Τρίο στο ξενοδοχείο της καύλας

Δημοσιεύθηκε από Yannis-Petros
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.52 (32 Votes)
Με τη Μαρία περνούσαμε καλά οι δυο μας. Κάποιες φορές ερχόταν και η Στέλλα μαζί μας, αλλά εμένα μου άρεσε περισσότερο όταν ήμασταν duo, το trio χωρίς να με χαλάει, δε θα το επέλεγα. Κυρίως γιατί ήθελα τη Μαρία ολόκληρη δικιά μου, όλο της το κορμάκι ήθελα να τρέμει για μένα. Αναγνωρίζω ότι σε κάποιες φάσεις η καύλα είναι σαφώς μεγαλύτερη όταν σε παιδεύουν δυο γλώσσες, τέσσερα χέρια κλπ. Αλλά επιμένω ότι προτιμώ να τη χαίρομαι μόνη μου.

Αντίθετα και επειδή το έχουμε κουβεντιάσει με τη Στέλλα, αυτή προτιμούσε την πολυπρόσωπη φάση. Την ενδιέφερε να χαίρεται τη στιγμή και όλα τα άλλα έρχονταν δεύτερα. Αναγνώρισε, σε μια κουβέντα μας, ότι τον άντρα που αγαπούσε δεν ήθελε να τον μοιράζεται αλλά στις καύλες της την ένοιαζε να ικανοποιεί όλες της τις αισθήσεις αν γίνεται ταυτόχρονα και σε «όλα» τα σημεία του κορμιού της.

Το καλοκαίρι προχωρούσε και η χρονιά ήταν καλή για την επιχείρηση. Αυτό σημαίνει καλά λεφτά για τη Στέλλα, για εμάς τα ξεροκόμματα. Ο χρόνος που είχαμε για «διασκέδαση» μεγάλωσε μετά τις 20 Αυγούστου. Στις αρχές Σεπτέμβρη θα έφευγε ή Μαρία για τη Θράκη, για το Πανεπιστήμιό της και θα μέναμε πάλι μόνες μας με τον Κώστα.

Ένα από εκείνα τα βράδια της μοναξιάς και της απομόνωσης, ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου σκεφτόμουν τι είχε γίνει όλη την καλοκαιρινή περίοδο και γελούσα καλοδιάθετα, γιατί δεν έγινε κάποια φάση με τους τρεις μας, τη Στέλλα, τον Κώστα κι εμένα. Ούτε καν ο Κώστας μου την έπεσε. Υπέθεσα ότι ήταν εξ’ αιτίας της καλύτερης σχέσης που είχε με τη Στέλλα, ήταν και περίπου ιδιοκτήτρια, η εξουσία είναι πάντα δυνατό διεγερτικό. Σκέψη τη σκέψη και το μυαλό μάς παίζει περίεργα παιχνίδια. Θυμήθηκα, μετά από τόσο καιρό αγαμίας και αποχής από αρσενικό, τι θα πει να σε οργώνει μια πούτσα. Να χώνεται μέσα σου και να σου καρφώνεται. Ο πόνος και η ταυτόχρονη ηδονή, η κούραση και ο οργασμός, να νιώθεις τα υγρά του να σου γεμίζουν το κορμί. Να τον νιώθεις τον σπασμό του την ώρα που τελειώνει, να σε γεμίζει με το ψωλόχυμα του κι εσύ μαζί του να τελειώνεις.

