στις παρτούζες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.71 (14 Votes)
-    Και δεν κατάλαβα δηλαδή, γιατί είναι κακό;

Η  επιτακτική  φωνή αντήχησε ενοχλητική στ' αυτιά μου σαν να παρακαλούσε να την προσέξουμε. Έστρεψα το βλέμμα μου στο ταβάνι σαν σε ειρωνικό μορφασμό και μετά και πάλι πίσω στο ποτήρι μου . Η παρέα χαχάνισε αμήχανα και κοροϊδεύτηκα, όπως συνηθιζόταν κάθε φορά που η Ντίνα έκανε ένα από τα χυδαία σχόλιά της.

-    Όχι πείτε μου , συνέχισε, εσείς δεν έχετε ποτέ θελήσει να φάτε δύο πούτσους ταυτόχρονα;  Ή να παίξετε με ένα ή περισσότερα ζευγάρια; Είμαι σίγουρη ότι τα αγόρια τουλάχιστον έχουν φαντασιωθεί να γαμάνε δύο η περισσότερες από σας.

-    Αυτό να λέγεται…

πρόσθεσε ο Αλέξης γελώντας  και σηκώνοντας το καλογυμνασμένο μαυριδερό του μπράτσο τσούγκρισε το ποτήρι του με το δικό της. Με την παρέα βγαίναμε από το λύκειο, οι περισσότεροι τουλάχιστον είχαμε διατηρήσει επαφές και συνηθίζαμε να αράζουμε σε διάφορα μέρη τα βράδια που τα προγράμματά μας ήταν χαλαρά. Το βράδυ εκείνο μας είχε βρει σε ένα συνοικιακό μπαράκι να κατεβάζουμε ποτά και να ακούμε τις χαζό-ιστορίες της  τσουλάρας  της Ντίνας. Η Ντίνα δεν ήταν συνομήλική μας και δεν την ξέραμε από παλιά. Όλοι οι υπόλοιποι εικοσάρηδες, εκείνη  εικοσιεξάρα αν και την υποπτευόμουν και για μεγαλύτερη μιας και είχε έναν αέρα γυναίκας περπατημένης. Στην παρέα την είχε συστήσει ο Αλέξης, φίλος από το σχολείο που την έβρισκε πολύ τυπάκι και χαβαλέ, ωστόσο το μεγαλύτερό της κατόρθωμα ήταν πως ήταν παρτουζιάρα,  όπως αυτοαποκαλούταν.

Δεν αποκάλυπταν αν είχαν κάνει κάτι μεταξύ τους, λογικό δεδομένου ότι η κοπέλα του Αλέξη, η Ξένια δεν θα ενθουσιαζόταν ιδιαίτερα , μοιράζονταν ωστόσο το ίδιο πάθος για κάφρικα ανεκδιήγητα ανέκδοτα και  σεξουαλικές διηγήσεις. Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Ντίνα μας εξιστορούσε κάποια από τα «επιτεύγματά» της  με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στις εξόδους μας και πάντοτε φρόντιζε να είναι υπέρ- διεγερτική ώστε όλοι να την προσέξουμε . Τα αγόρια της παρέας έμοιαζαν να γουστάρουν αρκετά τον τρόπο που μοστραριζόταν και συνεχώς την παίνευαν για την Κόκκινη σαν φλόγα χαίτη της, τα εκφραστικά καστανά της μάτια, τα καυτά σαρκώδη χείλη που στολίζονταν διακριτικά από δύο μικρά snake bites, τα στητά πλούσια βυζιά που σπάνια κάλυπτε με τα ρούχα της, το ζουμερό κώλο και τα καλλίγραμμα και γυμνασμένα πόδια της. Αν δεν ήξερα καλύτερα, θα ορκιζόμουν πως  καθένας απ’ αυτούς ονειρευόταν να την γαμήσει κι όλες εμείς οι υπόλοιπες κοπέλες  μέναμε στην απ’ έξω. Πράγματι, εκτός από δυο ζευγάρια μεταξύ των παιδιών, όλοι οι υπόλοιποι άντρες της παρέας ήταν ελεύθεροι , καμία από εμάς όμως δεν έμοιαζε να έχει κάποια ελπίδα με τη Ντίνα να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Εγώ τότε γούσταρα ένα από τα αλάνια μας, το Γιάννη , ο οποίος ήταν ξανθός , ψηλός , γυμνασμένος και κούκλος! Καμιά σχέση με τον καχεκτικό έφηβο που ήταν πριν από μερικά χρόνια, στο λύκειο. Τότε δεν του έδινα  σημασία άλλα πλέον είχε γίνει πολύ μάναρος για να τον αγνοήσω . Κι εγώ, του λόγου μου, δεν ήμουν άσχημη , είχα πλούσια μαύρα μαλλιά και τσαχπίνικα πράσινα μάτια , μέτριο στητό στήθος άλλα αναπλήρωνα με τον στρογγυλό και πεταχτό μου κώλο! Ασφαλώς βέβαια δίπλα στη Ντίνα ωχριούσα! Αυτή πέρα από σεξουαλική και προκλητική , σε αντίθεση με εμένα,  φαινόταν και έμπειρη κάτι που τρέλαινε τα αγόρια και μόνο στην ιδέα ότι υπήρχε πιθανότητα να τους αγγίξει τον πούτσο. Έτσι λοιπόν, για ακόμη μια φορά , είχα βρεθεί ξενερωμένη να τα πίνω ακούγοντας τα προστυχόλογα της  ξέκωλης  που είχε εκτραχυνθεί εντελώς.

