Η κυρία Γιώτα μαζεψε, εγω αδειασα

Δημοσιεύθηκε από mdna
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.11 (9 Votes)
Τότε ήμουν 25, αρχές Σεπτεμβρίου και ξεκινούσα να μπαίνω και πάλι στην  καθημερινότητα. Εκείνο το διάστημα, έμενα στα νότια προάστια σε μια ήσυχη περιοχή. Ακριβώς δίπλα μου στην πολυκατοικία έμενε η κ. Γιώτα (τυχαίο το όνομα). Ήταν περίπου στα 47, αλλά σκέτη καύλα, 1.76, 50 κιλά, με υπέροχα φτιαχτά βυζιά και φοβερό κώλο. Πολλές φορές την είχα πετύχει και στο ίδιο γυμναστήριο, με στενό κολάν και μπουστάκι που φορούσε καύλωνε μέχρι και ευνούχο. Ήξερα πως καυλαντιζε στο γυμναστήριο. Ο άντρας τις ναυτικός και λείπει μεγάλα διαστήματα. Έχει k 2 παιδιά στην ηλικία μου που λόγο σπουδών ήταν έκτος. Κάνουμε που και που παρέα λόγο γειτονιάς.

Εκείνη την ημέρα λοιπόν η ζέστη χτύπαγε ακόμα κόκκινο. Πρωί, κατά τις 9, είχα βγει έξω για κάποια ψώνια, γύρισα σχετικά γρήγορα, πάρκαρα στο γκαράζ της πιλοτής και περνώντας τα ψώνια κατευθύνομαι στην είσοδο, βλέπω πως είναι γεμάτη με κομμάτια από νάιλον και μεγάλες βούρτσες. Κάποιος θα βάφει, σκέφτηκα και κατευθύνθηκα προς το ασανσέρ. Φτάνοντας στον όροφο μου, βγαίνοντας, βλέπω την πόρτα του σπιτιού τις κυρίας Γιώτας ανοιχτή και τα φώτα ανοιχτά. Κάνω πιο κει να δω και μέσα βλέπω ένα εργάτη με την κλασσική μπλε φόρμα με το αμάνικο από μέσα. Πρέπει να ήταν γύρο στα 28 με 29 το πολύ. Έξυνε κάτι στο τοίχο. Δε βλέπω πουθενά την κυρία Γιώτα και πηγαίνω σπίτι. Με το που βάζω τα ψώνια στη θέση τους μπαίνω κατ’ ευθείαν στο μπάνιο, είχα σκάσει από τη ζέστη. Βγαίνοντας, φοράω ένα σορτσάκι και ένα αμάνικο από επάνω, φτιάχνω καφέ και αράξω στον υπολογιστή. Μετά από κανένα 30 λεπτό ακούω αναστεναγμούς, με ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες δεν ήταν και δύσκολο. Βγαίνω προς το μπαλκόνι να καταλάβω τι είναι και από που έρχονται. Κοιτώντας δίπλα, τι να δω; Ο εργάτης από δίπλα πεσμένος στα γόνατα να κάνει γλειφομούνι στην κυρία Γιώτα που ήταν καθισμένη στον πράσινο μεγάλο καναπέ του σαλονιού.

Σκάλωσα, ήξερα πως γουστάρει πούτσο, αλλά και μέσα στο σπίτι τις η πουτάνα;… λέω από μέσα μου, συνεχίζοντας να βλέπω τον εργάτη να συνεχίζει να τις τρώει το μουνί και την κυρία Γιώτα να αναστενάζει από καύλα τρίβοντας ταυτόχρονα τις ρόγες από τις βυζάρες της.

-    Έτσι καύλα μου, έτσι, φα’ το όλο με τη γλώσσα σου…

του λέει χαϊδεύοντας του τα μαλλιά.

-    Σ’ αρέσει μωρή πουτάνα; Σ’ αρέσει που σου μουσκεύω το μουνάκι;…

τη ρωτάει ενώ χώνει στο μουνάκι τις 2 δάχτυλα και αρχίζει να τα βάζει και να τα βγάζει μέσα έξω, κάνοντας την να βογκάει ακόμα περισσότερο από καύλα.