Οι σκέψεις μου με παρέσυραν και το δαχτυλάκι μου άρχισε να χαϊδεύει το μουνί μου. Με το δείκτη μου άνοιξα τα μουνόχειλα μου, ήμουν λίγο υγρή, σάλιωσα τα δάχτυλά μου και συνέχισα. Η καύλα μου θέριευε. Ξάπλωσα πιο αναπαυτικά και αναζήτησα τα βυζιά μου, πίεσα τις ρώγες μου, ήταν σκληρές. Χάιδεψα και έσφιξα το βυζί μου, σάλιωσα τα δάχτυλά μου και πασάλειψα τις σκληρές μου ρώγες, που σκλήρυναν ακόμα περισσότερο και τσούπωσαν από το κρύο. Έγειρα στο πλάι σε στάση εμβρύου με την παλάμη στο μουνί μου και το άλλο μου χέρι να παίζει με τη ρώγα μου. Έτριβα με ένταση μουνί και βυζί. Ήθελα να χύσω. Δεν άντεχα άλλο. Ήθελα να απελευθερώσω όλα μου τα ζουμάκια που έπρεπε να βγουν από το κορμί μου και να γεμίσουν τη μουνότρυπα μου, τα δαχτυλάκια μου και να φτάσουν στα μπούτια μου. Τι καύλα ήταν αυτή, πόση καύλα μου γέμιζε το κορμί. Ήταν απίστευτο, είχα αρχίσει να τρέμω από την ένταση μέχρι που με ένα «αχ…» άρχισα να έχω σπασμούς στο μουνί μου και το κωλοτρυπίδι μου και όταν σταμάτησαν ηρέμησα. Ένιωσα τέλεια. Κουρασμένη, ανατριχιασμένη, χορτασμένη και ιδρωμένη και είπα να κάνω ένα ντουζάκι. Μπήκα κάτω από το δροσερό νερό και δρόσισα το κορμί μου.

Από το μπάνιο άκουσα το τηλέφωνο. Τρέχω με τα νερά και το σηκώνω, ο Κώστας.

-    Πολλά χρόνια θα ζήσεις, του λέω.

-    Γιατί το λες ρε Λία;

-    Τώρα σε σκεφτόμουν, ρε συ.

-    Καλά ή σκεφτόσουν κακά πράματα για μένα;

-    Όχι, τι λες. Τα καλύτερα σκεφτόμουν. Αλλά τι θες;

-    Αν δεν κοιμάσαι έλα να μου κάνεις λίγο παρέα, έχει τελειώσει το βιβλίο που διάβαζα και βαριέμαι πολύ.

-    ΟΚ φίλε, ανεβαίνω, ρίχνω κάτι επάνω μου και έρχομαι.

-    Και έτσι όπως είσαι να έρθεις είναι ΟΚ για μένα.

Δε με είχε συνηθίσει σε τέτοια και παραξενεύτηκα. Ανέβηκα στη reception.

-    Έλα ρε Λία και έχω τρελαθεί, δεν κουνήθηκε φύλλο από τη στιγμή που ήρθα.

-    Καλά ρε Κώστα, αφού ξέρω ότι μιλάς με πολύ κόσμο στη βάρδιά σου. Δε βρήκες κάποια να σου κάνει παρέα;

-    Άσε μωρέ, νέκρα σήμερα. Δεν ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα, αλλά όλες κάπου πήγαν ή θα πάνε. Φαίνεται ότι μαζεύτηκαν στα σπίτια τους και δε μπορούν πια να σαλιαρίζουν από τα τηλέφωνα. Πως αλλιώς να το εξηγήσω.

-    Και πες μου ρε συ, κάνεις και τηλεφωνικό τα βράδια στην βάρδια;

-    Ε! ναι ρε Λία, τι να κάνω.

-    Και πως δηλαδή; Εσύ τι κάνεις;… γιατί το κοριτσάκι είμαι σίγουρη ότι το παρασύρεις, αλλά εσύ τι κάνεις;

-    Εκείνη τη στιγμή όχι πολλά πράματα, όπως καταλαβαίνεις δε με παίρνει. Αλλά η ένταση κρατάει και μετά ξεδίνω στο δωμάτιο.

-    Και εσύ μόνος σου;… και νόμιζα ότι παίζεις με τη Στέλλα.

-    Όχι μωρέ, δεν είναι εύκολο. Δεν ήμαστε ζευγάρι. Το κάνουμε όποτε τύχει και τελευταία δεν τυχαίνει συχνά.

