Η ζουμερη γειτονισα και η κουνίαδα της

Δημοσιεύθηκε από Fotis1983
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Υπόθεση: Η βραδιά με τη Στέλλα εξελίσσεται, με πολλές εκπλήξεις και με την κουνιάδα της στην παρέα μας...

Η συνέχεια λοιπόν με την Στέλλα και την κουνιάδα της τη Λένα. Όπως είπα και την προηγούμενη φορά η Λένα ήταν σκέτη καύλα, ξανθιά, κοντά στο 1,70 και αυτή ογδόντα κιλά, με πολύ σαρκώδη χείλη, ένα μπούστο καυτό και ζουμερό και ένα κώλο φωτιά. Η Λένα είχε ενθουσιαστεί που με βρήκε εκεί και όπως είχα πει ενώ έκανα την πρόταση να φύγω και να της αφήσω η Λένα επέμενε να μείνω να τις κάνω παρέα, καθώς και ο δικός της άνδρας είχε φύγει και είχε έρθει στη Στέλλα να μείνει μαζί της να κάνουν παρέα, καθώς ήξερε ότι ο αδελφός της έλειπε.

Κάθομαι στον καναπέ, η Λένα δίπλα μου και η Στέλλα απέναντι στην πολυθρόνα και ξεκινάει η Λένα την ανάκριση πως είμαι, πως περνάω, αν έχω σχέση, από πού είμαι, αν έχω αδέλφια και ότι άλλη μαλακία της ερχόταν στο μυαλό. Όσο μου μιλούσε μου είχε πιάσει το γόνατο και το έτριβε μέχρι το μπούτι. Η Στέλλα σε κάποια φάση της κάνει.

-    Άσε καλέ το παιδί, δεν φτάνει που ήρθε και με βοήθησε, το έχεις πρήξει με τις ερωτήσεις και έλα να με βοηθήσεις να μαζέψω το τραπέζι και να ετοιμάσω να πιούμε κανένα καφέ.

Σηκώνονται και οι δυο μαζί και κατευθύνονται στο τραπέζι, κουνώντας τις κωλάρες τους. Εγώ αραχτός στον καναπέ και τις χαζεύω. Η Λένα, όσο μάζευαν τα πράγματα τόσο τούρλωνε την κωλάρα της και κοιτούσε με την άκρη του ματιού της από τον καθρέπτη αν την παρακολουθώ. Εγώ εφόσον είχα μάθει τι ακριβώς σημαίνει Λένα, τόσο καρφωνόμουν στην κωλάρα της και με το που την έπιανα να κοιτά από τον καθρέφτη, χάιδευα τον πούτσο μου πάνω από την φόρμα. Η Λένα όλη αυτήν την ώρα κάτι ψιθύριζε στην Στέλλα αλλά δεν καταλάβαινα τι προφανώς κάτι για μένα γιατί σε κάποια φάση της λέει με έντονο ύφος…

-    Λένα σοβαρέψου σε παρακαλώ πολύ και άστο ήσυχο το καημένο.

Τελειώνουν με όλα και έρχονται με τους καφέδες. Κάθεται η Στέλλα, αλλά η Λένα είναι όρθια από πίσω μου.

-    Δεν θα κάτσεις εσύ Λένα; Ρωτάω.

-    Σκέφτομαι ότι η Στέλλα σε κούρασε πριν και σκέφτομαι ότι θα χρειάζεσαι ένα μασαζάκι στην πλάτη βρε Φ.

-    Μέσα στο μυαλό μου είσαι βρε Λένα, έπαιζα και μπάσκετ χθες και με τα χαλιά όντως είμαι λίγο πιασμένος.

Αφού το θες, σκέφτομαι, ρε καριόλα θα τον φας τον πούτσο όπως τον έφαγε η κουνιάδα σου. Ξεκινάει η Λένα το μασαζάκι και έχω χαλαρώσει απίστευτα. Μετά από κάνα δεκάλεπτο λέει στην Στέλλα.

-    Έλα βρε συ να με ξεκουράσεις λίγο να πάω εγώ να του κάνω και λίγο τα πόδια του παιδιού που το κούρασες σήμερα.

Η Στέλλα σαστισμένη από την όλη κατάσταση έρχεται και αλλάζει την Λένα. Εκείνη έρχεται και κάθεται στα γόνατα, μου βγάζει τα παπούτσια και αρχίζει μασαζάκι στα πόδια και στις γάμπες και ανέβαινε στα μπούτια.

-    Οι τετρακέφαλοι καταπονούνται πολύ στο μπάσκετ Φ. Άσε την Λένα ξέρει.

Εγώ είμαι στα ουράνια, να έχω δύο ώριμες διψασμένες ψώλες να με χαϊδεύουν, τι άλλο θέλω και σιγά-σιγά αρχίσω να καυλώνω, ειδικά όταν η Λένα ανέβαινε προς τα πάνω. Παρατήρησε το φούσκωμα που είχε δημιουργηθεί στην φόρμα καθώς ήταν μπροστά στα μάτια της.

