Το σόι της γυναίκας μου (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από onemore
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.40 (5 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Το σόι της γυναίκας μου

-    Πάμε στο κρεβάτι σου Λίζα...

λέει ξαφνικά η θεία Δήμητρα και όλοι μας χωρίς να ξέρουμε το λόγο απλά πηγαίνουμε προς το δωμάτιο της μαμάς σου. Μπροστά είναι η μαμά σου και ακολουθούν οι θείες σου ενώ η Μαρία και εγώ είμαστε τελευταίοι. Χωρίς δεύτερη σκέψη εκμεταλλεύομαι την ευκαιρία για να χουφτώσω την Μαρία που φυσικά το δέχεται αδιαμαρτύρητα. Στην αρχή έχω κολλήσει τον πούτσο στα κωλομέρια της και χουφτώνω τα βυζάκια της αλλά γρήγορα της κάνω νόημα να γυρίσει για να την βλέπω γιατί θέλω να ακουμπήσω το καυλί μου στο μουνάκι της που είναι ακόμα πλημυρισμένο από υγρά από τον τελευταίο της οργασμό. Δυστυχώς πολύ γρήγορα οι θείες σου καταλαβαίνουν ότι έχουμε ξεμείνει και έρχονται να μας χωρίσουν και να μας πάνε στο δωμάτιο της μαμάς σου.

-    Έχεις άλλη δουλειά τώρα Κώστα...

μου λέει με μισοαστείο - μισοσοβαρό ύφος η θεία Γεωργία και τραβάει και τους δυο από το χέρι για να πάμε στο δωμάτιο της μαμάς σου. Η μαμά σου και η θεία Δήμητρα έχουν ήδη γδυθεί και η θεία Γεωργία μόλις μπαίνουμε στο δωμάτιο ξεκινάει επίσης να γδύνεται με γρήγορες κινήσεις. Μέχρι να γδυθεί και η θεία Γεωργία, η μαμά σου έχει ξαπλώσει στο κρεβάτι, ενώ η θεία Δήμητρα λέει στην Μαρία να βάλει το μουνί της πάνω στο στόμα της μαμάς της. Η Μαρία υπακούει τυφλά και αφήνει για άλλη μια φορά την μαμά της να περιποιηθεί την μουνότρυπα της με την γλώσσα.

-    Δεν θέλεις χύσια Μαρία;…

ρωτάει η θεία Γεωργία τη Μαρία που απολαμβάνει το γλειφομούνι της μαμάς της, αλλά έχει γυρίσει την πλάτη σε όλους μας και βλέπει μόνο το πρόσωπο της μαμάς της. Η Μαρία δεν καταλαβαίνει την ερώτηση οπότε η θεία Γεωργία της κάνει νόημα να γυρίσει το σώμα της ώστε να βλέπει το σώμα της μαμάς της. Πλέον όλοι βλέπουμε την γλώσσα της μαμάς σου να γυροφέρνει όλο το μουνί της Μαρίας που προσπαθεί να στηριχθεί βάζοντας τα χέρια της πάνω στα κρεμαστά βυζιά της μαμάς της. Τα βυζάκια της Μαρίας είναι πλέον κρεμαστά και οι ρώγες της ξανά πολύ ερεθισμένες, οπότε αμέσως και εγώ αρχίζω πάλι να καυλώνω και να παίζω με το καυλί μου. Δεν προλαβαίνω να τον παίξω μερικά δευτερόλεπτα και η θεία Γεωργία με σταματάει.

-    Μην το σκεφτείς ξανά αυτό...

μου λέει με αυστηρό ύφος κάνοντας με λίγο να παγώσω αλλά και να ξεκαυλώσω ελαφρά. Ευτυχώς αμέσως χαλαρώνει, μου πιάνει τον πούτσο και αρχίζει αυτή να μου τον παίζει, ενώ μετά από λίγο έρχεται η θεία Δήμητρα που δεν είχα προσέξει ότι έφυγε για λίγο, κρατώντας ένα μπουκάλι λάδι. Αλείφει με γρήγορες κινήσεις τα βυζιά της μαμάς σου ενώ η Μαρία έχει βάλει το ένα της χέρι στον ώμο της θείας Γεωργίας για να κρατηθεί όρθια και να συνεχίσει να απολαμβάνει το γλειφομούνι της μαμάς της.

-    Γάμησε τα... τα βυζιά της!...

