Οι διακοπές μας με την συνάδελφο της γυναίκας μου και τον άνδρα της

Δημοσιεύθηκε από x for x and x
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (2 Votes)

Υπόθεση: Σεξ μεταξύ ζευγαριών, forced - bi, φετιχισμός, κυριαρχία...

Πάντα διαφωνούσαμε με τη γυναίκα μου για το που θα πάμε διακοπές, φέτος όμως ήταν ανένδοτη και έτσι είχαμε βρεθεί σε ένα ορεινό χωριουδάκι το οποίο παρόλο που ήταν καλοκαίρι δεν είχε πάνω από πέντε κατοίκους και ήταν εντελώς απομονωμένο από τον πολιτισμό. Ήταν το χωριό μίας συναδέλφου της, της Νίνας, η οποία μαζί με τον άνδρα της τον Νίκο μας φιλοξενούσαν στο σπίτι τους, είχαμε περάσει κάποιες μέρες εκεί και θα έλεγα ότι παρ-όλες τις αρχικές μου ενστάσεις δεν ήταν και τόσο άσχημα.

Το σπίτι απείχε αρκετά χιλιόμετρα από το κέντρο του χωριού και στο σπίτι ήμασταν μόνο οι τέσσερις μας. Η θάλασσα ήταν καμιά ώρα απόσταση με το αυτοκίνητο και έτσι μπορούσαμε καθημερινά να πηγαίνουμε να κάνουμε μπάνιο. Η Νίνα ήταν τυπική χωριατοπούλα, είχε μέσο ανάστημα, δυνατό σώμα που μαρτυρούσε πως παλιότερα είχε δουλέψει στα χωράφια, είχε σφικτά γυμνασμένα μπούτια και σκληρό μεσαίου μεγέθους στήθος, μιλούσε με αξάν και ήταν γύρω στα σαράντα πέντε. Ο άνδρας της ήταν ένας πενήντα-πεντάρης με επίσης δυνατό σώμα και λίγη κοιλίτσα η οποία όμως δεν του πρόσδιδε ίχνος χαλαρότητας. Παρόλο που και οι δυο τους ήταν αρκετά πρόσχαροι, το βλέμμα τους είχε μία κάποια σκληρότητα, που μαρτυρούσε ανθρώπους οι οποίοι δεν δέχονταν αντιρρήσεις ειδικά στο σπίτι τους, έτσι και εγώ και η γυναίκα μου είχαμε δεχτεί τις ενδυματολογικές απαιτήσεις τους, οι οποίες όπως υποστήριζαν ήταν απαραίτητες για την σωστή υγιεινή όλων μας.

Οι γυναίκες φορούσαν λινά φορεματάκια σαν μακριές μπλούζες και από μέσα τίποτα απολύτως και οι άνδρες φορούσαμε κοντά λινά σορτσάκια που θύμιζαν μποξεράκια και επίσης τίποτα από μέσα, αυτό φυσικά είχε σαν αποτέλεσμα συχνά να γίνονται ορατά κομμάτια του σώματος μας τα οποία κανονικά παραμένουν αθέατα αλλά τόσο η Νίνα όσο και Νίκος δεν έδειχναν να τους ενδιαφέρουν αυτές οι λεπτομέρειες, όπως έλεγαν αυτή ήταν και η ομορφιά των διακοπών σε αυτό το χωριό, το ότι κάποιος μπορούσε να κινείται πιο άνετα ντυμένος από ότι στην πόλη. Αρχικά όπως μου τους είχε περιγράψει η Τούλα νόμιζα πως πρόκειται για δύο τυπικούς συντηρητικούς ανθρώπους, έτσι ήταν μεγάλη έκπληξη όταν είδα, ότι στο σαλόνι του σπιτιού τους υπήρχε ολόκληρη βιβλιοθήκη με τσόντες, καθώς και κάποια κουτιά με βοηθήματα και φετιχιστικά σύνεργα. Μάλιστα έτυχε την στιγμή που έκανα την ανακάλυψη να μπαίνει στο σαλόνι και η Νίνα, η οποία εντελώς ατάραχη με παρότρυνε να κοιτάξω την συλλογή τους και να διαλέξω όποιες μου αρέσουν για να τις δούμε το βράδυ.

