Ασφάλιση κατοικίας (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από otempora
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.65 (10 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Ασφάλιση κατοικίας (2ο μέρος)

Όπως σας έχω ήδη αναφέρει στο προηγούμενο μέρος της ιστορίας, η καταβολή των ασφαλίστρων για το πυρασφαλιστήριο του σπιτιού των Murphys γινόταν σε μηνιαία βάση και την είσπραξή τους την έκανα εγώ ο ίδιος επισκεπτόμενος το σπίτι τους. Αυτή η επιλογή βέβαια, από οικονομικής άποψης δεν ήταν καθόλου συμφέρουσα για μένα, καθώς το ποσό της μηνιαίας δόσης ήταν πολύ χαμηλό και η προμήθειά μου ήταν εν τέλει χαμηλότερη από το κόστος της βενζίνης μου για να πάω και να έρθω από το σπίτι τους. Βέβαια αυτός ο τρόπος πληρωμής, δεν επιλέχτηκε με οικονομικά κριτήρια αλλά ήταν περισσότερο για "ξεκάρφωμα" ώστε να δικαιολογώ, να κοροϊδεύω ίσως τον εαυτό μου σχετικά με τον πραγματικό λόγο της επίσκεψής μου. Βλέπετε, παρ' ότι οι αναστολές μου έκαναν φτερά όταν έμπαινα στο σπίτι τους και αντίκριζα τις οικίες πλέον φυσιογνωμίες τους, χρειαζόμουν ένα βολικό ψέμα που θα με έκανε να μπαίνω στο αυτοκίνητό μου με λιγότερη ντροπή καθώς κατευθυνόμουν προς το σπίτι τους.

Οι επισκέψεις μου και τα όσα συνέβαιναν κατά τη διάρκειά τους δε διέφεραν ιδιαίτερα από μήνα σε μήνα. Αφού έμπαινα σπίτι τους καθόμασταν στο σαλόνι, συζητούσαμε για λίγα λεπτά σε φιλικό κλίμα, τακτοποιούσαμε το τυπικό μέρος της επίσκεψής μου και στη συνέχεια συνεχίζαμε την, περί ανέμων και υδάτων συζήτηση πίνοντας ουίσκι μέχρι που σιγά-σιγά χαλαρώναμε, ξεκινούσαμε το παιχνίδι, απαλλασσόμασταν από τα ρούχα μας και καταλήγαμε να τους πηδάω και τους δύο, διαδοχικά και εκ περιτροπής. Η μόνη επίσκεψή μου στην οποία δεν έγινε αυτή η διαδικασία ήταν ένα απόγευμα που μόλις η Σούζαν μου άνοιξε την πόρτα, πριν καν με χαιρετήσει, με κοίταξε με ορθάνοιχτα μάτια και κούνησε γρήγορα το κεφάλι της αριστερά δεξιά. Αν και είχαμε κλείσει το ραντεβού μας από μέρες, είχαν ξεχάσει να με ειδοποιήσουν ότι εκείνες τις μέρες θα φιλοξενούσαν μία ξαδέρφη του Τζέιμς που ήρθε να τους επισκεφτεί για λίγο. Η ξαδέρφη φυσικά δεν γνώριζε τίποτα για τις πικάντικες προτιμήσεις του ζεύγους, οπότε εκείνο το βράδυ η επίσκεψή μου ήταν, σύντομη και αποκλειστικά επαγγελματική. Γενικά όμως οι συναντήσεις μας είχαν μια επαναληψιμότητα, σε βαθμό μάλιστα που, παρά το ότι δείχναμε και οι τρεις να το απολαμβάνουμε, από ένα σημείο και μετά, άρχισε να με εξιτάρει όλο και λιγότερο το όλο σκηνικό.

Ήταν ένα χειμωνιάτικο απόγευμα του Φεβρουαρίου όταν χτύπησα ξανά την πόρτα του σπιτιού τους. Την άνοιξε ως συνήθως η Σούζαν και με υποδέχτηκε με το όμορφο χαμόγελό της. Περνώντας στο σαλόνι είδα ότι είχαν κι αυτή τη φορά παρέα. Έναν χαμογελαστό μεσήλικα ονόματι Στιβ, παλιό συμμαθητή της Σούζαν από το σχολείο, ο οποίος είχε έρθει κι αυτός να γευτεί την φιλοξενία των Murphys στο ελληνικό τους σπίτι. Ο Στιβ ήταν ένας τυπικός Άγγλος σαραντάρης, με φαλακρίτσα, μπυροκοίλι και τη γνωστή τυπική αγγλική ευγένεια. Αυτή τη φορά η Σούζαν δεν μου έκανε κάποιο νόημα όταν με υποδέχτηκε, αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν αυτό έγινε επειδή υπέθεσε ότι θα καταλάβαινα γρήγορα ότι είχαν παρέα, ή για κάποιον άλλο λόγο. Άρχισα να υποψιάζομαι ότι κάτι άλλο παίζει όταν πιάνοντας την κουβέντα η Σούζαν φρόντισε να με ενημερώσει από την αρχή ότι με τον Στιβ είχαν μια περιπετειούλα όταν ήταν 17-18 χρονών. Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή παρατήρησα ότι και οι τρεις τους (ναι, και ο Τζέιμς) κοιτάχτηκαν και χαμογέλασαν πονηρά. Οι όποιες αμφιβολίες είχα διαλύθηκαν γρήγορα όταν ο Στιβ έσπευσε να συμπληρώσει με νόημα ότι χαίρεται πολύ που τους δόθηκε η δυνατότητα να θυμηθούν τα παλιά. Ήταν πλέον προφανές το είδους του τουρισμού που ήρθε να κάνει ο Στιβ στην Ελλάδα.

