Με το παράνομο ζευγάρι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Εγώ είμαι 25 χρονών απόλυτα αρρενωπός και αρκετά εμφανίσιμος μπορώ να πω. Η σχέση μου με το σεξ είναι σχέση εξάρτησης. Το σκέφτομαι κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο και κοιτάω να ικανοποιώ τις ορέξεις μου, όσο πιο συχνά αυτό είναι εφικτό. Η ιστορία που θα διηγηθώ διαδραματίστηκε περίπου ένα μήνα πριν και ένα είναι σίγουρο: πως θα μου μείνει αξέχαστη.

Ψάχνοντας, λοιπόν, μια καθημερινή μέρα από τη δουλειά κάτι στο ίντερνετ για να περάσω την ώρα μου, μιας και δουλειά πολλή δεν είχα και οι καύλες μου ήταν ως συνήθως πολλές, ξεκίνησα να μιλάω με τον άντρα ενός ζευγαριού παράνομου και αρκετά μεγαλύτερο από εμένα. Όπως μου είπε ο Γιώργος ο ίδιος ήταν 49 και η Ιωάννα 46, παντρεμένοι και οι δυο με πολλά χρόνια σχέσης μεταξύ τους, που το μόνο που τους κρατούσε ήταν το σεξ και ο κοινός τρόπος που είχαν βρει να το απολαμβάνουν.

Όπως μου είπαν, τα τελευταία χρόνια είχαν προσθέσει ποικιλία στην ερωτική τους ζωή συμπεριλαμβάνοντας στην παρέα τους και παραπάνω άτομα. Είχαν δοκιμάσει όλους τους δυνατούς συνδυασμούς και όλους τους δυνατούς τρόπους κάτι που τους ευχαριστούσε κάθε φορά ιδιαίτερα. Με ρώτησαν τις δικές μου εμπειρίες πάνω στο θέμα και ήμουν απόλυτα ειλικρινής λέγοντάς τους πως παρόλο που μου αρέσει πάρα πολύ το σεξ και δεν λέω εύκολα όχι, παρτούζα δεν είχα κάνει ποτέ. Αυτό φαίνεται πως άρεσε πολύ στον Γιώργο, όπως και η ηλικία μου και μιλήσαμε πάνω από μια ώρα. Η συζήτηση είχε γίνει αρκετά τολμηρή με λεπτομέρειες που λέγαμε και οι δυο για το τι μας αρέσει και τι όχι, πως το κάνουμε, τι αρέσει στη Ιωάννα, κουβέντες που μας είχαν καυλώσει και τους δυο πάρα πολύ.

Κάποια στιγμή ο Γιώργος μου ζήτησε να περιμένω γιατί είχε τηλεφώνημα από τη Ιωάννα. Μετά από πέντε λεπτά επανέρχεται στη συζήτηση μας και με ρώτησε αν είναι εφικτό να βρεθούμε και οι τρεις σε πολύ γνωστό ξενοδοχείο του Παγκρατίου. Προς στιγμήν κόλλησα, αλλά ήμουν τόσο ερεθισμένος που μου ήταν αδύνατον να αρνηθώ. Το ραντεβού δόθηκε και μετά από περίπου μια ώρα βρέθηκα να χαιρετάω τον Γιώργο σε πολύ κεντρικό δρόμο του Παγκρατίου. Η εμφάνιση του ήταν λίγο χειρότερη από αυτή που περίμενα. Αδύνατος μεν, με αραιωμένα μαλλιά, μάλλον κακοφτιαγμένο πρόσωπο, ήταν όμως αρκετά περιποιημένος και φαινόταν αρκετά καθαρός.