-    Εσύ πως ξεχαρμανιάζεις; Συγγνώμη κιόλας, αλλά δε σε έχω δει με κάποιον τόσους μήνες στο νησί, και ξέρω ότι κάτι παίζει με τη Μαρία αλλά σε καλύπτει; Πάντα το είχα απορία. Δεν είναι καλύτερο το sex με αρσενικά από ότι με κοπελίτσες.

-    Να σου πω την αλήθεια και εγώ αυτό πίστευα. Αλλά οι εμπειρίες που έκανα εδώ λένε ότι κάποιες φορές είναι και καλύτερα με τις κοπελίτσες όπως λες. Πάντως για να μην έχεις απορίες εμένα με καλύπτουν τα παιχνίδια που κάνουμε με τη μικρή.

-    Μεταξύ μας τώρα, δεν επιθύμησες αντρικό χέρι στο κορμί σου;

-    Τι σου είπα στο τηλέφωνο; Ότι θα ζήσεις πολλά χρόνια και «τώρα σε σκεφτόμουν». Ε! ακριβώς αυτό σκεφτόμουν.

-    Δηλαδή;

-    Ε! να μωρέ, ένας άντρας να με πάρει και να με ανεβάσει αργά και βασανιστικά. Να μου τυραννήσει το κορμί και να με κάνει να τελειώσω έχοντάς τον βαθιά μέσα μου. Αυτά σκεφτόμουν ρε Κώστα, και μη με παρεξηγήσεις. Είναι μεγάλος ο χρόνος αποχής εδώ στην εξοχή.

-    Εμένα μου λες; Και καλό το τηλεφωνικό και το skype με ή χωρίς κάμερα αλλά και η πραγματική επαφή δεν αντικαθίσταται.

-    Έτσι είναι, όπως το λες!

Παύση, άβολη σιωπή, άδειο το μυαλό, καμιά σκέψη.

-    Τι σκέφτεσαι.

-    Τίποτα.

-    Θα σου έλεγε να κάναμε κάτι μαζί.

-    Έτσι στην ψύχρα δεν θέλω. Να το αποφασίσουμε στην ψύχρα για ένα πήδο δε μου λέει τίποτα.

Και πάλι σιωπή. Η τηλεόραση έπαιζε μια ταινία με σκοτωμούς. Το παλικαράκι σκότωσε καμιά πενηνταριά, ξεμονάχιασε μια Θεά και χαμουρευόντουσαν.

-    Βλέπεις πορνό; Με ρώτησε ο Κώστας.

-    Βλέπω αλλά δεν είναι και το φόρτε μου.

-    Όταν βλέπεις σου αρέσει, σε ερεθίζει;

-    Δεν είμαι ούτε από ξύλο ούτε από μάρμαρο. Ναι ερεθίζομαι και με καλή κατάληξη κάποιες φορές, αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

-    Και εμένα μου αρέσει να τα χαζεύω και με καυλώνουν. Μερικές φορές με τρελαίνουν, και αυτοϊκανοποιούμαι.

-    Κι εγώ παίζω συχνά με το κορμί μου, αλλά όχι μόνο βλέποντας πορνοβίντεο. Και απλά με τη σκέψη μου. Μια καλή εμπειρία, ένα δυνατό βράδυ με το γκόμενο μου, μια δυνατή εμπειρία με κοπέλα και φτιάχτηκα.

-    Κι εγώ τώρα με την κουβέντα μας φτιάχτηκα, είσαι τρομερή και θέλω να ξέρεις ότι μου αρέσει να κουβεντιάζω μαζί σου.

-    Φεύγω γιατί θα έχουμε κακή κατάληξη.

Έφυγα χωρίς να περιμένω απάντηση. Πήγα στο δωμάτιό μου, έπλυνα δόντια και ετοιμάστηκα για ύπνο. Πάνω που πήγαινα να πέσω, ντριν-ντριν το τηλέφωνο.