Είχα αρχίσει ήδη να καυλώνω στην ιδέα ότι αυτή την φορά οι περιπτύξεις μας θα είχαν και νέο παίχτη. Μετά από τόσα υπονοούμενα και χαμογελάκια ήταν πλέον προφανές ότι προς τα εκεί πηγαίνει το πράγμα. Πιθανότατα του είχαν μιλήσει για μένα γι' αυτό και η τόση άνεση. Καθίσαμε λοιπόν στο σαλόνι, εγώ στην πολυθρόνα που είχα καθίσει στην πρώτη μου επίσκεψη, ο Στιβ κάθισε δίπλα στη Σούζαν στον καναπέ και ο Τζέιμς παραδίπλα σε μία καρέκλα. Η συζήτηση “κουβέντα να γίνεται” κράτησε δεν κράτησε ένα λεπτό, όταν η Σούζαν άρχισε να χαϊδεύει το εσωτερικό του μηρού του Στιβ ο οποίος ανταποκρίθηκε αμέσως και άρχισε να τη χαϊδεύει κι αυτός. Ο Τζέιμς πάνω από το παντελόνι του άρχισε να χαϊδεύει τον μονίμως πεσμένο πούτσο του. Ήταν σαφές πού πήγαινε το πράγμα, απλά έπρεπε κάποιος να πάρει την πρωτοβουλία οπότε θέλοντας να επιταχύνω λίγο τη διαδικασία σηκώθηκα από την πολυθρόνα μου, στάθηκα μπροστά στον Τζέιμς, άνοιξα το παντελόνι μου και του πρόσφερα τον πούτσο μου στο στόμα του έχοντας το βλέμμα μου συνέχεια στραμμένο στον καναπέ. Ο Τζέιμς φυσικά δεν έχασε χρόνο και άρχισε να μου παίρνει μια πολύ ωραία πίπα μουγκρίζοντας με κλειστά μάτια.

Τα ρούχα εξαφανίστηκαν σε δευτερόλεπτα και η Σούζαν βρισκόταν ολόγυμνη πλέον στον καναπέ με τον πρώην (και νυν) εραστή της και απολάμβανε ένα γλειφομούνι. Δεν άργησε να με φωνάξει κοντά της λέγοντας ότι θέλει να νιώσει δύο σκληρά καυλιά. Της έχωσα τον καυλωμένο μου πούτσο στο στόμα ενώ ο Στιβ φορούσε προφυλακτικό και άρχισε να της καρφώνει τον πούτσο του στο μουνί της. Πρόσεξα ότι φορούσε ένα μαύρο δερμάτινο cock ring που έσφιγγε τον πούτσο και τ' αρχίδια του. Ο Τζέιμς μας πλησίασε, γονάτισε μπροστά στον καναπέ και άρχισε να γλείφει τις βυζάρες της Σούζαν, παίζοντας παράλληλα με την κλειτορίδα της. Η Σούζαν είχε γουρλώσει τα μάτια της και απολάμβανε τις περιποιήσεις τριών αντρών μέχρι που λίγα λεπτά αργότερα είχε και τον πρώτο της οργασμό μέσα σε σπασμούς. Όσο η Σούζαν έπαιρνε τις ανάσες της, με το Στιβ να εξακολουθεί να είναι μέσα στο μουνί της αλλά εμφανώς κουρασμένος πλέον απλώς να κουνιέται ελαφρά, ο Τζέιμς σηκώθηκε, πλησίασε τον Στιβ και του έδωσε ένα βαθύ γλωσσόφιλο χώνοντας παράλληλα ένα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα του φιλοξενούμενού του.