μου λέει σχεδόν προστακτικά η θεία Δήμητρα μόλις τελειώνει με τη λίπανση των βυζόμπαλων της μαμάς σου, ενώ παίρνει και το άλλο χέρι της Μαρίας και το βάζει στον ώμο της. Είμαι αποσβολωμένος από το θέαμα. Η Μαρία έχει το μουνί της πάνω στη γλώσσα της μαμάς σου ενώ κρατιέται αριστερά και δεξιά από τις θείες της. Είμαι τόσο κοντά στο μουνάκι της Μαρίας αλλά δε μπορώ να τη γαμήσω. Βέβαια το θέαμα από 4 ζευγάρια βυζιά και 4 τέλεια ξυρισμένα μουνάκια, είναι από μόνο του αρκετά εντυπωσιακό και καυλωτικό οπότε αποφασίζω να γαμήσω τα βυζιά της μαμάς σου, ελπίζοντας ότι θα καταφέρω να φτάσω τελικά και στην μουνότρυπα της Μαρίας.

Πιάνω όσο πιο σφιχτά μπορώ τα βυζόμπαλα της μαμάς σου, χώνοντας τον πούτσο μου μέσα στην βυζοχωρίστρα της και αρχίζω να τη γαμάω. Η αίσθηση είναι αρκετά καλή και σύντομα εξοικειώνομαι, οπότε αρχίζω να χαζεύω… μια τα βυζιά της μαμάς σου με τις τεράστιες ρώγες που έχουν αρχίσει να σκουραίνουν από την καύλα και μια το μουνάκι της Μαρίας που απολαμβάνει αν κρίνω και από το βογκητό της το γλειφομούνι της μαμάς της. Σύντομα έχω εξοικειωθεί πλήρως, οπότε σηκώνω τελείως το κεφάλι μου για να δω τι συμβαίνει γενικότερα. Το θέαμα με απογειώνει τελείως. Οι θείες σου έχουν πιάσει από μια ρώγα της Μαρίας και τις πιπιλάνε σαν να έχει έρθει το τέλος του κόσμου. Η Μαρία έχει κλείσει τα μάτια και απολαμβάνει εκστασιασμένη την τριπλή περιποίηση από την μαμά και τις θείες της. Η καύλα της με παρασέρνει και πλέον αρχίζω και γαμάω με δύναμη τα βυζιά της μαμάς της και είμαι έτοιμος να χύσω πάλι. Όλες τους καταλαβαίνω ότι έχω αλλάξει και με δυσκολία κρατιέμαι να μην ορμήσω στη Μαρία.

Ξαφνικά και χωρίς να το σκεφτώ αφήνω τα βυζόμπαλα της μαμάς σου και αστραπιαία τραβάω τα πόδια της Μαρίας, που μετά βίας καταφέρνει να κρατηθεί από τις θείες της για να μην πέσει και τα φέρνω προς το μέρος μου. Τώρα τα κωλομέρια της Μαρίας είναι πάνω στα βυζιά της μαμάς της ενώ τα πόδια της είναι πάνω στο στήθος μου. Ο υπόλοιπος κορμός της είναι σχεδόν ξαπλωμένος πάνω στην μαμά της ενώ οι θείες της με το ζόρι την κρατάνε από τα χέρια για να μην πέσει.

-    Πρόσεχε καλέ, θα σκοτωθούμε έτσι όπως κάνεις…

Φωνάζει η θεία Γεωργία που της αρέσει βέβαια να με βλέπει αφηνιασμένο με το μουνάκι της Μαρίας, αλλά φοβάται και λίγο. Μόνο για ελάχιστα σταματάω και προσπαθώ να βρω μια καλύτερη θέση, οπότε ξανατραβάω την Μαρία που γλιστρά εύκολα πάνω στα λαδωμένα βυζόμπαλα της μαμάς της. Η μουνότρυπα της φτάνει περίπου στο ύψος της μουνότρυπας της μαμάς της. Είναι πρακτικά ξαπλωμένη ανάσκελα πάνω στην μαμά της, ενώ οι θείες εξακολουθούν να την κρατάνε από τα χέρια, γιατί δεν έχουν σιγουρευτεί ότι όλα είναι ασφαλή. Η μαμά σου έχει κλείσει τελείως τα πόδια της και έχει περίπου μεταμορφωθεί στο κρεβάτι πάνω στο οποίο πρόκειται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να γαμήσω τη Μαρία. Ταυτόχρονα βάζει τα χέρια της γύρω από την κοιλιά της Μαρίας για να μην γλιστρήσει προς τα κάτω. Η Μαρία έχει σχετικά βολευτεί πλέον και βάζοντας τα χέρια της αριστερά και δεξιά από τα βυζιά της μαμάς της και στηρίζεται σχετικά καλά. Οι θείες της έχουν πλέον ελεύθερα τα χέρια τους και αποφασίζουν να ασχοληθούν ξανά με τις ρώγες της Μαρίας.

