Η αλμύρα της θάλασσας και τα χύσια

Δημοσιεύθηκε από Bettyboo
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (4 Votes)
Ήταν λοιπόν βράδυ του Ιουλίου και ήμουν καλεσμένη σε ένα beach party. Όλοι ξέραμε πως οργανώνονται με σκοπό να πιούμε όλοι, να γίνουμε κόφα και έπειτα να κάνουμε σεξ με οποίον κάτσει κάθε φορά. Άλλο που δεν ήθελε το μουνάκι μου να τον φάει πάλι. Έβαλα λοιπόν ένα καυτό μαύρο σορτς ένα στρινγκάκι μαύρο, μαύρο σουτιέν από πάνω και ένα μπλουζάκι κοντό με ανοιχτή πλάτη πίσω, βάφτηκα, έβαλα αρκετή κολώνια και έφυγα για την παραλία. Αφού έπιναν όλοι λοιπόν, εγώ καθόμουν στην πετσέτα με έναν και μιλούσαμε. Ξαφνικά έρχεται η φίλη μου και μου λέει «πάμε να μπούμε στη θάλασσα, θα έρθεις;». Σκέφτομαι εγώ ότι δε φορούσα μαγιώ αλλά το γεγονός αυτό με καύλωνε.

Γυρνάω, τον κοιτάω και του λέω…

-    άντε θα πέσουμε;

Δίστασε αρχικά γιατί κρύωνε, αλλά τελικά τον έπεισα. Αφού μένει μόνο με το μαγιώ μου λέει…

-    άντε με τα ρούχα θα μείνεις εσύ;

-    Να μωρέ, φοράω εσώρουχα γι’ αυτό.

Τα μάτια του έβγαλαν φωτιές και ομολογώ ότι το μαγιώ του φούσκωσε λίγο.

-    Δεν πειράζει…

λέει και επί τόπου βγάζω τα ρούχα μου. Προσπάθησε αρκετά να αγνοήσει το θέαμα, αλλά ο κώλος μου η αλήθεια είναι, πως δεν αγνοούνταν με ρούχα, πόσο μάλλον γυμνός. Τρέχουμε λοιπόν στη θάλασσα και μόλις μπαίνουμε μέσα με πιάνει και αρχίζει να με φιλάει. Εγώ τυλίχτηκα πάνω του μέσα στο νερό και τον φιλούσα, παίρνοντας με μια γεύση θάλασσας και βότκας που είχε στα χείλη του, πράγμα που με ερέθιζε πολύ. Δεν πρόλαβε να το καταλάβει ότι έχω ανάψει και βάζει το χέρι του στο μουνί μου που έκαιγε μέσα στο κρύο νερό. Με δαχτύλωνε με 2 και 3 δάχτυλα και εγώ βογκούσα καθώς κουνιόμουν ρυθμικά πάνω στον πούτσο του. Περιττό να πω ότι είχε γίνει βράχος, όχι απλά πέτρα. Αρχίζει να μου πιπιλίζει τις ρώγες και εγώ να παραλύω. Είχα γραπωθεί πάνω του και έκανα σαν ψάρι που σπαρταρούσε.

-    Δεν αντέχω, θέλω να σε σκίσω εδώ και τώρα, μου είπε.

Επειδή φοβήθηκα μην κολλήσουμε μες το νερό του λέω πάμε έξω . Εν τω μεταξύ, έξω να γίνεται χαμός, αλλά κανένας να μην έχει πάρει είδηση. Παίρνουμε λοιπόν μια πετσέτα και πάμε σε μια μικρή παραλία από την άλλη μεριά πίσω από κάτι βράχια. Με πιάνει με κολλάει στο βράχο και με φιλάει ενώ με τρίβει στο μουνάκι μου το οποίο του φωνάζει να το γαμήσει. Μπαίνω στο παιχνίδι δυναμικά και αρχίζω να του μαλάζω τον πούτσο ο οποίος κοντεύει να εκραγεί. Βγάζουμε φωνές και οι δύο και δεν μας νοιάζει τίποτα. Σκύβω τότε και του τον βγάζω έξω. Το καβλί του είναι πρησμένο. Το βάζω αμέσως στο στόμα μου και αρχίζω ένα ρυθμικό τσιμπούκι. Ο τύπος τα ‘χει χάσει, μου πιάνει τα μαλλιά και ξεκινάει να μου γαμάει με δύναμη το στόμα. Αφού μου λέει ότι χύνει, τραβιέται και τα ρίχνει όλα στα βυζιά μου. Γλείφω ότι προλάβω βέβαια και αρχίζουμε να φιλιόμαστε. Μετά τον πιπιλούσα στο λαιμό και δεν άργησε να επανέλθει η στύση.

Νιάτα μέσα στη καύλα εξάλλου, οπότε δεν χάνουμε ευκαιρία και με γυρνάει στα τέσσερα, με στήνει και μου τον χώνει με δύναμη τόσο βαθιά που δάκρυσα. Με γαμάει δυνατά και γρήγορα κι εγώ φωνάζω σα να είμαστε μόνοι μας. Βλέπουμε από μακριά ένα ζευγάρι να κάθεται, αλλά καυλώνουμε πιο πολύ και γαμιόμαστε τόσο δυνατά λες και γυρίζουμε τσόντα. Το μουνί μου έχει πάρει φωτιά και τρέμω ολόκληρη παίζοντας με τις ρώγες μου. Ο άλλος δεν χάνει ευκαιρία και βάζει δάχτυλο στο κώλο μου. Με σκίζει κανονικά στα δύο και εγώ του φωνάζω και τον παρακαλώ να με σκίσει. Τα έχω χάσει όλα μέχρι που μου λέει…

-    γύρνα να σε χύσω!

Με γυρνάει απότομα και με κάνει μες τα χύσια. Μπαίνουμε μετά στη θάλασσα γυμνοί να ξεπλυθούμε και βλέπουμε στο απέναντι ζευγάρι, να δαχτυλώνεται η κοπέλα. Γελάμε και φεύγουμε να τους αφήσουμε για τη συνέχεια. Επιστρέφοντας στη παραλία που ήταν το πάρτι, βρήκα τη φίλη μου τύφλα χωρίς το σουτιέν της, της έδωσα ένα φιλί τη χούφτωσα στις βυζάρες της και της είπα πόσο καλά γαμήθηκα πριν λίγα λεπτά. Γέλασε η καργιόλα, μου έπιασε το μουνί και μου ‘πε…

-    πάμε να σε γαμήσω κι εγώ τώρα με το στόμα μου!

Πήγαμε πιο πίσω κάπου ήσυχα, με έγδυσε και μου έγλειψε κάθε εκατοστό του μουνιού μου κάνοντας με να χύσω 2 φορές. Της είπα ότι με κακομαθαίνει και της έτριψα το μουνί. Ντύθηκα και πήγα να πιω κάτι γιατί είχα διψάσει.(Copyright protected OW ref: 87836)