Ένιωσα λίγο άβολα, αλλά έκανα έναν έλεγχο της συλλογής τους. Υπήρχαν σχεδόν τα πάντα, λεσβιακά, τρία, ευρωπαϊκά bdsm, καθώς και κάποια bisexual, υπήρχε μάλιστα ένα στου οποίου το οπισθόφυλλο, ήταν βιντεοκασσέτα, έδειχνε έναν τύπο στα τέσσερα να τον πηδάει ένας από πίσω και ένας άλλος του έδινε πίπα και το όλο σκηνικό το παρακολουθούσαν τρεις γυμνές γυναίκες. Έδειχνε απίστευτα ενδιαφέρουσα ταινία αλλά φυσικά δεν την διάλεξα, προτίμησα να βγάλω στην άκρη πιο συνηθισμένα πόρνο, για εύλογους λόγους, με την Νίνα και τον Νίκο γνωριζόμουν μόλις δύο μέρες. Πάντως έξω - έξω το συζήτησα με την Τούλα αλλά εκείνη έδειχνε εντελώς αδιάφορη για όλες αυτές τις πληροφορίες, ακόμα και για την πρόταση της Νίνας να δούμε πορνό όλοι μαζί το βράδυ. Παρόλα αυτά όταν μετά το βραδινό φαγητό, η Νίνα μου ζήτησε να φέρω τις ταινίες που είχα διαλέξει για να τις δούμε, η Τούλα δεν έδειξε την ίδια αδιαφορία, αντιθέτως το βρήκε «ιδιαίτερα ενδιαφέρον».

Ο Νίκος είχε βγάλει την τηλεόραση στο μπαλκόνι, το οποίο ήταν βασικά στον κήπο και εγώ έφερα τις ταινίες. Τις τσέκαραν όλοι και διαλέξαμε μία να δούμε. Ήταν μία τυπική αμερικάνικη, με τυπικό σεξ και μίνι όργια. Σύντομα το ενδιαφέρον ατόνησε και σχεδόν κανείς δεν έβλεπε ταινία αλλά συζητούσαμε για διάφορα, κάτι που παρατήρησε η Νίνα και έτσι ζήτησε από τον Νίκο να φέρει τίποτα «καλά» για να δούμε τσόντα όπως είχαμε συμφωνήσει εξ αρχής. Όντως ο Νίκος έφερε κάποιες ταινίες και έβαλε την πρώτη, ήταν ένα λεσβιακό bdsm, η Νίνα ενθουσιάστηκε «α! ναι αυτή είναι πολύ καλή». Πρωταγωνιστούσαν μία mature mistress, αρκετά καλή και μία πιτσιρίκα σκλάβα. Η Νίνα ζήτησε από τον Νίκο να βρει τα καλά μέρη ενώ εξηγούσε στην Τούλα τι συμβαίνει.

-    Αυτή η mistress είναι φοβερή, δες τη, θα την ξεσκίσει κανονικά τη σκλάβα, δεν της χαρίζεται καθόλου, είναι απίστευτη, θα το κάνει το τσουλάκι να ανταποκριθεί σε ότι και αν της ζητήσει να πάρει. Μπράβο ρε Νίκο αυτή είναι ταινία, κοίτα δεν την περιμένει καν να γδυθεί, της σχίζει τα ρούχα και την ξεκινά στα χαστούκια, δεν της αφήνει κανένα περιθώριο, της σπάει τον τσαμπουκά κανονικά, γι’ αυτό και όταν μετά τη στήνει στα τέσσερα και αρχίζει να της χτυπά τον κώλο αρχικά με μία ζώνη ώσπου να γίνει κατακόκκινος και μετά με την βέργα, το πουτανάκι κάθετε δίχως αντίρρηση, γιατί ξέρει ότι η γκόμενα δεν αστειεύεται.