Η Σούζαν σύντομα συνήλθε και βλέποντας τους δύο άντρες να φασώνονται μπροστά της, όχι τόσο επειδή την ενόχλησε το θέαμα, αλλά επειδή ήθελε να συνεχίσει να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είπε στον Στιβ να καθίσει στον καναπέ για να τον καβαλήσει. Εκείνος υπάκουος, κάθισε στον καναπέ με την ορθωμένη του πούτσα να είναι έτοιμη να δεχτεί ξανά το μοναδικό μουνί της παρέας. Η Σούζαν γρήγορα-γρήγορα τον καβάλησε, λες και φοβόταν μη χάσει τη στύση του, και μου έκανε ένα νόημα να πάω από πίσω της. Φόρεσα προφυλακτικό και άρχισα να τρίβω τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα της προσπαθώντας σιγά-σιγά να την παραβιάσω. Εκείνη όμως απ' ότι φαίνεται δε χρειαζόταν ειδική προετοιμασία. Σχεδόν διατάζοντάς με μου είπε "κάρφωσέ με!". Πίεσα λοιπόν τον πούτσο μου στη σούφρα της η οποία αντιστάθηκε για 1-2 δευτερόλεπτα μέχρι που παραβιάστηκε απότομα, με τη Σούζαν να βγάζει μια κραυγή περισσότερο καύλας παρά πόνου. Πλέον είχε δύο καυλιά μέσα της με το δικό μου να της οργώνει τον κώλο. Βρισκόταν σε έκσταση καύλας και φώναζε συνεχώς να τη γαμήσουμε πιο δυνατά. Και οι δυο μας είχαμε βρει ρυθμό και τη σφυροκοπούσαμε αλύπητα.

Ο Τζέιμς θέλοντας να αποκτήσει κι αυτός ρόλο σ' αυτό το ξέφρενο γαμήσι προσπάθησε να φέρει τον πεσμένο πούτσο του μπροστά στο πρόσωπο τη Σούζαν για να τον πάρει στο στόμα της αλλά αυτή ήταν αλλού. Πρώτη φορά την άκουσα να βογκάει έτσι, σχεδόν σα δαιμονισμένη. Μετά από λίγα λεπτά έχυσε ο Στιβ σχεδόν ταυτόχρονα με τη Σούζαν, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα άδειασα κι εγώ τα αρχίδια μου μέσα στον κώλο της. Βγαίνοντας από μέσα της, είδα την τρύπα της να χάσκει κατακόκκινη από την τριβή καθώς η μόνη λίπανση που είχα προερχόταν από το προφυλακτικό. Αυτό όμως δε φάνηκε να πτοεί ιδιαίτερα τη Σούζαν που μετά από όλο αυτό το ξέσκισμα είχε μια αγαλλίαση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Η Σούζαν σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο ενώ εγώ με τον Στιβ ξαπλώσαμε ξέπνοοι στον καναπέ. Ο Τζέιμς μας έβγαλε τα προφυλακτικά και άδειασε το σπέρμα στο στόμα του ενώ στη συνέχεια μας καθάρισε τις πούτσες με τη γλώσσα του. Στη συνέχεια ο Στιβ ανέβασε τα πόδια του στον καναπέ και ο Τζέιμς καταλαβαίνοντας τι ακριβώς ήθελε ο φίλος του, άρχισε να του γλείφει την κωλοτρυπίδα. Στο μεταξύ είχε επιστρέψει η Σούζαν από το μπάνιο και χωρίς να χάνει χρόνο άρχισε να με πιπώνει κοιτάζοντάς με στα μάτια με ένα βλέμμα όλο καύλα.

 Ο Στιβ είχε κλείσει τα μάτια και απολάμβανε την περιποίηση του Τζέιμς ο οποίος πλέον του έβαζε και δύο δάχτυλα στον κώλο χαρίζοντάς του ένα μασάζ προστάτη που έδειχνε να το απολαμβάνει πολύ. Η Σούζαν σταμάτησε την πίπα και μου φόρεσε νέο προφυλακτικό. Κατάλαβα ότι αυτή την φορά, ο κώλος που θα έπαιρνε τον πούτσο μου θα ήταν του Στιβ. Οι φιλοξενούμενοι προηγούνται! Ο Τζέιμς μου έκανε νόημα με το κεφάλι του, έβγαλε τα δάχτυλά του από τον κώλο του Στιβ και πήρε τη θέση τους η πούτσα μου η οποία μπήκε πολύ εύκολα στη δουλεμένη κωλοτρυπίδα. Παραδίπλα η Σούζαν θέλοντας να μην αφήσει παραπονεμένο τον άντρα της, είχε πάρει έναν μεταλλικό δονητή και του τον κάρφωνε στον κώλο. Όσο γαμούσα τον Στιβ, ο πούτσος του εξακολουθούσε να είναι καυλωμένος και άρχισα να του τον παίζω. Στο σπίτι αντηχούσαν τα βογκητά τριών αντρών μέσα στην καύλα. Πρώτος έχυσε ο Τζέιμς ενώ λίγο αργότερα έχυσε και ο Στιβ με τα χύσια του να πέφτουν πάνω στο στήθος του. Η Σούζαν τα καθάρισε με τη γλώσσα της και αμέσως μετά πήρε στο στόμα της τον πούτσο μου μέχρι που έχυσα για δεύτερη φορά.

Ήταν μακράν το καλύτερο γαμήσι μου μαζί τους. Τουλάχιστον μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ο Στιβ θα έφευγε την επόμενη Δευτέρα, οπότε με προσκάλεσαν να ξαναπάω στο σπίτι τους το Σάββατο και να περάσουμε όλη τη μέρα εκεί ψήνοντας, βλέποντας μπάλα και... περνώντας καλά γενικώς.

Συνεχίζεται...(Copyright protected OW ref: 89263)