-    Ναι μου αρέσει, μου αρέσει πολύ, συνέχισε, του λέει.

-    Θα στο ετοιμάσω για να φας την πουτσαρά μου μωρή γαμιόλα. Έχεις ξαναφάει αλβανικό πούτσο;…

τη ρωτάει.

-    Όχι… του λέει.

-    Θα σε ξεμουνιάσω τότε να το θυμάσαι για πάντα, της απαντά.

Προσέχοντας τον καλύτερα ήταν μια χαρά εξωτερικά, το σώμα φαίνονταν πολύ γυμνασμένο, τα χέρια του φουσκωμένα και γεμάτες φλέβες. Ξαφνικά σταματά και σηκώνεται όρθιος μπροστά της.

-    Έλα να δεις τι έκανες μωρή καριόλα…

και με μια ξεκουμπώνει τα κουμπιά της φόρμας και πετάγεται μπροστά τις μια ψωλάρα σίγουρα πάνω από 22 cm, ότι μεγαλύτερο και πιο χοντρό έχω δει ποτέ μου.

-    Τι πούτσα είναι αυτή ρε γαμημένε…

του λέει.

-    Φα’ τη μωρή πουτάνα να μου την ετοιμάσεις για τη μουνάρα σου…

και με μιας της αρπάζει το κεφάλι και της το φέρνει μπροστά στην ψωλάρα του. Αυτή την αρπάζει με το χέρι, σκύβει και αρχίζει να παίρνει το μεγάλο πουτσοκέφαλο του στο στόμα της. Δείχνει να το απολαμβάνει καθώς το βυθίζει μέσα της. Ο Αλβανός αναστενάζει από καύλα. Η κυρία Γιώτα αρχίζει και πιπώνει όσο περισσότερη μπορεί από την πούτσα του, ενώ με το χέρι της την μαλακίζει ταυτόχρονα έχει πάρει ρυθμό, όταν ξαφνικά ο αλβανός την αρπάζει από τα μαλλιά και αρχίζει να της γαμάει το στόμα, σιγά στην αρχή και πιο άγρια μετά.

-    Παλιό καριόλα, μουνί θα στο κάνω το στοματάκι…

της λέει, ενώ πλέον της γαμάει το στόμα με όλη του τη δύναμη. Η κυρία Γιώτα πνίγεται από την πουτσάρα του, αλλά εκείνος δεν της δείχνει έλεος. Τον βγάζει μόνο για να της τον κοπανήσει στη μούρη, τρίβοντας της τον σε ολόκληρο το πρόσωπο, το οποίο πλέον γυαλίζει από τα σάλια της και από τα πρώτα χύσια της πούτσα του.

-    Έτσι μωρή γαμιόλα, έτσι…

της έλεγε ενώ έτριβε την πούτσα του στο πρόσωπο της.

-    Καύλα μου εσύ…

του έλεγε ενώ ήταν φανερό πως πλέον έσταζε από καύλα. Της αρπάζει το κεφάλι και το κατευθύνει στις αρχιδάρες του.

-    Έλα παρ’ τες στο στόμα σου να δεις πόσο φορτωμένες είναι, να δεις πόσο θα φας…

και εκείνη χωρίς να χάσει λεπτό βυθίζει κι άλλο το στόμα της και αρχίζει να του ρουφάει τις αρχιδάρες του. Ο Αλβανός, πλέον έχει αρχίσει και βογκάει σαν τρελός. Ξαφνικά τραβιέται και της ζητάει να στηθεί στα 4.

-    Στήσε μου τη μουνάρα σου μωρή πουτάνα να στη σκίσω…

και αμέσως στήθηκε στα 4 τουρλώνοντας τον κώλο της προς την πούτσα του, ενώ τα χέρια της ακουμπούσαν στη πλάτη του καναπέ. Ο αλβανός, χωρίς να χάσει λεπτό, κεντράρει την πούτσα του στο μουνάκι της και αρχίζει να τρίβει το πουτσοκέφαλο του πάνω του. Η κυρία Γιώτα αρχίζει να αναστενάζει σαν τρελή από την καύλα.

