Ξεπατώσαμε τον Αλί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (3 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Ο Ινδός, οι Πακιστανοί... και το σπίτι μας μπουρδέλο

Είχε περάσει αρκετή ώρα από την ώρα που έφυγαν οι Πακιστανοί. Ήταν ήδη 11:30. Η Μαίρη σηκώθηκε για να πλυθεί λιγάκι, αλλά δε μπήκε στον κόπο να αλλάξει ρούχα, ή να βάλει κάτι επάνω της. Έμεινε όπως ήταν. Το ίδιο κι εγώ με τον Αλί. Βαριόμασταν να ντυθούμε και εξ’ άλλου ο μικρός, τον οποίο ελέγχαμε κάποιες στιγμές στον ύπνο του-ήδη κοιμόταν βαθιά. Με τον Αλί καθόμασταν δίπλα-δίπλα στον μεγάλο καναπέ και μιλούσαμε ενώ χαζοκοιτούσαμε τηλεόραση, ενώ η Μαίρη πλενόταν.

- Πως σου φάνηκε το αποψινό;

- Α… πολύ καλό φίλε. Δεν περίμενα. Και Πακιστανοί καλά παιδιά.

- Μας έχουν γαμήσει και τους δύο. Ο Μαχμούτ με γάμησε πρώτη φορά στη δουλειά.

- Στη δουλειά; Μέσα στη δουλειά;

Ρώτησε έκπληκτος και του εξήγησα πως είχε γίνει. Όπως και του εξήγησα πως έγινε την πρώτη φορά με τη Μαίρη, μετά από ξενύχτι και μεθύσι.

- Η Μαίρη πως σου φαίνεται σαν γυναίκα;

- Πολύ καλό, όμορφο γυναίκα και μεγάλο κάβλα. Πως την είπες πριν... πουτάνα;

- Ναι. Είναι καλή πουτάνα στο κρεβάτι;

- Ναι! Ναι...

- Θα ήθελες να τη γαμάς συνέχεια;

- Αλί αρέσει πολύ να χύνει στο μουνί της. Αλί δε χύνει σε μουνί. Κυρία Ζωή φοβάται για παιδί. Μαίρη δεν φοβάται να κάνει άλλο παιδί;

- Όχι, η Μαίρη δεν μπορεί να κάνει εύκολα παιδί. Είχε κάποιο μικρό θέμα υγείας και πήρε φάρμακα για να κάνει.

- Α, κατάλαβα. Καλό αυτό ε; Εσύ χύνει μέσα συνέχεια;

Με ρωτάει με πονηρό βλέμμα, ενώ ψιλοπασπατεύει τον πούτσο του.

- Ναι αλλά της αρέσει και ο δικός σου πούτσος. Είναι πιο χοντρός και πιο μεγάλος από τον δικό μου.

Πασπατεύω και εγώ τον δικό μου για να καβλώσει. Δεν αργώ και πολύ, γιατί η αίσθηση και μόνο ότι καθόμαστε δίπλα ο ένας με τον άλλο και μπορεί ανά πάσα στιγμή να δεχτώ και το δικό του χάδι με ανάβει.

- Να, βλέπεις; Κάβλωσα.

- Μπορεί Αλί να πιάσει λίγο δικό σου;

- Φυσικά. Και το ρωτάς;

Μου χαϊδεύει τον πούτσο απαλά, ενώ σηκώνω και κρεμάω το ένα μου πόδι στο μπράτσο του καναπέ, για να τον διευκολύνω.

- Θέλει Αλί να γλείψει λίγο; Να δει πως μυρίζει πούτσο;

Του γνέφω καταφατικά. Σκύβει και τον βάζει στο στόμα του. Μου τον γλείφει προσεκτικά και αργά για να μη βρει κάπου με τα δόντια του ούτε στο ελάχιστο. Του ζητάω να σαλιώσει ένα δάχτυλο και να μου το χώσει στην τρυπούλα μου όσο με γλείφει.

- Κάτσει όπως είσαι…

μου λέει. Σηκώνεται, μου ανοίγει τα πόδια και μου τα στηρίζει στο τραπεζάκι μπροστά μας, σκύβει ανάμεσα, κάθομαι πιο χαμηλά και τον αφήνω να παίξει με την τρύπα μου και τον πούτσο μου. Το ένα χέρι κρατάει τον πούτσο μου ενώ μου κάνει πίπα και με δύο σαλιωμένα δάχτυλα από το άλλο παίζει με το κωλαράκι μου. Με τρελαίνει κυριολεκτικά, αλλά έλα που στην πραγματικότητα δεν θέλω να χύσω από τώρα, ενώ από λεπτό σε λεπτό θα βγει η Μαίρη από το μπάνιο.

- Σήκω αγάπη μου, θα βγει η Μαίρη από το μπάνιο.

Σηκώνεται και ξανακάθεται δίπλα μου. Η Μαίρη μόλις βγαίνει από το μπάνιο ολόγυμνη και σκουπισμένη. Κλείνει την πόρτα, ελέγχει το μικρό και έρχεται να κάτσει δίπλα στον Αλί. Έχω συνηθίσει πλέον τέτοιες καταστάσεις και δε με ενοχλεί τίποτα. Εξάλλου... νιώθω σχετικά χορτασμένος.

