Ο γόης δεν ήταν γόης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (6 Votes)
Γεια σας και πάλι. Θα προσπαθήσω να μην σας κουράσω. Όλα ξεκίνησαν το 1996  (στο εξωτερικό), όταν στην εταιρία που δούλευα ήρθε ένας καινούριος υπάλληλος. Το αφεντικό μου ανέθεσε να του δείξω τα κατατόπια της δουλειάς. Έδειχνε πρόθυμος για δουλειά και τα έπαιρνε γρήγορα. Μετά από περίπου ένα μήνα και αφού καθιερώθηκε στη δουλειά μας, έκατσε την ίδια μέρα ρεπό. Μου τηλεφώνησε και μου είπε να πάμε για κανένα καφέ. Του λέω είμαι σπίτι με την κοπέλα μου και δε μπορώ να βγω. Με ρώτησε αν μπορεί να έρθει σπίτι μου για καφέ και να πούμε καμιά κουβέντα. ( Η κοπελιά μου δεν τον πήγαινε και πολύ γιατί λέει το παίζει πολύ έξυπνος και ότι κοίταγε να με βγάλει από την δουλειά ). Του είπα να έρθει. Μετά από καμιά ώρα ήρθε, και αφού ανέβηκε και είπαμε τα τυπικά καλημέρα πως είστε κλπ, κλπ, η κοπελιά μου βρήκε δικαιολογία ότι ήθελε να πάει σούπερ μάρκετ και σε μια φίλη της! Έτσι μείναμε οι δύο μας και λέγαμε για την δουλειά.

Μετά το γύρισε το παραμύθι και μου ρώταγε διάφορα γύρω από το σεξ. Του στιλ αν έχω κάνει παρτούζες και τέτοια. Με ρώτησε εγώ που ξέρω καλά την πόλη που να πάει να χτυπήσει κανένα γκομενάκι, ότι έχει πέραση στις γυναίκες και κάτι τέτοια! Στο καπάκι μου λέει έχεις καμία τσόντα να δούμε; ( Τότε δεν είχαμε ίντερνετ όπως σήμερα ). Του έβαλα μια πάρα πολύ καλή που είχα. Στο πεντάλεπτο μου λέει πω ρε μαλάκα καύλωσα, κοίτα πως έγινε η πούτσα μου και μου δείχνει το παντελόνι του πως φούσκωσε. Μαλάκα τώρα γαμάω και άνδρα μου λέει. Τα πήρα στο κρανίο και του είπα μια οδό που έχει πόρνες, να πάει να ξεσκάσει. Κατάλαβε ότι είπε μαλακία και την έκανε. Με το πέρασμα του χρόνου έμαθε καλά τη γλώσσα και όντως αποδείχτηκε ότι είχε πέραση στις γυναίκες, είχε καλό μπλα -μπλα!

Πέρασαν δυόμισι χρόνια και κάναμε παρέα. Έδειχνε ένας ευχάριστος τύπος. Κάποια στιγμή εγώ σταμάτησα από τη δουλειά και ήρθα Ελλάδα, μετά από έναν χρόνο παντρεύτηκα ( Δεν ήταν στον γάμο μου, δεν μπορούσε να έρθει). Πέρασαν κάτι μήνες και μου τηλεφώνησε και με ρώτησε αν εκεί που δουλεύω έχει καμιά θέση για αυτόν. Κανόνισα και του βρήκα μια θέση. Από τότε δουλεύουμε μαζί. Παντρεύτηκε και αυτός. Η γυναίκα μου και η γυναίκα του έγιναν κολλητές. Στα ταξίδια που κάναμε έμπαινα στο ίντερνετ. Τους τελευταίους μήνες έβλεπα κάτι περίεργο, οι γυναίκες μας, ανέβαζαν φώτο στο ίντερνετ βαμμένες, στολισμένες, γενικά στην πένα και όλο εξόδους. Πριν κανένα μήνα του λέω:

-    Ρε συ τι γίνεται; Εμείς τραβάμε λούκι στα ταξίδια κι αυτές όλο βόλτες στα μπαράκια, Λες να τρέχει τίποτα;

-    Σαν τι να τρέχει μου λέει.

-    Ξέρω και εγώ, μου μπήκαν ψύλλοι ρε μαλάκα, μήπως έχουν κανένα γκόμενο.

-    Καλά μαλάκας είσαι; Άμα είχαν γκόμενο θα ανέβαζαν φωτογραφίες; Οτιδήποτε άλλο μπορεί να συμβαίνει, αλλά για γκόμενους το αποκλείω! ( Κάτι ήξερε η κουφάλα ).

( ξέχασα να σας πω ότι όπου πήγαινε είχε και γκόμενα ).

Λίγο πριν σταματήσουμε για τις γιορτές, μου λέει ότι η γυναίκα του του πρότεινε να πάμε μια εκδρομή και να ψήσουμε εκεί. Ρώτησα τη γυναίκα μου και συμφώνησε. Έτσι έψαξα και βρήκα μια πανσιόν (δυάρι ) σε μια ορεινή περιοχή της βορείου Ελλάδος. ( Είχε πάρα πολύ κόσμο ). Τελικά δεν ψήσαμε, βγήκαμε σε μια ταβέρνα και φάγαμε. Μετά πήγαμε για καφέ. Μου λέει έχει μάτς, πάμε κάπου να δούμε; Και μου κλείνει το μάτι.