-    Έλα, κάρφωσε τον μου παλιό καριόλη…

του λέει.

-    Τον θες μωρή ξεκωλιάρα, τον θες;…

της λέει και με μια απότομη κίνηση της τον καρφώνει όλο. Ο Αλβανός έχει κολλήσει πάνω στην κωλάρα της. Πλέον όλη η πούτσα του έχει καρφωθεί μέσα της. Ο αλβανός αρχίζει και δίνει ρυθμό στο γαμήσι, αρχίζοντας να επιταχύνει. Πλέον τη γαμάει δυνατά χωρίς έλεος στα βογγητά της. Τα χέρια του κολλημένα στα κωλομάγουλα της, σηκώνοντας τα μόνο για να της ρίξει κανένα μπάτσο. Η κωλαρά της πλέον κατακόκκινη από τις φάπες.

-    Παρ’ τον μωρή καριόλα, παρ’ τον…

και το χέρι του να πέφτει με δύναμη πάνω της.

-    Με έσκισες γαμημένε, με πέθανες, του λέει.

-    Κι ακόμα δεν είδες τίποτα βρώμα…

της λέει και με μια απότομη κίνηση βγαίνει από μέσα της. Τώρα θα σου χορτάσω την κωλάρα σου και με τα χέρια του ανοίγει τα κωλομάγουλα της.

-    Όχι, του λέει, θα με σκίσεις, δεν έχω φάει τόσο μεγάλη ποτέ!

-    Στ’ αρχίδια μου, όταν καυλώνεις κάτι πρέπει να το ξεκαυλώνεις κιόλα…

και φτύνοντας στη σούφρα της, ακουμπάει την πούτσα του πάνω της τρελαίνοντας την στα βογκητά. Με μια απότομη κίνηση αρχίζει αν τον βυθίζει μέσα της ενώ η κυρία Γιώτα έχει τρελαθεί από τον πόνο και την καύλα.

-    Γαμιόλη, με έσκισες…

του λέει βογκώντας σα ζώο.

-    Έτσι μωρή καριόλα, έτσι, να θυμάσαι τον πρώτο σου αλβανικό πούτσο…

και αρχίζει το σφυροκόπημα. Κυριολεκτικά της είχε κάνει τον κώλο πηγάδι. Συνέχισε να τη γαμάει κανένα 20 λεπτό δυνατά, όταν ξαφνικά ακούστηκε το κουδούνι από το διαμέρισμα της να χτυπά. Σταματά τον αλβανό από το γαμήσι και πηγαίνει προς την πόρτα.

-    Ποιος είναι;… ρωτάει.

-    Έλα ρε μάνα, έχεις τα κλειδιά από πίσω, δε μπορώ μπω μέσα.

Κατάλαβα από την φωνή πως είναι ο μεγαλύτερος γιος της. Είχε έρθει ξαφνικά από την πόλη που σπούδαζε. Η κυρία Γιώτα τα έχασε. Μπαίνει μέσα και του λέει να ντυθεί και να βγει στο μπαλκόνι. Ο αλβανός προσπαθεί να βάλει την πουτσαρά του στη φόρμα, αλλά είναι τόσο καυλωμένος που ζορίζεται. Τα καταφέρνει και βγαίνει στο μπαλκόνι.

-    Μη βγάλεις άχνα…

του λέει και κλείνει την μπαλκονόπορτα, τραβώντας την κουρτίνα. Ο αλβανός γυρνώντας προς το μέρος μου παγώνει, δεν ξέρει τι να πει, μόνο με κοιτάει.

-    Έλα δίπλα, του λέω, αν σε βρει ο γιος της θα γίνει χαμός…

και δίνοντας μια στο μικρό διαχωριστικό, βρίσκεται στο μπαλκόνι μου. Τον έχω μπροστά μου πλέον από κοντά. Είναι όντως πολύ ωραίος, babyface και το σώμα φύσαγε.