-    Στέλλα λέω να του κάνω του παιδιού ένα σπέσιαλ μασάζ, εσύ απλά δεν θέλω να πεις τίποτα ούτε να φωνάξεις.

-    Τι σπέσιαλ βρε, άντε άσε τα χαζά να πιούμε τον καφέ μας και να φύγει  το παιδί.

-    Εγώ πάντως θα το ήθελα το σπέσιαλ  πετάγομαι και λέω.

-    Είδες Στέλλα άσε να το περιποιηθούμε το παιδί, θα θες στο μέλλον καμιά βοήθεια και δεν θα έρχεται.

Η Λένα πλέον έχει απλώσει τα χέρια της στην πούτσα μου και την χαϊδεύει κανονικά.

-    Είδες Στέλλα; Καλά στα έλεγα ότι το παλληκάρι είναι θησαυρός, κοίτα τι ψωλάρα κουβαλάει…

κατεβάζοντας την φόρμα. Η Στέλλα προσπαθεί να το παίξει ήρεμη, αλλά δεν κρατιέται και αρχίζει να της λέει.

-    Το ξέρω μωρή γαμιόλα ότι έχει ψωλάρα ο Φ. Αυτή με ξέσκιζε πριν έρθεις και δεν με άφησες να το ευχαριστηθώ, λυσσασμένη γαμιόλα.

Η Λένα ακούγοντας αυτά πετάγεται όρθια αφήνοντας με σύξυλο και τρέχει στη Στέλλα.

-    Μπράβο κούκλα μου μπράβο σου καιρός ήταν να νοιώσεις κΙ εσύ μια πραγματική ψωλή στις τρύπες σου.

Την πιάνει από το χέρι και γονατίζουν μαζί μπροστά στην πούτσα μου. Βγάζουν και οι δύο τις γλώσσες τους και αρχίζουν να μου πιπιλάνε το πουτσοκέφαλο.

-    Με τρελαίνετε ρε γαμιολές, πω, πω, καύλα είστε, έτσι γυναικάρες μου συνεχίστε να τον γλείφετε και θα σας ξεσκίσω και τις δύο.

Η Λένα σηκώνεται ανεβαίνει στον καναπέ και αρχίζει να με φιλάει. Δε χάνω ευκαιρία και παίζω μαζί της. Της βγάζω τη μπλούζα και αμέσως το σουτιέν της. Ένα ζευγάρι βυζάρες βαριές και μεγάλες, όχι όσο της Στέλλας όμως, ξεπροβάλει μπροστά μου. Με τη μια αρχίζω και της τα γλείφω, τα πιπιλάω, τα δαγκώνω, τα τσιμπάω. Η Λένα σε κατάσταση καύλας να φωνάζει δυνατά.

-    Έτσι ρε γαμιόλη άνδρα πιο δυνατά, πόνεσε με, χτυπά με, κάνε με ότι θες, μια πουτάνα είμαι που ψοφάω για  πούτσο, έτσι άρμεγε τις αγελαδίσιες βυζάρες μου.

-    Σκάσε μωρή, θα μας ακούσει όλη η πολυκατοικία!

-    Εσύ να σκάσεις μωρή γαμιόλα και να ετοιμάσεις την ψωλάρα του γαμιά μας να μας ξεσκίσει καλά. Οι άλλοι δεν γαμιούνται σ’ αυτήν την πολυκατοικία; Όλοι ανοργασμικοί είναι  σαν τον αδελφό μου;

Η Λένα σηκώνεται όρθια στον καναπέ περνά τα πόδια της ανάμεσα στο κεφάλι με πιάνει από τα μαλλιά και μου βάζει την μουνάρα της στα μούτρα και φωνάζει.

-    Για να δούμε ρε καριόλη τη γλώσσα τη δουλεύεις τόσο καλά όσο και στις βυζάρες μου;

Εγώ με μεγάλη προθυμία αρχίζω και γλείφω το ήδη υγρό μουνάκι της Λένας και καταπίνω τα υγρά που είχε ήδη. Έτσι όπως ήταν όμως δεν μπορούσα να παίξω όπως ήθελα. Την κατεβάζω και τη βάζω να κάτσει στον καναπέ να την περιποιηθώ. Σηκώνεται και η Στέλλα και της λέει.

-    Ασ’ τον Λένα να κάνει ότι θέλει, θα με θυμηθείς, μικρός στο μάτι που λένε…

Εγώ πιάνω από το μαλλί την Στέλλα, τη φτύνω στο στόμα της δίνω απαλά δύο χαστουκάκια στα μάγουλα και της λέω.