Μόνο την δέρνει; ρώτησε η Τούλα.

-    Δεν σου αρέσει να την βγάλουμε;

-    Όχι, πολύ καλή είναι, απλά είδα ένα πλαστικό μαρκούτσι εκεί πίσω, θα την βάλει να παίξει και με αυτό;

-    Ναι στο τέλος θα της δώσει την επιλογή, ή πενήντα χτυπήματα με το μαστίγιο, ή να το βάλει στον κώλο της.

-    Τι λες ρε!

είπε με έκπληξη η Τούλα.

-    Και το παίρνει αυτό το πράγμα από τον κώλο; Αυτό είναι τεράστιο.

-    Το παίρνει με δυσκολία στην αρχή και αρκετή βαζελίνη, αλλά το παίρνει, στο τέλος μάλιστα την βάζει να στηθεί και πάει στην κάμερα και ζουμάρει στην κωλοτρυπίδα της που έχει γίνει πηγάδι και της ζητάει να την ευχαριστήσει που την ξεκώλιασε.

-    Γουστάρετε τέτοια ε;

είπε η Τούλα και η Νίνα της απάντησε…

-    μας αρέσουν διάφορα, σίγουρα ο πούτσος είναι ωραίος, αλλά με φτιάχνει επίσης τρελά η ιδέα να έχω ένα πουτανάκι, να μου κάνει όλες τις δουλειές στο σπίτι και κατά διαστήματα να το σκίζω και λίγο και αυτό μετά να έρχεται και να μου φιλάει τα πόδια και να με ευχαριστεί που το ξεφτίλισα.

-    Είσαι απίστευτη τελικά.

-    Κάποτε είχα μία λεσβιούλα και είχαμε περάσει υπέροχα!

-    Τι λες;

-    Ναι αλλά τελικά μετακόμισε και τέλειωσε η φάση.

-    Έχετε κάνει και τέτοιες φάσεις;

-    Ναι παλιότερα.

Αφού είδαμε αυτήν την ταινία βάλαμε και κάποιες ακόμα οι οποίες δώσανε αφορμή για αρκετά πικάντικες συζητήσεις τις οποίες η Τούλα έδειχνε να απολαμβάνει ιδιαίτερα και ξαφνικά ο Νίκος θυμήθηκε μία πολύ καλή, που έπρεπε να δούμε οπωσδήποτε και η οποία δεν ήταν άλλη από αυτήν που είχα βρει και δεν την είχα διαλέξει. Φυσικά ένιωσα αρκετά παράξενα, μια και από την μία ήθελα πολύ να δω αυτή την ταινία αλλά από την άλλη ντρεπόμουν για το τι θα σκεφτόντουσαν οι άλλοι. Όπως και να είχε τώρα η ταινία βρισκόταν στο βίντεο, επομένως δεν είχα και πολλές επιλογές. Στην εισαγωγή της ήταν μία τυπική vintage τσόντα γι' αυτό και η Νίνα είπε στον Νίκο να την τρέξει στην επίμαχη σκηνή του τέλους. Όντως ήταν τρία ζευγάρια σε ένα σαλόνι με 70's διακόσμηση. Οι γυναίκες αφού καύλωσαν τους δύο από τους άνδρες ζήτησαν από τον τρίτο να στηθεί στα τέσσερα για να τον πηδήξουν οι άλλοι δύο. Εκείνος έδειχνε να διστάζει, αλλά σύντομα βρέθηκε με έναν από πίσω και τον άλλο να του δίνει πίπα.