Κάποια στιγμή η κουβέντα άλλαξε και οι τόνοι έπεσαν , δεν έδωσα ωστόσο και μεγάλη σημασία γιατί είχα κατεβάσει κι εγώ δεν ξέρω πόσα ποτά και είχα κάνει κεφάλι. Κάποια στιγμή άκουσα ένα γδούπο δίπλα μου στο μπαρ.

-    Πολύ πίνεις Μαρινάκι και δε φαίνεται να το σηκώνεις…

άκουσα την ενοχλητική φωνή της Ντίνας να μου ζαλίζει τ’ αυτιά.

-    Έτσι τη βρίσκω εγώ…

απάντησα απότομα και κατέβασα βιαστικά ακόμα ένα σφηνάκι.

-    Πω, πω… τόσο πιώμα και είσαι ακόμα στην τσίτα… καλά σε λένε οι άλλοι ξενέρωτη.

Μόρφασα και παρήγγειλα ακόμα ένα ποτό, μην έχοντας διάθεση να ασχοληθώ με την πάρτη της.

-    Κρίμα, γιατί είσαι ωραίο κορίτσι , αντί να κάθεσαι εδώ και να μπεκρουλιάζεις θα μπορούσες να γεμίζεις τις τρυπούλες σου, που απ’ ότι καταλαβαίνω θα έχουν αραχνιάσει.

Μου χαμογέλασε και παρήγγειλε ακόμα ένα ποτό για εκείνη ενώ έφτιαξε το μπλουζάκι της ώστε οι βύζοι της να βγάζουν ακόμα περισσότερο μάτι.

-    Και για πες βρε Μαρινάκι, έχεις καιρό να φας καλή πούτσα ή δεν τους γαμάς καλά και σε διώχνουν;

Η καργιόλα είχε αρχίσει να με εκνευρίζει , πέρα από αδιάκριτη είχε αρχίσει να γίνεται και προσβλητική και μου την έδινε που το έπαιζε καλογαμημένη και γαμάτη λες και ήταν η καλύτερη πουτάνα στο κουρμπέτι.

-    Δε μας παρατάς ρε Ντίνα , δουλειά δεν έχεις να κάνεις;

Ζαλίστηκα λίγο, είχε αρχίσει να με χτυπάει για τα καλά το ποτό και ήμουν έτοιμη να της ορμήσω να την ξεμαλλιάσω .

-    Καλά-καλά , πως κάνεις έτσι;

Με κοίταξε με την άκρη του ματιού της σαν να διαισθάνθηκε τον εκνευρισμό μου.

-    Τι λες να σε κεράσω εγώ το επόμενο;…

μου είπε ήρεμα  φέρνοντας το χέρι της στο γόνατό μου. Δεν αντέδρασα , ήμουν ήδη κομμάτι επηρεασμένη κι εκείνη βιαστικά παρήγγειλε ακόμα ένα γύρο και για τις δυο μας . Σύντομα ο ένας γύρος έγινε δύο και μετά από λίγο αισθανόμουν μια καταιγιστική  ευφορία.

-    Ωχ, νομίζω οι άλλοι φύγανε…

είπε σε κάποια φάση.

-    Ποιος χέστηκε;… αναφώνησα εγώ τελείως φτιαγμένη. Λες και μιλούσαμε. Όλοι τις μαλακίες σου άκουγαν .

Το βλέμμα της στράφηκε σε εμένα με μία σπίθα πονηριάς αυτή τη φορά .