-    Όση ώρα θα γλείφω την καριόλα, εσύ θα  παίζεις με τις βυζάρες της, θα τις τσιμπάς, θα τις πιπιλάς και θα τις δαγκώνεις, το κατάλαβες τσουλάκι;

-    Μάλιστα Φ, ότι πεις γαμιά μας, στις διαταγές σου.

Ξεκινάω λοιπόν  κάνοντας ακριβώς ότι και στην Στέλλα πριν λίγη ώρα, φιλάω τη Λένα παντού, ξεκινώντας από το αυτάκι της, το λαιμό της, κατέβηκα στις βυζάρες της, εκεί έκανα μια μεγάλη στάση δαγκώνοντας τες απαλά και ζουλώντας παντού το γλυκό κορμί της. Όταν έφτασε η γλώσσα μου στην κοιλιά της, έκανα πάλι το ίδιο. Πήγα και δάγκωσα απαλά τα πλευρά της και μετά κατέβηκα στα ζουμερά πόδια της διανύοντας όλη την διαδρομή μέχρι τον αστράγαλο της και ανέβηκα μετά στην πλέον μουσκεμένη της μουνάρα. Εν τω μεταξύ, είχα βάλει τη Στέλλα, ακριβώς δίπλα και της είπα να παίξει κι αυτή με τις ρογάρες της. Την ώρα που ανοίγω τα μουνόχειλα της Λένας δίνω σήμα στην Στέλλα να πάει στις βυζάρες της Λένας. Με κοιτά με απορία και μου λέει…

-    Δεν έχω γλείψει ποτέ άλλη γυναίκα Φ.

Είχα αγριέψει αρκετά και ήμουν έτοιμος να της δώσω χαστούκια, αλλά το έσωσε η Λένα καθώς την πιάνει από το κεφάλι και τη βάζει να αρχίσει να της γλείφει τις βυζάρες της λέγοντας…

-    Σκάσε μωρή μυξοπαρθένα και άρχισε να με γλείφεις, δεν βλέπεις ότι τον τσατίζεις; Ούτε κι μένα με έχει γλείψει άλλη γυναίκα, έλα και γλείφε γιατί αν τσατιστεί και φύγει, εκτός ότι θα σε σπάσω στο ξύλο θα πω και στον αδελφό μου ότι γαμιέσαι με φοιτητές.

Η Στέλλα άρχισε δειλά-δειλά να γλείφει τις βυζάρες της Λένας και έτσι εγώ επικεντρώθηκα στον αρχικό μου στόχο στο μουνάκι της. Της ανοίγω απαλά τα χειλάκια της βγάζω τη γλώσσα μου και αρχινάω κυκλικές κινήσεις πάνω στην κλειτορίδα της, τη ρουφάω, τη δαγκώνω απαλά και τη νοιώθω να διογκώνεται στο στόμα μου. Η Λένα σε κατάσταση αλλοφροσύνης με το ένα χέρι να πιέζει το δικό μου κεφάλι και με το άλλο της Στέλλας και να ουρλιάζει…

-    Θα πεθάνω από την καύλα σήμερα, τι πράγμα είναι αυτό μωρό μου με τρελαίνει η γλώσσα σου, αχ τι καύλαρος είσαι εσύ; Στέλλα μου συνέχισε μωρό μου με τρελαίνει και η δική σου γλώσσα, αχ που να είχες ξαναγλείψει τι θα πάθαινα η πουτάνα. Δεν αντέχω άλλο, αχ χύνω…

Με το που το ακούω καρφώνω απότομα τρία δάχτυλα μέσα στην μουνάρα της και τα παίζω δυνατά. Η Λένα να κάνει σπασμούς πάνω στον καναπέ και η Στέλλα να έχει μείνει άφωνη.

-    Είναι καλά; Έπαθε κάτι και χτυπιέται έτσι;

-    Με τρελαίνει ο γαμιάς που βρήκες μωρή γαμιόλα, αυτό έπαθα.

Βγάζω τα δάχτυλα μου από την μουνάρα της Λένας και τα δίνω στην Στέλλα να τα γλείψει.

-    Καθάρισε τα καλά και μετά φίλα την πουτάνα την κουνιάδα σου.

Έβλεπα δύο ώριμες γυναίκες να παίζουν με τις γλώσσες τους και είχα τρελαθεί στην καύλα. Τις παρακολουθούσα για λίγο να ηρεμήσουν και μετά  πιάνω τη Λένα, την κατεβάζω κάτω στο πάτωμα  με τουρλωμένο το κωλαράκι της προς τα μένα και βάζω την Στέλλα να κάτσει στον καναπέ με ανοιχτά τα πόδια. Βουτάω την Λένα από τα μαλλιά και της λέω.

-    Αυτό το μουνάκι θα το γλείψεις καλά, καλύτερα από ότι έγλειψα εγώ το δικό σου.