Οι γυναίκες στην ταινία έδειχναν να απολαμβάνουν το θέαμα αλλά και εμείς επίσης. Εγώ φυσικά προσπαθούσα να κρύψω τον ερεθισμό μου αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη είδα τον Νίκο να έχει βγάλει τον πούτσο του έξω και να τον παίζει. Ήταν αρκετά χοντρός και σίγουρα γύρω στους είκοσι πόντους. Φυσικά δεν ήμουν ο μόνος που το πρόσεξε. Η Τούλα με το ένα μάτι κοιτούσε την ταινία και με το άλλο το σκληρό καυλί του Νίκου. Το συναίσθημα ήταν παράξενο και έγινε ακόμα πιο παράξενο όταν είδα την Νίνα να παροτρύνει χαμηλόφωνα την Τούλα να πάει να του το γλείψει. Πάγωσα. Την κοιτούσα και περίμενα την αντίδραση της. Έδειχνε να διστάζει και ξαφνικά σηκώθηκε, πήγε μπροστά από το Νίκο, γονάτισε τον πήρε στο στόμα της και άρχισε να τον γλείφει σαν πουτάνα.

-    Είναι καλή μωρό μου;

ρώτησε η Νίνα και ο Νίκος με ενθουσιώδη φωνή είπε…

-    δασκάλα είναι η πουτάνα, τέτοιο τσιμπούκι έχουν χρόνια να μου πάρουν…

και πιέζοντας της το κεφάλι με το χέρι του, την ανάγκαζε να τον παίρνει όσο πιο βαθιά μπορούσε.

-    Το ήθελε πολύ, τη βλέπω όλες αυτές τις μέρες, όποτε σε κοιτάζει το μάτι της πάντα καρφώνεται στο καυλί σου, αναρωτιόταν πόσο ντούρο να είναι. Σίγουρα την περίμενε αυτή τη στιγμή πως και πως και να που το όνειρο της έγινε πραγματικότητα, γονατιστή μπροστά σου ρουφάει τον πούτσο σου, δίχως ίχνος ντροπής. Πάω στοίχημα πως το μουνί της τώρα στάζει ασταμάτητα.

-    Ναι, δείχνει να το γουστάρει τρελά η καργιόλα.

-    Μπορεί όμως και να το κάνει από ευγένεια.

Τότε ο Νίκος άρπαξε την Τούλα από τα μαλλιά και την απομάκρυνε από τον πούτσο του. Εκείνη σάστισε και τον κοίταξε στα μάτια, με ένα βλέμμα απορημένο και ελαφρά τρομαγμένο μια και αυτός την κοιτούσε στα μάτια ενώ παράλληλα την κρατούσε με το χέρι του από τα μαλλιά.

-    Λοιπόν αν θέλεις να ρουφήξεις τον πούτσο μου, θα πρέπει να παρακαλέσεις, πρέπει να με πείσεις ότι πραγματικά το θέλεις.

Η Νίνα ξέσπασε στα γέλια και παράλληλα περίμενε να δει πως θα αντιδράσει η γυναίκα μου. Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά και πραγματικά δεν ήξερα τι προτιμούσα να ακούσω. Όπως και να είχε, η Τούλα άρχισε να εκλιπαρεί να την αφήσει να τον πάρει στο στόμα, όμως εκείνος συνέχιζε να την κρατάει ακίνητη, δίνοντας την δυνατότητα στην γυναίκα του να παίζει λεκτικά μαζί της.

-    Όχι έτσι, παρακάλα σαν κανονική πουτάνα, δείξε πόσο ξεφτιλισμένη μπορείς να γίνεις για έναν τέτοιο πούτσο…

και η Τούλα εκλιπαρούσε πιο πολύ.

-    Τον γουστάρεις πολύ αυτόν τον πούτσο έτσι δεν είναι; Είμαι σίγουρη πως ποτέ δεν θα παρακαλούσες το ίδιο για τον πούτσο του άνδρα σου, αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα, πες το λοιπόν δυνατά, τι μεγάλη πουτάνα είσαι.

-    Είμαι μεγάλη πουτάνα.

-    Όχι μεγάλη, πολύ μεγάλη πουτάνα.