-    Δε σου αρέσουν οι μαλακίες μου μικρούλα;…

με ρώτησε ναζιάρικα και  έφερε το χέρι της στην πλάτη μου. Εγώ τινάχτηκα άλλα μέσα στη ζάλη μου δεν έκανα κάτι για να την απομακρύνω.

-    Ασε μας ρε Ντίνα που είναι σοβαρά πράγματα αυτά, λες και μας νοιάζει πως πηδιέσαι!

Χαμογέλασε.

-    Μήπως ζηλεύεις Μαρινάκι;  Μπας και θα ήθελες εσύ να κάνεις αυτά τα πράγματα; Να παρτουζώνεσαι αβέρτα με άντρες και γυναίκες , να παλουκώνουν τις τρυπούλες σου μέχρι να ουρλίαζεις από ηδονή; Να σε ξεσκίζουν διαφορετικοί γαμιάδες και να σαλιώνεις άλλα βυζάκια και μουνάκια παράλληλα;

Tην κοίταξα αποσβολωμένη, σαν κάτι μέσα μου να ξύπνησε ξαφνικά καθώς ξεστόμιζε αυτά τα λόγια.

-    Ναι, ήθελα να τα κάνω όλα αυτά, άλλα όχι με οποιονδήποτε. Δεν τη βρίσκω με τα γαμήσια σου, να μην τα λες στους άλλους γιατί τους μπαίνουν ιδέες.

Εκείνη με κοίταξε στα μάτια και χαμογέλασε σαρκαστικά.

-    Γιατί Μαρινάκι; Έχουμε μπανίσει κανένα; Πες μου ποιος είναι κι άμα θες κανονίζω φάση. Έχω πάει με όλους τους γαμιάδες σας, οπότε όποιον μου ζητήσεις από την παρέα στον πασάρω.

Σκάλωσα για λίγο. Τι εννοούσε είχε πάει με όλους από την παρέα;

-    Τι εννοεις;…

τραύλισα μες στη μέθη, έχεις πάει και με το Γιάννη;

-    Μπίνγκο! Ο Γιάννης είναι λοιπόν! Δυνατό κομμάτι δε σε αδικώ άλλα δε νομίζω μια μικρούλα σαν εσένα να μπορεί να τον ικανοποιήσει, το παιδί είναι τέρμα κίνκι, γουστάρει τρελά πράγματα , ξιλίκια, βρισίδια και τέτοια , θέλει μια έμπειρη να του κάνει τα γούστα. Αν θέλεις όμως μπορώ να σου κάνω μια φιλική προσφορά και να σου μάθω πώς να τον τρελάνεις.

Για μια στιγμή σάστισα, έδειχνε τόσο σίγουρη για τα γούστα του.

-    Πως δηλαδή;…

ρώτησα κυρίως από περιέργεια, αλλά και γιατί μέσα μου ήθελα να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες του.

-    Μην ανησυχείς , η δασκάλα θα σου τα μάθει όλα…

είπε κλείνοντας μου το μάτι και αμέσως κινητοποιήθηκε σκανάροντας το μπαρ. Σε κλάσματα δευτερολέπτων είχε κεντρίσει την προσοχή ενός μεγαλύτερου άντρα, μάλλον τριανταπεντάρη ο οποίος προσφέρθηκε να μας κεράσει . Η Ντίνα φλέρταρε μαζί του έντονα και με τα μάτια της με κοιτούσε με νόημα σαν να μου έλεγε «απόψε θα τα δεις όλα» . Στεκόμουν σαν υπνωτισμένη να τους παρατηρώ μέχρι που εκείνη ήρθε προς το μέρος μου και πέρασε το χέρι της στη μέση μου.

-    Τι κάνουν δυο όμορφες γυναίκες μόνες εδώ τέτοια ώρα; Ρώτησε ο τύπος παρατηρώντας μας από πάνω ως κάτω .

-    Ψάχναμε παρέα…

είπε η Ντίνα ναζιάρικα  και πέρασε το χέρι της στον τουρλωτό μου κώλο δίνοντας του μια χαλαρή μπάστα.

-    Ενδιαφέρεσαι;

Ο τύπος ξερογλειφόταν κι εγώ είχα παγώσει , τι ακριβώς σχεδίαζε το πανούργο μυαλό της; Έχει στ’ αλήθεια σκοπό να τον πηδήξει μπροστά μου; Η απάντησή μου ήρθε μόλις ο «κύριος» πλήρωσε το λογαριασμό μας και μας συνόδευσε στο αυτοκίνητό του. Εγώ… τέρμα αγχωμένη, κάθισα στο πίσω κάθισμα και δίπλα μου η Ντίνα με ένα καθησυχαστικό αλλά και πουτανιάρικο ύφος.