Πέφτει με τα μούτρα στην μουνάρα της Λένας και εκείνη με κοιτά στα μάτια και κουνάει τα χείλη της λέγοντας μου «ευχαριστώ». Όσο η Λένα ήταν απορροφημένη με το γλείψιμο πάω από πίσω της και της δίνω δύο τρία χαστούκια δυνατά στα κωλομέρια και της τα ανοίγω καλά  με το που νοιώθει τα χαστούκια η Λένα φωνάζει…

-    Έτσι γαμιά μου κοκκίνισε τα σε παρακαλώ, θέλω δυνατά χαστούκια, μόνο αυτό μπορείς; Δεν έχει άλλο ρε κωλόπαιδο; Μόνο χαλιά μπορείς να κουβαλάς; Ένα κώλο δεν μπορείς να κοκκινίσεις;

Εγώ τρελάθηκα εκείνη την ώρα είναι ότι καλύτερο να κοκκινίζω ζουμερά κωλομέρια και της λέω…

-    Μωρή καριόλα θα μετανιώσεις που το είπες αυτό θα στον μελανιάσω τον κώλο.

-    Για να σε δω ρε μαλακισμένο τι κάνεις. Κι άλλοι μου τα έλεγαν αυτά αλλά ήταν μόνο λόγια. Για ξεκίνα να δούμε τι αξίζεις.

Το μάτι μου πραγματικά γυάλισε εκείνη την ώρα λέω στην Στέλλα…

-    ξεκίνα να μετράς.

-    1 κάνει η Στέλλα και πέφτει το πρώτο χαστούκι.

-    Αυτό έχει μόνο ρε μαλακισμένο; Πιο δυνατά δεν μπορείς.

-    Πας καλά βρε Λένα; Ήδη έχουν μείνει τα δάχτυλα του πάνω στο κωλομέρι σου, θες κι άλλο.

-    Με φτιάχνει μωρή πουτάνα το ξύλο, αυτό θέλω, γαμήσι και ξύλο, σε πειράζει εσένα; Τι θα γίνει Φ αυτό ήταν δεν έχει άλλο;

Πρέπει να έφαγε πάνω από τριάντα χαστούκια σε κάθε κωλομέρι όταν η Στέλλα πετάχτηκε…

-    Φτάνει Φ τα έχεις μελανιάσει δεν την βλέπεις;

-    Γάμα με, σε ικετεύω…

λέει ξέπνοα η Λένα. Τον καρφώνω βαθιά και δυνατά μέσα της. Δεν έκανα πάνω από πέντε έξι καρφώματα και η Λένα ούρλιαζε μέσα σε κλάματα…

-    Χύνω η πουτάνα αχ πόσο τέλειος είσαι, σε χύνω γαμιά μου, όπως δεν έχω χύσει κανένα, όλα δικά σου μικρέ μου, όλα, έτσι, λιώσε με στον πούτσο, σ ευχαριστώ, αυτός είναι γαμιάς Στέλλα μου, αυτός θα μας πηδάει, μόνο αυτός!

Η Στέλλα σοκαρισμένη από την όλη φάση βλέπει την Λένα να σωριάζεται στο πάτωμα με το χαμόγελο στα χείλη της.

-    Στήσου, της λέω, σειρά σου τώρα!

Τρομοκρατημένη η Στέλλα μου λέει…

-    σε παρακαλώ όχι όπως τη Λένα, εγώ δεν έχω συνηθίσει σε αυτά.

-    Μη φοβάσαι μωρό μου. Εσύ αυτά θα τα μάθεις στο μέλλον, έλα να σε περιποιηθώ αλλιώς.

Τη στήνω στα τέσσερα με τουρλωμένο το κωλαράκι της και αρχίζω να το γλείφω απαλά και να της χαϊδεύω τα κωλομέρια δίνοντας πολύ απαλά χαστουκάκια.

-    Έτσι Φ μ’ αρέσει έτσι, συνέχισε.

-    Στο έχουν ανοίξει ποτέ το κωλαράκι κυρά Στέλλα;

-    Ποτέ μωρό μου, ποτέ, αλλά η καριόλα που είναι πεσμένη δίπλα μας μου είπε ότι είναι απόλαυση, δικό σου είναι καν’ το ότι θες.

Ενώ η Λένα πριν λίγο ήταν πεσμένη κάτω με το που το ακούει αυτό πετάγεται.

-    Αχ θέλω να το δω αυτό, θέλω να δω πως είναι να ανοίγει η σούφρα μιας γυναίκας και της ανοίγει τα κωλομέρια καλά δίνοντας χαστουκάκια. Έλα να στον σαλιώσω καλά παιδαρά μου να την ξεσκίσεις την γαμιόλα.

-    Μωρή τσούλα μη με χτυπάς έτσι στον κώλο, πονάω φώναζε η Στέλλα.

-    Σε λίγο θα σε καυλώσει όταν νοιώσεις τα κάψιμο από τις ξυλιές. Έλα παιδαρά μου χτύπα την και εσύ μην την ακούς αφού ξέρεις όλες στην αρχή τα ίδια λέμε και μετά το ζητάμε σαν τρελές.