-    Ναι είμαι πολύ μεγάλη πουτάνα, ποτέ δεν έχω πάρει τέτοιο τσιμπούκι στον άνδρα μου, είμαι μια τσουλάρα! Μέρες τώρα θέλω τον πούτσο του άνδρα σου, να τον καυλώσω, να τον γλείψω και να τον πάρω ως το λαρύγγι. Πες του να με αφήσει να τον περιποιηθώ, σε παρακαλώ, αφήστε με να γίνω η πουτάνα σας!

Ένα σαρδόνιο χαμόγελο εμφανίστηκε στο πρόσωπο της Νίνας.

-    Θα σου επιτρέψω να τον απολαύσεις μόνο υπό έναν όρο, είσαι έτοιμη να τον δεχτείς;

-    Ναι ότι θέλεις, απλά άσε με να γίνω η πουτάνα σας.

-    Δυστυχώς όμως δεν εξαρτάται από σένα.

Η Τούλα την κοιτούσε πλέον με απορία.

-    Σου επιτρέπεται να τον γλείψεις, μοναχά αν το κάνεις μαζί με τον άνδρα σου!

Δεν μιλούσε κανένας, κοιτιόμασταν χωρίς να λέμε κουβέντα. Δεν ήξερα τι να κάνω, τι να πω; Το μόνο που ακουγόταν ήταν οι φωνές από την ταινία. Τελικά η στιγμή της αμηχανίας έσπασε όταν η Νίνα με βούτηξε και με γονάτισε μπροστά στον άνδρα της.

-    Τι περιμένετε; Ξεκινήστε να τον τσιμπουκώνετε και οι δυο σας, θέλω να σας δω να δουλεύετε ως ομάδα.

Αυτό ήταν. Βρισκόμασταν και οι δύο γονατισμένοι μπροστά από τον Νίκο, ο οποίος μας άρπαζε από το κεφάλι και μας μπούκωνε με τον πούτσο του εναλλάξ, ζητώντας από εκείνον ο οποίος δεν τσιμπούκωνε να λέει πως είναι η πουτάνα του και να τον ευχαριστεί που έχει το προνόμιο να γλείφει τον πούτσο του. Δεν μας άφηνε να χαλαρώσουμε ούτε στιγμή. Ο πούτσος του μπαινόβγαινε στα στόματα μας δίχως έλεος, τα σάλια μας τρέχανε ποτάμι καθώς το ένα βύθισμα ως το λαρύγγι διαδεχόταν το άλλο, ο ρυθμός του ήταν απίστευτος. Σταματήσαμε για να γδυθούμε όπως μας ζήτησε η Νίνα και αμέσως γονατίσαμε πάλι και τον πήραμε ξανά σαν καλά πουτανάκια. Αυτό ήμασταν πλέον τα πουτανάκια τους και από ότι έδειχνε ακριβώς σαν τέτοια θα μας αντιμετώπιζαν. Πρέπει να είχε περάσει κάνα εικοσάλεπτο σε αυτό το τέμπο, ώσπου ο Νίκος ζήτησε να ασχοληθώ εγώ αποκλειστικά πια με το καυλί του, δίνοντας μου φυσικά όλες τις απαραίτητες οδηγίες, για να παραμείνει καυλωμένος αλλά επίσης χαλαρός, ώστε τώρα που «έσπασε ο πάγος» να μιλήσει με την γυναίκα μου και να γνωριστούμε καλύτερα.

Μου είπε να τον γλύφω αργά και αισθησιακά όπως ακριβώς θα το έκανε και η γυναίκα μου, αν ήταν στην θέση μου.

-    Σίγουρα δεν θα τα καταφέρεις όπως εκείνη, είναι μεγάλη μαστόρισα στο τσιμπούκι αλλά προσπάθησε, θα πρέπει να σου κάνει κάποια μαθήματα αλλά τώρα δεν είναι ώρα για κάτι τέτοιο, επομένως κάνε ότι καλύτερο μπορείς.

Η Νίνα είχε βάλει ένα ποτάκι, είχε αράξει και απολάμβανε το σκηνικό, δεν επενέβαινε πια, είχε αφήσει τον Νίκο να κάνει παιχνίδι, ενώ η Τούλα παραμένοντας γονατισμένη μπροστά του περίμενε να ακούσει τι είχε να της πει.