-    Μην ταράζεσαι, τον έκοψα εγώ, δεν είναι κανένας περίεργος.

Ο τύπος ξεκίνησε το αμάξι κι έβαλε μουσική. Η Ντίνα άρχισε να λικνίζεται για μερικά λεπτά στο ρυθμό περνώντας τα χέρια πάνω από τις ορθές βυζάρες τις και τα μπούτια τις που είχε μισανοίξει ανέλπιστα .  Ο τύπος την κοιτούσε μέσα από τον καθρέφτη σα μαγεμένος, σημάδι πως ήξερε τι έκανε. Μετά από λίγο εκείνη στράφηκε προς εμένα παρακινώντας με να κάνω το ίδιο. Φυσικά και δεν είχα σκοπό να  σαγηνεύσω έναν άσχετο, οπότε δεν κουνήθηκα, εκείνη ωστόσο είχε άλλα σχέδια. Γρήγορα άρχισε να με χαϊδεύει και να φέρνει τα μανικιουρισμένα χέρια της στο στήθος και τους ώμους μου.

-    Τι υπέροχα βυζάκια που έχεις καυλίτσα μου…

μου ψιθύρισε με λαχτάρα, χουφτώνοντάς τα πάνω από το ντεκολτέ μου.

-    Όλο το βράδυ τα κοιτούσα που χοροπηδούσαν σαν τρελά και έβαζα στοίχημα πως δε φορούσες σουτιέν.

Έκανα να τραβηχτώ, αλλά λίγο η μέθη, λίγο η καύλα της στιγμής, δε μπόρεσα να αντισταθώ και την άφησα να μου τα μαλάξει όπως ήθελε.

-    Μ… καυλίτσα μου… γουστάρεις που μας κοιτάζει ο άλλος  να σε παίζω με τα χεράκια μου; Μ... σήκωσε το μπλουζάκι σου μωρό μου να τα γλείψω.

Υπάκουσα σαν υπνωτισμένη και η Ντίνα με μαεστρία άρχισε λαίμαργα να πιπιλάει και να ρουφάει τις ρώγες μου. Η σκηνή με καύλωσε απίστευτα, εμείς στο πίσω κάθισμα να μπαλαμουτιαζόμαστε κι  ο άλλος μπροστά να μας παίρνει μάτι  με τον πούτσο του έτοιμο να εκραγεί μέσα στο παντελόνι του.

-    Αχ… τι τσουλάκι που είσαι, που μ' αφήνεις και γλείφω τα βυζάκια σου μπροστά σε έναν άγνωστο…

είπε και άρχισε να τα σφαλιαρίζει, να τα χουφτώνει και να τα γλείφει με μανία. Είχα τρελαθεί! Ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβαινε κάτι τέτοιο και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Για καλή μου τύχη το αυτοκίνητο σταμάτησε, όμως δεν είχαμε τελειώσει εκεί. Κατέβασα το μπλουζάκι μου και βγήκα έξω έχοντας μια έντονη ανάγκη να αναπνεύσω από την έξαψη . Η Ντίνα ωστόσο φρόντισε να μη με αφήσει να ησυχάσω, χουφτώνοντας προκλητικά το κωλαράκι μου και φέρνοντας τα χείλη της στα δικά μου. Προσπάθησα να τραβηχτώ  άλλα ήταν μάταιο. Με δεξιοτεχνία μάλαζε τα κωλομέρια μου πάνω από το σορτσάκι μου ενώ έπαιζε με τη γλώσσα μου αχόρταγα . Ο τύπος που μας είχε φέρει είχε καυλώσει τέρμα .

-    Τι γαμιόλες που είστε…

τον άκουσα να λέει ενώ φασωνόμασταν.

-    Ανυπομονώ να σας ξεσκίσω από όλες τις τρύπες.

Στο άκουσμα των λόγων του τινάχτηκα. Δεν ήταν αυτό που ήθελα! Εγώ ήθελα να με γαμήσει ο Γιάννης όχι ένας άκυρος περαστικός! Όπως ο τύπος γύρισε να ξεκλειδώσει το σπίτι του, έσπρωξα τη Ντίνα  από πάνω μου.

-    Τι στο καλό κάνεις;

ρώτησα χαμηλόφωνα μη γίνουμε και ρεζίλι στη γειτονιά.

-    Μην ανησυχείς, μου ψιθύρισε υποτονικά με λάγνα φωνή. Σου υπόσχομαι ότι θα περάσεις καλά , άλλωστε το μουνάκι σου πρέπει να έχει στομώσει τόσο καιρό άδειο. Αφού δε μπορούμε να έχουμε την πούτσα του Γιάννη τώρα, φάε αυτόν που είναι εδώ και από βδομάδα βάζουμε μπρός και για το Γιάννη.