Δίνω μερικά δυνατά χαστούκια στον κώλο της Στέλλας, της φτύνω καλά την κωλότρυπα και ακουμπάω το καυλί μου στην σούφρα της.

-    Ετοιμάσου μωρή γαμιόλα να νοιώσεις την απόλυτη ηδονή έλεγε η Λένα κρατώντας τα κωλομέρια ανοιχτά.

Βάζω το πουτσοκέφαλο στην σούφρα της που ήταν θεόστενη και είμαι ακίνητος.

-    Πονάει γαμιά μου πονάει αχ…

-    Σκάσε μωρή κλαψιάρα σε λίγο θα φύγει ο πόνος…

δίνοντας της ακόμη μερικά δυνατά χαστούκια. Μπαίνω αργά και σταθερά στην στενή τρύπα της Στέλλας και όταν νοιώθει τα αρχίδια μου στα μουνόχειλα της φωνάζει…

-    Αχ… με ξεκωλιάζει Λένα αλλά μ’ αρέσει, άνοιξε το καλά ξέσκισε το έτσι μη σταματάς τώρα, σε παρακαλώ.

Αρχίζω και μπαινοβγαίνω αργά και σταθερά να μπορέσει να τον συνηθίσει. Όσο το κάνω αυτό σηκώνεται η Λένα μου τρίβει την πλάτη και μου ψιθυρίζει στο αυτί.

-    Θέλω να την ξεκωλιάσεις δυνατά και άγρια. Μπορείς ή να πάρω κανένα άλλο γαμιά;

Αυτό με πυροδότησε και ξεκινάω ένα δυνατό και άγριο γαμήσι στη σούφρα της Στέλλας. Εκείνη άρχισε να κλαίει από καύλα και πόνο και να φωνάζει…

-    Έτσι γαμιά μου, δυνατά, πονάω αλλά μ’ αρέσει, πιο δυνατά σε παρακαλώ, από καύλα κλαίω, μη σταματάς, έτσι όλο μέσα, άνοιξε μου το κωλάντερο και χαστούκια θέλω δυνατά!

-    Είδες που στα έλεγα ότι θα της αρέσει της καριόλας; Σε παρακαλώ όμως μη χύσεις, θέλω κι εγώ να μου την ανοίξεις τη σούφρα…

και χτυπάει πάλι τα κωλομέρια της Στέλλας. Πέφτει κάτω και αρχίζει να γλείφει την κλειτορίδα της Στέλλας και λίγο τα αρχίδια μου.

-    Χύσε μωρή γαμιόλα να τον φάω κι εγώ στον κώλο πριν χύσει το παιδί!

Λες και η Στέλλα περίμενε να το ακούσει αυτό και ξεκινάει ένα τρελό χύσιμο που τραντάζονταν όλο της το κορμί. Δεν προλαβαίνει να χύσει και η Λένα έχει σηκωθεί, με τραβάει και με ξαπλώνει στο πάτωμα.

-    Κοίτα μωρό μου πως θα με ξεκωλιάσει ο γαμιάς μας. Κοίτα πως θα του γαμήσω την ψωλάρα του…

και καρφώνεται με τη μια πάνω στο καυλί μου. Η Λένα ήταν ξεκάθαρο ότι το είχε δουλεμένο το κωλαράκι της, καθώς μπήκα πολύ εύκολα μέσα της και αρχίζει να χορεύει πάνω στο καυλί μου. Εγώ άρχισα να της δαγκώνω τις ρόγες και να της χτυπάω τα κωλομέρια.

-    Αυτό είναι γαμήσι θεέ μου, έτσι παίδαρε μου, έτσι ξεκόλιασε με, χτύπα με, κάνε με ότι θες.

Δεν αντέχω πολύ ακόμη και φωνάζω ότι θα χύσω. Πετάγεται η Λένα και πέφτει πάνω στον πούτσο μου. Το ίδιο και η Στέλλα με ανοιχτά τα στόματα. Παρ’ όλο που είχα χύσει πριν, έβγαλα απίστευτη ποσότητα σπέρματος που το πήραν με μεγάλη προθυμία οι καύλες μου. Μετά από αυτό πέσαμε και οι τρεις λαχανιασμένοι στο χαλί ανάμεσα τους εγώ και αυτές ξαπλωμένες στο στήθος μου.

-    Είστε πολύ καυλιάρες και οι δυο σας μωρά μου!

-    Εσύ μας βγάζεις όλη την καύλα Φ, ποτέ δεν περίμενα να γαμηθώ έτσι και να φιλήσω μια γυναίκα κάνει η Στέλλα.

-    Ότι θες Φ θα το έχεις από εμάς αρκεί όποτε έχεις καύλες να μας το λες και εμείς θα ερχόμαστε να μας ξεσκίζεις.