-    Να εγώ…

πάει να πει.

-    Άσε, του λέω, τα είδα όλα. Καλά της έκανες. Δεν έρχεσαι μέσα μη βγει στο μπαλκόνι;…

και μπαίνει μέσα. Το φούσκωμα από τη πουτσαρά του έκανε μπαμ κάτω από τη μπλε φόρμα του.

-    Είμαι ο Νίκος…

μου λέει και μου δίνει το χέρι του. Το σφίγγω ενώ σκεφτόμουνα πως το ίδιο χέρι είχε δαχτυλώσει τη μουνάρα της και είχε πονέσει την κωλάρα της. Χάρηκα του λέω.

-    Τα κλειδιά από το αμάξι είναι δίπλα μου λέει. Τώρα τι θα κάνω;

-    Άραξε και πας σε λίγο, να ηρεμήσεις κιόλας…

του λέω. Χαμογελάμε και οι 2.

-    Μπα… μου λέει, δεν πέφτει αν δε χύσει και με καυλώνει κι άλλο από ότι ήμουν.

-    Μπορώ να βοηθήσω σε αυτό του λέω;

-    Τι εννοείς… μου λέει. Είσαι πουστράκι;

-    Όχι, του λέω, έχω γκόμενα, αλλά γουστάρω να παίρνω καμιά πίπα που και που. Άλλες 2 φορές έχω πάρει.

-    Και τι; Επιθύμησες;… μου λέει.

-    Καλά… αν δεν θες του λέω φύγε…

και κάνει να πάει προς την πόρτα.

-    Όχι από εκεί, του λέω, από εκεί που μπήκες. Εκεί είναι κλειδωμένη.

Με κοιτάει και μου λέει:

-    Στ’ αρχίδια μου, εγώ να χύσω θέλω, αφού γουστάρεις και τους πούτσους, έλα να τα πάρεις καριόλη…

και με μια κίνηση τον πετάει έξω. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Ήταν κανονικό τέρας. Έκανε εντύπωση σε εμένα που τον έχω και 19cm.

-    Έλα, του λέω, κάτσε στον καναπέ…

και πάει και κάθεται. Πλέον είχα μπροστά μου την τεράστια πουτσάρα του έτοιμη για εμένα. Σκύβω και βάζω την γλώσσα μου πάνω στην σχισμή του πουτσοκέφαλου. Είχε ταυτόχρονα τη γεύση από την κυρία Γιώτα και από τα πρώτα υγρά του. Ξεκινάω και του την πιπιλάω. Αμήχανος στην αρχή δείχνει να του αρέσει. Γέρνει το κεφάλι πίσω και αναστενάζει ελαφρώς. Ξεκινώ και τον παίρνω. Πλέον πνίγομαι από το μέγεθος, αλλά αρχίζω και βρίσκω ρυθμό. Είναι αδύνατο να μπει όλος μέσα. Συνεχίζω και τον μαλακίζω. Πλέον είμαι σίγουρος ότι γουστάρει κι αυτός και αποφασίζω να τα δώσω όλα. Ξεκινάω να του περνώ όσο καλύτερα μπορούσα, εμπειρία δεν είχα και πολύ, αλλά είχα καυλώσει τέρμα. Βγάζοντας τον από το στόμα μου που και που, του έλεγα αν του αρέσει.

-    Ναι ρε ξεκωλιάρη, καλύτερα παίρνεις κι από αυτή…

μου λέει. Εγώ φτύνοντας το πουτσοκέφαλο του, ξεκινώ δεύτερο γύρο. Κάποια στιγμή μετά από κανένα 20λεπτο με σταματάει.

