Ασφάλιση κατοικίας (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από otempora
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Ασφάλιση κατοικίας

Είναι περίεργο πράγμα οι αναστολές. Νομίζεις ότι αφορούν εσένα προσωπικά, ότι είναι ο εσωτερικός κανονισμός του εαυτού σου, ότι είναι δικά σου κατασκευάσματα και ότι υπάρχουν για να σε προστατέψουν από κινδύνους ικανούς να βλάψουν την υλική και ηθική σου υπόσταση. Κάποιες φορές είναι όντως έτσι. Κάποιες άλλες όμως, συνειδητοποιείς ότι οι αναστολές που αισθάνεσαι σου έχουν «φορεθεί» και έχουν σκοπό να προστατεύσουν , όχι ακριβώς εσένα, αλλά την εικόνα σου προς τα έξω. Την αντίληψη που έχουν οι άλλοι για σένα, αυτό το εικονικό κατασκεύασμα που παλεύεις να οικοδομήσεις από τότε που έχεις επίγνωση του εαυτού σου και σε τρομάζει όταν συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο επάνω του. Αυτό που αντιλαμβάνονται οι άλλοι ως «εσύ», μόνο που δεν είσαι εσύ. Κι εγώ, κατά έναν παράδοξο τρόπο έφτασα σ’ αυτή τη συνειδητοποίηση τότε, σ’ εκείνο το σαλόνι, καπνίζοντας και πίνοντας ουίσκι με ένα ζευγάρι σαραντάρηδων άγγλων.

Είχα μόλις ζήσει μία μικρή, παράδοξη εμπειρία με ανάμικτη ηδονή και ενοχή. Καύλα και ντροπή. Αλλά όσο μιλούσαμε κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον στα μάτια συνειδητοποιούσα ότι η ενοχή και η ντροπή δεν έχουν καμία θέση όταν κάποιοι ενήλικες είναι ειλικρινείς με τα θέλω τους. Ο Τζέιμς κι η Σούζαν συνέχισαν να μου αφηγούνται την ιστορία τους, τις ερωτικές περιπέτειές τους και πώς τελικά κατάφεραν να δεθούν περισσότερο ως ζευγάρι επειδή αφενός στη σχέση τους υπήρχε ειλικρινής αγάπη, αφετέρου επειδή ακριβώς δεν φοβήθηκαν να είναι ειλικρινείς με τα θέλω τους. Καθόμασταν και οι τρεις στον καναπέ, εγώ στη μέση φορώντας ακόμα τα ρούχα μου αλλά με τον πεσμένο πλέον πούτσο μου να εξέχει από το ανοιχτό παντελόνι μου, η Σούζαν ολόγυμνη στα αριστερά μου, ακουμπισμένη επάνω μου, ο Τζέιμς καθισμένος στα δεξιά μου. Μετά από λίγη ώρα χαλάρωσης και άκρως ερωτικών αφηγήσεων, ο πούτσος μου άρχισε να ζωντανεύει πάλι.

Η Σούζαν το κατάλαβε και συνέχισε την αφήγησή της για τα παιχνίδια τους με έναν πρώην γείτονά τους στην Αγγλία, όμως αυτή τη φορά μου χάιδευε ταυτόχρονα τη μισοσηκωμένη πούτσα που δεν άργησε να σηκωθεί εντελώς. Συνέχισε να μιλάει χαϊδεύοντας με, ανασηκώθηκε και άρχισε να με φιλάει και να με γλείφει στον λαιμό με τα φιλιά της να παίρνουν ολοένα και περισσότερο τη θέση της ομιλίας της μέχρι που σταμάτησε να μιλάει εντελώς και άρχισε να με φιλάει παθιασμένα στο στόμα και να μου βγάζει το πουκάμισο. Με την άκρη του ματιού μου είδα ότι τον πούτσο μου πλέον τον χάιδευε ο Τζέιμς. Το ζευγάρι με είχε βάλει κάτω κανονικά, και χωρίς να ανταλλάσουν λόγια έκαναν συντονισμένες κινήσεις δίνοντας της εντύπωση ότι την είχαν κάνει πολλές φορές αυτή τη χορογραφία. Ο Τζέιμς μου έβγαλε τα παπούτσια, μου κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο, μου φόρεσε προφυλακτικό και το επόμενο δευτερόλεπτο η Σούζαν είχε καρφώσει το μουνί της στον πούτσο μου και γαμιόταν με μανία.

