Οι μπατζανάκηδες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Με Λένε Αγγελική, είμαι 35 ετών, παντρεμένη και θέλω να σας διηγηθώ και εγώ την δική μου ιστορία.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε κάναμε τις διακοπές μας στην Κινέττα. Μαζί φιλοξενούσαμε και την αδελφή μου με τον άντρα της. Το εξοχικό μας είναι μεγάλο και έτσι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ο άντρας μου είναι πολύ καυλιάρης και ξέρω ότι γούσταρε να πηδήξει την αδελφή μου. Όταν με γαμάει πολλές φορές μου λέει ότι θα ήθελε να γαμούσε μαζί με εμένα και την αδελφή μου.

Εγώ είμαι 1.60 με μακριά μαλλιά, μεγάλες βυζάρες και γενικά έχω πιασίματα. Η αδελφή είναι εντελώς το αντίθετο μικροκαμωμένη με στητά βυζάκια. Ένα βράδυ λοιπόν πιάσαμε συζήτηση για το σεξ. Ο άντρας μου έλεγε ότι δεν θα είχε πρόβλημα εάν η γυναίκα του πηδιόταν με άλλον άντρα απλά ήθελε να το ξέρει. Ο άντρας της αδελφής μου είπε και εκείνος δεν θα είχε πρόβλημα. Η αδελφή μου όμως δεν είπε τίποτα.

Μετά αλλάξαμε θέμα και τέλος πήγαμε για ύπνο. Όταν πήγαμε για ύπνο ρώτησα τον άντρα μου εάν είχε πρόβλημα να γαμηθώ με τον μπατζανάκη του και μου είπε ότι πραγματικά τον καύλωνε αυτή η ιδέα και ότι θα το κανόνιζε αυτό.

Το επόμενο βράδυ λοιπόν ο άντρας μου έφερε μια τσόντα από τους Αγ. Θεοδώρους. Είπαμε λοιπόν στην αδελφή μου και στον άντρα της εάν θέλανε να δούμε μια ερωτική ταινία. Η αδελφή μου είπε ότι ήταν κουρασμένη και θα πήγαινε για ύπνο. Έτσι και έγινε. Βάλαμε την ταινία να την δούμε οι τρεις μας.

Είχα αρχίσει να καυλώνω το ίδιο και οι άντρες. έδειχνε μια σκηνή που η πρωταγωνίστρια έπαιρνε πίπα σε δύο άντρες. Ο άντρας μου είχε καυλώσει πάρα πολύ και έβγαλε έξω τον πούτσο του. Ο Κώστας, μόλις τον είδε κόμπλαρε.

-    «Τι κάνεις ρε;» του λέει.

Μου φωνάζει να πάω κοντά του με βάζει να σκύψω και αρχίζω να του γλύφω την πούτσα. Αμέσως και ο Κώστας βγάζει την πούτσα του έξω και αρχίζει να μου ρίχνει πουτσοσκάμπιλα.

Άρχισα να τους βάζω στο στόμα μου εναλλάξ. Ο Κώστας ήταν πολύ ανυπόμονος και βγάζοντας τον από το στόμα μου, μου τον έβαλε από πίσω. Ήταν φοβερά! Τότε ξαφνικά βλέπουμε την Σούλα να έχει έρθει στο σαλόνι.

-    «Θέλω και εγώ να συμμετέχω...»

Πετάει το νυχτικό της και είδαμε ένα πολύ ωραίο ξυρισμένο μουνάκι. Ο άντρας μου αμέσως με παρατάει και αρχίζει να γλύφει την Σούλα λέγοντας της πόσο καιρό ήθελε να την γαμήσει.

Μας βάζουν και τις δύο πάνω στον καναπέ και αρχίζουν να μας γαμάνε από πίσω σαν τρελοί. Ήταν φοβερά! Όλο το βράδυ γαμιόμαστε. Μας έχυσαν παντού!!! Από τότε ντρεπόμαστε ο ένας τον άλλον και δεν έχουμε ξαναβρεθεί…

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")