-    Τι είναι πάλι;

-    … καμιά φωνή.

-    Τι έπαθες ρε Κώστα;

-    Να! Δεν ξέρω πώς να σου το πω. Μην με παρεξηγήσεις αλλά θέλω να έρθω στο δωμάτιό σου.

-    Σε περιμένω κατεργάρη, έλα είμαι για σένα σήμερα. Μη νομίζεις κι εγώ περίμενα αυτό το κάλεσμα σου.

-    Σε λίγο τελειώνω και έρχομαι.

-    Μην πας στο δωμάτιό σου, έλα κατευθείαν. Έχω τα αναγκαία για ένα ντουζάκι!

Μετά από λίγη ώρα χτυπάει η πόρτα μου και εμφανίζονται ο Κώστας και η Στέλλα. Κάγκελο εγώ.

-    Δεν σας περίμενα και τους δυο σας, ψέλλισα.

-    Ήρθαμε όμως, πετάχτηκε η Στέλλα.

-    Περάστε είστε ευπρόσδεκτοι και οι δύο. Καθίστε και θα φέρω τα ποτάκια σας, ξέρω τι πίνετε ή μήπως άλλαξε κάτι και δεν το ξέρω.

Ήξερα ότι ο Κώστας θέλει ουισκάκι με παγάκια και Στέλλα Bloody Mary με διπλή βότκα και μπόλικο Tabasco ώστε να τσούζει και πιπεράκι. Σε δέκα λεπτά ήμουν στο δωμάτιο μου και είχαν κιόλας αρχίσει. Η Στέλλα γονατιστή στο πάτωμα δίπλα στον καναπέ και ο Κώστας ξάπλα και τελείως γυμνός. Η Στέλλα του είχε δώσει μια ρώγα στο στόμα να την βυζαίνει και αυτή του την έπαιζε χαλαρά, χαϊδεύοντας και τ’ αρχίδια του. Φαινόταν ότι είχαν οικειότητα.

Έβγαλα τα ρούχα μου και έμεινα με το κιλοτάκι μου. Πήγα στο σαλονάκι που ήταν και οι άλλοι. Άπλωσα μια μεγάλη λευκή πετσέτα στην ψάθα και κάθισα δίπλα στη Στέλλα. Της χάιδεψα το μπούτι. Με κοίταξε στα μάτια και μου είπε ότι με επιθύμησε. Με αγκάλιασε χαλαρά και μου έδωσε φιλάκι στο στόμα. Ο Κώστας βολεύτηκε ώστε να μας βλέπει. Η Στέλλα έπαψε να τον μαλακίζει και αφοσιώθηκε σ' εμένα. Με αγκάλιασε και άρχισε να με φιλάει σε όλο μου το κορμί και να με χαϊδεύει. Είχα αφεθεί στο χάδι της. Ο Κώστας ξεχασμένος έπαιζε με το καυλί του κάνοντας μας μάτι. Η Στέλλα συνέχισε να παίζει μαζί μου. Σιγά-σιγά με ανέβασε, και άρχισε να με χαϊδεύει παντού. Με μια σπρωξιά με έριξε στην πετσέτα μου και χώθηκε ανάμεσα στα μπούτια μου. Άρχισε να με ρουφάει με ένταση και όπως πάντα με μαεστρία.