- Πέρασες ωραία μωρό μου;

Του λέει ψιθυριστά, ενώ περνάει το ένα χέρι της πάνω από τον ώμο του και με το άλλο του χαϊδεύει τον πούτσο του που έχει καβλώσει πάλι. Ακουμπάει το κεφάλι της στο δικό του.

- Ναι Μαίρη, πολύ ωραία. Αρέσει Αλί μουνί Μαίρης.

- Και εμένα μου αρέσει πολύ ο πούτσος σου. Θα σας κάνω μία πίπα και μετά θα μου το χώσεις πάλι. Θέλεις;

Ο Αλί δεν μπορούσε να αρνηθεί. Η Μαίρη όμως δε μας ήθελε και τους δύο ταυτόχρονα. Αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε και πολλά στον καναπέ. Έτσι, σηκωθήκαμε ξανά για το κρεβάτι. Ξαπλώσαμε δίπλα-δίπλα με τον Αλί. Ξεκίνησε πρώτα με μένα. Μου σήκωσε τα πόδια πίσω, πέρασε το κεφάλι της ανάμεσα και έγλειφε τον πούτσο μου και την τρύπα μου, ενώ μου μιλούσε ψιθυριστά για την επιθυμία της πως γούσταρε πολύ να με δει να γαμιέμαι από τον Αλί.

Μετά από μισό λεπτό σηκώθηκα και έκατσα στα τέσσερα τουρλώνοντας καλά τον κώλο μου. Εκείνη έσκυψε από κάτω μου και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της, ενώ ο Αλί έμπαινε σιγά-σιγά και σταθερά από πίσω μου. Ήταν ένα χρονικό διάστημα που δεν ήξερα τι να απολαύσω! Την απίστευτα υγρή πίπα της Μαίρης ή τον ζεστό πούτσο του Αλί μέσα μου; Τα ένιωθα και τα δύο ταυτόχρονα και είχα παραδωθεί. Είπα από μέσα μου "ότι είναι να γίνει, ας γίνει". Και έτσι έγινε. Μετά από λίγο έχυσα στο στόμα της Μαίρης, η οποία κατάπιε κάθε μου σταγόνα. Ξάπλωσα αποκαμωμένος στην πλευρά μου. Ο χρόνος πλέον είχε σταματήσει για μένα. Από τη μία κοιτούσα τον Αλί να χώνεται βαθιά στο μουνί της, να κουνιούνται και να γαμιούνται παθιασμένα. Ο ένας ευχαριστιόταν αχόρταγα τον άλλο. Από την άλλη τη Μαίρη, πόσο πολύ προσπαθούσε με τα μάτια κλειστά, να νιώσει τα πάντα από τον Αλί.

Οι διάλογοί τους προς το τέλος, ήταν χαρακτηριστικοί.

- Αχ αγόρι μου... αχ μωρό μου, πως θέλω να με χύσεις πάλι.

- Κι εγώ θέλει αγάπη μου!

- Θέλεις να χύσεις μέσα μου; Μέσα στο μουνί μου; Πεσ’ μου... αχ, πεσ’ μου...

- Ναι, θέλω χύσει μέσα μουνί σου...

Το πάθος μέσα σε λίγα λεπτά, έφερνε και το τέλος.

- Μαίρη θα χύσω!

- Αγόρι μου, ναι, ριξ’ τα μέσα ζεστά... αχ!

- Χύνω! Χύνω...

- Όλα μέσα μωρό μου! Όλα μέσα τα θέλω, θα χύσω η πουτάνα... έτσι, έτσι!

Και έτσι... ο Αλί με τέτοια παρότρυνση, έχυνε για ακόμη μια φορά μέσα στη μήτρα της. Τη στιγμή που ήταν έτοιμος να τα ρίξει, εκείνη γράπωσε με τα μπούτια της τη μέση του και τον τράβηξε όσο πιο μέσα της μπορούσε, κουνώντας ελαφρά τη μέση της πάνω του. Με τα μάτια κλειστά, ένα γαλήνιο ύφος αλλά παθιασμένο και το κεφάλι να γέρνει πίσω, απολάμβανε τα καυτά του χύσια.

Ξάπλωσαν κατάκοποι ο ένας αγκαλιά πάνω στον άλλο μέχρι να πάρουν ανάσα. Σε 2 λεπτά ο Αλί ξάπλωσε δίπλα και η Μαίρη κατέβασε τα πόδια της που είχαν πια αποκάμει. Τόσους πούτσους έφαγε απόψε! Δεν ήταν λίγο για τα δεδομένα της. Αναγκάστηκε να βρει το κουράγιο για να ξαναπλυθεί πρόχειρα και ο Αλί πήγε κατευθείαν με τρεμάμενα πόδια στο σαλόνι για να κοιμηθεί. Εμένα... όταν σηκώθηκαν και οι δύο, δεν κατάλαβα πότε με πήρε ο ύπνος.Copyright protected OW ref: 95011