-    Πάμε. Και οι γυναίκες τι θα κάνουν;

Λέει η γυναίκα μου…

-    αν θέλετε πηγαίνετε. Εγώ είμαι κουρασμένη και θα πάω να την πέσω λίγο.

Το ίδιο είπε και η γυναίκα του. Φύγαμε και πήγαμε να βρούμε κάπου που να έχει τηλεόραση. Τζίφος. Έτσι πήγαμε στο διπλανό χωριό και βρήκαμε. Καθίσαμε και μέχρι να παγγείλουμε μου λέει, κάτσε να δεις σε λίγο.

-    Μη μου πεις ότι έχεις και εδώ γκόμενα;

-    -Κάτσε και θα δεις.

Παίρνει  τηλέφωνο και λέει. «Έλα είσαι έτοιμη; Καλά κάνε μπάνιο κι έρχομαι, σε λίγο έρχομαι.

-    Τι είναι ρε μαλάκα; Που θα πας;

-    Θα δεις σου λέω, μη βιάζεσαι.

Πέρασε κανένα δεκάλεπτο και πριν τελειώσουμε τη μπίρα μας, σηκώνεται και πληρώνει για να φύγουμε.

-    Έλα πάμε.

-    Πού ρε μαλάκα;

-    Έλα και θα δεις!

Πάμε στο σπίτι. Τον κοιτάω καλά και λέω μέσα μου. Χάζεψε; Μου λέει…

-    θυμάσαι τι μου έλεγες στη Ιταλία όταν περιμέναμε το καράβι;

-    Ναι…

και κατευθείαν το μυαλό μου πήγε ότι οι γυναίκες μας έχουν γκόμενους μέσα.

-    Άνοιξε εσύ μου λέει και χαμογελάει.

Ανοίγω την πόρτα και παθαίνω ΣΟΚ μ’ αυτό που είδα. Οι γυναίκες μας γυμνές, μόνο με στρινγκάκια ( κορδόνι ) και κάνανε 69 γλειφομούνι. Γύρισαν, μας κοίταξαν και συνέχισαν σαν να μην ήμασταν εκεί. Δεν κατάλαβα για πότε ξεγυμνώθηκε κι αυτός. Ήταν καυλωμένος. Μου λέει η γυναίκα του. Εσύ; Εκεί μου τίναξε την αδρεναλίνη όλη! Ξεγυμνώθηκα κι εγώ. Μου λέει η γυναίκα μου κάτσε μωρό μου στον καναπέ, έρχεται η σειρά σου. Έκατσα στον καναπέ, ήρθε η γυναίκα του και μου τον έπαιζε, μετά τον έβαλε στον στόμα της. Δίπλα της ήρθε η γυναίκα μου και τη χάιδευε ή τον έβαζε η μια και μια ή άλλη. Ο άλλος ήταν στην πολυθρόνα και το έπαιζε, ήρθε δίπλα μου και αυτός, μου παίρνει το χέρι και το βάζει στον πούτσο του.

-    Παιξ’ τον μου λίγο.

-    Καλά μαλάκας είσαι?

Σηκώνει τη γυναίκα του και αφήνει την δικιά μου να μου κάνει τσιμπούκι. Ενώ η γυναίκα μου συνέχιζε, πήγε από πίσω της και άρχισε να γλείφει το μουνί της και τον κώλο της. Η γυναίκα του πήγε πίσω από αυτόν ( Κάτι σαν τρενάκι ) και άρχισε να του γλείφει τον κώλο του και να του παίζει την πούτσα. Σε κάποια φάση έβγαλε έναν αναστεναγμό. Από ότι είδα και κατάλαβα του έβαζε κωλοδάκτυλο και τότε μου λέει η γυναίκα του:

-    Έλα, σου τον έχω έτοιμο!

Έρχεται προς εμένα με τραβάει και κάθεται αυτή στη θέση μου. Η γυναίκα μου της έκανε γλειφομούνι, αυτός έκανε γλειφομούνι και κώλο στη γυναίκα μου και με το ένα χέρι τράβαγε το κωλομάγουλο του.

-    Έλα πουτσαρά μου, σε περιμένω τόσα χρόνια!

-    Καργιόλη θα σε σκίσω!

-    Τα θέλω όλα μέσα σε παρακαλώ.

Μετά από περίπου 4 με 5 λεπτά, του τα έριξα όλα στο άντερο του. Μόλις τον έβγαλα, γύρισε αστραπιαία, τον πήρε στο στόμα του και μου τον καθάρισε όλο. Μετά έβαλε το κορδονάκι της γυναίκας μου κι έφυγε με την γυναίκα του για το δωμάτιο τους!

Έχει και συνέχεια. Αν θέλετε φυσικά! Ελπίζω να μη σας κούρασα.

Ευχαριστώ.


Copyright protected OW ref: 95869