-    Λοιπόν κοριτσάκι, έχω την αίσθηση ότι πουλάς λίγο παραμύθι στον άνδρα σου. Του το παίζεις γυναικούλα του σπιτιού, δεν είσαι όμως τέτοια, για αυτό δεν θα ήθελα να μου πεις τι κάνεις μαζί του, αλλά τι κάνεις γενικά, από τον κώλο τον παίρνεις;

-    ΝΑΙ!

Η απάντηση της με έκανε να σαστίσω, είχα προσπαθήσει να την πηδήξω από τον κώλο ένα σωρό φορές και πάντα αρνιόταν. Ο Νίκος ένιωσε το σάστισμα μου και έτσι μου είπε…

-    εσύ συνέχισε την δουλειά σου, μη σταματάς, σίγουρα θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις από την γυναίκα σου σήμερα, αλλά όποιες και να είναι αυτές, εσύ από σήμερα και πέρα από ότι φαίνεται θα είσαι σε φάση πίπα κώλο, επομένως κοίτα να βελτιώσεις την πίπα σου και όσα μάθεις σήμερα για αυτήν, δες τα σαν δεδομένα για να πάρεις πιο στα σοβαρά τον νέο ρόλο σου και όχι σαν μια απλή φάση. Εσύ τι λες γλυκιά μου, δεν του ταιριάζει καλύτερα το πίπα κώλο;

-    Σίγουρα, νομίζω του ταιριάζει γάντι…

και πιέζοντας μου το κεφάλι, πάνω στον πούτσο του για να μην σταματήσω να τον τσιμπουκώνω μου είπε…

-    την άκουσες, γυναίκα σου είναι σε ξέρει καλά. Αφού λοιπόν του ταιριάζει πως και δεν πήγες το πράγμα κατά εκεί;

-    Η σχέση μας ήταν μια χαρά όπως ήταν, δεν χρειαζόταν να τον μπλέξω στα δικά μου.

-    Στα γκομενιλίκια εννοείς.

-    Ναι φυσικά.

-    Για πες μου λοιπόν νομίζεις πως ο κώλος σου θα καταφέρει να πάρει τον πούτσο μου σήμερα;

-    Νομίζω πως θα τα καταφέρω!

-    Τέλεια διότι σήμερα θα κοιμηθούμε μαζί και ο άνδρας σου θα κοιμηθεί με την Νίνα. Μη φοβάσαι δε θα του κάτσει, απλά μια και έμαθε κάπως την πίπα θα μάθει και το από τον κώλο, να τον παίρνει όχι να τον δίνει. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με αυτό.

-    Εγώ κανένα, ότι πιστεύετε πως είναι το καλύτερο.

-    Το καλύτερο, είπε η Νίνα, είναι πως εσύ κοριτσάρα μου θα το φας από τον κώλο όπως δεν τον έχεις φάει ποτέ ξανά και εγώ θα σε βιντεοσκοπήσω και θα καυλώσω με το πως θα σε καταντήσει η πούτσα του Νίκου και ξέρω τι σου λέω. Έχω δει πως γίνονται τα κωλαράκια που πηδάει και μετά θα κατέβω κάτω όπου θα έχω τον αντρούλη σου με ένα buttplug στον κώλο, θα του το βγάλω και θα τον πηδήξω με το strapon μου ώσπου η κωλοτρυπίδα του να γίνει όπως θα είναι η δικιά σου. Μετά το γαμήσι που θα φας σε λίγο και αφότου τον ξεχειλώσω για τα καλά, θα τον βάλω να με γλείψει και θα τον χύσω στην μάπα, δεν είναι τέλειο;

