Το πρώτο μου τρίο

Δημοσιεύθηκε από lingerie69
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.56 (9 Votes)
Λοιπόν, η ιστορία μας διαδραματίζεται πριν από πολλά χρόνια, σε μια επαρχιακή πόλη που ζούσα εκείνη την εποχή. Είμαι άτομο με έντονη σεξουαλικότητα και τη βγάζω προς τα έξω με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία. Την εποχή εκείνη ήμουν μόνος για μεγάλο διάστημα και πειραματιζόμουν σε διάφορες μορφές του σεξ. Πάντα μου άρεσαν τα γυναικεία εσώρουχα και τα δοκίμαζα σε κάθε ευκαιρία. Είχα τραβήξει λοιπόν φωτογραφίες μου, ντυμένος με μαύρες ζαρτιέρες και μαύρες κάλτσες και τις είχα ανεβάσει σε ένα περιοδικό με φωτοαγγελίες που κυκλοφορούσε εκείνη την εποχή. Πέρασαν μέρες και κάποια στιγμή παίρνω ένα γράμμα από ένα ζευγάρι που του άρεσε όπως με είδε στη φωτογραφία και ήθελε να βρεθούμε. Να μη σας τα πολυλογώ, κανονίσαμε να πάμε για καφέ ένα μεσημέρι σε μια καφετέρια κεντρικά.

Ετοιμάστηκα, φόρεσα ένα μαύρο στρινγκάκι και κάλτσες με ζαρτιέρες όπως στη φωτογραφία που είχα στην αγγελία κάτω από το τζιν παντελόνι μου κι ένα μακό μπλουζάκι και πήγα στο ραντεβού. Η εμφάνισή μου ήταν αρρενωπή και τίποτα δεν πρόδιδε τι φορούσα μέσα από τα ρούχα μου. Συναντηθήκαμε λοιπόν και κάτσαμε για καφέ. Ήταν πολύ ευχάριστα άτομα και η κουβέντα πήγε αμέσως στο σεξ. Δε σας είπα πώς ήταν εμφανισιακά. Η κοπέλα ήταν περίπου 1.60 με πιασίματα και μεγάλα βυζιά, τα οποία ξεχείλιζαν από το ανοιχτό ντεκολτέ που φορούσε κι ο άντρας ήταν περίπου 1.75 λεπτός και μυώδης. Μια χαρά τα είπαμε λοιπόν κι όταν τους αποκάλυψα τι φορούσα κάτω από τα ρούχα μου, μου είπαν να φύγουμε αμέσως για το σπίτι τους. Φυσικά δεν έφερα αντίρρηση κι έτσι σε λίγο φτάσαμε με το αυτοκίνητό τους και μπήκαμε στο σαλόνι.

Η κοπέλα έβαλε ένα ποτό να πιούμε και οι τρεις για να χαλαρώσουμε λιγάκι και αρχίσαμε πάλι να λέμε για το σεξ. Όμως αυτή δεν έδειχνε να κρατιέται κι άρχισε να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι για να δει αν όντως φορούσα γυναικεία εσώρουχα από κάτω. Όταν λοιπόν μου έβγαλε τα ρούχα και με είδε με τα εσώρουχα, τρελάθηκε. Έβαλε το χέρι της μέσα στο παντελόνι του άντρα της κι άρχισε να του μαλάζει τον πούτσο κοιτώντας με. Του τον έβγαλε έξω και έπαθα πλάκα με το παλαμάρι του τύπου. Ήταν 23 πόντους από ότι μου είπε ο ίδιος. Του κατέβασε το παντελόνι μέχρι τα γόνατα κι άρχισε να του τον γλείφει με πάθος, κοιτώντας με λοξά. Το έπιασα το υπονοούμενο και πλησίασα και γονάτισα δίπλα της, ανοίγοντας το στόμα μου με λαχτάρα. Τον έβγαλε από το στόμα της και με το χέρι της τον οδήγησε στο πρόθυμο δικό μου. Τον πήρα με τα χείλια μου κι άρχισα να τον ρουφάω, γευόμενος τα προσπερματικά υγρά του και την καύλα που ανέδυε αυτό το παλούκι που είχα την τύχη να γλείφω.

Το έβγαλα για λίγο από το στόμα μου και αρχίσαμε να το γλείφουμε μαζί με την κοπέλα, ο ένας στο πουτσοκέφαλο και η άλλη στη βάση και τα αρχίδια του, εναλλάσσοντας τις θέσεις μας και παίρνοντάς τον επίσης παράλληλα ανάμεσα στα στόματά μας. Ήταν απολαυστικό τσιμπούκι κι ο πούτσος αυτός είχε γίνει πέτρα κι έτοιμος να γαμήσει ό,τι έβρισκε μπροστά του. Σηκώθηκα και έβαλα το δικό μου πούτσο (15 εκατοστών) δίπλα του, για να μας γλείψει η κοπέλα και τους 2. Όντως μας πήρε στο στόμα της εναλλάξ με μεγάλη ευχαρίστηση, ρουφώντας και μαλακίζοντας μας τον έναν μετά τον άλλον, ή γλείφοντας τα πουτσοκέφαλα μας ταυτόχρονα με τη γλώσσα της. Δεν αντέξαμε άλλο και τη βάλαμε στα 4. Φόρεσα προφυλακτικό και μπήκα στον κώλο της πισωκολλητά, ενώ αυτή μουγκρίζοντας από ηδονή έγλειφε το παλούκι του άντρα της. Ένοιωθα πολύ όμορφα, η αίσθηση από τις ζαρτιέρες πάνω μου πολλαπλασίαζε την καύλα μου και γαμούσα το κωλαράκι της με πάθος. Έχυσε με τρέμουλο και φωνάζοντας, φτιάχνοντάς μου τη διάθεση για ξέσκισμα ακόμα περισσότερο.