Δεν χρειάζομαι άλλο σημάδι ότι όλα είναι εντάξει και σχεδόν ορμάω πάνω στη Μαρία χώνοντας όπως-όπως το καυλί μου μέσα στη μουνότρυπα της και αρχίζω να τη γαμάω μανιασμένα. Η Μαρία αμέσως κουνιέται ολόκληρη στο ρυθμό του καυλιού μου αφού κάθε φορά που της το χώνω μπαίνει όλο το μέσα στο μουνί της φτάνοντας μέχρι το τέρμα του κόλπου της ενώ τα αρχίδια μου σχεδόν με πονάνε από την δύναμη με την οποία χτυπάνε πάνω στην είσοδο της μουνότρυπας της.

Η Μαρία γλιστρά εύκολα πάνω στο σώμα της μαμάς της εξαιτίας του λαδιού που έχει ακόμα πάνω στα βυζιά της οπότε την τραβάω ακόμα πιο κάτω για να μπορώ να την καρφώνω ακόμα πιο δυνατά με το καυλί μου. Τώρα έχει το κεφάλι της στο στήθος της μαμάς της και όντως τώρα… κάθε φορά που το καυλί μου μπαίνει μέσα της αισθάνομαι και εγώ μεγάλη αντίσταση αφού το σώμα της Μαρίας πλέον δεν γλιστρά καθόλου. Πλέον είμαι τόσο τρελαμένος από την καύλα που απολαμβάνω κυριολεκτικά την μαμά σου και τις θείες σου να βλέπουν πως ξεσκίζω με πάθος την Μαρία. Πλέον τις κοιτάζω όλες με χαμόγελο ευτυχίας σχεδόν περηφανεύομαι για το κατόρθωμα μου. Η μαμά σου δείχνει τρελαμένη από την καύλα και επειδή δεν έχει κάποιον να ασχολείται μαζί της και αρχίζει να παίζει με τα βυζιά της Μαρίας, ενώ πλέον βγάζει και τη γλώσσα και την κουνάει σαν σημαία περιμένοντας κάτι να γλείψει.

Η θεία Δήμητρα δε χάνει την ευκαιρία και κάθεται πάνω στο στόμα της μαμάς σου και απολαμβάνει το γλειφομούνι της. Η θεία Γεωργία απολαμβάνει το θέαμα και τρίβει το μουνί της με σχετική δύναμη αλλά πολύ σύντομα ζηλεύει τη θεία Δήμητρα και βάζει τελικά και αυτή το μουνί της πάνω στο στόμα της Μαρίας, κάπως πιο δύσκολα, αφού η Μαρία είναι ξαπλωμένη πάνω στη μαμά σου.

Έχω ήδη χύσει δυο φορές αλλά εξακολουθώ να είμαι πολύ καυλωμένος από το σκηνικό. Μετά από πολύ καιρό γαμάω ξανά τη Μαρία με τρόπο επιδεικτικό μπροστά στη μαμά σου και τις θείες σου. Η μαμά σου έχει μεταμορφωθεί σε κρεβάτι ηδονής για τη Μαρία και εμένα, ενώ μη έχοντας άλλη επιλογή απλά χουφτώνει τα βυζάκια της Μαρίας και γλείφει το μουνί της θείας Δήμητρας. Η θεία Δήμητρα και η θεία Γεωργία, λίγο πιο τυχερές, απολαμβάνουν το γλειφομούνι της μαμάς σου και της Μαρίας ενώ με χαζεύουν όσο ξεσκίζω την Μαρία από το μουνί της οποίας τρέχουν συνεχώς τα μουνοχύματα της καύλας της.