Μου χαμογέλασε πονηρά και με το ένα της χέρι γράπωσε το ένα μου βυζί.

-    Ξέρω πως σου άρεσε ότι έγινε στο αμάξι, μην το παίζεις δύσκολη, θα τον φας και το ξέρεις, γι' αυτό άσε τα μα και τα μη και απόλαυσέ το.

Είχε δίκιο, αφού είχαμε φτάσει ως εκεί, δε γινόταν να κάνω πίσω και το μουνάκι κου είχε καυλώσει τρελά για να σκεφτώ οτιδήποτε άλλο. Έτσι δεν είπα τίποτα, παρά μόνο τους ακολούθησα στο διαμέρισμα του ξένου που επρόκειτο να μας γαμήσει. Κλείνοντας την πόρτα αισθάνθηκα ένα ρίγος να με διαπερνάει αλλά η καύλα και το ποτό εξολόθρευσαν όλες της αναστολές μου. Προτού το καταλάβω, η Ντίνα με είχε πλευρίσει για ακόμη μια φορά, χώνοντας την γλώσσα της στο στόμα μου . Τη φίλησα πίσω διστακτικά στην αρχή και στη συνέχεια με πάθος. Τα χέρια μου ακλουθώντας τις κινήσεις των δικών της άρχισαν να εξερευνούν τα βυζιά και τον κώλο της. Σύντομα τα ρούχα άρχισαν να βγαίνουν, πρώτα μου τράβηξε το σορτσάκι αποκαλύπτοντας το δαντελωτό στρινγκάκι μου, ενώ στη συνέχεια ελευθέρωσε τα ολόγυμνα βυζάκια μου από το μπλουζάκι. Έπειτα πέταξε και τα δικά της ρούχα, αισθησιακά, αργά, μένοντας μόνο με το σουτιέν και το μαύρο μπραζίλ που φορούσε. Τώρα που έβλεπα το σώμα της μπορούσα να καταλάβω γιατί οι άντρες τρελαίνονταν μαζί της.

-    Τι απίστευτες καυλιάρες που είστε…

αναφώνησε ο 35αρης που τόση ώρα δεν του δίναμε σημασία, ο οποίος  είχε καθίσει αραχτός στον καναπέ του και τον τρόμπαρε κανονικά.

-    Ελάτε κι από δω πουτανάκια μου , μη με αφήνετε αμέτοχο.

Η Ντίνα  πήρε για ακόμα μια φορά τα ηνία και πλησίασε πρώτη, έπεσε στα γόνατα προκλητικά και έφερε την ψωλή του στο πρόσωπο της.

-    Μ… όχι κι άσχημα…

σχολίασε και άρχισε να τον γλείφει γρήγορα και αποφασίστηκα  σα να τον καθάριζε.

-    Πως γλείφεις έτσι καργιολάκι… με κάνεις να θέλω να σε χύσω στα μουτράκια σου ακόμα δεν αρχίσαμε.

-    Όχι πριν στον πάρει και η μικρή…

είπε εκείνη ναζιάρικα και μου έγνεψε να πλησιάσω. Με κομμένη την ανάσα έσκυψα κοντά τους και γονάτισα δίπλα στη Ντίνα που τώρα πίπωνε κανονικά με τις κόκκινες χειλάρες της . Για μερικά δευτερόλεπτα με άφησε να τη συνοδεύσω με το χέρι μου στ’ αρχίδια του καθώς εκείνη έγλειφε , πιπιλούσε το κεφάλι και ρουφούσε όλο το καυλί σαλιώνοντας το μέσα στο πρόστυχο στοματάκι της.

-    Για να δούμε τι ξέρεις τσουλίτσα μου…

είπε επιτακτικά αρπάζοντας  με απότομα από τα μαλλιά φέρνοντας το πρόσωπό μου κοντά στον ορθωμένο πούτσο του αγνώστου που έλιωνε και μόνο στο θέαμα, δυο νεαρά μουνάκια να τον πιπώνουν. Χωρίς να αναλογιστώ οτιδήποτε άλλο πέρα από την απεριόριστη καύλα που με είχε καταλάβει, άνοιξα το στοματάκι μου δίχως δεύτερη κουβέντα και δέχτηκα το πουτσοκέφαλο του. Η Ντίνα μου έσπρωχνε με ρυθμό το κεφάλι καθώς τα χειλάκια μου τύλιγαν το πρησμένο καυλί και το οδηγούσε πάνω κάτω κατά μήκος του πούτσου του, εξαναγκάζοντας  με να το πάρω όσο γρήγορα και δυνατά ήθελε αυτή.