Βγήκα από μέσα της και πήγα μπροστά, αλλάζοντας θέση με τον άντρα της, ο οποίος της άνοιξε το μουνί διάπλατα με τον πούτσο του και της το σφυροκοπούσε, ενώ ο ήχος από τα αρχίδια του που χτυπούσε στα μουνόχειλα της μας τρέλαινε και τους τρεις. Η τύπισσα λοιπόν, σε κάποια φάση πάνω στην καύλα κι όπως με έγλειφε, σηκώνει το βλέμμα της, με κοιτάει στα μάτια, βγάζει τον πούτσο μου από το στόμα της και μου ψιθυρίζει:

-    Γάμησε τον, του αρέσει.

Τον κοίταξα και μου έγνεψε καταφατικά. Φόρεσα πάλι προφυλακτικό και πήγα πίσω του. Είχε ένα στενό κωλαράκι, σφιχτό και καλοσχηματισμένο. Δεν έχασα χρόνο και του έβαλα λιπαντικό στην τρυπούλα του, ερεθίζοντάς την ταυτόχρονα με ένα δάχτυλο. Του το έχωσα και τινάχτηκε μπροστά με πίεση. Του έβαλα και δεύτερο δάχτυλο, μετά τρίτο και άρχισε να με παρακαλάει σχεδόν να τον γαμήσω, να νοιώσει πούτσα μέσα του. Δεν του χάλασα χατίρι και τον ακούμπησα στην τρυπούλα του, σπρώχνοντας στο ρυθμό του. Έτσι ήμασταν ο ένας πίσω από τον άλλο, με αυτόν στη μέση και γαμιόμασταν σαν σκυλιά. Η καύλα μου ήταν απερίγραπτη, αλλά η δική του σαφώς μεγαλύτερη. Φώναξε ότι θα χύσει, οπότε βγήκε από μέσα της και αυτή γονάτισε μπροστά του. Βγήκα κι εγώ από μέσα του και γονάτισα δίπλα της, ενώ αυτός τον έπαιζε με το χέρι του μπροστά στα πρόσωπά μας που περίμεναν τα χύσια του με στόματα ανοιχτά και γλώσσες έξω.

Άρχισε να μας πιτσιλάει με τα ζεστά του χύσια που έβγαιναν με ορμή και μαστίγωναν τα πρόσωπά μας με μοναδική, υπέροχη πίεση. Τα δεχτήκαμε και οι 2 με μεγάλη ευχαρίστηση, ενώ τα πρόσωπά μας έσταζαν κι αρχίσαμε να φιλιόμαστε με τη γυναίκα του και να τα μοιραζόμαστε, παίρνοντας τη γεύση της καύλας του βαθιά στα στόματά μας. Όταν τα απολαύσαμε όλα, με ξάπλωσαν στο κρεβάτι ανάσκελα κι άρχισαν να με γλείφουν, μου έκαναν πίπα οι δύο τους και ένοιωθα τις καυτές τους ανάσες στον πούτσο και τα αρχίδια μου. Σε κάποια φάση μου σηκώνει η κοπέλα τα πόδια ψηλά κι αρχίζει να μου γλείφει την κωλότρυπα, ενώ ο δικός της συνέχιζε την πίπα στο πρησμένο καυλί μου, το οποίο είχε αρχίσει να στάζει προσπερματικά υγρά. Δεν άντεξα πολύ με το διπλό αυτό γλείψιμο μπρος και πίσω μου, και έχυσα πετώντας πίδακες χύσια προς τα πάνω και ψηλά, οι οποίοι προσγειώθηκαν στην κοιλιά μου, στο στήθος μου και τα μπούτια μου, ενώ έτρεμα σύγκορμος. Ήταν ένας από τους πιο έντονους οργασμούς της ζωής μου.

Και οι δύο μαζί, σα συνεννοημένοι, άρχισαν να γλείφουν τα χύσια μου, η τύπισσα ξεκινώντας από τα μπούτια μου και αυτός ξεκινώντας από το στήθος μου, κινούμενοι ο ένας προς τον άλλο. Συναντήθηκαν πάνω από την κοιλιά μου και άρχισαν να φιλιούνται με καύλα, κοιτώντας με και χαϊδεύοντας με. Έδωσαν πεταχτά φιλιά στον πούτσο μου που συνέχιζε να είναι σκληρός όπως πριν, λέγοντάς μου ότι δε θα σταματήσουμε, παρά μόνο όταν με κάνουν να μη μπορώ να χύσω άλλο. Το γαμήσι συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ κι αφού είχα πέντε οργασμούς, αυτός τρεις και η τύπισσα αμέτρητους. Συνεχίσαμε να βρισκόμαστε για όλο το καλοκαίρι και να γαμιόμαστε ασύστολα με κάθε τρόπο και σε κάθε σχήμα, μέχρι που έφυγα από την πόλη τους το Νοέμβριο.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου και θα περιμένω με καύλα τα σχόλιά σας.(Copyright protected OW ref: 89718)