Ασυναίσθητα η θεία Γεωργία χουφτώνει τα βυζιά της, αφού η μαμά σου ασχολείται ακατάπαυστα με τα βυζάκια της Μαρίας. Για πρώτη φορά και ενώ δεν το είχα σκεφτεί καθόλου μέχρι εκείνη την στιγμή αφού ήμουν αφοσιωμένος στην μουνότρυπα της Μαρίας, μου έρχεται μια επιθυμία να παίξω με το βυζί της θείας Γεωργίας. Είναι πιο στητό από της μαμάς σου και της θείας Δήμητρας δεδομένου ότι είναι και πιο μικρό, αλλά κυρίως έχει ωραία στητή θηλή χωρίς η ρώγα της να είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Για λίγα δευτερόλεπτα σταματάω το έντονο σφυροκόπημα της Μαρίας και αφοσιώνομαι στην ρώγα της θείας Γεωργίας. Η Μαρία καταλαβαίνει σχεδόν αμέσως τη διαφορά και αμέσως σφίγγει το μουνί της θυμίζοντας μου που πρέπει να εστιάζω.

Χωρίς πολύ δυσκολία επιστρέφω στο αντικείμενο της καύλας που δεν είναι άλλο από το μουνί και τα βυζάκια της Μαρίας. Είμαι σχεδόν εξαντλημένος και αποφασίζω να τελειώσω αυτό το σκηνικό καύλας. Κάνω νόημα στην θεία Γεωργία να πάρει το μουνί της από το στόμα της Μαρίας για να μπορώ να κινηθώ πιο άνετα. Ευτυχώς η θεία Γεωργία δεν προβάλει αντίσταση και πάει λίγο πιο δίπλα συνεχίζοντας την περιποίηση της μουνότρυπας της με το χέρι της. Βλέπω πλέον το μουνάκι της θείας Μαρίας να το περιποιείται η μαμά σου και την Μαρία να περιμένει ανυπόμονα την επόμενη κίνηση μου. Για τελευταία φορά αρχίζω να καρφώνω τον πούτσο μου βαθειά μέσα στη μουνότρυπα της Μαρίας ενώ το στόμα μου έχει καταπιεί το μικρό βυζάκι της. Με τα χέρια μου όμως αρχίζω να ψάχνω και το μουνί της θείας Γεωργίας που τρίβεται μόνη της. Τόσο η θεία Γεωργία όσο και η θεία Δήμητρα κάθονται αριστερά και δεξιά από τη Μαρία που εξακολουθεί να είναι ξαπλωμένη πάνω στη μαμά σου όσο τη γαμάω. Πλέον έχουν τα δάχτυλα των χεριών μου μέσα στις μουνότρυπες τους. Η μόνη μουνότρυπα που είναι άδεια είναι πλέον μόνο της μαμάς σου, αλλά πλέον το μόνο που με απασχολεί είναι το πως θα χύσω μέσα στο μουνί της Μαρίας.

Έχω καυλώσει τόσο πολύ που έχω καταφέρει έστω και με δυσκολία να γεμίσω τρεις μουνότρυπες που τελικά για τρίτη φορά χύνω μέσα στο μουνάκι που με καυλώνει πιο πολύ... το μουνάκι της αδερφής σου... το μουνάκι της Μαρίας. Μόλις η τελευταία μου σταγόνα χύσια κυλίσει μέσα στον κόλπο της Μαρίας, ξαπλώνω ανάσκελα δίπλα στη μαμά της τελείως εξαντλημένος και ανίκανος να κουνηθώ περισσότερο. Η Μαρία… και αυτή εξαντλημένη προσπαθεί να ξαπλώσει κι αυτή κάπου ανάμεσα σε μένα και τη μαμάς της. Ευτυχώς η μαμά σου είναι κάπως πιο ξεκούραστη και αρκετά καυλωμένη ακόμα. Σηκώνεται από το κρεβάτι, αφήνοντας τη Μαρία να ξαπλώσει κανονικά. Δεν την αφήνει όμως και να ξεκουραστεί. Αποφασίζει να πάρει και αυτή χύσια μου και ο ευκολότερος τρόπος είναι να βάλει τα δάχτυλα της μέσα στο ξεχειλωμένο μουνί της Μαρίας και να πάρει όσα χύσια μου μπορεί από εκεί.

Οι θείες γελάνε με τη μαμά σου και την καύλα της, αλλά αυτή συνεχίζει ακάθεκτη μέχρι να πάρει σχεδόν όλα τα χύσια μου από τη μουνότρυπα της Μαρίας. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έρχεται και σε μένα και γλείφει από το καυλί μου τα ελάχιστα χύσια που έχουν απομείνει. Προσπαθεί να με κάνει να καυλώσω ξανά γλείφοντας μου τα αρχίδια, αλλά είμαι τελείως εξαντλημένος.

-    Κάποια άλλη φορά κυρία Λίζα…

της λέω σχεδόν ξεψυχισμένα και κλείνω τα μάτια.Copyright protected OW ref: 98400