Αυτή η γυναίκα με συγκλόνιζε με το γλείψιμό της. Με έκανε να χύνω. Με τελείωνε πιο όμορφα και έντονα από κάθε άλλη γλώσσα που είχε παίξει με το μουνάκι μου. Και όσο εγώ λαχάνιαζα στο γλείψιμό της, ο Κώστας σηκώθηκε και με πλησίασε χωρίς να το καταλάβω. Κάποια στιγμή ένιωσα την ψωλή του να σέρνεται στα χείλη μου. Με την γλώσσα μου σάλιωσα τον κορμό της και μου ακούμπησε το πουτσοκέφαλο του στα χείλη μου. Μου άρεσε πολύ η αίσθηση της χοντρής καυλωμένης πουτσοκεφαλής του στο άνοιγμα του στόματός μου. Τον ρούφηξα μέσα μου και παράλληλα δίπλωσα τα πόδια μου γύρω από το κεφάλι της Στέλλας που συνέχισε να με γλείφει βαθιά μέσα στη μουνότρυπα μου. Δεν το είχα ξανανιώσει, να με παίρνουν δυο γαμιάδες την ίδια στιγμή. Ο Κώστας μου μίλαγε και με απειλούσε.

-    Θα σε σκίσω τσούλα, θα σου πετάξω τα μάτια, παλιοπουτάνα.

Δε μου άρεσε και τον έβγαλα από το στόμα μου και του το είπα.

-    Κώστα με ξενερώνεις, μην μου μιλάς έτσι. Δεν γουστάρω.

-    Δεν γουστάρεις μωρή ψώλα, άλλα κοντεύεις να μου τον ξεριζώσεις έτσι όπως με ρουφάς. Συνέχισε και μην βγάλεις κουβέντα. Ρούφα, μόνο αυτό κάνε.

Σπάστηκα αλλά συνέχισα. Φαινόταν όμως ότι είχε αλλάξει η συμπεριφορά μου. Το κατάλαβε και θύμωσε. Είπε στη Στέλλα να τελειώνει γιατί θέλει να μου τον χώσει στη μούνα μου. Ήταν η έκφρασή του. Όσο βάρβαρη και αν ηχεί, μου αρέσει η προοπτική που ανοιγόταν στο γαμήσι μας. Η Στέλλα μου έχωσε την γλώσσα της στην μουνάρα μου που ήταν γεμάτη ζουμιά και σηκώθηκε. Ο Κώστας πήρε θέση και μου τον έχωσε με μια δυνατή ψωλιά βαθιά μέσα μου. Εξομολογούμαι ότι το κορμί μου το ένιωσε. Είναι τεράστια καύλα να σε καρφώνει ένας μεγάλος και σκληρός πούτσος όταν η μουνότρυπα σου είναι καυλωμένη, ζεστή, υγρή και γλιστερή. Την ίδια στιγμή η Στέλλα ήρθε και κάθισε κουκουβιστά στο στόμα μου.

-    Γλείψε με…

μου είπε ναζιάρικα. Της έδωσα μια με τη γλώσσα μου, σταμάτησα στην κωλότρυπα της και επέμεινα να την γλωσσογαμάω. Είναι τέλειο. Ο Κώστας με γάμαγε κανονικά και η Στέλλα έλιωνε στη γλώσσα μου που της γάμαγε την όμορφη κωλοτρυπίδα. Δεν την έδινε εύκολα, δεν της άρεσε να την παίρνουν από πίσω. Στα γαμήσια μας μόνο δαχτυλάκι δεχόταν και φυσικά γλωσσίτσα. Ποτέ δεν πήρε σφήνες ή πλαστικούς πούτσους. Ο Κώστας με έπαιρνε δυνατά και χωρίς να μιλάει. Κάποια στιγμή μου σήκωσε τα πόδια και τα αγκάλιασε παράλληλα με το κορμί του.
 
-    Τρίψε τη μούνα σου…

με διέταξε. Δεν απάντησα αλλά το έκανα. Έβαλα τα δυο μου δάχτυλα γύρω από το καυλί που με κάρφωνε και τον έσφιξα.

-    Τι μου κάνεις πουτανίτσα… συνέχισε.

Τον ξαναέσφιξα και μετά πήγα στην κλειτορίδα μου και άρχισα να την τρίβω δυνατά. Τα δάχτυλά μου κάθε τόσο άγγιζαν και τον κορμό του καυλιού του. Ο Κώστας άρχισε να βογκάει και η Στέλλα να μου ζητάει να την τελειώσω.