Μου ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους της Ιωάννας για το ότι θα αργούσε λίγο, καθώς από ότι μου είπε έψαχνε κάποιον να βρει να αφήσει τα παιδιά της. Με ρώτησε αν θέλω να πάμε κάπου για καφέ ή να πάμε κατευθείαν στο ξενοδοχείο να την περιμένουμε και του πρότεινα το δεύτερο γιατί δεν ήθελα να δίνω στόχο στη γειτονιά μου. Μπαίνοντας στο ξενοδοχείο ντράπηκα αρκετά καθώς φάνηκε σε όλους ότι ζητήσαμε δωμάτιο για τους δυο μας, αλλά η καύλα μου ήταν τόση που ακόμα κι αυτό με ερέθισε. Ο Γιώργος γενικά ήταν αρκετά φιλικός και μου συμπεριφερόταν σαν να με ήξερε χρόνια. Αυτή του η συμπεριφορά με είχε κάνει κι εμένα να χαλαρώσω και τα πάντα μου έδειχναν ότι θα περνούσα ένα πολύ όμορφο καλοκαιρινό μεσημέρι.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο μου πρότεινε να πάω πρώτος για μπάνιο, ενώ εκείνος θα έφτιαχνε τα ποτά και την ατμόσφαιρα. Κατά τη διάρκεια του μπάνιου μου και σκεφτόμενος το τι θα ακολουθήσει, περιποιήθηκα αρκετά όλα τα δικά μου σημεία, ενώ οι καύλες μου δεν έλεγαν να πέσουν με τίποτα. Βγαίνοντας από το μπάνιο και φορώντας μόνο μια πετσέτα, βρήκα τρία ποτά σε ένα δίσκο, αρκετό σκοτάδι και τον Γιώργο τελείως γυμνό ξαπλωμένο σαν να ήταν στο κρεβάτι του σπιτιού του και τελείως μόνος του μάλιστα. Προσπάθησα να δείξω χαλαρός, αν και η όλη εικόνα με τρόμαξε αλλά με ενθουσίασε ταυτόχρονα και κάθισα στο κρεβάτι δίπλα από τον Γιώργο ο οποίος αμέσως σηκώθηκε και πήγε κι αυτός για μπάνιο.

Όση ώρα ήμουν μόνος μου, κάπνισα ένα τσιγάρο ένα έπαιζα και λίγο με την πούτσα μου, που ίσως να ήταν και η πρώτη φορά που είχε μείνει τόσο καυλωμένη για τόσες πολλές ώρες. Βγαίνοντας ο Γιώργος από το μπάνιο φορούσε κι αυτός μια πετσέτα, ενώ μου είπε πως η Ιωάννα ήταν από κάτω και ανέβαινε (τον ειδοποίησε από το κινητό). Κάποια στιγμή χτύπησε η πόρτα και ο Γιώργος πήγε να ανοίξει. Μπαίνοντας αυτό που είδα δεν το περίμενα…

Η Ιωάννα ήταν μια γυναίκα πάρα πολύ περιποιημένη και καθαρή, με έντονο βάψιμο και αρκετά μπάσα και σταθερή φωνή, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το σώμα της. Ήταν περίπου 1.75 αλλά αρκετά παχουλή. Όχι κανένα θηρίο, αλλά πρέπει να είχε 15 κιλά περίπου πάνω από το κανονικό. Αυτό εμένα δεν με πτόησε καθόλου, ίσα - ίσα. Είχα και στο παρελθόν μια αντίστοιχη εμπειρία και μόνο αρνητική δεν θα μπορούσα να τη χαρακτηρίσω. Από την αρχή φάνηκε το τι θα ακολουθούσε. Οι συστάσεις ήταν τελείως διαφορετικές από τα καθιερωμένα. Ο Γιώργος με συστήνει στη Ιωάννα με την προσφώνηση:

-    «Ο μικρός που σου έλεγα!»

Η Ιωάννα αντί για να μου δώσει το χέρι της σκύβει και με φιλάει στο στόμα φτάνοντας τη γλώσσα της σχεδόν μέχρι τον οισοφάγο μου. Εδώ θα πρέπει να αναφέρω ότι η Ιωάννα φορούσε μια μακριά μαύρη φούστα, μαύρα πέδιλα με αρκετά ψηλό τακούνι, που την έκαναν αρκετά πιο επιβλητική και ένα λευκό μπλουζάκι που άφηνε να φαίνονται τα πολύ μεγάλα βυζιά της. Ήταν μελαχρινή με μακριά σγουρά μαλλιά λίγο πιο κάτω από τον ώμο της.. τα δάχτυλα και των χεριών και των ποδιών της ήταν βαμμένα κόκκινα. Είναι λογικό, λοιπόν, το όλο παρουσιαστικό της να θυμίζει κάτι πολύ αυταρχικό, γεγονός που με τρέλαινε ακόμα περισσότερο.