-    Έτσι γαμιολάκι, σάλιωσε το! Αφού δεν ήθελες να μου πεις πως τον τρως , δείξε μου τώρα πως το κάνεις γαμημένο τσουλάκι. Έτσι, μπούκωσε το στοματάκι σου με την ψωλάρα του.

Με έβριζε και με ξεφτίλιζε έτσι για όσο πίπωνα, ενώ μετά πήρε θέση δίπλα μου και αρχίσαμε μαζί το τσιμπούκι. Άλλοτε πίπωνα , άλλοτε του έγλειφα τα αρχίδια και το πουτσοκέφαλο, ούτε που ήξερα πια. Η ένταση της στιγμής με είχε προς στιγμήν καταβάλει και είχα γίνει ένα πρόθυμο και αχόρταγο πουτανάκι όπως κι εκείνη.

-    Μ’ άρεσε που μου το έπαιζες ότι δε γουστάρεις να ακούς  για τα γαμήσια μου. Καλύτερα είναι όμως να τα κάνεις. Έτσι δεν είναι;

Ήμουν μπουκωμένη με την πούτσα και δε μπορούσα να μιλήσω παρά μόνο μούγκριζα, ενώ εκείνη μου έσκασε μια σφαλιάρα που με καύλωσε περισσότερο.

-    Θέλω να σε δω να καβαλάς αυτή την ψωλή βρωμιάρικο τσουλάκι, να μου αποδείξεις πόσο μεγάλο πουτανάκι είσαι που σου αρέσει να γαμίεσαι με τον πρώτο τυχόντα και μας το παίζεις και θιγμένη.

Λέγοντας αυτά, άρπαξε το προσωπάκι μου και το έφτυσε ενώ έφερε ένα χέρι της στον κώλο μου και άρχισε να τον χαϊδεύει και να τον ζουλάει.

-    Μπρος, σκαρφάλωσε!

Επανέλαβε. Αυτό ήθελε λοιπόν; Να με δει να γαμιέμαι σα σκύλα με έναν άγνωστο, να με παίρνει μάτι και να γουστάρει καθώς  πηδιέμαι σαν πουτάνα;

-    Αυτό ήταν που ήθελες λοιπόν!

Σηκώθηκα και πήγα να κάτσω πάνω στην χοντόπουτσα του.

-    Αυτό ήθελες μωρή γαμημένη; Να με δεις να  πηδιέμαι;  Να με κάνεις σαν κι εσένα παρτουζιάρα; Ορίστε λοιπόν…

και με μία κίνηση τον κάρφωσα όλο  μέσα μου. Ο τύπος εκστασιάστηκε κι έβγαλε μια κραυγή ευχαρίστησης καθώς τον πήρα μέσα μου ξεκάποτο και δίχως δισταγμό άρχισα να χοροπηδάω πάνω στο καυλί του όλο τρέλα.

-    Γουστάρεις; γουστάρεις που με βλέπεις να πηδιέμαι; Που γαμιόμαστε μαζί;

Η Ντίνα άρχισε να μου χτυπάει τον κώλο όλο λύσσα κάθε φορά που ανεβοκατέβαινα στο  σκληρό καυλί μέχρι να κοκκινίσει και να αρχίσει να τσούζει.

-    Έτσι ξεκωλάκι! Δώστα όλα! Δείξε του πόσο πουτάνα διψασμένη για πούτσο είσαι! Έτσι μπράβο, μη σταματάς, δείξε του πως πηδιούνται τα καλά και υπάκουα πουτανάκια!

Ήμουν στον έβδομο ουρανό. Καβάλαγα μια στιβαρή πούτσα και μια αρχιτσουλάρα  μου βαρούσε μπάτσες στα κωλομέρια και χούφτωνε τα βυζάκια μου. Και γούσταρα τρελά. Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα νιώσει τόση έξαψη.

-    Δεν έχω ξαναδεί καργιόλικα ξεκωλάκια σαν κι εσάς! Δε θα μου γλυτώσετε! Θα σας ξεσκίσω όλες τις τρύπες απόψε!

Ο τύπος με γράπωσε από τη μέση και με έριξε στα τέσσερα συνεχίζοντας το δυνατό γαμήσι  ενώ μου βαρούσε σφαλιάρες στα κωλομάγουλα χωρίς έλεος και που και που μου τραβούσε τα μαλλιά καθώς με ξέσκιζε. Η Ντίνα συνέχισε το βρισίδι, απολαμβάνοντας το θέαμα καθώς έπαιζε με τις βυζάρες της και με γλωσσοφιλούσε ανά στιγμές .