Η Τούλα είχε καυλώσει τρελά, από όσο μπορούσα να δω οι ρώγες της είχαν τεντωθεί και ήταν πέτρα αλλά δεν ήταν η μόνη που είχε καυλώσει. Έτσι ένιωσα ξαφνικά το στόμα μου να πλημμυρίζει με τα χύσια του Νίκου. Μου φώναξε να τα καταπιώ όλα, αλλά ήταν αδύνατο, με αποτέλεσμα να με αναγκάσει να τα γλείψω όλα όσα μου ξέφυγαν, ακόμα και αυτά που κύλησαν ως την κωλοτρυπίδα του. Ζήτησε μάλιστα από την Τούλα να μου υποδείξει που έπρεπε να καθαρίσω και εκείνη το έκανε μεγάλη ευχαρίστηση, δίχως να μου χαριστεί καθόλου. Με έβαλε ακόμα και να τον ευχαριστήσω που μου συγχώρεσε το ότι παράκουσα την εντολή του, να τα καταπιώ όλα. Κατόπιν πήγαμε μέσα αρχικά στο κάτω δωμάτιο όπου θα κοιμόμουν εγώ με την Νίνα. Μου δέσανε τα χέρια πίσω από την πλάτη, μου τοποθέτησαν μία θήκη αγνότητας στο πέος και έδωσαν το κλειδί στην Τούλα να το βάλει σε μία αλυσιδίτσα στο δεξί πόδι, ώστε όποιος ξέρει τους συμβολισμούς να καταλαβαίνει πως είναι διαθέσιμη και εγώ κλειδωμένος. Ασχολήθηκαν λίγη ώρα αλλάζοντας τάπες στον κώλο μου ώσπου χώρεσα την μεσαία, μετά με ξάπλωσαν στο κρεβάτι και πήγαν στο πάνω δωμάτιο.

Δεν πέρασε πολύ ώρα και οι φωνές τους άρχισαν να ακούγονται, μαρτυρώντας πως όλα όσα είχε περιγράψει η Νίνα στην Τούλα γινόντουσαν. Διήρκεσε καμιά ώρα περίπου το μεγάλο νταβαντούρι και μετά η Νίνα κατέβηκε κάτω. Ο Νίκος με την Τούλα συνέχιζαν πάνω αλλά είχε έρθει και η δικιά μου σειρά. Η Νίνα και στη δική μου περίπτωση έκανε όλα όσα είχε πει. Με πήδηξε σαν φτηνή πουτάνα με ένα μεγάλο strapon, προσπάθησε να με ανοίξει και με το χέρι, με έβαλε να την γλείψω και αφού με έχυσε στα μούτρα, πέσαμε για ύπνο. Από την επόμενη μέρα, λιώσαμε στο γαμήσι. Ο Νίκος εκτός από την Τούλα πήδηξε και εμένα και για όσο διήρκεσαν οι διακοπές μας στο σπίτι τους, ήμασταν απλά οι πουτάνες τους τη μεγαλύτερη διάρκεια της μέρας.

Αφότου επιστρέψαμε στην πόλη δεν χάσαμε επαφή, βρισκόμαστε συχνά, τους αρέσει πολύ να πασάρουν την Τούλα τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Οι γυναίκες δεν αρέσουν μεν στην Τούλα, αλλά είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσει για να παραμείνει πουτάνα τους. Εμένα με χρησιμοποιούν κυρίως για τα πάρτι τους, αλλά έχουν υπάρξει και φορές που με έχουν πασάρει σε ζευγάρια, διότι πιστεύουν ότι ειδικά η κωλοτρυπίδα γίνεται πιο καλή αν πηδηχτεί από διαφορετικούς πούτσους ή strapon μια και η κάθε γυναίκα που χειρίζεται ένα strapon δεν το κάνει με τον ίδιο τρόπο. Φυσικά με την Τούλα δεν ξανά διαφωνήσαμε για τις διακοπές, άλλωστε δεν αποφασίζουμε πλέον εμείς, αλλά το κυρίαρχο ζευγάρι που υπηρετούμε. Ορίζει το που θα πάμε και πως θα περάσουμε τις μέρες μας.

 

(Copyright protected OW ref: 84340)