Μετά, λοιπόν από τις πρώτες συστάσεις, η Ιωάννα με αρκετά επιτακτικό ύφος, μας ζητάει και στους δυο να ξαπλώσουμε μπρούμυτα, ενώ η ίδια άρχισε να βγάζει τα ρούχα της. Αφού ξαπλώνουμε και ακούγαμε - και δε βλέπαμε - την Ιωάννα να γδύνεται, ξαφνικά αισθάνομαι ένα μουσκεμένο εσώρουχο στο πρόσωπο μου. Ήταν μαύρο, όχι στρινγκ, και μύριζε έντονα υγρά από μουνί.

-    «Γλείψ’ το καλά!» ακούω τη Ιωάννα να λέει.

Ο Γιώργος με κοιτούσε και κουνιόταν τρίβοντας τον πούτσο του στο στρώμα. Την Ιωάννα ακόμα γυμνή δεν την είχα δει, αλλά την είχα μυρίσει, είχα καταπιεί πολλά από τα υγρά του μουνιού της. Κάποια στιγμή και ενώ είχα χαθεί στη γεύση των υγρών της, αισθάνομαι το χέρι της να τραβάει την πετσέτα από πάνω μου και να μαλάζει τον κώλο μου. Γυρνώντας είδα ότι η Ιωάννα είχε σταθεί ανάμεσά μας και έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα και στον Γιώργο. Η θέα αυτή με εξίταρε απίστευτα. Είχαμε και οι δυο παραδοθεί στα χέρια της σαν μεθυσμένοι, απόλυτα δοσμένοι στις ορέξεις της.

Αυτό κράτησε περίπου τρία λεπτά όταν κάποια στιγμή απαίτησε και από τους δυο να γυρίσουμε ανάσκελα. Έπειτα, έπιασε τα καυλιά μας και άρχισε να μας τραβάει την καλύτερη μαλακία της ζωής μας. Η γυναίκα ήξερε τι έκανε και το έκανε καλά. Τα μεγάλα βυζιά της κρέμονταν μπροστά μας ενώ τρόμπαρε με τον ίδιο ακριβώς ρυθμό τα καυλιά μας. Ο πούτσος του Γιώργου ήταν λίγο μεγαλύτερος από τον δικό μου, όχι όμως το ίδιο σκληρός, προφανώς λόγω ηλικίας. Στη συνέχεια ζήτησε και από τους δυο να σηκωθούμε όρθιοι κι αυτή γονάτισε μπροστά μας έχοντας τα καυλιά μας ακριβώς στο ύψος του στόματος της και μη σταματώντας ούτε ένα δευτερόλεπτο να μας τις παίζει.

-    «Γαμήστε και οι δυο το στόμα μου ταυτόχρονα! Τώρα!» απαίτησε ανοίγοντας το στόμα της όσο περισσότερο μπορούσε.

Τότε και οι δυο προσπαθήσαμε να μπούμε στο στόμα της, κάτι που έκανε τα καυλιά μας να ακουμπήσουν και η Ιωάννα τα κατάφερε, τα πήρε και τα δυο μαζί. Η αίσθηση ήταν καταπληκτική. Από τη μια το στόμα της Ιωάννας να παίζει με τη γλώσσα της και να καταπίνει τα υγρά μας και από την άλλη η επαφή των δυο καυλιών μεταξύ τους δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μοναδική και καυλωτική απίστευτα. Φτάσαμε και οι δυο σε επίπεδα τρελά. Κουνιόμασταν όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε, χωρίς ρυθμό και χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτα.

Τότε ο Γιώργος, χωρίς να το καταλάβω, με τα χέρια πιάνει το λαιμό μου, με σπρώχνει προς το μέρος του και αρχίζει να με φιλάει. Αν και δεν το είχα ξανακάνει, ανατρίχιασα. Ήταν αδύνατον πλέον, να αρνηθώ οτιδήποτε! Η Ιωάννα φαίνεται πως ήταν συνηθισμένη στην όψη των δυο αντρών να φιλιούνται και να χαμουρεύονται, έδειχνε τελείως απορροφημένη στο έργο της. Κάποια στιγμή μας σπρώχνει, βγάζει τα καυλιά μας από το στόμα της και σηκώνεται. Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα φιλί και με τους τρεις μας με τις γλώσσες μας να μπερδεύονται, τις μυρωδιές από τα καυλιά μας στο στόμα μας πλέον και τα ιδρωμένα σώματά κολλημένα το ένα με το άλλο.

