Πώς πούστεψα (1ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από sexyLara
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.64 (11 Votes)
Δεν ήμουν πάντα η ξεκωλιάρα πούστρα που είμαι τώρα. Βέβαια δεν είχα ποτέ αναστολές. Ξεκίνησα από αποκλειστικά str8, μετά έγινα πουστογαμιάς, στη συνέχεια ανακάλυψα τα τσιμπούκια και τελικά αφού ο κώλος μου έφαγε τον πρώτο πούτσο, προοδευτικά εξελίχθηκα σε πουτανοπουστάρα. Ας τα πάρουμε όμως απ’ την αρχή.

Η ερωτική μου δραστηριότητα ξεκίνησε στα δώδεκα περίπου, με καθημερινή μαλακία κι ας μην έχυνα. Αισθανόμουνα την ηδονή.

Ανάμεσα στα 14 και 15 άρχισα τα παιχνίδια με μια γειτονοπούλα την Λ, ένα χρόνο και κάτι μεγαλύτερή μου. Ήταν μελαχρινή, με πανέμορφο σώμα, απίθανη κίνηση και μεγάλες βυζάρες με σκούρες ρώγες που μόλις τις άγγιζα τσουτσούρωναν και σκλήραιναν. Δε φορούσε σχεδόν ποτέ σουτιέν κι όταν αρχίσαμε τα γαμήσια, τις περισσότερες φορές δε φορούσε ούτε βρακί. Σήκωνα το φουστάνι κι ο πούτσος μου έβρισκε αμέσως στόχο.

Ένα μήνα μετά το πρώτο άγγιγμα, είχαν ανοίξει για καλά όλες οι τρύπες της. Της άρεσε πολύ το κωλογαμήσι και τα χύσια τα ήθελε πάντα στο στόμα. Αμέσως μετά με φιλούσε με πάθος και μοιραζόμασταν τα χύσια μου. Έτσι η γεύση του ζεστού ζουμιού μου, ήταν απ’ την αρχή γνωστή και με καύλωνε κιόλας. Ένα χρόνο αργότερα αρχίσαμε τις παρτούζες. Εδώ προς το παρόν δεν θα δώσω λεπτομέρειες, θα τις γράψω σε ξεχωριστή ιστορία. Πάντως η παρτουζοπαρέα που αριθμούσε 23 άτομα (9 κορίτσια και 14 αγόρια μεταξύ τους και κάποιους bi αλλά και κανονικούς πούστηδες και λεσβίες) διαλύθηκε όταν τελειώσαμε το λύκειο και σκορπίσαμε στα διάφορα πανεπιστήμια. Μού έμειναν μόνο η Λ κι άλλη μια η Ν (η οποία όμως ένα χρόνο μετά έφυγε να σπουδάσει στη Γερμανία που ήταν ο τόπος καταγωγής του πατέρα της). Παρτούζες κάναμε περιστασιακά με επίσης περιστασιακούς γαμιάδες, για να ικανοποιούνται όλες οι τρύπες της Λ.

Το καλοκαίρι μετά το τρίτο έτος, εγώ πήγα στην Γερμανία για ένα ερευνητικό πρόγραμμα, όπου την τρίτη κιόλας μέρα γνώρισα την Υ (μια τσιλιβίθρα  βυζού παρτουζιάρα) κι έτσι βολεύτηκε η ψωλή μου, για το διάστημα που ήμουν εκεί.

Όταν γύρισα βρήκα αλλαγές. Είχε έρθει μια καινούρια γειτόνισσα 46άρα, η Μ, με τεράστια μαστάρια και σώμα 20άρας. Έτσι βρέθηκα να με ξεζουμίζουν καθημερινά δύο αχόρταγες γαμιόλες. Περίπου δύο μήνες μετά, χτύπησα το κουδούνι της Μ για να ρίξω τους μεσημεριανούς πούτσους και με περίμενε έκπληξη. Ήταν ήδη δύο ψωλαράδες μέσα στο διαμέρισμα, που τη στιγμή που μπήκα έσκαβαν τις τρύπες της Λ. Το καινούργιο για μένα δεν ήταν η παρτούζα. Ήταν το ότι οι γαμιόλες, μας έβαζαν να παίρνουμε τσιμπούκια μεταξύ μας και να χύνουμε στο στόμα ο ένας τον άλλον.  Αυτό συνεχίστηκε για καιρό, άλλοτε με τον έναν απ’ τους δύο γαμιάδες κι άλλοτε και με τους δύο. Σιγά-σιγά οι καργιολίτσες προχώρησαν και σ’ άλλα κόλπα. Την ώρα που γαμούσε κάποιος, έβαζαν έναν άλλον να του τρίβει την κωλοτρυπίδα με την πούτσα του ή αν η πουτάνα γαμιόταν ανάσκελα, έβαζε η ίδια δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα του γαμιά της.

Κάποιο βράδυ που πήγα στη Μ, βρήκα επτά γαμιάδες, διαφορετικούς απ’ αυτούς που ήξερα. Είχαν όλοι τεράστια καυλιά αλλά και τεράστιες τρύπες. Όποιος δεν έβρισκε γυναικεία τρύπα, κάρφωνε την πούτσα του σε κάποια αντρική. Άρχισα κι εγώ να γαμώ ότι έβρισκα μπροστά μου. Κάποια στιγμή που η Λ κάθισε με τον κώλο σε μια απ’ τις ψωλάρες, βρήκα ευκαιρία να χωθώ στη μουνάρα της. Αμέσως ήρθε κάποιος από πίσω μου κι ακούμπησε την ψωλή του στην τρύπα μου. Αφού τους είχα γαμήσει όλους δε θεώρησα ότι ήταν κακό ν’ αφήσω να με γαμήσουν. Οι δύο πουτανάρες έβαλαν αμέσως τις φωνές για να τον σταματήσουν. Αυτός όμως είχε πάρει φόρα, έσπρωξε με δύναμη όπως έκαναν και μεταξύ τους, πόνεσα πολύ χωρίς να μπει τίποτα μέσα μου. Μου έφυγε απότομα όλη η καύλα. Τα μάζεψα κι έφυγα.

Από κείνο το βράδυ έκοψα κάθε επαφή με την παρέα. Περιστασιακά γάμησα μερικές φορές τη Λ., απ’ την οποία έμαθα ότι είχε μια συλλογή από οκτώ πουτσαράδες (τους 7 γνώρισα εκείνο το βράδυ) κι ότι οι τρεις που μας είχαν χώρια ήμασταν «εκπαιδευόμενοι». Δεν έμαθα την εξέλιξη των άλλων δύο.

Από τότε και για τα χρόνια που ακολούθησαν, παρτούζες έκανα με δύο και με τρεις γυναίκες, απέφευγα όμως συστηματικά να συμμετάσχω σε σχήμα που θα ήταν και άντρες.

Το πώς άρχισα να γαμιέμαι και πώς έγινα η αχόρταγη πουστάρα που είμαι σήμερα, θα το περιγράψω στα επόμενα μέρη.Copyright protected OW ref: 103498