-    Έτσι πουτανάκι, θα βγάλουμε γούστα απόψε οι τρεις μας , θα σε μάθω να γαμιέσαι σαν την καλύτερη απλήρωτη πόρνη και να ξεσκίζεσαι αβέρτα! Σε είχα καταλάβει εγώ ότι είσαι για γαμήσια και μόνο.

Στο σημείο αυτό ο γαμιάς μας τραβήχτηκε και είπε στην Ντίνα να έρθει από κάτω μου. Εκείνη υπάκουσε και ξάπλωσε στο πάτωμα αντικριστά με εμένα ώστε τα βυζιά μας να τρίβονται μεταξύ τους κι εκεί ξεκίνησε ένα γαμήσι εναλλάξ , ο τύπος πότε κάρφωνε τη Ντίνα και πότε εμένα με μανία σαν να έσκαβε μέσα στα μουνάκια μας.

-    Α… μας ξεσκίζει και τις δύο…

αναφώνησε η Ντίνα και άρχισε να βογκάει από ηδονή.

-    Τίποτα σαν την παρτούζα καυλίτσα μου!

Μας γαμούσε έτσι για αρκετή ώρα ώσπου τραβήχτηκε ξανά και σηκώθηκε όρθιος .

-    Καιρός να ανοίξω κωλαράκια τσουλάκια μου… ανακοίνωσε. Γυρίστε η μια δίπλα στην άλλη, ακουμπήστε στο τραπεζάκι του σαλονιού και ανοίξτε κωλομάγουλα παρακαλώ!

Εκεί δίστασα, η αλήθεια ήταν ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή κανείς δεν είχε πλησιάσει το κωλαράκι μου. Η Ντίνα ωστόσο στήθηκε κατευθείαν αφήνοντας σε θέα τον υπέροχο στρουμπουλό της κώλο.

-    Άνοιξε μου την σούφρα γαμιά μου, είναι λίγο στενή αλλά τελείως καυλωμένη…

τον παρότρυνε , δεν ήθελε πολύ ο άλλος. Αμέσως γονάτισε να της τον καρφώσει. Αφού της τον έβαλε με δυσκολία στην αρχή άρχισαν να γαμιούνται σαν τα σκυλιά και να βρίζονται.

-    Παρ' τα μωρή πουτάνα… με έχεις τρελάνει! Τι στενή που είναι η κωλοτρυπίδα σου καργιόλα. Στην έβαλα ασάλιωτη! Θα σου δώσω το κωλάντερο στο χέρι!

-    Ναι! ναι έτσι γαμιά μου, ξέσκισε με, να παίρνει μαθήματα και το άλλο το τσουλάκι, και μην ξεχάσεις να ανοίξεις και τη δική της σούφρα όπως υποσχέθηκες.

Πλέον της βαρούσε τα κωλομέρια σα να έπαιζε τύμπανα κι εγώ έπιασα τον εαυτό μου να τρίβω το μουνάκι μου σαν να 'χε πάρει φωτιά.

-    Έλα εδώ κι εσύ…

μου λέει σε μια στιγμή αρπάζοντάς με από το μπράτσο , τραβώντας με δίπλα στη Ντίνα.

-    Τούρλωσε το κωλαράκι σου και περίμενε τη σειρά σου. Στραβοκατάπια .

-    Σας παρακαλώ… οχι από κώλο καλύτερα…

είπα κάπως ταραγμένη .

-    Μην την ακούς, θα της το ανοίξεις θέλει δεν θέλει, το παίζει απλά δύσκολη η μικρή…

είπε η Ντίνα καθώς την κάρφωνε με μανία. Κατάλαβα πως δε θα το γλίτωνα. Αυτός ο άγνωστος θα μου ξεπαρθένευε το κωλαράκι, Παρακαλούσα μόνο να τον κάνει η Ντίνα να χύσει μπας και τη γλιτώσω, μάταια όμως. Μετά από λίγο τραβήχτηκε από την ξεχειλωμένη κωλάρα της που την είχε αφήσει ορθάνοιχτη, πράγμα που με έκανε να ανατριχιάσω.