Η ένταση τεράστια, με κάρφωνε με μεγάλη ταχύτητα, εγώ έτριβα την κλειτορίδα μου τρελαμένη και η Στέλλα μαλάκιζε το μουνί της μόνη της. Όλοι μας ήμασταν λίγο πριν τον οργασμό. Πρώτος τελείωσε ο Κώστας φωνάζοντας "χύνω πουτάνες, χύνω, χύνω…". Η Στέλλα είχε πέσει πλάι μου και μουρμούριζε πως έχει χύσει πιο όμορφα και δυνατά από κάθε άλλη φορά. Εγώ είχα τεντώσει το κορμί μου και τελείωσα με ένα δυνατό αναστεναγμό με το που ένιωσα τα ψωλόχυμα του Κώστα να μου γεμίζουν την μουνάρα μου.

Όλοι πέσαμε ξεροί στο πάτωμα. Τα κορμιά μας το ένα δίπλα στο άλλο γυμνά και χορτασμένα. Ήμουν ανάμεσα στον Κώστα και τη Στέλλα. Γύρισα προς τον Κώστα και του έδωσα ένα γλωσσόφιλο και συνέχισα να τον χαϊδεύω και να τον φιλάω σε όλο του το κορμί φτάνοντας στην χαλαρωμένη ψωλή του. Την πήρα στο στόμα μου και την πιπίλισα, την έγλειψα και τη χαζοδάγκωσα μέχρι που άρχισε να μεγαλώνει. Η μεγαλύτερη καύλα μου είναι να νιώθω το αντρικό καυλί να καυλώνει, να μεγαλώνει και να σκληραίνει στο στόμα μου. Αυτό ένιωθα εκείνη τη στιγμή όταν κατάλαβα ότι η Στέλλα είχε ανοίξει τα κωλομάγουλα μου και μου έγλειφε την πίσω τρύπα μου. Ήταν τέλειο να ρουφάς ένα καυλί και να σου γλωσσοχαϊδεύουν την κωλότρυπα.

Η φάση συνεχίστηκε με τον Κώστα να ζητάει να γαμήσει και τη Στέλλα. Η Στέλλα του στήθηκε στα τέσσερα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Γλίστρησα ανάμεσα στα χέρια της και στα μπούτια και έβλεπα τον πούτσο του Κώστα να την καρφώνει. Με προσοχή σάλιωσα το δείκτη μου και τον ακούμπησα στο κεφαλάκι της κλειτορίδας της. Όταν το ένιωσε άρχισε να μουρμουράει.

-    Ναι, ναι καύλα μου συνέχισε! Συνέχισε πουτανάκι μου, μου αρέσει καύλα, ναι...

και εγώ άλλο που δεν ήθελα, τρελαινόμουν που η Στέλλα έλιωνε και για το δικό μου το χάδι. Κάποια στιγμή με τα δάχτυλα μου τύλιξα την πούτσα του Κώστα που χωνόταν στη μουνάρα της Στέλλας. Σα δαχτυλίδι ανάμεσα στο κορμί του και στο μουνί της. Βόγκηξε. Δεν πέρασε πολύ ώρα και με μια δυνατή πουτσιά άφησε όλα του τα χύσια μέσα στην μουνάρα της. Η Στέλλα τον ένιωσε και τελείωσε πέφτοντας στο πάτωμα προσπαθώντας να βρει τις ανάσες της.

Κοιμηθήκαμε όλοι μαζί στο κρεβάτι μου. Ξύπνησα πρώτη και χάιδεψα το καυλί του Κώστα και τη ρώγα της Στέλλας. Τα γαμήσια μας σταμάτησαν όταν μετά το τέλος της σεζόν, τέλος Σεπτεμβρίου, γυρίσαμε στην Αθήνα. Δεν ξαναειδωθήκαμε ποτέ… ούτε τηλεφώνημα.Copyright protected OW ref: 105525