-    Χρειάζομαι ένα ντουζάκι τις λέω.

-    Μαζί θα πάμε γαμιά μας να σε τρίψουμε μαζί, έτσι δεν είναι Στέλλα;

-    Εννοείται…

απαντάει. Πάμε και οι τρεις στο μπάνιο, με βάζουν ανάμεσα και τρίβουν το κορμί με τα χέρια τους λες και είμαι από πορσελάνη και σε κάθε ευκαιρία μου φιλούσαν το κορμί. Εγώ με την σειρά μου απολάμβανα τα χάδια τους και του έτριβα τα ζουμερά κορμιά τους, πότε κώλο, πότε βυζιά, ότι μπορούσα. Με γυρνάει η Λένα προς την μεριά της βάζει στα χέρια της μεγάλη ποσότητα από αφρόλουτρο και γονατίζει και αρχίζει να μου πλένει τον πούτσο με ευλάβεια. Μου έπλυνε και τα αρχίδια πολύ καλά. Εγώ σιγά-σιγά παρόλο που είχα χύσει κοντά στις τέσσερις φορές, άρχισε πάλι να μου σηκώνεται.

-    Κατάλαβες Στέλλα μου γιατί πρέπει να γαμιέσαι με νεαρούς; Κοίτα τον, σχεδόν έτοιμος είναι ο Φ, όχι σαν τους δικούς μας που τους σηκώνεται μια φορά τον μήνα.

-    Βλέπω Λένα μου βλέπω, αλλά καλό θα ήταν να τον αφήσουμε να ηρεμήσει λίγο γιατί η νύχτα είναι μεγάλη μιας και ο Φ θα μείνει εδώ. Ο Γιώργος λείπει, ο άνδρας σου λείπει, άρα θα το φιλοξενήσουμε το παιδί μας.

-    Έχεις απόλυτο δίκιο Στέλλα μου, θα τον κοιμίσουμε στην αγκαλιά μας.

Δε με ρώτησαν καν αν ήθελα ή όχι, αλλά και να με ρωτούσαν αυτό θα έλεγα. Να μείνω εκεί να τις ξεσκίσω. Δε χάνονται τέτοιες ευκαιρίες. Βγαίνουμε από το μπάνιο και πάμε πάλι στο σαλόνι. Είχε βραδιάσει για τα καλά. Προτείνω στις ψώλες μου να πιούμε ένα ποτό να χαλαρώσουμε. Πίνουμε τα ποτά μας και οι κούκλες μου αρχίζουν να ζαλίζονται, εγώ τότε για να ζαλιστώ έπρεπε να πιώ πολύ. Τις νοιώθω έτοιμες για νέα παιχνίδια. Πάω και κάθομαι στον καναπέ και τις φωνάζω να κάτσουν δίπλα μου αρχίζω και παίζω με τα κορμιά τους εναλλάξ και τις βλέπω να αρχίζουν να καυλώνουν επικίνδυνα. Ξεκινάνε ταυτόχρονα να με φιλούν στο λαιμό, στο στήθος μου, στην κοιλία και φτάνουν ταυτόχρονα στον πούτσο μου που αρχίζουν να γλείφουν με απίστευτα συντονισμένες κινήσεις, λες και το κάνανε χρόνια. Ρουφούσε η μια έγλειφε τα αρχίδια η άλλη με είχανε τρελάνει. Σηκώνομαι ξαφνικά και αυτές με κοιτάνε απορριμμένα που πας γαμιάς μας κάναμε κάτι που δεν σου άρεσε;

-    Νερό θέλω να πιω μωρά μου και έρχομαι.

Πάω στην κουζίνα και καλά για νερό αλλά επιστρέφω κρατώντας στα χέρια μου από ένα αγγούρι. Με κοιτάνε σαν χαζές.

-    Τι είναι αυτό βρε Φ;

-    Αυτό θα το πάρει η κάθε μια σας και θα αρχίσει να παίζει. Θα κάτσετε δίπλα-δίπλα στον καναπέ, εγώ απέναντι και όποια από τις δύο σας με καυλώσει πιο πολύ αυτή και μόνο αυτή θα φάει τον πούτσο μου.

Τις βλέπω κοιτιούνται στα μάτια και διακρίνω τον γυναικείο ανταγωνισμό. Ξεκινάνε και οι δύο τους γλείφοντας το αγγούρι, βάζοντας το ανάμεσα στις βυζάρες τους, χαϊδεύοντας τα μουνάκια τους καρφώνοντας το μέσα βαθιά στην μούνα τους ότι μπορούσαν για να με καυλώσουν. Εγώ είχα αράξει στην πολυθρόνα και έβλεπα το θέαμα. Απίστευτο… δεν μπορούσα να το πιστέψω το τι γίνεται και το πόσο τυχερός είμαι. Καρφωμένα τα αγγούρια στα μουνάκια τους να τρίβουν την κλειτορίδα και να με κοιτάνε περιμένοντας απάντηση ποια θα γαμήσω.