Πλέον κανείς μας δεν ήλεγχε τον εαυτό του.. οι άμυνες μας είχαν καταρρεύσει εντελώς και οι όποιες ηθικές αναστολές που μπορεί και να είχαμε προηγουμένως, είχαν πάει περίπατο! Κάποια στιγμή η Ιωάννα σταματάει, τραβιέται προς τα πίσω και μου λέει πως είναι η σειρά μου να τη γλείψω. Έτσι, ενώ αυτή με τον Γιώργο συνέχισαν να χαμουρεύονται όρθιοι, εγώ ήμουν σκυμμένος πίσω από τη Ιωάννα και της έγλειφα, μια το ιδιαίτερα μουσκεμένο μουνί της και μια τον μεγάλο κώλο της.

Χωρίς καν να το καταλάβω και με μια επιδέξια κίνηση της Ιωάννας, βρέθηκε μπροστά στα μάτια μου εκτός από το τελείως ξυρισμένο μουνί της και ο πούτσος του Γιώργου. Προσπάθησα προς στιγμήν να το αποφύγω, αλλά μάταια. Σε δευτερόλεπτα βρέθηκα να γλείφω μια τον ένα μια τον άλλο και να καταπίνω τα υγρά τους που ομολογουμένως και από τους δυο ήταν πάρα πολλά!

-    «Είναι αρκετά καλό το τσουλάκι που μου έφερες σήμερα!»

Ακούγοντας το αισθάνθηκα σαν την μεγαλύτερη επιβράβευση του κόσμου.

-    «Και που να δεις τι ωραίο κωλαράκι που έχει!» ακούω τον Γιώργο να λέει και αγχώνομαι.

Η ιδέα του παθητικού έρωτα είχε περάσει πολλές φορές από το μυαλό μου ως φαντασίωση αλλά ποτέ δεν είχε γίνει πράξη. «Ή τώρα ή ποτέ!» σκέφτομαι και ανταποκρίνομαι λέγοντάς τους πως θέλω να με πηδήξουν και οι δυο. Τότε η Ιωάννα μου λέει να σηκωθώ και να ανέβω πάνω στο κρεβάτι στα τέσσερα. Την υπακούω. Σε λίγο, βρίσκομαι και πάλι με το κιλοτάκι της Ιωάννας στο στόμα μου και τους δυο τους να μου γλείφουν τον κώλο. Τότε η Ιωάννα μου λέει να φορέσω το κιλοτάκι της εγώ, ενώ ο Γιώργος είχε ήδη φορέσει το σουτιέν της. Κατάλαβα ότι το να αρνηθώ ήταν μάλλον άχρηστο. Το κάνω και ξανακάθομαι στα τέσσερα όπως απαίτησε η Ιωάννα. Αυτή έρχεται από κάτω μου σε θέση 69, ενώ λέει στον Γιώργο να μου ξεσκίσει τον κώλο!

Σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα, βρίσκομαι με τον πούτσο μου στο στόμα της Ιωάννας, να δυσκολεύομαι να αναπνεύσω καθώς το πρόσωπό μου βρισκόταν ανάμεσα στα χοντρά μπούτια της Ιωάννας και στο μουσκεμένο μουνί της. Το καυλί του Γιώργου βρισκόταν μέσα στον κώλο μου και ο πόνος ήταν αφόρητος, αλλά η ηδονή μοναδική. Δεν αργήσαμε και οι τρεις να χύσουμε ταυτόχρονα, όπως είχε απαιτήσει πριν λίγο η Ιωάννα. Αυτή στο πρόσωπό μου, εγώ μέσα στο στόμα της και ο Γιώργος στην πλάτη μου. Η Ιωάννα στη συνέχεια έπαιρνε τα χύσια του Γιώργου και μου τα έδινε να τα καταπιώ, κάτι που πλέον μου φαινόταν τίποτα μπροστά στα άλλα που είχα κάνει εκείνο το μεσημέρι.

Αφού λοιπόν, πέσαμε και οι τρεις αποκαμωμένοι και κάναμε από ένα τσιγάρο, μπήκαμε και οι τρεις για μπάνιο όπου ακολούθησε ένας δεύτερος μικρός γύρος, με πίπες και γλειψίματα ο ένας στον άλλο. Φεύγοντας η Ιωάννα μου χάρισε το κιλοτάκι της που ακόμα δεν έχω πλύνει για να το μυρίζω και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη φορά που θα μπορούμε και οι τρεις.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")