-    Πρέπει να χύσω, κοντεύω σκάσω…

και τον κοιτάω χωρίς να ξέρω τι θα κάνει. Τότε πιάνει το κεφάλι μου, μου καρφώνει την πούτσα στο στόμα μου και αρχίζει να μου το γαμάει όπως της γάμαγε το μουνί. Τα χω δει όλα, πνιγόμουν αλλά ταυτόχρονα είχα λιώσει στη καύλα.

-    Ξεκωλιάρη… μου έλεγε. Όσο καυλόζουμο μάζεψε η άλλη, θα το φας εσύ γαμημένε…

και αρχίζει και επιταχύνει το γαμήσι. Ξαφνικά αρχίζει να χύνει. Νοιώθω το στόμα μου να πνίγεται στα χύσια του. Πρώτη φορά κάποιος χύνει μέσα μου. Η γεύση τους περίεργη. Πνίγομαι από την τεράστια ποσότητα και τραβιέμαι. Αυτός συνεχίζει να χύνει τεράστιες ποσότητες πλέον στο πρόσωπο μου.

-    Παρ’ τα καριόλη, παρ’ τα όλα πουστάρα, παρ’ τα...

φωνάζει ενώ τα τελευταία ξυσιά του πετάγονταν στο πρόσωπο μου. Τα χα δει όλα. Ποτέ δεν πίστευα ότι κάποιος θα με έχυνε στο στόμα. Έτρεμα από καύλα. Αυτός πιάνει τη πουτσάρα του που τρέμει από το χύσιμο ακόμα και αρχίζει να μου την κοπανάει στο στόμα, προσπαθώντας να μαζέψει όσο χύσι μπορούσε στο στόμα μου με την πούτσα του. Ξαφνικά ακούω το όνομα μου. Κάποιος με φωνάζει. Είναι ο γιος της κυρίας Γιώτας.

-    Που είσαι ρε μαλάκα;…

Φωνάζει. Εγώ τα χάνω, δεν ξέρω τι παίχτηκε δίπλα. Πασαλείβομαι με τα χύσια του αλβανού στο πρόσωπο που πια είχαν γίνει σα σαπουνάδα και πηγαίνω στο μπαλκόνι.

-    Πως είσαι έτσι ρε μαλάκα;… μου λέει.

-    Έκανα μπάνιο ρε, βγήκα, δεν ήξερα ποιος είναι.

-    Ξεπλύσου και έλα να πάμε για καφέ. Βάφει η μάνα μου εδώ, δεν τη παλεύω.

-    Ok ρε, δώσε μου ένα 20λεπτό και σου χτυπάω.

Ξαναμπαίνω μέσα. Ο αλβανός αραγμένος στον καναπέ με κοιτάει και γελάει, το ίδιο και εγώ.

-    Ρε μαλάκα, μου λέει, τι σου έριξα; Ελπίζω να σου άρεσε. Αν καμία φορά θες να φας πούτσο, εδώ είμαι. Το καλύτερο τσιμπούκι που μου έχουν κάνει, δεν το περίμενα να μου αρέσει από άντρα. Μπράβο!

Μπαίνω μπάνιο και ξεπλένομαι. Βγαίνοντας, ο Αλβανός είχε ντυθεί και είχε ξεκαυλώσει.

-    Ok, του λέω. Ξεκαύλωσες;

-    Αμέ… μου λέει. Κρίμα δεν θα φάει δίπλα άλλο…

και σκάμε στα γέλια και οι 2. Σε 20 λεπτά ήμασταν και οι 2 στο διάδρομο. Χτυπάω και ανοίγει ο γιος της.

-    Έλα πάμε, του λέω. Ασε ανοιχτά να μπει το παιδί για το βάψιμο.

Τον χαιρετάει, που και να ήξερε.

Υ.Γ δεν την γάμησε άλλο εκείνη την ημέρα ,δεν ήθελε και η ίδια. Με τον αλβανό αλλάξαμε τηλέφωνα και που και που τα λέμε. Αν θέλετε μπορώ να σας πω για την επίσκεψη μου στην κυρία Γιώτα, που πήγα να τις ευχηθώ για το καινούργιο βάψιμο.(Copyright protected OW ref: 90266)