-    Όποια χύσει πρώτη, αυτή θα φάει τον πούτσο μου.

Ξεκινάνε ένα αγώνα παίζοντας τις κλειτορίδες τους και ξεσκίζοντας τα μουνάκια τους.

-    Πουτάνα εγώ θα χύσω, εγώ έχω ανάγκη από πούτσο, εσύ γαμιέσαι συνέχεια, άσε να χορτάσω λίγο και εγώ, έλεγε η Στέλλα.

-    Είσαι πολύ γελασμένη ότι θα σε λυπηθώ επειδή δεν γαμιέσαι εσύ, τόσα χρόνια στο λέω ότι θες πούτσο, εγώ αυτόν απέναντι θα τον φάω και θα με κοιτάς πως γαμιέται μια πουτάνα.

-    Μην τολμήσεις και χύσεις πριν από μένα σε γάμησα μωρή ξεκωλιάρα ψωλό-αρπάχτρα, εγώ τον βρήκα αυτόν τον πούτσο, εμένα να πηδήξει.

Εγώ τις κοιτούσα να μαλώνουν και ένιωθα απίστευτα όμορφα και τους κουνούσα τον πούτσο μου που είχε γίνει πέτρα. «Χύνω…» φωνάζουν και οι ταυτόχρονα και κοιτιούνται με απορία και μετά εμένα.

-    Τώρα τι θα γίνει Φ που χύσαμε μαζί;

-    Είτε μαζί, είτε η κάθε μια μόνη της να έχυνε και τις δυο θα σας πηδούσα μωρά μου. Απλά θα στηθείτε και οι δύο στα τέσσερα τώρα με το αγγουράκι καρφωμένο στην μουνάρα σας  και θα σας πηδάω εναλλάξ.

Λες και έδωσε εντολή ο λοχαγός σε στρατιώτη. Αστραπιαία στήνονται και περιμένουν. Τις βάζω και φιλιούνται μεταξύ τους. Στήνομαι στην μέση και αρχίζω να χαϊδεύω τα ζουμερά κωλομέρια από τις γαμιόλες μου και ξεκινάω να δίνω χαστούκια. Ήταν η σειρά της Στέλλας τώρα να φωνάξει…

-    Έτσι γαμιά μου κοκκίνισε τον και τον δικό μου όπως έκανες πριν στην γαμιόλα τη Λένα, έλα μ αρέσει και μένα.

-    Τι περιμένεις ρε μαλακισμένο; Δείξε στην μυξοπαρθένα τι πάει να πει άντρας!

Δεν μπορώ να περιγράψω πως είναι να βλέπεις δύο ζευγάρια ζουμερά κωλομέρια κατακόκκινα από τα χαστούκια. Για μένα είναι κάτι το θεϊκό. Όταν κοκκίνισε η Στέλλα καλά και ούρλιαζε από πόνο και καύλα καρφώνω το καυλί μου βαθειά μέσα στην μουσκεμένη της μουνάρα παράλληλα με το αγγουράκι και είναι σαν να έχει δυο πούτσους μέσα της.

-    Σ’ αρέσει κυρά Στέλλα που σε ξεσκίζει ο Φ, σ’ αρέσει που σε πηδάω; Λέγε μωρή γαμιόλα, φώναξε το να σε ακούσω.

-    Μ’ αρέσει ρε κωλόπαιδο! Πιο βαθιά ρε μαλακισμένο ξέσκισε την πεινασμένη μου μουνάρα. Αχ πόσο καύλα να είναι νοιώθω την μουνάρα μου γεμάτη!

-    Μωρή γαμιόλα θα φέρνω φίλους να σε πηδάμε μαζί παρτούζα θα σε παίρνω.

-    Ναι! Λέει η Λένα, να φέρνεις γαμιάδες να μας ξεσκίζουν γαμιά μας ότι θες θα μας κάνεις αρκεί να έχουμε ψωλές στις τρύπες μας. Τι θα γίνει Φ μόνο η Στέλλα θα φάει πούτσο η Λένα τίποτα; Είπες εναλλάξ θα μας πηδάς έτσι δεν είπες;

-     Έρχομαι μωρή γαμιόλα, έρχομαι…

Της δίνω πέντε έξι δυνατά χαστούκια στα κωλομέρια και χωρίς να το περιμένει καρφώνομαι μέσα στην ανοιχτή της κωλότρυπα.

-    Αυτό είναι γαμήσι θεέ μου, σαν να έχω δυο πούτσους είναι Στέλλα μου, ένα μουνί ένα κώλο, αχ πρέπει να το δοκιμάσεις σου λέω!

Βγαίνω όταν το ακούω και πάω προς τη Στέλλα.