-    Σειρά σου πουτανίτσα…

είπε και μου έδωσε την πούτσα του στο στόμα να γευτώ την κωλότρυπα της Ντίνας πρώτα. Αφού του τον έγλειψα καλά, με έστησε κι εμένα με πρόσωπο στον ανοιγμένο κώλο της και ακούμπησε το καυλί του στη σούφρα μου. Παράλληλα η Ντίνα έφερα τις ανοιγμένες τρυπούλες της στο πρόσωπό μου αναγκάζοντας με να τις γλείψω, καθώς ο άλλος με άνοιγε από πίσω. Έσφιξα τα δόντια κι ένιωσα το σφιγκτήρα μου σιγά-σιγά να υποχωρεί.

-    Εσένα θέλει σάλιωμα…

είπε και έφτυσε πάνω στη στενή μου τρυπούλα προτού επιχειρήσει να τον ξαναβάλει μέσα.

-    Τώρα θα ξεφτιλιστείς τελείως καργιολάκι… αχ…

μονολόγησε η Ντίνα απολαμβάνοντας το γλείψιμο που της έκανα.

-    Να νιώσεις τι πάει να πει να είσαι ξεσκισμένη πουτάνα.

Ανατρίχιασα. Το πουτσοκέφαλο εισέβαλε στο κωλαράκι μου και τσίριξα. Σιγά-σιγά το πήρα όλο μέσα και ξεκίνησε να με γαμάει  ξεπαρθενεύοντας μια για πάντα την ανέγγιχτη ως τότε τρυπούλα μου. Τον πόνο σύντομα αντικατέστησε ένα αίσθημα καύλας και αφασίας. Δεν ήξερα τι μου γινόταν πια, είχα αφεθεί τελειωτικά στο σφυροκόπημα σε σημείο που πλέον δε με ένοιαζε παρά μόνο να γεμίζουν οι τρυπούλες μου . Η Ντίνα με έβλεπε να ξεφτιλίζομαι και γούσταρε ακόμα περισσότερο. Έφερε τις βυζάρες της στο στοματάκι μου και με έβαλε να της πιπιλίσω, ενώ ενθάρρυνε το γαμιά μου να με ξεσκίσει πιο δυνατα.

-    Γουστάρεις τσουλάκι;… ρωτούσε η Ντίνα. Σ' αρέσει το κωλογάμημα; Που μας έκανες και την δύσκολη; Τι σου ξεσκίζει τώρα το κωλαράκι πουτανάκι μου;

-    Ένας σκληρός πούτσος!

-    Μ… ναι μουνάκι μου… και τι είσαι για να γουστάρεις;

-    Μια πουτάνα.

-    Δε σε άκουσα.

-    Μια πουτάνα! Είμαι μια πουτάνα και γουστάρω να ξεσκίζομαι με αγνώστους. Να παρτουζώνομαι και να γαμιέμαι με όποιον βρω…

ούρλιαξα δυνατά από καύλα ,τόσο που σίγουρα ακούστηκα ως τα γειτονικά σπίτια . Ο τύπος φαίνεται δεν άντεχε άλλο, βγήκε από μέσα μου και μας τράβηξε κοντά στη μπαλκονόπορτα του σαλονιού.

-    Εδώ καυλάκια μου… είπε και την άνοιξε. Εδώ, να σας δουν όλοι .

Αμέσως μας τον έδωσε στο στόμα και οι δυο αρχίσαμε να τον ρουφάμε αχόρταγα και λαίμαργα σαν καλά τσουλάκια.

-    Θα σας χύσω μπροστά στους γείτονες! Χύνω καύλες μου… χύνω! Όλα στα μουτράκια σας!

Άρχισε να χύνει σαν τρελός  και πέταξε όλα τα χύσια του στα  προσωπάκια μας μέχρι που τα άσπρισε, ενώ εμείς, με τις γλωσσίτσες έξω , γευτήκαμε όσα μπορούσαμε. Μετά την κορύφωση ο τύπος σωριάστηκε κουρασμένος στον καναπέ να χαλαρώσει , άναψε τσιγάρο  και μας κοιτούσε καλυμμένες με τα χύσια του, σαν να θαύμαζε το κατόρθωμα του.

-    Ήσασταν απίστευτα πουτανάκια, δεν έχω ξαναγνωρίσει τόσο πρόθυμες γκόμενες να πηδηχτούν έτσι ωμά και άγρια.

Η Ντίνα χαχάνισε και ρώτησε που είναι το μπάνιο να πλυθεί κουνώντας την εκπληκτική κωλάρα της πέρα δώθε επιδεικτικά. Κι αυτή φαινόταν περήφανη για το κατόρθωμά της, είχε καταφέρει να με κάνει μια τελευταία παρτουζιάρα σαν κι αυτή και ακόμη και σήμερα δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή.Copyright protected OW ref: 125182