Εγώ είχα χουφτώσει τα κωλομέρια της και έγλειφα τα υπέροχα βυζιά της. Ο Τζέιμς γδύθηκε κι αυτός τελείως, ανέβηκε με τα πόδια στον καναπέ και πρόσφερε τον πεσμένο πούτσο του στο στόμα της Σούζαν. Εκείνη τη στιγμή απόρησα λίγο με τη σκοπιμότητα αυτής της κίνησης. Κατάλαβα όμως ότι ήταν σημαντικό για τον Τζέιμς να αισθάνεται ότι συμμετέχει κι αυτός στη φάση και ότι δεν κάθεται απλώς, να βλέπει έναν άντρα να του πηδάει τη γυναίκα. Το λιγότερο λοιπόν που μπορούσε να κάνει η Σούζαν ήταν να πάρει το μαλακό καυλί του άντρα της στο στόμα της ενώ έπαιρνε βαθιά μέσα της το δικό μου. Έχοντας ήδη χύσει προηγουμένως κράτησα αρκετά ώστε να προσφέρω άλλον ένα οργασμό στη Σούζαν. η οποία μόνο τότε απελευθέρωσε το στόμα της και κορύφωσε το καβάλημα του πούτσου μου με τις κραυγές μιας γυναίκας που ξέρει ότι το κοντινότερο σπίτι απέχει 2-3 χιλιόμετρα. Σύντομα έκοψε τον ρυθμό της μέχρι που σταμάτησε τελείως και έσκυψε πάνω μου, ιδρωμένη και χαμογελαστή και μου χάρισε ένα υπέροχο απαλό αλλά βαθύ και υγρό γλωσσόφιλο.

Ο Τζέιμς καθόταν δίπλα μας. Κρατούσε στα χέρια του πλέον ένα μπουκάλι λιπαντικού και άνοιγε σιγά-σιγά την κωλοτρυπίδα του με τα δάχτυλά του. Δεν είχα χύσει ακόμα και η Σούαζν το ήξερε. Με ρώτησε "Θα ήθελες να χώσεις αυτό το υπέροχο καβλί και στον κώλο του Τζέιμς;". Σκέφτηκα, γιατί όχι; Ο άνθρωπος μου κέρασε τη γυναίκα του, δεν θα μπορούσα να του αρνηθώ ένα γαμήσι, ήμουν που ήμουν και καυλωμένος. Χαμογέλασα και κούνησα καταφατικά το κεφάλι. Η Σούζαν κατέβηκε από πάνω μου κι εγώ βρέθηκα όρθιος ανάμεσα από τα πόδια του Τζέιμς που ήταν μισοξαπλωμένος στον καναπέ. Με την ποσότητα του λιπαντικού που είχε βάλει στην κωλοτρυπίδα του, δε δυσκολεύτηκα να μπω μέσα του ενώ η Σούζαν, του χάιδευε τα αρχίδια και τον φιλούσε στο στόμα. Τον γαμούσα για κανένα δεκάλεπτο χαϊδεύοντας τον υπέροχο κώλο της Σούζαν, όταν είδα κάτι που δεν περίμενα να δω. Ο Τζέιμς που σε όλη αυτή τη διάρκεια έβγαζε αναστεναγμούς ικανοποίησης, άρχισε ξαφνικά να αναστενάζει πιο έντονα μέχρι που η πεσμένη του πούτσα εκσπερμάτωσε μια σεβαστή ποσότητα σπέρματος.

Η Σούζαν κατευθύνθηκε στην κοιλιά του και έγλυψε το σπέρμα του άντρα της. Όλη αυτή η σκηνή με έκανε να θέλω κι εγώ να χύσω. Βγήκα απότομα από τον κώλο του Τζέιμς, έβγαλα το προφυλακτικό και άδειασα για δεύτερη φορά τα χύσια μου, αυτή τη φορά στο πρόσωπο της Σούζαν. Έτσι όπως ήταν πασαλειμμένη με τα χύσια δύο αντρών έσκυψα και της έδωσα ένα βαθύ φιλί που όμοιό του δεν είχα γευτεί ποτέ ξανά. Ένα φιλί πάθους, ακολασίας, καύλας. Και οι τρεις πλέον ήμασταν πεσμένοι στον καναπέ. Το μόνο που κατάφερα να αρθρώσω ήταν… "Thank you!". Σχεδόν με μια φωνή, μου είπαν στα αγγλικά… "δική μας η ευχαρίστηση!". Τελικά το ασφαλιστήριο το υπέγραψαν επιλέγοντας μηνιαία πληρωμή ασφαλίστρων, μάλιστα τους έκανα και μία άτυπη έκπτωση ίση με την προμήθειά μου. Για τα επόμενα χρόνια, φρόντιζα να τους επισκέπτομαι προσωπικά κάθε μήνα με αφορμή την είσπραξη της δόσης, αλλά κυρίως για την κατάθεση σπέρματος. Κάποιες από αυτές τις επισκέψεις μου, αποδείχθηκαν πολύ ενδιαφέρουσες.(Copyright protected OW ref: 88176)