-    Που πας βρε κωλόπαιδο;

-    Να το δοκιμάσει και η Στέλλα δεν είπες Λένα μου; Αυτό κάνω!

Είχε σκυλιάσει.

-    Άσε την καριόλα αυτή σε παρακαλώ και έλα να μου τον ξανά βάλεις, σε ικετεύω αυτήν την έσκισες πριν.

-    Βρε Λένα, λίγο να μου το βάλει και μετά θα ξανά έρθει.

-    Εσύ σκάσε μωρή πουτάνα, δικιά μου σειρά είναι.

Εγώ παίζω το καυλί μου ανάμεσα τους και βλέπω να πιάνει τα κωλομέρια της, ανοίγει τέρμα την σούφρα της και φωνάζει…

-    Φ έλα σε παρακαλώ να ανοίξεις την σούφρα μου, δεν βλέπεις ότι σε ζητάει;

Πραγματικά έβλεπα την σούφρα της να ανοιγοκλείνει από την καύλα και πάω και τον καρφώνω με δύναμη πάλι στην σούφρα της και την πηδάω άγρια. Η Στέλλα που τελικά δεν δοκίμασε τον πούτσο στον κώλο σηκώνεται και αρχίζει να της χτυπάει τα κωλομέρια και τις ρόγες δυνατά χαστούκια, με κοιτούσε στα μάτια και φώναζε…

-    Έτσι παίδαρε μου, έτσι, γαμήσι εσύ ξύλο εγώ, μάτωσε τη την πουτάνα που μου έκλεψε τον πούτσο η παλιό πόρνη. Γαμιέται με τόσο κόσμο και ζήλεψε τον πούτσο που βρήκα εγώ.

-    Χτύπα μωρή γαμιόλα, τι νομίζεις θα πω όχι; Κι άλλο θέλω, εσύ κάτσε κοίτα πως πηδιέμαι και σκάσε! Είδες ότι τη δική μου σούφρα διάλεξε.

Η Στέλλα με το που το ακούει αυτό γίνεται ταύρος σε υαλοπωλείο, βγάζει το αγγούρι από το μουνί της και το καρφώνει στης Λένας που είχε πλέον δύο και το καυλί μου στον κώλο της. Φεύγει βιαστικά και γυρνάει με μια ζώνη του Γιώργου και ακόμη ένα αγγούρι στα χέρια της.

-    Σήκω μου λέει και πήγαινε να σου πάρει πίπα η γαμιόλα.

Εγώ τα έχω ψιλό χάσει αλλά είχα φτιαχτεί άσχημα. Βουτάω την Λένα από το μαλλί και καρφώνω τον πούτσο μου στο στόμα της.

-    Η Στέλλα είναι μαστόρισσα στην πίπα, για να δούμε είσαι καλύτερη;

Την έβλεπα ότι τον έπαιρνε με ζόρι μέσα στο στόμα της, ενώ της δίνω χαστούκια στα μάγουλα. Η Στέλλα από πίσω της, καρφώνει το αγγούρι μέσα στον κώλο της και το παίζει με το ένα χέρι και με το άλλο άρχισε να χτυπάει τα κωλομέρια της Λένας με τη ζώνη.

-    Τώρα τι έχεις να πεις μωρή πουτάνα; Έτσι Φ χτύπα την κι εσύ την πουτάνα.

-    Απίστευτο Στέλλα μου, μοναδικό, σε ευχαριστώ, πρωτόγνωρη καύλα όλες οι τρύπες γεμάτες και ξύλο. Σας χύνω η πουτάνα…

Τα βγάζει όλα η Στέλλα τα αγγούρια από τη Λένα, στήνεται δίπλα της και της λέει…

-    ότι σου έκανα, θέλω να το κάνεις κι εσύ! Θέλω να το νοιώσω γίνεται ακριβώς το ίδιο και η Στέλλα να ουρλιάζει.

-    Πραγματικά υπέροχο, τι έχανα τόσα χρόνια. Έτσι θα μας γαμάς Φ, συνέχεια έτσι θέλω. Χύνω…

Δεν άντεξα άλλο και έχυσα μαζί με τη Στέλλα στο στόμα της. Μετά που βρήκαμε αναπνοές πέσαμε ξεροί για ύπνο και οι τρεις μαζί στο κρεβάτι της Στέλλας.  Με τι συγκεκριμένες γυναίκες πέρασα εκπληκτικά φοιτητικά χρόνια με πολλά γαμήσια είτε και με τις δύο είτε κάθε μια ξεχωριστά πραγματικά είχα χορτάσει πούτσο και έγιναν απίστευτα σκηνικά. Ακόμη και όταν κοιμόταν ο Γιώργος πήγαινα και πηδούσα την Στέλλα, αλλά όλα αυτά είναι άλλες ιστορίες. Ελπίζω να μη σας κούρασα.

 

(Copyright protected OW ref: 84383)